Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά. Single or not ο έρωτας την εβδομάδα 9 με 15 Μαρτίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 7
06
03
2015

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά. Single or not ο έρωτας την εβδομάδα 9 με 15 Μαρτίου 2015.

Από τον Γιώργο Σαλαμά.

gsalamas@yahoo.com
facebook.com/gsalamas
twitter.com/gsalamas

 

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 

Τι μας περιμένει στην ερωτική μας ζωή την εβδομάδα 9 με 15 Μαρτίου 2015.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Μια από τις καλύτερες όψεις τον τελευταίο καιρό: ο Άρης (κυβερνήτης σου) με τον Δία στον πιο ερωτικό σου οίκο. Όλα μπορούν να πάνε κατ' ευχήν. Πρόσεξε τα παιχνίδια κυριαρχίας που είναι επίσης πολύ πιθανά, όπως και τις ξαφνικές εκρήξεις. Δηλαδή, καταλαβαίνουμε το πάθος σου, αλλά συγκρατήσου και λίγο.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορούν να συμβούν τα απολύτως απρόβλεπτα στην ερωτική σου ζωή. Το πάθος κυριαρχεί, αλλά και η βιασύνη, οι εκρήξεις, ο τσαμπουκάς και όλα τα γνωστά κριαρίστικα χαρακτηριστικά σου. Όπως λέω και στους δεσμευμένους: «συγκρατήσου λίγο». Είπαμε!
Do it: Δίδυμοι
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Από τη μία μεριά, ψυχολογικά έρχεσαι σε μια ισορροπία, επειδή μάλλον όλα λάμπουν και είναι ξεκάθαρα μπροστά σου. Ξέρεις τι θες, προς τα πού να κινηθείς, και γενικά έχεις επίγνωση του τι συμβαίνει και στον άλλον. Αυτό είναι το καλό. Από την άλλη, η διάθεσή σου μπορεί να έχει εκρηκτικά σκαμπανεβάσματα. Και αυτό δεν είναι καλό και δεν το θες.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Προσπάθεια επιρροής, χειρισμού, κυριαρχίας, πάθος, έρωτας και σεξ που δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τα πολύελέγξεις. Οι μέρες είναι και καλές, αλλά και έντονες. Τον έλεγχο, όμως, δεν τον χάνουμε και εντελώς. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μη διαλύσεις, χωρίς λόγο, κάτι που πάει να γίνει. 
Do it: Λέων
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Οκέι, τις εντάσεις και όλα τα συναφή με τους φίλους τα αποφεύγουμε. Δεν αφήνουμε να παρεμβαίνουν στη σχέση μας, δεν αφήνουμε γενικότερα τρίτους να μας λένε τι και πώς θα το κάνουμε με τον άνθρωπο που είμαστε μαζί. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Αν γίνονται, είναι καταστροφικά. Βέβαια, υπάρχει και η εκπληκτική όψη μεταξύ Άρη και Δία αυτές τις μέρες που μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σου.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Κοίτα να δεις, το θέμα δεν είναι ποιος έχει το πάνω χέρι, ποιος θα κάνει το πρώτο και ποιος το δεύτερο βήμα. Οι μέρες έχουν πολύ καλή κοινωνικότητα και ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά και ένα πείσμα και μια τάση για έλεγχο. Που μάλλον δεν χρειάζονται.
Do it:  Κριός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Το ενδιαφέρον αυτές τις μέρες στρέφεται περισσότερο στις επαγγελματικές σχέσεις και κάπου ο άλλος ή η άλλη μπορεί να νιώθει και λίγο ριγμένος-η με την έμφαση στα πάντα, εκτός από αυτόν-ήν. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις στη σχέση σου τις εντάσεις στην εργασία, κρίμα είναι.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Είναι μια περίοδος, κατά την οποία θα σε ενδιαφέρει περισσότερο πώς θα προχωρήσεις ή και θα επιβιώσεις επαγγελματικά, παρά οτιδήποτε άλλο. Υπάρχει όμως κάτι ενδιαφέρον που έχει δημιουργηθεί με ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου και από ό, τι φαίνεται έπεται και συνέχεια.
Do it: Σκορπιός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία είναι μια από τις πιο αισιόδοξες όψεις της περιόδου. Αφορά και τη συναισθηματική σου ζωή και την ενέργεια που έχεις για να δημιουργήσεις πράγματα με τον ή τη σύντροφό σου. Υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού και αν δεν υπάρχει, ίσως να το δημιουργούσες. Διαχειρίσου κάπως την ενδεχόμενη τάση σου να ελέγξεις τον άλλον. Με τίποτα όμως μην το επιχειρήσεις.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Ο Άρης και ο Πλούτωνας δημιουργούν πάθος μεν, αλλά και υπερβολική ένταση. Η όψη μεταξύ τους δημιουργεί την τάση να γίνει αυτό που εσύ θέλεις (τι περίεργο), την οποία και δεν μπορείς να κρύψεις ούτε να μασκαρέψεις σε κάτι άλλο. Όχι. Θέλεις (ή θέλει – γιατί μπορεί αυτή την τάση να την έχει η άλλη πλευρά) να γίνει όπως θέλεις ή όπως θέλει. Πάρε μια βαθιά ανάσα, κοίταξε τα πουλάκια γύρω σου, τον ορίζοντα, όλα καλά θα πάνε.
Do it: Ταύρος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Ενώ υπάρχουν οι προδιαγραφές να ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές, θα μπορούσε να παρέμβει στο ειδυλλιακό σκηνικό ο Πλούτωνας και να σε κάνει κάπως να θες τον έλεγχο, κάπως να γίνεις πιο κυριαρχικός, πιο σπαστικός. Αν γίνεται να το αποφύγεις, μάλλον θα περάσεις καλύτερα.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Ναι, ο ερωτισμός είναι ιδιαίτερα έντονος, η σεξουαλική διάθεση είναι επίσης απάλευτη αυτές τις μέρες, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει ναι μεν σε απολαύσεις, αλλά και σε παιχνίδια κυριαρχίας, εκρήξεις, ανταγωνισμούς και γενικότερα εντάσεις που δεν τις λες και πολύ δημιουργικές ή γόνιμες. Κράτα τον ερωτισμό και το πάθος χωρίς τα υπόλοιπα. Θα μου πεις, γίνεται; Ναι, γίνεται, αν αποφύγεις με κάθε τρόπο τον ανταγωνισμό.
Do it: Υδροχόος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Δύο απίστευτες όψεις που αφορούν τη σχέση σου: το τρίγωνο του Άρη με τον Δία και η σύνοδός του με τον Ουρανό. Ειδικά η πρώτη περίπτωση είναι ιδανική για να δεις τη ζωή από μια πολύ πιο αισιόδοξη ματιά και το ίδιο και τον ή τη σύντροφό σου. Υπάρχει και μια δυσκολία που αφορά παιχνίδια κυριαρχίας, τα οποία κατά προτίμηση να τα αποφύγεις όσο τίποτα αυτές τις μέρες.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Με δύο τόσο καλές όψεις για τη συντροφική ΚΑΙ την κοινωνική σου ζωή, δεν είναι απίθανο αυτές τις μέρες να γίνει η αρχή μιας νέας γνωριμίας που να τη χαρακτηρίζει το μέγα πάθος. Στο μενού υπάρχουν και εκπλήξεις, δηλαδή επαφές με άτομα που δεν θα περίμενες να γίνουν εύκολα, παρορμητικότητα, σεξ, αλλά και μια τάση για κάτι πιο σταθερό, που βέβαια πού να την διακρίνεις τώρα μέσα από αυτή την ένταση.
Do it: Λέων
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Όταν ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια δύσκολη όψη, μπορεί να γίνεις αρκετά κυριαρχικός, παρορμητικός και αινιγματικός. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεσαι να πράττεις και να μιλάς, ούτε να σκέφτεσαι τα πράγματα ως άσπρα ή μαύρα. Υπάρχουν αρκετές ενδιάμεσες αποχρώσεις, ως γνωστόν, και είναι σαν να προσπαθείς να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου με το να αντιμετωπίζεις τους γύρω με «απόλυτους όρους»: είτε θέλεις να το παραδεχτείς, είτε όχι, οι άλλοι έχουν πολλές πλευρές, καλές και όχι και τόσο καλές, όπως κι εσύ. Τα καλά για το τέλος: τα επαγγελματικά μπορούν να πάνε τόσο καλά που φυσικά να ανεβάσουν τη διάθεσή σου και αυτό να έχει και θετικό αποτέλεσμα στη σχέση σου.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η αλήθεια είναι ότι θα έχεις μεν αρκετή δουλειά, αλλά αυτό μάλλον θα σου βγει σε καλό, γιατί η όλη φάση θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου. Από την άλλη, ο κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, σχηματίζει μια άγρια όψη με τον Άρη που μπορεί να σε κάνει ανυπόμονο με τους άλλους, ειδικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Και αυτό μπορεί να μην είναι και ό, τι καλύτερο, βέβαια, αν το διαχειριστείς με κάποιο τρόπο δεν θα έχουμε δράματα.
Do it: Καρκίνος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο ερωτισμός είναι διάχυτος, η συναισθηματική σου ζωή εξελίσσεται και φυσικά μαζί της και εσύ. Αλλά είναι λίγο περίεργο αυτό που συμβαίνει που το πάθος είναι ισχυρό και ταυτόχρονα τον χάνεις λίγο τον έλεγχο. Προσωπικά το ευχαριστιέμαι που δεν μπορείς να το παίξεις και πολύ κυριλέ και που αφήνεσαι λίγο. Πάντως, αν δεν συντονίζεσαι με τον ή τη σύντροφό σου, δεν χρειάζεται να γίνεσαι καταπιεστικός ή απότομος, κάποια συμβιβαστική λύση θα υπάρχει
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Άρης σε τρίγωνο με τον Δία και σε σύνοδο με Ουρανό: όταν ο πρώτος βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου και συμμετέχει σε τόσο θετικές όψεις, τότε μιλάμε για ερωτισμό μεγατόνων, που μπορεί να προκύψει από το πουθενά, σε ένα ταξίδι, σε έναν εκπαιδευτικό χώρο, π.χ., αλλά όχι μόνο. Παρ' όλα αυτά, καλό θα ήταν να προσέχεις τις εντάσεις και την ενδεχόμενη ανάγκη σου για άσκηση ελέγχου, ακόμη και με ύπουλα μέσα – όπως με τη γοητεία σου, ξέρεις εσύ. 
Do it: Ιχθύες
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Οι όψεις έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Οι πολύ θετικές σε παρακινούν να σεβαστείς τα συναισθήματά σου, τις επιθυμίες σου και να βιώσεις την πραγματική οικειότητα. Οι όχι-και-τόσο-θετικές έχουν να κάνουν με μια τάση κυριαρχίας και ελέγχου που επικρατεί στην ατμόσφαιρα από όλους προς όλους. Απόφυγε τέτοια σκηνικά με συγγενικά σου πρόσωπα, ακόμη και αν νιώθεις μια λαχτάρα να εκφραστείς δυναμικά, καλύτερα μίλα στο φίλο, τον θεραπευτή σου, το σύμβουλο, τον εξομολογητή σου.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Προφανώς έχεις να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα. Από την άλλη, μπορεί και αυτό που να χρειάζεσαι περισσότερο σε μια σχέση να είναι, εκτός από τον ερωτισμό, η αίσθηση οικειότητας που έχει κανείς με την οικογένεια. Αυτό του να είσαι απόλυτα χαλαρός επειδή δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο αποδεκτός είσαι, στο βάθος.
Do it: Ταύρος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.  Λέων

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Λοιπόν, η σχέση σου μπορεί κάποιες φορές να έφτασε σε οριακά σημεία, όμως την κατάλληλη στιγμή να σου ο Άρης και ο Δίας που σχηματίζουν μια εξαιρετικά αρμονική όψη που αλλάζει το κλίμα. Ναι, εκεί που νόμιζες ότι δεν βγαίνει άκρη σε κάποια θέματα, τελικά τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν δραματικά προς το καλύτερο.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Τα νέα μπορούν να είναι πολύ καλά: ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται σε πλήρη συμφωνία (κοινώς, σχηματίζουν τρίγωνο) το οποίο αφορά και την επικοινωνία, τις γνωριμίες και όλα αυτά τα κοινωνικά, και τη συντροφική σου ζωή. Νομίζω ότι αν το επιδιώξεις, μπορείς να έχεις ελπίδες για ωραία πράγματα.
Do it: Παρθένος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η ικανοποίηση αυτές τις μέρες έρχεται περισσότερο από επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, ίσως όμως αυτά τα συμβάντα να είναι ικανά να ανεβάσουν τη διάθεσή σου και αυτό να έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο και στη σχέση σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι μήπως έχει κυριαρχικές και ελεγκτικές τάσεις. Δεν θα πάρεις, ευχαριστείς πολύ.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Είναι -ή θα γίνει- μάλλον προφανές ότι η έμφαση αυτές τις μέρες θα δοθεί σε πρακτικά ζητήματα, στα οικονομικά, σε νέα εγχειρήματα και τέτοια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι επίσης προφανές ότι μοιράζεσαι – ή θα μοιραστείς– περιστασιακά κάποιες «στιγμές» ελάχιστης διάρκειας με κάποιο πρόσωπο, οι οποίες σε αναστατώνουν, αλλά μάλλον το ίδιο συμβαίνει και από την άλλη πλευρά. Να το κοιτάξεις αυτό.
Do it: Τοξότης
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σκορπιός

 

  

Νέα υπηρεσία από το e-zwdia.gr!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του e-zwdia.gr που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή.

Κάλεσε στο 211 188 3555 

με αστική χρέωση για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με τους συνεργάτες του e-zwdia.gr!

 


 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-03-2015 16:26
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι