Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 1 έως 7/5/2017.
Βαθμολόγησε
28
04
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 1 έως 7/5/2017.

Από τον Γιώργο Σαλαμά. gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 1 έως 7 Μαΐου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην ερωτική μας ζωή την εβδομάδα 1 έως 7 Μαΐου 2017.

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι μεγάλη υπόθεση. Μπαίνεις σε μια φάση περισσότερο συναισθηματική και αρμονική. Και αυτό που συμβαίνει με την Αφροδίτη είναι ότι αυτό που και ο ίδιος εκπέμπεις, κάνει τους άλλους να είναι περισσότερο δεκτικοί και να εκφράζονται όταν είναι μαζί σου. Ναι, η Αφροδίτη μπορεί να σε κάνει να νιώσεις περισσότερη οικειότητα με το σύντροφό σου και καλύτερα με τη συναισθηματική σου ζωή ή να διερευνήσεις τι θα ήταν αυτό που θα σε έκανε να νιώσεις καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Από τις 3 αρχίζει να εξομαλύνεται πλήρως η κατάσταση πάντως, ο Ερμής στο ζώδιό σου θα κινείται πλέον ορθόδρομα και επιτέλους, η επικοινωνία θα επανέλθει.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Μπορεί να είσαι σε μια περίοδο που να μην έχεις σχέση, αν θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο όμως, έχεις ένα δυνατό χαρτί στο χέρι σου: την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Ή μάλλον δύο χαρτιά. Την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σου, που από τις 3 θα κινείται ορθόδρομα. Η πρώτη ευνοεί ξεκάθαρα τη συναισθηματική σου ζωή, ανοίγει δρόμους, φέρνει ανθρώπους μπροστά σου, σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου και, κατ' επέκταση, καλύτερα με τους άλλους. Ο δεύτερος, που είναι εντελώς επικοινωνιακός και κοινωνικός, επιταχύνει τις εξελίξεις. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Δεν ήταν τυχαίο φυσικά, ή ανώφελο, το ότι στο δωδέκατο οίκο σου βρισκόταν ο ανάδρομος Ερμής και σε ωθούσε να κάνεις μια συνολική αποτίμηση της παρούσας κατάστασης. Μπορεί κάποιες φορές να ήταν δύσκολο, όμως τώρα το σκηνικό αλλάζει απότομα μέσα σε λίγες μέρες. Ψυχολογικά έρχεσαι σε μια πολύ καλύτερη φάση, γιατί έγινε προφανώς αρκετή δουλειά με τους ανάδρομους. Ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται κανονικά από τις 3, η Αφροδίτη ήδη βρίσκεται κι αυτή στο δωδέκατο οίκο σου και το καλύτερο: πριν από λίγες μέρες είχαμε μια εκπληκτική Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η οποία σε επηρεάζει έντονα και με τον πιο θετικό τρόπο μέχρι τις 10 Μαΐου περίπου. Είναι μια περίοδος πραγματικής ανανέωσης, ψυχολογικής κυρίως, κι αυτό φυσικά θα έχει θετικές συνέπειες και στη συναισθηματική σου ζωή.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Αυτό που πολλές φορές επιτυγχάνει η Αφροδίτη, η οποία είναι και η υπεύθυνη του ζωδίου σου, είναι να φέρνει αρμονία μέσα σου, στις σχέσεις, παντού, ειδικά όταν βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο σου, όπως αυτή την περίοδο. Και τώρα που κατακάθεται η σκόνη από το χαμό που προκάλεσαν οι ανάδρομοι τις τελευταίες εβδομάδες, αρχίζεις να βλέπεις διαφορετικά, πιο ήρεμα και με πιο θετική ματιά τη ζωή και την καθημερινότητά σου. Η εποχή μπορεί να είναι πραγματικά ιδανική. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο ζώδιό σου, εξακολουθεί να φέρνει νέα, θετικά ξεκινήματα σε όλους τους τομείς μέχρι περίπου τις 10 Μαΐου. Εννοείται και στα συναισθηματικά. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Έχουμε το εξής πολύ θετικό νέο: ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σου και εδώ και βδομάδες ανάδρομος, γυρίζει ορθόδρομος από τις 3 και η διάθεσή σου αλλάζει εντελώς. Έχεις και τον Άρη στο ζώδιό σου, οπότε είσαι γεμάτος ενέργεια. Όλα καλά λοιπόν. Ο Άρης όμως, μπορεί να δημιουργεί εντάσεις, να σε έχει στην τσίτα και τέτοια. Αυτό δεν το θέλουμε καθόλου στη σχέση σου, αν υπάρχει αυτή η τάση καλό θα ήταν να τη διαχειριστείς όσο μπορείς, γιατί ο Άρης παραείναι θυελλώδης ορισμένες φορές.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το σκηνικό αλλάζει εντελώς: 1. Ο Ερμής, κυβερνήτης σου και στον ενδέκατο οίκο σου της κοινωνικής σου ζωής, γυρίζει ορθόδρομος. 2. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ίδιο σημείο και, δεν ξέρω, μήπως κάτι γίνεται με κάναν φίλο ή καμιά φίλη σου; Πάντως και πάλι ευνοείται η κοινωνική σου ζωή. 3. Ο Άρης βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου και σφύζεις από ενέργεια, είσαι διεκδικητικός, τα δίνεις όλα στο στόχο (ακόμη και αν ο στόχος είναι αυτός/ή που επιθυμείς με πάθος). 4. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και σε επηρεάζει ακόμη, σε οχυρώνει ψυχολογικά. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει πλέον. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Τώρα που και ο Ερμής αρχίζει επιτέλους να κινείται ορθόδρομα, θα διαπιστώσεις ότι η επικοινωνία θα είναι ευκολότερη και ότι θα έχεις περισσότερη ενέργεια. Και τα δύο πολύ σημαντικά, ειδικά το θέμα της επικοινωνίας που λίγο μπορεί να στράβωσε τον Απρίλιο. Όλο το μήνα πάντως, θα κάνεις μια στροφή προς τα “μέσα”, θα ασχοληθείς δηλαδή αρκετά με τις επιθυμίες και τις σκέψεις σου και κάπως θα μπει μια τάξη. Αυτό έχει φυσικά πολύ θετικές συνέπειες και στη σχέση σου και θα το διαπιστώσεις σύντομα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η αργή περίοδος του Απριλίου τελειώνει, από τις 3 θα κινείται και ο Ερμής ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη δημιουργία νέων σχέσεων, επειδή μέχρι τώρα ήταν αρκετά “επίφοβο” κάτι τέτοιο. Τώρα μπορείς. Και μπορείς, γιατί και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 28 Απριλίου εξακολουθεί να σε επηρεάζει και αφορά στην κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες, μεταξύ άλλων. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η δύσκολη περίοδος των ανάδρομων τελείωσε, κι ο Ερμής από τις 3 θα κινείται κανονικά και η επικοινωνία θα αποκατασταθεί, η ενέργειά σου θα επανέλθει και θα μειωθούν οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις. Ο Μάιος δεν έχει καμία σχέση με τον Απρίλιο από πλευράς ρυθμών και διάθεσης. Επίσης, η Αφροδίτη βρίσκεται σε έναν πολύ θετικό οίκο σου και η διάθεσή σου βελτιώνεται και γι’ αυτό. Και μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και να ζήσεις στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφό σου. Επίσης, μπορείς να έχεις και πολύ ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή, μαζί του.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης ήδη βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο και μπορείς αν θέλεις, να αφήσεις και λίγο τη δουλειά (την πολλή δουλειά ενδεχομένως, βλέπε τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες) και να βρεθείς έξω, με κόσμο, να επικοινωνήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες. Και η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση για τη συναισθηματική σου ζωή και θα παραμείνει εκεί όλο τον Μάιο, μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το ότι ο Ερμής κινείται ορθόδρομα πλέον από τις 3, είναι διπλά σημαντικό για σένα, αφού είναι και ο κυβερνήτης σου. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές μειώνονται, οι ρυθμοί επανέρχονται στο κανονικό τους και το κυριότερο, αποκαθίσταται η επικοινωνία, η οποία μπορεί να ήταν δύσκολη κατά τον Απρίλιο. Και επειδή το αστρολογικό σκηνικό είναι πολύ πιο θετικό αυτή την περίοδο, μπορείς να λύσεις τυχόν προβλήματα και να έχεις πραγματικές στιγμές οικειότητας με το σύντροφό σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Πλέον μπορείς άφοβα να διασυνδέεσαι, να δημιουργείς νέες επαφές και σχέσεις, η περίοδος του ανάδρομου κυβερνήτη σου Ερμή λήγει στις 3 και η σκέψη σου είναι περισσότερο ξεκάθαρη και η διάθεσή σου πιο σταθερή. Η κινητικότητα στον όγδοο οίκο σου αφορά και στη σεξουαλική σου ζωή, αλλά και σε μια τάση να αναζητήσεις την πραγματική οικειότητα και μια σχέση με βάθος. Ίσως έχει λίγο ακόμη εσωτερικό ψάξιμο αυτή η περίοδος. Αλλά έχει και συναισθηματικό ενδιαφέρον. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Αιγόκερως

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Ερμής, επιτέλους, αρχίζει να κινείται ορθόδρομα στο απέναντί σου ζώδιο, στον Κριό, που συμβολίζει για σένα τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Στο ίδιο σημείο μάλιστα βρίσκεται και η Αφροδίτη, της οποίας το άγγιγμα είναι θαυματουργό. Είναι σαφώς καλύτερη η περίοδος αυτή και μπορεί να αποφασίσεις πολλά, όπως να εξελιχτεί η σχέση σου με κάποιο τρόπο, μέχρι και να επισημοποιηθεί π.χ. Και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, είναι υπέρ της σχέσης σου και φέρνει πάθος και έντονα πράγματα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Από τις 3 μπορείς “άφοβα” να γνωρίζεις κόσμο και να επενδύεις στις νέες γνωριμίες, ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα από τις 3 και μειώνεται η πιθανότητα να κάνεις κάτι, που θα το μετανιώσεις αμέσως. Ο Ερμής βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου, των σχέσεων και της συντροφικότητας, και η Αφροδίτη το ίδιο, και καθιστούν τον Μάιο έναν μήνα συναισθηματικό, που προσφέρεται για να δημιουργηθεί κάτι καινούριο. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, σε επηρεάζει και αυτή την εβδομάδα και το ενδιαφέρον είναι ότι αφορά στη συντροφική σου ζωή. Θα μπορούσε ας πούμε να βρίσκεσαι σε μια φάση που κάτι αλλάζει προς το καλύτερο ή που πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο, για να είσαι ευχαριστημένος. Μπορεί στο ίδιο το σχετίζεσθαι με τον άνθρωπό σου. Το πρώτο όμως που πρέπει να αλλάξει και που είναι το πιο βασικό, είναι να έχεις και τον εαυτό σου ευχαριστημένο. Όχι με ασχολίες που σε βγάζουν εκτός πραγματικότητας και σε απομονώνουν, αυτές πιθανώς να νομίζεις ότι σε έχουν ευχαριστημένο, μάλλον απλώς αποστασιοποιημένο σε έχουν. Μιλάμε για το να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αυτό είναι που θα βελτιώσει και τη σχέση σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο τέλος Απριλίου, εξακολουθεί να σε επηρεάζει και αυτή τη βδομάδα και να φέρνει νέα ξεκινήματα. Αυτά αφορούν κυρίως στις σχέσεις και στη συντροφικότητα. Όπως μετά από κάθε Νέα Σελήνη, είναι σαν να γυρίζεις σελίδα, σαν να αλλάζεις κεφάλαιο στον τομέα της ζωής σου, που σε επηρεάζει. Η συναισθηματική σου ζωή είναι στο επίκεντρο τώρα. Σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το πώς εσύ θα χειριστείς τις καταστάσεις, υπάρχουν προοπτικές για ενδιαφέροντα πράγματα πάντως. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Ερμής από τις 3 θα κινείται ορθόδρομα στον πέμπτο οίκο σου, του έρωτα και του πάθους. Και ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης των σχέσεών σου. Μεγάλη η ανακούφιση. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Αφροδίτη, κάτι που καθιστά τον Μάιο πολύ συμπαθητικό και ερωτικό. Είναι σε μεγάλο βαθμό στο χέρι σου το πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις. Ενδιαφέρον έχει ότι και ο Άρης θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, που σχετίζεται με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Θα είσαι περισσότερο διεκδικητικός, αλλά θα πρέπει να προσέχεις και τις εντάσεις, μάλλον να τις αποφεύγεις εντελώς.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Να τονίσουμε το γενικά καλό νέο της εβδομάδας, που είναι ότι ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα από τις 3. Και βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου, του έρωτα και του πάθους, μαζί με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της αρμονίας. Δεν τα λες και αδιάφορα όλα αυτά για την πορεία της συναισθηματικής σου ζωής τον Μάιο. Ο Άρης επίσης θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, που συμβολίζει τη συντροφικότητα, κάτι που σε κάνει ακόμη πιο διεκδικητικό στον έρωτα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σκορπιός

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εβδομάδα αυτή δέχεται την επιρροή της Νέας Σελήνης, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες. Πρόκειται για μια πολύ θετική Νέα Σελήνη, στον πέμπτο οίκο σου, που σχετίζεται με την αγάπη, τον έρωτα, την ανάγκη σου να εκφραστείς. Είναι μια σημαντική περίοδος για τη σχέση σου, επειδή το κλίμα αλλάζει, γίνεται πιο θετικό και έρχεσαι περισσότερο κοντά στον άνθρωπό σου. Αν υπάρχουν αυτά τα περιθώρια, δηλαδή αν υπάρχει αγάπη. Γιατί αν δεν υπάρχει, αλλά “υποτίθεται” ότι έχεις σχέση για άλλους λόγους, τότε μπορεί να σου σκάσει ένας άλλος έρωτας από το πουθενά. Ναι, που λες, μπορεί κι αυτό.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες σε επηρεάζει ακόμη με τον καλύτερο τρόπο και μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή. Ο Μάιος είναι ένας πιο ανάλαφρος μήνας, περισσότερο ενδιαφέρων από κοινωνικής πλευράς και με μια σημαντική ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον “παιδικό” σου εαυτό, που σημαίνει να σου κάνεις λίγο τη χάρη να είσαι πιο χαλαρός με εσένα, καθόλου επικριτικός και πιο “ελεύθερος”. Και να σου την κάνεις τη χάρη, γιατί και αυτό σημαίνει ευτυχία και είναι και κάτι που σε φέρνει πιο κοντά στους άλλους. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα από τις 3, κάτι που καθιστά τον Μάιο έναν πολύ πιο βατό και συμπαθητικό μήνα από τον Απρίλιο. Το ενδιαφέρον είναι ότι η επικοινωνία, που είναι και ο τομέας που είχε και το μεγαλύτερο πρόβλημα, αποκαθίσταται και μάλιστα γίνεται περισσότερο συναισθηματική, καθότι και η Αφροδίτη βρίσκεται μαζί με τον Ερμή στον οίκο που την αφορά. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο έρωτας είναι ένας τομέας που επηρεάζεται από τον Άρη σε αυτή τη φάση, που βρίσκεται στους Διδύμους: Θέλεις. Μπορεί να μην ξέρεις τι ακριβώς θέλεις, πάντως κάτι θέλεις με πάθος. Εννοείται ότι αν η σχέση σου έχει γερές βάσεις, μπορεί να πάει σε άλλο level.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Ερμής είναι ορθόδρομος από τις 3 και αυτό είναι ό,τι πιο ανακουφιστικό έχει συμβεί τον τελευταίο μήνα. Αλλά πέρα από την ανακούφιση, βρίσκεται μαζί με την Αφροδίτη στον οίκο της επικοινωνίας, της κοινωνικότητας και των γνωριμιών και οι τομείς αυτοί δέχονται τη θετική επιρροή και των δύο. Ειδικά η Αφροδίτη κάνει τις επαφές σου με τους άλλους περισσότερο συναισθηματικές. Όλο τον μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στον οίκο του έρωτα και θα σε κάνει διεκδικητικό, θα έχεις την ευκαιρία να προσπαθήσεις για αυτό που θέλεις δηλαδή. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον. Αυτό που θέλει να διερευνήσεις, είναι οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Ειδικά αν κάτι το θες, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να το πολεμάς. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Ιχθύς

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Περνάμε σε μια ιδιαίτερα ανακουφιστική φάση, ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα πλέον από τις 3 και ο Μάιος, επηρεασμένος και από την εκπληκτική Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του προηγούμενου μήνα, θα είναι κοινωνικός, με καλύτερους ρυθμούς και με καλύτερη επικοινωνία. Οι δυσκολίες στην έκφραση ή στην επικοινωνία, μπορούν να ξεπεραστούν και τα προβλήματα να λυθούν. Είναι και η σκέψη σου πλέον πιο ξεκάθαρη σε σχέση με το πώς θα ήθελες να προχωρήσει η κατάσταση και αυτό σε “τακτοποιεί” κατά κάποιο τρόπο εσωτερικά.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Μέχρι τώρα ήταν αρκετά επίφοβο να δημιουργήσεις εντελώς νέες σχέσεις, με τους ανάδρομους του Απριλίου, ειδικά την Αφροδίτη και τον Ερμή, ήταν πιθανό να σου δίνονταν λάθος εντυπώσεις. Τώρα η δύσκολη περίοδος των ανάδρομων τελειώνει και περνάμε σε έναν πολύ καλύτερο μήνα, ο Ερμής θα κινείται πλέον οθρόδρομα από τις 3 και μάλιστα στον τρίτο οίκο σου, όπου βρίσκεται και η Αφροδίτη. Αυτό το σημείο αφορά μεν στην επικοινωνία σου με τους άλλους, αλλά αφορά και σε μια τάση για νέες γνωριμίες, κοινωνικότητα και ανταλλαγή ιδεών. Τώρα μπορεί να στρωθεί το έδαφος για κάτι νέο, που θα δημιουργηθεί λίγο αργότερα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-04-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι