Ποιο τραγούδι ταιριάζει στα αισθηματικά σου τον Ιανουάριο;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
27
12
2017

Ποιο τραγούδι ταιριάζει στα αισθηματικά σου τον Ιανουάριο;

E-zwdia

Τα ζώδια και το τραγούδι τους για τον μήνα Ιανουάριο του 2018. Ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει και τι να αναμένεις στα αισθηματικά σου τον Ιανουάριο;

 

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2018 με ένα τραγούδι!

 

ΚΡΙΟΣ

Καριέρα, καριέρα και καριέρα. Η μόνη σου σκέψη, ασχολία, ενδιαφέρον. Τίποτα άλλο δεν σε απασχολεί, ούτε σπίτι, ούτε οικογένεια, ούτε σχέση. Που να βρεθεί χρόνος για προσωπική ζωή. Και αν τύχει να προκύψει κάποιο αίσθημα, πάλι από τον επαγγελματικό σου χώρο θα προέλθει, αφού έκανες το γραφείο σου σπίτι και το σπίτι σου ξενοδοχείο. Και τότε το ταίρι σου θα σου τραγουδάει, δια φωνής ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΑΝΙΣΗ το «ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ». ‘’Υποθέσεις έχεις κι υποθέσεις κάνω, που αργείς τις νύχτες και μένω μόνη μου, …θα τη βρω την άκρη, πάλι μόνη μου.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός ο Άρης έχει ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα κόκκινα. Κοίταξε όμως να ελέγξεις τον εγωκεντρισμό σου και την κτητικότητά σου και ασχολήσου και με τις ανάγκες και τις επιθυμίες που και ο/η σύντροφός σου έχει. Επίσης καλά θα κάνεις να μην προκαλέσεις σχόλια και κουτσομπολιά εξ αιτίας της έντονης προσωπικής σου ζωής. Θα είναι σαν να ακούς τον ΛΟΥΚΙΑΝΟ ΚΗΛΑΗΔΩΝΗ στο «ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ». ‘’Τα ‘φτιαξε η Μαίρη ξαφνικά με τον Λευτέρη που γουστάριζε την Νένα πριν γνωρίσει την Γωγώ, που τα είχε με τον Άρη πριν τα φτιάξει με την Μάρη και που κάποτε την γούσταρα και ‘γω.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσύ πάλι, τι έπαθες Διδυμάκι μου; Πνίγεσαι στην νοσταλγία ενός ανεκπλήρωτου έρωτα. Ο  οποίος, σαφώς, εξ αιτίας της ανεξάρτητης ιδιοσυγκρασίας σου, ίσως και κάποιας επιπολαιότητάς σου, έμεινε ανεκπλήρωτος. Σου έμεινε, λοιπόν, απωθημένο και τώρα, σαν τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ κλαίς και ζητάς δεσμεύσεις. «ΓΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ» ‘’Πόσο μου λείπεις, πόσο σ’ αγαπώ. Γύρισε ξανά, σ’ έχω ανάγκη, άλλο δεν αντέχω. Το φιλί σου έγινε φαρμάκι, τώρα που δεν σ’ έχω. Γύρισε ξανά γιατί έχω πάρει τα βουνά και τρέχω, γιατί χωρίς εσένα τίποτα δεν έχω.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ασυνεννοησία, μια απομάκρυνση, μια ψυχρότητα επικρατεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ευαίσθητε/η Καρκίνε μου. Ίσως να φταίει και η κάπως πεσμένη σου αυτοπεποίθηση. Πιάσε τον/την σύντροφό σου από το χέρι, αναζητήστε τους λόγους και τις αιτίες που σας έφεραν εδώ και αφού αποκατασταθεί η σχέση σας τραγουδήστε με την ΜΑΡΙΝΕΛΑ «ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ» ‘’Θα σ’ αγαπώ σαν να ‘ρθες τώρα, σαν να σε γνώρισα ετούτη τη στιγμή, γι’ αυτό λοιπόν και συ προχώρα, μας περιμένει μια ολόκληρη ζωή.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Με εσωστρέφεια και μια δόση δυσθυμίας και προβληματισμών ξεκινάει βασιλιά/σα μου για εσένα η μήνας. Γρήγορα όμως τα ξεπερνάς όλα αυτά, επιστρέφει η εξωστρέφειά σου, η δημιουργικότητά σου, η αγάπη σου για ζωή. Και το καλύτερο, αναβαθμίζεις τη σχέση σου που σε γεμίζει υλική αλλά και ηθική και ψυχική πληρότητα. ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ «ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ» ‘’Σώμα και ψυχή μου κι ανάσα πρωινή μου πόσο σ’ αγαπώ! Είσαι του έρωτα τ’ αθάνατο νερό, σώμα και ψυχή μου όταν σε φιλώ πίνω στα χείλη σου τα’ αθάνατο νερό και ξεδιψώ.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά σου Παρθένε μου. Φιλίες και σχέσεις μέσα από κοινωνικές σου δραστηριότητες μεταλλάσσονται, μάλλον με επιτυχία. Κυκλοθυμία και εσωστρέφεια προς το τέλος του μήνα. Έρχονται και απωθημένα από το παρελθόν σου να σε ταλαιπωρήσουν και να σε εκθέσουν. Γλυκόπικρη η αίσθηση που αφήνουν όλα αυτά. Όπως λένε και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ & ο ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ «ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» ‘’Έρωτα τι μου ‘χεις κάνει, μια στιγμή δεν ησυχάζεις, μέλι και φαρμάκι στάζεις, πόσο μου μοιάζεις.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Εντάσεις και ασυνεννοησία σου προκύπτει αυτόν τον καιρό. Οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα σε απασχολούν και επιβαρύνουν τη σχέση σου. Εσύ όμως, σαν καλός διπλωμάτης, με την ηρεμία που σε διακρίνει, με διάλογο και επιθυμία εξισορρόπησης, λύνεις τις όποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Άκου λοιπόν τι σου αφιερώνω. ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ «ΤΟ ‘ΧΟΥΜΕ» ‘’μια ζέστη μια κρύο, πάντα κάτι ακυρώνει το αντίο. Διαφωνίες και εντάσεις, λέμε λόγια μα στην τελική μετράνε οι πράξεις.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλέ μου Σκορπιέ, έχεις βάλει προτεραιότητα τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Αυτό αποβαίνει σε βάρος της οικογενειακής και προσωπικής σου ζωής. Μην αγνοείς και παραμελείς τις επιθυμίες και τις ανάγκες των δικών σου και κυρίως του συντρόφου σου. Βρες τρόπο και χρόνο να ισορροπήσεις αυτούς τους δύο τομείς της ζωής σου. Αλλιώς: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ «ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΣΟΥ ΗΜΙΣΥ» ‘’…δεν το ‘χεις σε εκτίμηση και το παραμελείς, και το στενοχωρείς, …κι όλο το παρατάς και δεν το αγαπάς.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενε και αισιόδοξε Τοξότη μου, έφυγε ο Κρόνος από τους ώμους σου και κάνεις πάρτι. Γεμάτος/η δύναμη και ενεργητικότητα ανοίγεις φτερά, βάζεις νέους στόχους, ξεκινάς ταξίδια, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μέσα σε αυτό το κλίμα επαναπροσδιορίζεις, επανεξετάζεις τις σχέσεις σου και κυρίως αυτή με το ταίρι σου, έχοντας προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών σου. ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ «ΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ» ‘’Τι ήμουνα για εσένανε, τι ήσουνα για εμένανε, καιρός λοιπόν για να λογαριαστούμε.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές και καλές αισθηματικές προοπτικές σου επιφυλάσσει ο μήνας, αλλά προς το τέλος του. Μέχρι τότε, και ιδιαίτερα αν έχεις σχέση που σε ενδιαφέρει να διατηρήσεις, θα πρέπει να περιορίσεις τον εγωκεντρισμό και την τάση σου να επιβληθείς στο ταίρι σου. Σκέψου ότι και εκείνο έχει ανάγκες και επιθυμίες που πρέπει εσύ να καλύψεις. ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ «Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ» ‘’Η αγάπη θέλει δύο, για να ζεσταθεί, Να παλέψει με το κρύο, να στεριώσει να σταθεί.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλαγές αποφασίζεις αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου, πρωτοπόρε Υδροχόε. Επανεξετάζεις την σχέση σου, αισθάνεσαι ότι η ρουτίνα την έχει επιβαρύνει και αποφασίζεις να πας παρακάτω. Φρόντισε, όμως, να σιγουρευτείς ότι αυτό το ‘παρακάτω’ θα αξίζει τον κόπο και τον πόνο ενός χωρισμού. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ «ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ» ‘’Μη σκαλίζεις τις στάχτες να ξανά βρεις φωτιά, η δική μας αγάπη τώρα έσβησε πια. Κι αν υπάρχουνε σπίθες που ακόμα κρατούν μ’ ένα φύσημα αγέρα και αυτές θα χαθούν. Με μια αγάπη καινούργια θα χαράξω πορεία, εσύ ήσουνα για ‘μένα μια παλιά ιστορία.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Έρωτες, φλερτ, ρομάντζα, γλέντια αυτός ο μήνας φέρνει σε εσένα, ευαίσθητο, συναισθηματικό μου Ψαράκι. Αν είσαι μόνος/η, να ξέρεις, δεν θα είσαι για πολύ ακόμα. Φρόντισε μόνο να ελέγξεις την τάση για κτητικότητα και ίσως και κάποιο εγωκεντρισμό που θα έχεις. ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ «ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ.» ‘’Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας, ο δικός μας ο έρωτας, η δική μας η αγάπη. Σ’ αγαπάω γιατί έχω τα μάτια σου για φως στο σκοτάδι μου, γιατί έχω την ανάσα των χειλιών σου λιμάνι μου, γλυκό μεθύσι την αναπνοή σου.’’ Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-12-2017 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms