Ποιο τραγούδι ταιριάζει στα αισθηματικά σου τον Νοέμβριο;
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
01
11
2017

Ποιο τραγούδι ταιριάζει στα αισθηματικά σου τον Νοέμβριο;

Δάφνη Ιωάννου

Πολλές φορές νοιώθεις να σε πλημυρίζουν αισθήματα που δυσκολεύεσαι να εκφράσεις με λόγια, νοιώθεις ότι αυτά που σου έρχονται στο μυαλό είναι πολύ φτωχά, ¨λίγα¨ για να εκφράσουν τον πλούτο των αισθημάτων σου. Κάποιες φορές θέλεις να εξομολογηθείς με έμμεσο τρόπο αυτά που νοιώθεις από ανασφάλεια, και τι καλλίτερο από το να τα πεις με ένα τραγούδι που βρίσκεις να σου ταιριάζουν οι στίχοι και βέβαια με την συνοδεία της Μουσικής που μιλά κατ’ ευθείαν στο συναίσθημα. Έτσι γίνεται ¨αχτύπητος¨ ο συνδυασμός στίχου και μέλλους για να εκφράσουν τα Ζώδια αυτά που δυσκολεύονται να το κάνουν αλλιώς.

 

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Νοέμβριου 2017 με ένα τραγούδι

 

ΚΡΙΟΣ

Θέλουμε ένα τραγούδι που από την μια να βγάζει πολύ πάθος, ζήλεια, πόνο και από την άλλη να δημιουργεί και ανταγωνισμό, και επιθετικότητα,  το τόσο έντονο πάθος. Μην ξεχνάμε ότι ο εγωισμός του Κριαριού μας δεν του επιτρέπει  να υποχωρήσει, πρέπει πάση θυσία  να νικήσει. ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ‘’ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ‘ΣΕΝΑ’’.( Και θέλω να’ ρθω να σε αρπάξω από την  άλλη, να σε ρωτήσω με τα μάτια δακρυσμένα, με ποιο δικαίωμα σε πήρε από μένα…)Δίνει πόνο, δίνει ανταγωνισμό, δίνει ένταση, δίνει πάθος. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Πρωταγωνιστικό θέμα ο έρωτας! Πολυαστρία στο Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεων. Η τάση που επικρατεί, λοιπόν, αυτόν  τον μήνα για τον Ταύρο  μας είναι να τα δώσει όλα, να κάνει τα πάντα για τη σχέση του. Επίσης είναι και  σπιτόγατος. Θα οργανώσει λοιπόν στο σπίτι ζεστές, ρομαντικές βραδιές, μόνο για δύο, με πολλά κεριά, γκουρμέ πιάτα και ακριβό κρασί, ενώ θα ακούγεται ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ να τραγουδάει: ‘’ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ,  για τα βράδια τα αξημέρωτα, όλα για τον έρωτα που ομορφαίνει τη ζωή’’. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

‘’ΜΩΡΟ ΜΟΥ SORRY, μα έχω βρει καλύτερο αγόρι (ή κορίτσι, ανάλογα) εδώ  τελειώνει το δικό μας story, καιρός λοιπόν να μ’  αποχαιρετήσεις ‘’, τραγουδάει η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ και όλοι οι Δίδυμοι, αυτόν τον καιρό. Φλερτάρουν ασύστολα και με τον Άρη στο Ζυγό νοιώθουν ότι δεν έχουν κανέναν περιορισμό, κανέναν φραγμό στον έρωτα. Επίσης, βρίσκεται και ένας Κρόνος στον Τοξότη που τους επηρεάζει και τους ωθεί να αποτινάξουν κάθε ζυγό, κάθε δέσμευση. Έτσι αποφασίζουν τώρα να διώξουν από την ζωή τους οτιδήποτε θεωρούν ότι τους καταδυναστεύει! Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ: ‘’ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, γι’ αυτό και σ’ αγαπάω, μου θυμίζεις τη Μάνα μου, φυλακτό και σε φυλάω’’. Μέσα στον τρελό έρωτα τα Καρκινάκια μας. (Καψούρα λέγεται σε σωστά Ελληνικά).  Αυτή την περίοδο τα συναισθηματικά και ευαίσθητα Καρκινάκια μας νοιώθουν ότι έχουν βρει τον/την τέλειο/α σύντροφο. Όμως, καθόλου δεν θα μειωθεί η ζεστή και τρυφερή τους αφοσίωση στο σπίτι και την πατρική τους οικογένεια. Το τέλειο λοιπόν ταίρι τους, σίγουρα θα τους προσφέρει κάτι από την σιγουριά της μητρικής αγκαλιάς.   Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Αφιερωμένο από την Λιονταρίνα ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΚΛΕΙΣΕ ΦΩΤΑ ΚΛΕΙΣΕ ΜΑΤΙΑ’’. Το Λιοντάρι, αυτό τον μήνα, θέλει τον/την αγαπημένο/η του στο σπίτι! Εκεί θα φορέσει το φεγγάρι δαχτυλίδι και θα παίξει στου έρωτά τους το σανίδι όποιον ρόλο θελήσει το ταίρι του/της. Ο καλύτερος, ο πιο φανταχτερός ηθοποιός του ζωδιακού! Θα κάνει τα πάντα για να θαμπώσει το ταίρι του/της. Θα ανοίξει σαμπάνιες, θα ανάψει τζάκια, θα κάνει φαντασμαγορικές εμφανίσεις, θα ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές για δύο, αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και ‘’μετά ότι προκύψει’’, όπως λέει και το τραγούδι. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ ανεβασμένη η επικοινωνιακή τους δεινότητα, μέσα στο Νοέμβριο. Επίσης πολλές ευκαιρίες να φλερτάρουν θα τους  δοθούν αυτή την εποχή. Και μάλιστα με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Αυτό θα τους τονώσει τι ηθικό, μια και θα εισπράξουν τις πολυπόθητες επιβεβαιώσεις, και θα τους δώσει ερείσματα να συνεχίσουν  στο ίδιο μοτίβο, χωρίς να έχουν την τάση να προχωρήσουν σε σχέση. Τους αφιερώνουμε λοιπόν και εμείς το τραγούδι: ‘’ΤΟ ΠΟΥΛΙ’’, ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ 1η εκτέλεση,  για να πετάνε από κανάρα σε κανάρα άμα γουστάρουν αγκαλιές. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Εδώ σκουραίνει κάπως το τοπίο. Έχοντας τον Άρη στο ζώδιό του, δημιουργεί γύρω του μια ένταση, ζητώντας να γίνεται το δικό του εδώ και τώρα, χτυπώντας την γροθιά στο μαχαίρι, χάνοντας το μέτρο και τον έλεγχο των λόγων και των έργων του. Φτάνει στο σημείο να δίνει άσκημα χτυπήματα, κάτω από την μέση, στο περιβάλλον του και, ακόμα χειρότερα, στο ταίρι του. Έτσι και εκείνο αναγκάζεται να του τραγουδήσει το λυπητερό ‘’ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΑΓΑΠΗ, εσένα δεν σου άξιζε στοργή’’ με την φωνή της ΠΟΛΗΣ ΠΑΝΟΥ. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Πολυαστρία! Η Αφροδίτη δεσπόζει μετά τις 7 μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Δίας εδώ, για ένα χρόνο. Ο Ήλιος επίσης, για ένα μήνα. Όλη αυτή η ενέργεια μαζεμένη τι άλλο από το να κάνει τα πάθη του Σκορπιού να αναβλύζουν. Ποια είναι τα βασικά γνωρίσματα που διαθέτουν τα Σκορπιουδάκια μας; Αγάπη, αβυσσαλέος έρωτας, πάθος μέχρι θανάτου! Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, η ώρα που μ’ αρέσει να πονώ … κι αν είναι η αρχή στην κατηφόρα, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα’’ στην εκτέλεση με την βαθιά φωνή της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΑΛΑΝΗ. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο ταιριαστό; Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο καημενούλης αναμοχλεύει το παρελθόν του εξ’ αιτίας της πολυαστρίας στο Σκορπιό. Είναι και ο Κρόνος  στο ζώδιό του, καταλήγει να βιώνει μια εσωτερική μοναξιά και δεν μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον γιατί πρέπει να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος του. Πώς να αντιμετωπίσει όλο αυτό το βάρος ο πρόσχαρος Τοξότης μας! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ με το βαρύ χασάπικο ‘’ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΜΕΝΑ και τα όνειρά μου, δεν θέλω κανένα μες στη μοναξιά μου’’ θα του δώσει τη λύση και θα πάνε τα σεκλέτια κάτω. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπερδεύει λίγο την φιλία με τον έρωτα. Μπορεί μια φιλική σχέση να εξελιχτεί σε ερωτική αλλά να μην έχει την κατάληξη που θα επιθυμούσε. Μπορεί ακόμα να προδοθεί από κάποιο φίλο/η στον τομέα των ερωτικών  του/της και να πληγωθεί βαθιά. Πολύ γλαφυρά περιγράφει όλο αυτό το μπέρδεμα το τραγούδι ‘’ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΦΙΛΙΑ. Προδόθηκα από χέρι φιλικό, τρελή καρδιά μου, εύκολη λεία. Έχασα την εμπιστοσύνη στη φιλία, και ακόμα δεν μπορώ να γιατρευτώ’’ τραγουδισμένο από τις ΓΛΥΚΕΡΙΑ & ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ έντονη κοινωνική ζωή προβλέπεται αυτόν τον μήνα για τους Υδροχόους. Σε πολυσύχναστους χώρους, σε μια μεγάλη παρέα, σε μια επαγγελματική συγκέντρωση, σε ένα χώρο καριέρας, ξαφνικά και από το πουθενά μπορεί να συναντήσουν τον μεγάλο έρωτα, τον/την σύντροφο της ζωής τους. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ αποδίδει όλο αυτό τέλεια, τραγουδώντας μας: ‘’ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ,  σε είδα απέναντί μου, έτσι ξαφνικά μπήκες στη ζωή μου. Έτσι ξαφνικά στάθηκες στην πόρτα, είπα βιαστικά, αχ, μείνε λίγο ακόμα’’. Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Αχ τα ευαίσθητα, τα ρομαντικά μας ψαράκια! Κάτι που ευνοούν οι πλανήτες, κάτι που είναι παιδιά του Ποσειδώνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Μεσ’ στο  ρομαντισμό, μεσ’ στη χαρά, όλα είναι τέλεια, όλα είναι υπέροχα, όλα γλυκά! Ο έρωτας τα κάνει να βλέπουν τα πάντα γύρω τους ρόδινα, παραμυθένια. Το επιστέγασμα όλων αυτών μας το χαρίζει ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ με το ‘’ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ.  Στ’ αρώματα του γιασεμιού μοσχοβολάς γλυκιά μου και ο έρωτας ταξίδι θα μας πάει … Πόσο αγαπώ το κάθε τι κοντά σου, αστέρι μου!’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 17:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms