Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4
27
11
2017

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

Σμάρω Σωτηράκη

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερwτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό. Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!

 

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Αισίως φθάσαμε στον τελευταίο μήνα του χρόνου, τον αγαπημένο Δεκέμβριο με τα λαμπιόνια, τα δέντρα, τους στολισμούς, τα δώρα, τις συναθροίσεις οικογενειών και φίλων, τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες και τις σοκολάτες! Όλα συνάδουν στο να ρίξουμε, έστω και για λίγο, πίσω μας τα πρέπει και να εστιαστούμε στη διασκέδαση, στη χαρά, στο πώς θα αφήσουμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας να εκφραστεί, να πάρει και να δώσει αγάπη. Ποιο είναι το καλύτερο μέσον για να έρθουμε σε επαφή με το παιδάκι εντός μας; Μα φυσικά τα βέλη ενός άλλου μικρού και άτακτου Θεού! Ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο!

Όλα καλά αλλά θα πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε καθώς ο μήνας αρχίζει με μία δύσκολη Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Με την παρουσία του Ποσειδώνα στο σχήμα της Πανσελήνου ως κορυφή μιας δύσκολης να τη διαχειριστούμε όψης που ονομάζεται ταυ τετράγωνο, με την αντίθεση του Άρη και του Ουρανού και με τον Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του σε σύνοδο με τον Κρόνο, αυτή η Πανσέληνος, τινάζει την μπάνκα των συναισθημάτων στον αέρα! Απαιτεί να μην παρασυρθούμε μόνο από το ενθουσιώδες παιδί των επιθυμιών μας αλλά να επιστρατέψουμε την ενήλικη πλευρά μας. Οι εξαπατήσεις, οι αυταπάτες, οι ωραιοποιήσεις, η ανάγκη να γίνουμε οι πρωταγωνιστές ενός παραμυθιού, μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθήματα ματαίωσης, απογοήτευσης, θυμού.

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος τον Δεκέμβρη. Χαράς ευαγγέλια για όσους θέλουν να επιδιώξουν ή περιμένουν μία επανασύνδεση! Το «παρελθόν» ξαναχτυπά και, ανάλογα με τις διαθέσεις αυτών που το αναπολούν, άλλοτε προκαλεί διλήμματα κι άλλοτε χαρές και πανηγύρια!

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό στις 9 Δεκεμβρίου και μας εξωθεί να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας, τους πόθους και τα πάθη μας.

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου στον Τοξότη, θα μπορούσε να αποδοθεί με την ευχή «καλοτάξιδα Χριστούγεννα»! Μετακινήσεις, ταξίδια, φλερτ, παρέες, καινούργιοι και παλιοί έρωτες στην πίστα της καθημερινότητάς μας! Όλα αυτά υπόσχονται σαφώς πιο ερωτικό κλίμα…

Λίγης προσοχής χρήζει και η Αφροδίτη που ανήμερα τα Χριστούγεννα περνάει στον Αιγόκερω και αμέσως σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιό του από τις 20 Δεκεμβρίου. Από τη μια ελλοχεύουν οι κίνδυνοι να παγώσει η ατμόσφαιρα αλλά από την άλλη πριμοδοτούνται όσοι σκέφτονται πολύ σοβαρά για τη σχέση τους. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-11-2017 10:30
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms