Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2017 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
Score: 2.7  Ψήφοι: 3
26
10
2017

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2017 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

Σμάρω Σωτηράκη

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερwτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2017 από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό που θα ισχύει όλον τον μήνα και θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 11 Νοεμβρίου, θα δώσει το στίγμα του στο μήνα καθώς μας επιτρέπει να συνδυάσουμε το παραδοσιακό με το προοδευτικό και να θεμελιώσουμε σε γερές βάσεις αυτό για το οποίο θα κοπιάσουμε. Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη όψη δεν είναι κατ’ εξοχήν ερωτική αλλά αν «βλέπει» πλανήτες που επηρεάζουν τα αισθηματικά μας στον προσωπικό μας χάρτη, μπορεί να φέρει τη μεγάλη αλλαγή που θα μας κάνει να απογειωθούμε χωρίς να χάσουμε την επαφή μας με τη γη, θα μας κάνει να εδραιώσουμε το μέλλον της σχέσης μας σε γερές βάσεις χωρίς να χάσουμε τη δυνατότητα να εκτοξευόμαστε στα ουράνια.

Η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου εγκυμονεί πολλά συναισθήματα. Ο Ποσειδώνας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχήμα και υπόσχεται υπέρμετρο ρομαντισμό, ευαισθησία, συναισθηματισμό αλλά και απώλεια του μέτρου με κίνδυνο να μην είναι εύκολο, σε κάποιες περιπτώσεις, να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας. Όσοι κάνουν μια καινούργια γνωριμία που μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα, θα πρέπει να προσέχουν γιατί είναι πιθανό να πέσουν θύματα αυταπάτης, εξαπάτησης, ωραιοποίησης.

Η Νέα Σελήνη του Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί στις 18 του μηνός στον Σκορπιό σε όψη 150 με τον Ουρανό. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς τα έντονα συναισθήματα και ο τρόπος που θα εκφραστούν μπορεί να οδηγήσουν σε καταστάσεις ή του ύψους ή του βάθους, ιδιαίτερα στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και μάλιστα στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Από εκφράσεις υπέρμετρου πάθους σε βαθμό παθολογικής ζήλιας και κτητικότητας σε συναισθηματικό «πάγωμα», αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει μια γκάμα συναισθηματικών εναλλαγών. Ας διαφυλάξουμε τις σχέσεις μας, προσπαθώντας να κρατάμε ισορροπίες και μετριάζοντας τις αυτόματες αντιδράσεις.

Με σύνεση και καλοπροαίρετη διάθεση θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις επιδράσεις του Νοέμβρη για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να επιδιώξουμε την ικανοποίηση των επιθυμιών μας, θέτοντας τα «θέλω» μας με έναν ωραίο, άμεσο τρόπο στο ταίρι μας χωρίς περιττά χειριστικά τερτίπια, χωρίς εντάσεις, φωνές και επιθέσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-10-2017 12:30
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms