Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018.
Βαθμολόγησε
25
06
2018

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018.

E-zwdia

Η ομάδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον καινούριο μήνα και έχει όλες τις απαντήσεις για το πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά για τα 12 ζώδια. Διάβασε στις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις όλα οσα θα συμβούν τον Ιούλιο 2018 στην αισθηματική σου ζωή.

 

Αισθηματικές αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2018

 

Κανείς δεν είναι τέλειος, ο κόσμος είναι γεμάτος από ατελείς ανθρώπους που έχουν  τα υπέρ και τα κατά. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας κάνει να αναζητάτε μια σταθερή αγάπη, αλλά προσπαθείτε να εκλογικεύσετε τα συναισθήματά σας. Έχοντας μέσα στην καρδιά σας πολύ αγάπη να δώσετε, πιθανόν αυτό σας βοηθά να μετριάσετε τον πόνο καθώς κατά βάθος γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να αγαπούν όπως εσείς! Τώρα εκπέμπετε μια γλυκύτητα και ηρεμία, είναι αυτή η φωνή μέσα στο μυαλό σας που σας καλεί να κάνετε το μεγάλο βήμα ή όχι.  Η αγάπη, οι αξίες και οι σχέσεις υπόκεινται στη διαδικασία της σχολαστικής βελτίωσης με ένα όμως διακριτικό τρόπο. Βλέπετε την ομορφιά, τις σχέσεις και τις αξίες μέσα από μικροσκόπιο, αναζητάτε την αγνότητα, την ποιότητα, την ικανοποίηση, αυτό που νιώθετε ότι αξίζετε. Η εγκεφαλική, τελειομανής Παρθένος δεν βρίσκεται σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, δεν αρμόζει στη γλυκιά και ρομαντική Αφροδίτη.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα ενεργοποιεί έναν παθιασμένο τρόπο έκφρασης που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις, είτε από εσάς ή από τους άλλους. Αυτή η φλογερή πλανητική επιρροή προσδίδει περισσότερα συναισθήματα πίσω από τα λόγια και τις σκέψεις, παθιασμένες απαντήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους αναφλέγουν την επικοινωνία. Είστε έτοιμοι να πείτε τι αισθάνεστε χωρίς διακριτικότητα. Η θέλησή σας είναι ισχυρή και δεν σας αρέσει να κρύβεστε. Μπορεί να γίνετε πιο επιθετικοί για να προωθήσετε το «εγώ» σας. Ωστόσο, η δύναμη της θέλησής σας και ο τρόπος μετάδοσης των ιδεών σας μπορεί να επιφέρουν ανταγωνισμούς και συγκρούσεις. Η εξουσία της πειθούς σας μπορεί να μην έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εσωτερικεύσετε το πάθος σας και να το απελευθερώστε μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες, όπως τη ζωγραφική, τη συγγραφή ή τη μουσική.

«Εγώ» εναντίον «εμείς»! Ξεκινά ένας πόλεμος, αλλά ποιος θα νικήσει; Η Σεληνιακή έκλειψη και η συνεχιζόμενη πορεία του ανάδρομου Άρη στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου, σας κάνει να νιώθετε σαν να περπατάτε σε ένα τεντωμένο σκοινί. Ο Λέων κυβερνά το εγώ και την επιθυμία να εκφράσουμε τον εαυτό μας ενώ από την άλλη πλευρά, ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των ομάδων και της ανθρωπότητας. Έτσι θα πρέπει να αγωνιστείτε για την εξισορρόπηση των δικών σας αναγκών με αυτών του αγαπημένου σας. Βαθιά και θαμμένα συναισθήματα εκρήγνυται καθώς τώρα κάνετε την επανάστασή σας. Μήπως ήσασταν αναστατωμένοι εξαιτίας μιας αρνητικής  κατάστασης; Όχι, τώρα δεν μπορείτε να κρυφτείτε, έρχονται τα πάντα στο φως. Ποιό είναι το καρμικό μάθημα στον πόνο; Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είναι για την καρμική σας αποστολή!

Διαβάστε παρακάτω τι κρύβει αυτός ο μήνας στην αισθηματική σας ζωή, κάνοντας κλικ εδώ:

Διάβασε ΕΔΩ τις αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2018

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-06-2018 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι