Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 3 έως 9/7/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
30
06
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 3 έως 9/7/2017.

Από τον Γιώργο Σαλαμά. gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 3 έως 9 Ιουλίου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 3 έως 9 Ιουλίου 2017

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη στις 5 μετακινείται στους Διδύμους και η επικοινωνία γίνεται ευκολότερη και περισσότερο συναισθηματική. Αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει ισορροπία: να εκφράζεις απαλά και με αποτελεσματικό τρόπο αυτό που νιώθεις ή που θέλεις να πεις και να ακούς προσεκτικά και με ενσυναίσθηση αυτό που θέλει να πει ο άλλος. Αν κάποιες στιγμές υπάρχουν διαφωνίες (λογικότατο) δώσε λίγο χρόνο στο να ξεκαθαριστεί ποιο ακριβώς είναι το σημείο της διαφωνίας και ίσως λυθεί και από μόνη της. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να παρεμβαίνουμε, πολλά γίνονται και από μόνα τους αν τους δώσουμε λίγο χρόνο. Άλλη μια άσκηση υπομονής για σένα Κριέ. Να κάνεις τέτοιες ασκήσεις, αν εσύ αποκτήσεις και το χάρισμα της υπομονής οι δυνατότητές σου θα είναι απίστευτες.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Τώρα που η Αφροδίτη από τις 5 μετακινείται στους Διδύμους, αυτό που έχει σημασία προφανώς είναι να ζήσεις αυτό που θες ανάλαφρα. Η επικοινωνία είναι στα πάνω της, οι κοινωνικές σχέσεις είναι επίσης στα πάνω τους, πολλές οι γνωριμίες, ανοίγει η καρδιά και το μυαλό σου και οι επιλογές σου είναι πιο ανοιχτές επίσης. Βέβαια παίζει πολύ ρόλο το εγκεφαλικό παιχνίδι κατά κάποιο τρόπο. Αν δεν υπάρχει κάτι να κεντρίζει το ενδιαφέρον σου, σε επικοινωνιακό επίπεδο, τότε εύκολα μπορεί να παραιτηθείς από κάθε προσπάθεια.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εβδομάδα είναι έντονη, λόγω της Πανσελήνου στον Αιγόκερω κυρίως, η οποία είναι κάπως δύσκολη, έχουμε τον Πλούτωνα μαζί με την πανσέληνο και τον Άρη απέναντι και από τους δύο. Που σημαίνει ότι μπορεί η ένταση κάποιες φορές γύρω μας να είναι εκτός ελέγχου. Και επειδή σχετίζεται με τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, καλό θα ήταν να τον διαχειρίζεσαι όσο καλύτερα μπορείς. Δηλαδή αν για παράδειγμα ακούσεις τον – τη σύντροφό σου να σου λέει άλλα αντί άλλων, μην παραξενευτείς και μην μείνεις σε λεπτομέρειες. Κι εσύ να σκέφτεσαι ότι κάθε τι που λες μετράει, οπότε όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο. Απασχολήσου με κάτι δημιουργικό τις μέρες γύρω στις 9, δούλεψε όσο πιο πολύ μπορείς και μην δίνεις σημασία σε αυτά που μπορεί να συμβαίνουν, ίσως σου φαίνονται πιο “βαριά” από ό, τι πραγματικά είναι.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η εβδομάδα έχει αρκετή ένταση λόγω της πανσελήνου στον Αιγόκερω στις 9 και φυσικά παίζει κάποιο ρόλο να είσαι προσεκτικός με τις νέες γνωριμίες. Κάποιες από αυτές μπορεί να προκαλούν ενθουσιασμό μεν, αλλά ίσως πρέπει να περιμένεις λίγο, να τις τσεκάρεις πρώτα δηλαδή. Γενικά δεν μ' αρέσει το να λέει κανείς “μην κάνεις εμπιστοσύνη εύκολα”, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες δεν θα ήταν καλό να κάνεις εμπιστοσύνη εύκολα. Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι, ο καθένας για τους λόγους του, μπορεί να βιώνουν μια εσωτερική ένταση, οπότε ουσιαστικά δεν βγάζουν προς τα έξω τον πραγματικό τους εαυτό. Από τις 16 Ιουλίου όλα στρώνουν.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Περνάμε σε μια βδομάδα με δύο μηνύματα. Το πρώτο είναι ότι υπάρχει ένταση λόγω της πανσελήνου στις 9, η οποία δεν μας τα λέει και πολύ καλά και μπορεί να μπλοκάρει την επικοινωνία. Γενικότερα, ακόμη και να βλέπεις τον οποιονδήποτε να φωνάζει π.χ. μπροστά σου, ΜΗΝ μπεις στη διαδικασία να συμμετέχεις στο “παιχνίδι” του. Το δεύτερο μήνυμα είναι η παρουσία της εκπληκτικής Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Ομορφιά, αγάπη, αρμονία, αισιοδοξία. Ναι, ακόμη και με την πανσέληνο, το σώζεις έχοντας την Αφροδίτη στο πλευρό σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι ό, τι καλύτερο για την ερωτική σου ζωή, σε συνδυασμό και με τον επεκτατικό Δία στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα. Γενικά, τα συναισθηματικά σου, αν κινείσαι κοινωνικά και ασχολείσαι και λίγο με αυτά, μπορούν φυσικά να έχουν θεαματική εξέλιξη. Να πούμε όμως ότι η εβδομάδα είναι γενικά έντονη για όλους, ιδίως γύρω στις 9, λόγω της πανσελήνου, που είναι δύσκολη. Οπότε και η συνεννόηση μπορεί να μην είναι καλή, και ένταση μπορεί να υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Δεν είναι δηλαδή και η πιο κατάλληλη περίοδος για να βγάλεις συμπεράσματα και για μια νέα γνωριμία.

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Ιούλιος είναι ένας δύσκολος μήνας, κατά το πρώτο του μισό. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο Άρης στο ζώδιό σου είναι σε αντίθεση αφενός με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αφετέρου με την Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο στις 9. Αυτές οι αντιθέσεις μπορούν να φέρουν αρκετές εντάσεις και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην επικοινωνία και να μην επιτρέπεις κανείς να σε παρασύρει στο παιχνίδι του, ειδικά αν πρόκειται για χειριστικό παιχνίδι ή παιχνίδι ισχύος. Είναι σημαντικό να βλέπεις τα πράγματα περισσότερο με τη λογική τώρα παρά συναισθηματικά. Και η λογική λέει όταν  υπάρχει ένταση, να κάνεις υπομονή. Δεν θα υπάρχει για πολύ.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και ειδικά αυτή η εβδομάδα πιθανώς έχουν κάποιες δυσκολίες λόγω της πανσελήνου στις 9 στο απέναντί σου ζώδιο. Σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε  απευθείας αντίθεση και οι δυο τους με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο. Προς το παρόν χρειάζεται ενδεχομένως υπομονή με τις νέες γνωριμίες, επειδή φαίνεται ότι όλοι είναι τσιτωμένοι – ο καθένας για τον δικό του λόγο.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου είναι έντονο λόγω της πανσελήνου στις 9 και της αντίθεση της με τον Άρη. Ο Άρης είναι σε αντίθεση ΚΑΙ με τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με την πανσέληνο, οπότε η ατμόσφαιρα μυρίζει γενικά μπαρούτι και οι εναλλακτικές που έχουμε είναι η εξής ΜΙΑ: δεν παίζουμε το παιχνίδι κανενός. Αν ο σύντροφός σου θέλει εντάσεις για παράδειγμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποκύψεις και εσύ σε αυτές. Αφήνεις λίγο τον χρόνο να περάσει και όλα θα μπουν στη θέση τους.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η δυσκολία αυτής της εβδομάδας έχει να κάνει κυρίως με την πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 9 και την αντίθεσή της με τον Άρη στον Καρκίνο (μαζί με την πανσέληνο είναι και ο Πλούτωνας, το λες και αρκετά έντονο αυτό). Όπως καταλαβαίνεις είναι πιθανό πολλοί γύρω σου να είναι σε ένταση και δεν θα είναι και πολύ εύκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει με τις νέες γνωριμίες. Αν και πολλές φορές από κάπως προβληματικές περιόδους γεννιούνται και μεγάλοι έρωτες. Παρ' όλα αυτά, σε αυτή τη φάση κάνε λίγη υπομονή και μετά το πρώτο μισό του Ιουλίου ασχολείσαι πιο σοβαρά με τη συναισθηματική σου ζωή γιατί πολύ απλά θα είναι και πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Ιούλιος, ειδικά αυτή τη βδομάδα, έχει ορισμένες δυσκολίες. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η πανσέληνος επίσης στον Αιγόκερω και επίσης σε αντίθεση με τον Άρη (ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που για σένα συμβολίζει τον έρωτα και τη δημιουργικότητα) είναι έντονες για όλους. Με την έννοια ότι ακόμη και να μην επηρεάζεσαι άμεσα (ο πέμπτος οίκος αφορά περισσότερο στους αδέσμευτους και ο έβδομος στους δεσμευμένους) μπορεί οι γύρω σου  - και ο-η σύντροφός σου, να είναι σε μια κατάσταση περίεργη και να πρέπει να απέχεις από αυτήν την κατάσταση, να κρατάς τις αποστάσεις σου δηλαδή. Σκέψου ότι είσαι το ώριμο άτομο που δεν θα επιτρέψει σε τίποτα να το αναστατώσει υπέρμετρα. Αυτό φτάνει.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η εβδομάδα έχει κάποιες δυσκολίες και σημαντικές εντάσεις με την αντίθεση Άρη – Πλούτωνα και την πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 9 (και η πανσέληνος είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα). Και ο Αιγόκερως είναι για σένα ο οίκος σου του έρωτα και της δημιουργικότητας. Μπορεί μέσα από αυτή την ένταση να αποκαλυφθούν πολλά και να ξέρεις πλέον πώς να προχωρήσεις με μια ερωτική υπόθεση που σε απασχολεί. Δεν ξέρω αν θα ήταν και πολύ σοφό μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική. Προς το παρόν τουλάχιστον θα ήταν καλό να περιμένεις λίγο – για το οτιδήποτε, ειδικά όμως για κάτι τέτοιο.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εβδομάδα είναι δύσκολη για όλους, λόγω της πανσελήνου στις 9 και της αντίθεσής της με τον Άρη, όπως και της αντίθεσης του Άρη με τον Πλούτωνα. Χρειάζεται προσοχή στις εντάσεις, τις οποίες καλύτερα να αποφεύγεις, ειδικά με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Παρ' όλα αυτά, η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται σε έναν αισιόδοξο και επεκτατικό οίκο, σε ένα ζώδιο (Διδύμους) που είναι απόλυτα συμβατό με το δικό σου. Η θέση της αυτή είναι θετική για τη συντροφική σου ζωή, παρά τον λοιπό χαμό που μπορεί να γίνεται στον κόσμο αυτές τις μέρες.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η εβδομάδα έχει μια δυσκολία λόγω της πανσελήνου στις 9, η οποία είναι σε αντίθεση με τον Άρη και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Το θέμα είναι ότι όλοι είναι κάπως σε ανεξέλεγκτη φάση αυτές τις μέρες και η κρίση μας δεν είναι και πολύ καθαρή για νέες επιλογές. Παρ' όλα αυτά, η Αφροδίτη βρίσκεται από τις 5 στον ένατο οίκο σου, τον τυχερό, επεκτατικό και αισιόδοξο αυτόν οίκο και μπορεί να φέρει νέα πράγματα. Απλώς, αυτά θα ήταν καλό να έρθουν σιγά σιγά.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εβδομάδα έχει αρκετές δυσκολίες λόγω της πανσελήνου στις 9 και της αντίθεσης του Πλούτωνα με τον Άρη. Οι δυο κυβερνήτες σου δηλαδή κάπως τα τσουγκρίζουν και αυτό βγαίνει προς τα έξω ελαφρώς. Θα ήταν καλό να είσαι προσεκτικός στα λόγια, να είσαι συνεπής στις πράξεις και γενικότερα να αποφεύγεις τις συγκρούσεις, όχι αποφεύγοντας, αλλά “σβήνοντας” τις εντάσεις με όποιον τρόπο μπορείς. Και αυτό γιατί όλοι θα είναι σε μια περίεργη φάση αυτές τις μέρες. Διάβασε και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις και το ζώδιο του/της συντρόφου σου για μια πληρέστερη εικόνα. Βέβαια έχεις και την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 που κάνει το σεξ εντελώς μαγευτικό και αυτό είναι κάτι σημαντικό.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η εβδομάδα μπορεί να έχει αρκετή ένταση και έξω σου, αλλά και μέσα σου, λόγω της πανσελήνου στις 9 και της αντίθεσης Άρη και Πλούτωνα. Και επειδή η πανσέληνος πραγματοποιείται στον οίκο σου της επικοινωνίας και των νέων γνωριμιών και εκεί ακριβώς βρίσκεται και ο Πλούτωνας, το πράγμα περιπλέκεται λίγο αυτή την περίοδο. Θα ήταν καλύτερα να μην ενθουσιαστείς εύκολα, να μην απογοητευτείς εύκολα και να κρατήσεις μια διερευνητική στάση προς το παρόν.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η δύσκολη αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα και η πανσέληνος στις 9 είναι πιθανό να φέρουν εντάσεις σε όλους αυτή την εβδομάδα, οπότε γενικώς απόφυγε τες και προσπάθησε η επικοινωνία σου με τους άλλους να είναι ουσιαστική και όσο γίνεται χαριτωμένη. Από την άλλη έχεις την Αφροδίτη από τις 5 και μέχρι το τέλος του μήνα στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφική σου ζωή και αυτό είναι ό, τι καλύτερο. Αν παραβλέψεις τις εντάσεις και δεν δώσεις ιδιαίτερο βάρος, η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να σου προσφέρει πολλά αυτόν τον μήνα και να νιώσεις και ακόμη πιο κοντά στον – στη σύντροφό σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η πανσέληνος στις 9 και η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να φέρουν εντάσεις σε όλον τον κόσμο (μην το παίρνεις προσωπικά, σε καμία περίπτωση) και θα πρέπει να κάνουμε όλοι λίγη υπομονή αυτή τη βδομάδα. Στο πλαίσιο αυτό είναι δύσκολο να αξιολογήσεις είτε θετικά είτε αρνητικά μια νέα γνωριμία με βεβαιότητα. Οπότε περίμενε λίγο και βγάζεις τα συμπεράσματά σου μετά. Πάντως, από τις 5 και μέχρι το τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο σου που συνδέεται με τη συντροφικότητα. Τεράστιο νέο αυτό για τη συναισθηματική σου ζωή.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εβδομάδα έχει κάποιες δυσκολίες και θέλει εγκράτεια και καλή διαχείριση των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς σου. Έχουμε λοιπόν μια πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 9 και αντίθεση της πανσελήνου και του Πλούτωνα, επίσης στο ζώδιό σου, με τον Άρη. Μπορεί η κατάσταση γενικότερα στον κόσμο να είναι κάποιες φορές εκρηκτική και ανεξέλεγκτη και συγκεκριμένα στις σχέσεις σου να υπάρχει ένταση και δυσκολία στην επικοινωνία. Αποφεύγεις να απαντάς σε προκλήσεις και προσπαθείς να βρεις χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η πανσέληνος στις 9 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και θέλει ψυχραιμία, γιατί σχηματίζει και αντίθεση με τον Άρη απέναντί σου. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι μπορεί να είναι σε κάπως περίεργη φάση αυτές τις μέρες και ότι οι εντάσεις μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες. Παρ' όλα αυτά, μπορείς να λειτουργείς περισσότερο διερευνητικά στον συναισθηματικό τομέα, παρά να περάσεις στη δράση σε μια περίοδο που ούτως ή άλλως τίποτα δεν φαίνεται ιδιαίτερα ξεκάθαρο. Είναι θέμα ημερών όμως, από τις 16 Ιουλίου ο Ιούλιος θα είναι αγνώριστος και πολύ θετικός.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Οι μέρες μπορεί να έχουν αρκετή ένταση, λόγω της πανσελήνου στον δωδέκατο οίκο σου. Και οι περισσότεροι γύρω σου μπορεί να βιώνουν κάτι αντίστοιχο, μην νομίζεις ότι μόνο σε εσένα συμβαίνει. Εσύ όμως έχεις ένα πολύ καλό χαρτί στα χέρια σου: την Αφροδίτη στον πιο ερωτικό σου οίκο που μπορεί στην κυριολεξία, καθ' όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, να σε ταξιδέψει σε πελάγη ρομαντισμού.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Οι μέρες αυτές έχουν αρκετή ένταση για όλους, λόγω της πανσελήνου στις 9, η οποία δεν είναι και η καλύτερη ακριβώς, μπορεί δηλαδή να φέρει κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες στις σχέσεις και την επικοινωνία. Όμως από τις 5 και για ολόκληρο τον Ιούλιο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της αγάπης. Αυτό σημαίνει ότι παρά τις εντάσεις, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο μιας συναρπαστικής γνωριμίας που θα σε απομακρύνει από αυτές. Κατά προτίμηση ότι είναι να γίνει, να γίνει μετά τις 16 του μήνα πάντως..

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη και μάλιστα για όλους, αυτό συμβαίνει λόγω της πανσελήνου στις 9 η οποία δεν μας τα λέει και πολύ καλά (σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Άρη – και ο Πλούτωνας σε αντίθεση με τον Άρη). Θα ήταν καλό να είσαι συγκρατημένος-η. Κάθε σκέψη που μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις “καχύποπτος” θέλει διερεύνηση γιατί μπορεί να μην είναι ρεαλιστική και η συμπεριφορά σου δεν πρέπει να υποκινείται από σκέψεις που δεν έχουν εξακριβωθεί, αλλά και να έχουν εξακριβωθεί, μπορείς να παραμένεις ψύχραιμος-η. Από την άλλη η Αφροδίτη από τις 5 σε κάνει να νιώθεις περισσότερο ασφαλής συναισθηματικά και αυτό σίγουρα βοηθάει.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η πανσέληνος στις 9 φέρνει αρκετές εντάσεις και για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα συμπεράσματα που βγάζεις. Και καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις αντιπαραθέσεις. Μια ερωτική ιστορία μπορεί να τα λέει λίγο περίεργα αυτή την περίοδο. Μην βιάζεσαι να κρίνεις, όμως, περίμενε να περάσει το πρώτο μισό του Ιουλίου και σίγουρα τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-06-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι