Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2017 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
24
07
2017

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2017 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

E-zwdia

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερwτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2017 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2017 από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Ο Αύγουστος θα είναι ένας καυτός μήνας κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, υπογραμμίζουν τα αισθηματικά μας θέματα εν γένει, μιας και ο Ήλιος θα λάμπει στον Λέοντα, το ζώδιο που συνδέεται με την αγάπη, τη δημιουργικότητα, τα παιχνίδια, τη διασκέδαση. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και μοιραίες, πόσο μάλλον αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι από τις 13 Αυγούστου θα αρχίσει και ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του. Κερδισμένοι τον Αύγουστο θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να μετατρέψουν τα παθήματα του παρελθόντος σε μαθήματα για το μέλλον, όντας δυνατοί να αξιοποιήσουν το παρελθόν αλλά να μην μείνουν προσκολλημένοι στα φαντάσματά του. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-07-2017 11:14
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι