Η Σμάρω Σωτηράκη και μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2017 (video).
Βαθμολόγησε
28
12
2016

Η Σμάρω Σωτηράκη και μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2017 (video).

E-zwdia

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερwτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2017 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2017 από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Καλή χρονιά αγαπημένοι μου φίλοι! Είθε το 2017 και πάντα να είμαστε ερωτευμένοι με τον έρωτα, τη ζωή, τους εαυτούς μας και είθε να έχουμε στο πλευρό μας ένα ταίρι, που να φωτίζει τις ζωές μας, να μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και να μας χαρίζει χαμόγελα. Στο πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη ο ανάδρομος Ερμής πριμοδοτεί τις προσπάθειες επανασύνδεσης των απανταχού ερωτευμένων με τον/την πρώην. Στη συνέχεια, το ανεξέλεγκτο συναίσθημα παίρνει τη σκυτάλη και προκαλεί όλα τα θετικά και αρνητικά αποτελέσματα σε σχέσεις και γνωριμίες. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα συνειδητοποιούμε ότι το Σύμπαν πριμοδοτεί μόνο την ανάληψη ευθύνης μιας σχέσης και, γενικά, όσους/ες είναι έτοιμοι/ες να σοβαρευτούν στην προσωπική τους ζωή. 
 

Για τις αναλυτικές μηνιαίες ερwτικές αστρολογικές προβλέψεις σας από την Σμάρω Σωτηράκη, δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-12-2016 13:24
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι