Single or not ο έρωτας την εβδομάδα 1 έως 7 Φεβρουαρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
30
01
2016

Single or not ο έρωτας την εβδομάδα 1 έως 7 Φεβρουαρίου 2016.

Από τον Γιώργο Σαλαμά

gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

 

Εβδομαδιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 

Τι μας περιμένει στην ερωτική μας ζωή την εβδομάδα 1 έως 7 Φεβραρίου 2016.

 

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο Φεβρουάριος είναι σαφώς καλύτερος από τον Ιανουάριο, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας και γενικότερα, σε σχέση με το τι αισθάνεσαι, τι εκφράζεις και πώς θέλεις να προχωρήσει η σχέση σου. Μπορούν να μπουν όλα σε μια σειρά.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Προσεχώς, την άλλη εβδομάδα για την ακρίβεια (αν και η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει), θα έχουμε μια νέα σελήνη στον Υδροχόο που αφορά την κοινωνική σου ζωή και την πιθανότητα να διευρύνεις τον κύκλο σου. Σε αυτό το πλαίσιο, οι πιθανότητες για μια νέα γνωριμία είναι πολλές. Όλος ο Φεβρουάριος ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.
Do it: Δίδυμοι
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Το κεντρικό ζήτημα των ημερών είναι τα επαγγελματικά, που μπορεί να μην επιτρέπουν να έχεις αρκετό χρόνο στη διάθεσή σου. Όμως, φαίνεται απαραίτητο να βρεις, τελικά, και να μπεις σε μια διαδικασία επίλυσης χρόνιων προβλημάτων, αν υπάρχουν.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Πιο ιδανική φαίνεται η περίοδος αυτή για επαγγελματικές σχέσεις παρά για άλλες, παρ' όλα αυτά με τον Δία στην Παρθένο υπάρχουν πάντα περιθώρια για νέες γνωριμίες και για έναν καθοριστικό έρωτα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να προκύψει, ο Δίας δεν είναι και πολύ προβλέψιμος.
Do it: Αιγόκερως
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η αλήθεια είναι ότι όσο βρίσκεται ο Κρόνος στον Τοξότη, η συντροφική σου ζωή θα περνάει από κάποιους ελέγχους. Όμως, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, όταν είσαι πιστός στα συναισθήματά σου και βρίσκεσαι σε μια σχέση, επειδή το θέλεις πραγματικά και όχι επειδή νομίζεις ότι το θέλεις ή κάτι τέτοιο. Και ακόμη και αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες, είναι βέβαιο ότι αυτές δεν θα φαίνονται ως κάτι το ιδιαίτερο, αν η βάση της σχέσης είναι καλή –αν υπάρχει αγάπη δηλαδή.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι η σχέση με τον εαυτό σου φαίνεται να βελτιώνεται. Αυτό είναι και το πρώτο στάδιο για να έχεις καλύτερες σχέσεις και με τους άλλους και για να προχωρήσεις σε μια συντροφική σχέση κάποια στιγμή. Όσον αφορά το τελευταίο, η αισιόδοξη νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 8, μπορεί να φέρει ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου.
Do it: Κριός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η νέα σελήνη στον Υδροχόο στις 8 έχει να κάνει με τη συναισθηματική σου σχέση, αυτά που μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου και το σεξ. Φέρνει ευκαιρίες για περισσότερη αίσθηση οικειότητας, για ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπό σου και καλύτερη επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνουμε.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Όχι ότι απαγορεύονται, αλλά ίσως αυτή την εβδομάδα με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη, οι περιστασιακές σχέσεις να μην είναι και η καλύτερη επιλογή ή η πιο ευχάριστη, ας πούμε. Παρ' όλα αυτά, από την άλλη εβδομάδα με τη νέα σελήνη, μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο για τη συναισθηματική σου ζωή.
Do it: Παρθένος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.  Κριός

 

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία στη συγκατοίκηση ή απλώς να μην είναι και το ευκολότερο να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου για θέματα σπιτιού, οργάνωσης ή για θέματα οικογενειακά. Το κλίμα μπορεί προς το τέλος της εβδομάδας να είναι λίγο περίεργο, αλλά από τις 8 και μετά η νέα σελήνη στον οίκο της συντροφικής σου ζωής θα φέρει καλά πράγματα και ξαφνικά το σκηνικό θα αλλάξει.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Σαν να γίνεται μια προετοιμασία για κάτι αυτές τις μέρες, είναι πολύ πιθανό με τη νέα σελήνη στον έβδομο οίκο σου την ερχόμενη εβδομάδα, να γίνει μια ενδιαφέρουσα και σημαντική αλλαγή που αφορά τη συναισθηματική σου ζωή.
Do it: Λέων
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Τις μέρες αυτές, είναι πιθανό να ετοιμάζεις ένα νέο εγχείρημα και ο χρόνος να είναι περιορισμένος. Το πρώτο καλό είναι ότι η επικοινωνία αποκαθίσταται όλο και περισσότερο με τον κυβερνήτη σου πλέον ορθόδρομο και το δεύτερο καλό είναι ότι ο Δίας στο ζώδιό σου είναι εδώ για σένα, σε στηρίζει και φέρνει ευχάριστες στιγμές.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η εβδομάδα μπορεί να έχει μια σχετική ουδετερίλα από συναισθηματικής πλευράς, γιατί πιθανότατα να αφοσιωθείς σε ένα νέο εγχείρημα ή κάτι επαγγελματικό που έχει πολύ ενδιαφέρον. Όμως με τον Δία στο ζώδιό σου, τα έχουμε πει, πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για νέα πράγματα και νέες γνωριμίες και μάλιστα εκεί που δεν τις περιμένεις.
Do it: Καρκίνος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

 

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η εβδομάδα είναι προπαρασκευαστική κατά κάποιο τρόπο, η νέα σελήνη στις 8 αφορά τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή και δείχνει ότι μπορεί, στην ίδια σου τη σχέση, είτε είναι νέα είτε όχι, να γίνει μια αρχή, ένα θετικό ξεκίνημα. Αξίζει να κυνηγήσεις αυτό που επιθυμείς και αξίζει γενικά να ζεις για αυτά και για αυτούς που επιθυμείς.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η νέα σελήνη στις 8 αφορά την ερωτική σου ζωή. Κάθε νέα σελήνη δείχνει ότι στο δεκαήμερο που ακολουθεί πρόκειται να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, μερικές φορές το φαινόμενο είναι θετικό άλλες φορές δύσκολο (στην προκειμένη περίπτωση η νέα σελήνη είναι εξαιρετική). Αν, λοιπόν, είσαι έτοιμος, μπορεί και να ερωτευθείς. Και αν είσαι ακόμη πιο έτοιμος, μπορεί να ξεκινήσει μια νέα σχέση αυτή την περίοδο.
Do it: Δίδυμοι
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Όταν υπάρχει θέμα με τη συμβίωση και τη συγκατοίκηση, η καλύτερη λύση δεν είναι η απομάκρυνσή σου. Θα βοηθούσε πολύ να είναι όσο πιο συγκεκριμένο γίνεται στο μυαλό σου το πρόβλημα και να το εκφράσεις έτσι ως έχει. Μερικές φορές οι εντάσεις δημιουργούνται καθαρά από απροσεξίες σε απλά και πρακτικά ζητήματα. Αν αυτά λυθούν, λύνονται και πολλά άλλα.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις και για να λύσεις προβλήματα που αφορούν αυτόν τον τομέα. Όσον αφορά στη συναισθηματική σου ζωή, αυτή δέχεται θετικές επιρροές από τη νέα σελήνη στις 8, η οποία έχει διάρκεια μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου περίπου.
Do it: Τοξότης
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Επειδή η επικοινωνία είναι λίγο μπερδεμένη αυτές τις μέρες, είναι σαφώς καλύτερα πρώτα να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τι είναι αυτό που θέλεις να πεις και ύστερα να το εκφράσεις, και η αλήθεια είναι ότι αν κάτι είναι εντελώς ξεκάθαρο μέσα σου, μπορεί και να μη νιώθεις πλέον και την ανάγκη να μιλήσεις για αυτό- η λύση έρχεται από εσένα τον ίδιο δηλαδή. Παρά τις προσωρινές δυσκολίες στη σκέψη και την επικοινωνία, η νέα σελήνη στις 8 είναι πολύ αισιόδοξη και ξεκαθαριστική από πολλές πλευρές.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Μην παραξενεύεσαι, μερικές φορές ο Κρόνος σε προστατεύει από κακοτοπιές, όσο περίεργο και αν σου φαίνεται αυτό ή από γνωριμίες που δεν πρόκειται να ευδοκιμήσουν: με μια απλή, συχνά ισοπεδωτική κίνηση, σε κάνει να αλλάξεις κατεύθυνση. Μπορεί αυτή η εβδομάδα να έχει κάποια δυσκολία σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή γενικότερα με την επικοινωνία, αλλά η νέα σελήνη στις 8 μπορεί μέχρι το τέλος του μήνα να φέρει μια νέα γνωριμία ή να προχωρήσει μια σχέση ένα στάδιο παραπέρα.
Do it: Σκορπιός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο επαναπροσδιορισμός πολλών εννοιών, όπως και της έννοιας της συντροφικότητας, είναι στο πρόγραμμα για κάθε Αιγόκερω που επιθυμεί την προσωπική του εξέλιξη. Και αυτό βέβαια δεν είναι κάτι κακό, επαναπροσδιορισμός μπορεί να σημαίνει να συνειδητοποιήσεις αυτά που έχεις και για τα οποία είσαι ευγνώμων ή να διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα σου λείπουν και να αποφασίσεις να τα αναζητήσεις. Η όλη διαδικασία που γίνεται μέσα σου μπορεί να έχει πολύ καλή εξέλιξη, με την προϋπόθεση να σέβεσαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες, και τις δικές σου και του άλλου ή της άλλης.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;;
Η αλήθεια είναι ότι προέχουν ορισμένα πρακτικά θέματα αυτή την περίοδο και κάποιες εκκρεμότητες, από τις οποίες, μόλις απαλλαγείς, θα έχεις σαφώς καλύτερη διάθεση. Πρόσεχε τα βήματα προς την οικειότητα. Δεν είναι «βήμα πρώτο, γνωριμία», «βήμα δεύτερο, σούπερ άνεση και καλά». Είναι γνωριμία, και σταδιακή αυτοαποκάλυψη μέσα από την παρέα, μέχρι να έρθει μόνη της η οικειότητα, δείχνοντας τον πραγματικό σου εαυτό, ακόμη και αν κάποιες φορές αυτός δεν είναι και τόσο άνετος.
Do it: Ταύρος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. .Λέων

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ακόμη και αν στην αρχή της εβδομάδας υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, η νέα σελήνη στις 8 στο ζώδιό σου μπορεί να δράσει απίστευτα θετικά σε πολλούς τομείς. Μέχρι τις 20 του μήνα περίπου, μπορείς να κάνεις μια σοβαρή επανεκκίνηση στη σχέση σου για παράδειγμα και στον τρόπο επικοινωνίας με τον σύντροφό σου. Και μια μικρή άσκηση: για κάθε αρνητικό που σκέφτεσαι για τη σχέση ή τον άλλον, σκέψου τρία θετικά. Δουλεύει.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Είμεθα στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι η νέα σελήνη στις 8 θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 20 του μήνα περίπου, θα έχεις την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και ίσως νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Όταν δεν ασχολείσαι με τη δουλειά ή με υποχρεώσεις, πάτα το off σε αυτά τα θέματα. Σημαντικό για να περάσεις καλά μέχρι τη νέα σελήνη.
Do it: Παρθένος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

 

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ακόμη και αν υπάρχει μια μικρή δυσκολία στην επικοινωνία για κάποιες μέρες, η θετικότητα της νέας σελήνης στις 8 μπορεί να σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα και να νιώσεις ότι έχεις ένα είδος στήριξης. Ίσως έχεις την ανάγκη ή απαιτείται κατά κάποιο τρόπο να βρίσκεσαι μόνος σου περιστασιακά, για παράδειγμα επειδή μπορεί να έχεις περισσότερη δουλειά από το συνηθισμένο. Όχι μόνο δεν είναι κακό αυτό, αλλά μάλλον θα σε ωφελήσει ποικιλοτρόπως.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η νέα σελήνη στις 8 σε καλεί να επικεντρωθείς σε κάτι, έναν στόχο ή ένα εγχείρημα. Προφανώς, η όλη διαδικασία θα έχει πολλές θετικές πλευρές και θα είναι ευχάριστη γιατί φαίνεται ότι κάτι νέο γεννιέται. Όσον αφορά τις σχέσεις, οι πιθανότητες για μια ισορροπημένη κατάσταση είναι σαφώς περισσότερες. Κι αυτό ιδίως όταν νιώθεις ισορροπημένος μέσα σου, κάτι που τώρα φαίνεται ότι πάει να γίνει.
Do it: Κριός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-01-2016 11:39
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι