Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 11 έως 17/9/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 3
08
09
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 11 έως 17/9/2017.

Γιώργος Σαλαμάς gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 11 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 11 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017;

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Τώρα που πλέον ο Ερμής κινείται φυσιολογικά, η επικοινωνία είναι σαφώς καλύτερη και αποδοτικότερη, ενώ ανοίγει και δρόμους για να λυθούν προβλήματα. Πάντως γενικά με την επικοινωνία δεν είναι απαραίτητο να το φτάνεις στα άκρα, δηλαδή, για παράδειγμα, σε μια προσπάθεια να είσαι ειλικρινής να γίνεσαι υπερβολικός (ώστε να νιώθεις ότι είσαι ξεκάθαρος και ότι δεν φέρεις καμία ευθύνη πλέον) ή το αντίθετο, να αποκρύπτεις πληροφορίες για λόγους διπλωματικούς. Νομίζω ότι μια ΜΕΣΗ λύση δεν θα ήταν κακή ιδέα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή και ο Δίας στον οίκο της συντροφικότητας μπορούν να φέρουν έναν έρωτα, γιατί συνεργάζονται και απόλυτα αρμονικά. Επιπλέον ο Ερμής κινείται ορθόδρομα και είναι πλέον λιγότερο πιθανό ότι θα αλλάξεις γρήγορα γνώμη για αυτόν ή αυτήν που θα γνωρίσεις.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Ερμής κινείται πλέον ορθόδρομα και φυσιολογικά και η σύνοδός του με τον Άρη στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή μιλάει για πολύ εγκεφαλικές διαδικασίες, που, καλές κι αυτές, αλλά εσύ εδώ που τα λέμε είσαι περισσότερο των αισθήσεων και των αισθησιακών διαδικασιών. Όμως, σίγουρα η λεκτική επικοινωνία μπορεί να προσφέρει πολλά σε μια σχέση. Καλό θα ήταν να προσέχεις την έντονη επικοινωνία όμως, γιατί ο Άρης και ο Ερμής μαζί μπορεί να σημαίνουν και κοφτερά, βιαστικά λόγια.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η όψη του Ερμή με τον Άρη στον οίκο της συναισθηματικής σου ζωής μπορεί να φέρει κάποιες σημαντικές πληροφορίες για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ούτως ή άλλως όμως, ο Άρης σε αυτό το σημείο μπορεί να σε τονώσει απίστευτα, ενώ σε μετατρέπει και στο πιο γοητευτικό ζώδιο της περιόδου αυτής. Μην βιάζεσαι μόνο να κρίνεις ούτε θετικά ούτε αρνητικά, άσε τον χρόνο να μιλήσει.

Do it: Αιγόκερως

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο κυβερνήτης σου πλέον είναι ορθόδρομος, απομακρυνόμαστε από τις εκλείψεις του Αυγούστου και το μυαλό σου ξεκαθαρίζει. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τη συναισθηματική σου ζωή και γιατί έχεις τον Δία στον ανάλογο οίκο, και γιατί η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα ζώδιο πολύ συμβατό με το δικό σου, τον Λέοντα. Η επικοινωνία που ούτως ή άλλως είναι το δυνατό σου χαρτί, τώρα είναι ακόμη πιο ισχυρή και φέρνει λύσεις και προοπτικές.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το τρίγωνο της Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 12 μιλάει για μια σταθερότητα στη συναισθηματική σου ζωή. Στα πιθανά σενάρια είναι μια γνωριμία ή μια νέα σχέση που όμως να έχει προοπτικές και να μην βασίζεται σε επιφανειακά χαρακτηριστικά (παρ' όλο που και αυτά παίζουν τον ρόλο τους ), αλλά σε βαθύτερα.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ναι μεν ο Ερμής είναι ορθόδρομος πλέον και αυτό είναι καλό - είναι καλό όσο δεν μπορείς να φανταστείς για την επικοινωνία από εδώ και στο εξής - αλλά από την άλλη έχεις τον Άρη στον σχετικό με την επικοινωνία οίκο και αυτό είναι και καλό και κακό: καλό γιατί είσαι διεκδικητικός και αποτελεσματικός, συγκεκριμένος και επί της ουσίας, κακό γιατί θα μπορούσες να είσαι και πιο επιθετικός και βιαστικός από ό, τι συνήθως – κάτι που μπορείς να αποφύγεις, είναι βέβαιο αυτό.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Ερμής πλέον κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι θετικό για τις νέες γνωριμίες, οι οποίες και ενδιαφέρον έχουν και μάλλον δεν θα αλλάζεις δεκαπέντε γνώμες τη μέρα για το άτομο που γνώρισες ή θα γνωρίσεις. Και ο Άρης βρίσκεται στο ίδιο σημείο με τον Ερμή και αυτό σίγουρα σημαίνει ότι η κοινωνική σου ζωή μπορεί να πάρει πραγματικά τα πάνω της αυτές τις μέρες και να γίνουν πολλές νέες γνωριμίες.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι ένα πολύ σημαντικό χαρτί στο χέρι σου για τη συναισθηματική σου ζωή. Γιατί φέρνει αρμονία στη σχέση σου, καλή επικοινωνία (τώρα που και ο Ερμής είναι ορθόδρομος πλέον) και αγάπη από και προς τον σύντροφο - αν βέβαια υπάρχουν καλές βάσεις και συναίσθημα στη σχέση, επειδή, αν όχι, τότε μπορεί να μιλάμε και για έναν έρωτα νέο και τρέχα γύρευε.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ομορφαίνεις, απελευθερώνεσαι από άγχη και γίνεσαι ένας ζωντανός μαγνήτης. Η συναισθηματική ου ζωή μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον, λογικό αυτό με μια τέτοια διέλευση, αλλά πάνω από όλα μπορείς εσύ να κατανοήσεις περισσότερο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Ερμής κινείται πλέον οθρόδρομα στο ζώδιό σου και αυτό σταδιακά αλλάζει την κατάσταση, ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας. Λιγότερα εμπόδια, λιγότερες παρερμηνείες, περισσότερη κατανόηση και αποδοχή. Στο ζώδιό σου βρίσκεται βέβαια και ένας άλλος σημαντικός πλανήτης ο Άρης, ο οποίος είναι έντονος και διεκδικητικός. Καλό και αυτό, αλλά θέλει λίγη προσοχή. Γιατί εκτός από διεκδικητικός είναι και βιαστικός, και στα λόγια και στις πράξεις.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Τώρα που ο Ερμής κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου, οι νέες γνωριμίες δεν είναι άλλα αντ' άλλων από αυτό που δείχνουν, είναι πιο συμβατές με εσένα και δεν αλλάζεις εύκολα γνώμη για αυτές. Στο ζώδιό σου είναι και ο Άρης, ο οποίος σίγουρα σου δίνει μια απίστευτη γοητεία και φοβερές δυνατότητες στο να ελίσσεσαι κοινωνικά.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Με τον Ερμή (πλέον ορθόδρομο) και τον Άρη στον δωδέκατο οίκο σου είσαι σε μια διαδικασία ψυχολογικής ανασυγκρότησης, η οποία έχει θετικές συνέπειες και στις σχέσεις σου με τους άλλους και στη συντροφική σου σχέση. Τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους από τη μία, ενώ και ο Δίας στο ζώδιό σου ανοίγει διάπλατα πόρτες που ούτε μπορούσες να τις φανταστείς. Τι είναι αυτό που επιθυμείς στη σχέση σου; Ξεκαθάρισέ το πρώτα μέσα σου και δες αν γίνεται να το αποκτήσεις.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Οι κοινωνικές σχέσεις μπορούν να έχουν ενδιαφέρον και ακόμη και αν μιλάμε για συναντήσεις με ανθρώπους που μόλις γνωρίζεις, έχουν κάτι περισσότερο συναισθηματικό στην επικοινωνία. Τώρα που η Αφροδίτη και ο Κρόνος βρίσκονται σε δύο πολύ κοινωνικούς οίκους και συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, οι γνωριμίες εκτός από συναισθηματικές μπορούν να είναι και σοβαρές, σταθερές και να οικοδομηθούν σε γερές βάσεις.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο αποτελεί ένδειξη ότι μπαίνεις σε μια διαδικασία να αναζητήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και να το διεκδικήσεις. Φυσικά και έχουν σημασία οι επιθυμίες σου, όσο δεν μπορείς να φανταστείς μάλιστα. Και σίγουρα κάποιες από αυτές αφορούν και στη σχέση και στον σύντροφό σου και μπορεί να είναι και κοινές ή με κάποιο τρόπο να εξελίξουν τη σχέση σας.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο ορθόδρομος Ερμής μαζί με τον Άρη στον οίκο της κοινωνικής σου ζωής μπορούν να της δώσουν απίστευτη ώθηση, να την απογειώσουν για την ακρίβεια. Ο εν λόγω οίκος σχετίζεται και με τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου, οπότε δεν έχεις παρά να το διευκρινίσεις μέσα σου αυτό που θέλεις και να είσαι ανοιχτός στο να το υποδεχτείς. Το σύμπαν ξέρει πότε και πώς.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιό σου είναι μια εξαιρετική όψη, η οποία δρα “σταθεροποιητικά”, αφορά σε ένα ταξίδι, έναν στόχο ή και στη συναισθηματική σου ζωή. Το μόνο που ίσως αξίζει να προσέξεις αυτές τις μέρες είναι τη διαχείριση του χρόνου σου, επειδή φαίνεται ότι έχεις αρκετή δουλειά και ότι δύσκολα μπορείς να οργανωθείς.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η πολύ καλή θέση της  Αφροδίτης και ο Δίας στον πιο κοινωνικό σου οίκο αποτελούν ενδείξεις ότι η κοινωνική σου ζωή και οι σχέσεις μπορούν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρουν σου αυτές τις μέρες. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση της “διάσπασης” της προσοχής σου με τα πολλά ενδιαφέροντα που μπορούν να έρθουν μπροστά σου και αυτό θέλει κάποια διαχείριση εκ μέρους σου. Επίσης, προσπάθησε να οργανώσεις λίγο τον χρόνο σου, επειδή η δουλειά φαίνεται ότι έχει μάλλον αυξημένες απαιτήσεις και, αν δεν το χειριστείς σωστά αυτό, μπορεί να χάσεις ευκαιρίες για εξόδους και ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

Do it: Υδροχόος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας εκπληκτικός μήνας για τη συντροφική σου ζωή. Και τώρα ειδικά με την όψη μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου μπορείς να χαίρεσαι ιδιαίτερα, επειδή η εν λόγω όψη δρα πολύ σταθεροποιητικά και στη σχέση σου και μέσα σου. Βέβαια είσαι σε μια φάση εσωτερικών διεργασιών που έχουν πολύ ενδιαφέρον και προφανώς θα έρθει και η στιγμή που θα χρειαστεί να επικεντρωθείς σε αυτές. Η Αφροδίτη, πάντως, στον όγδοο οίκο σου φέρνει έντονες ρομαντικές στιγμές.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε έναν πολύ συναισθηματικό οίκο σου και αυτό είναι πολύ θετικό για τις σχέσεις και τη συναισθηματική σου ζωή, η οποία μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον τον Σεπτέμβριο. Πιθανώς έχεις μια τάση όχι και τόσο εξωστρέφειας, γιατί γίνονται διάφορα ενδιαφέροντα μέσα σου και μάλλον θέλεις λίγο την ησυχία σου. Αν αποφασίσεις, όμως, να βρεθείς με κόσμο, θα το απολαύσεις.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 12 είναι πολύ σημαντική για τη συντροφική σου ζωή, γιατί λειτουργεί σταθεροποιητικά. Δείχνει ισορροπία, συναίσθημα και σοβαρότητα, στις σωστές αναλογίες. Ούτως ή άλλως η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σου μπορεί να σε φέρει πραγματικά πιο κοντά με τον / τη σύντροφό σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και αυτό μπορεί να αλλάξει τη συναισθηματική σου ζωή, ο Λέων συμβολίζει για εσένα τη συντροφικότητα και τις σχέσεις και η θέση της σε ένα τέτοιο σημείο μπορεί να αποτελεί ένδειξη δημιουργίας μιας νέας σχέσης. Τώρα που ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος και δυνατός, και βρίσκεται μαζί με τον Άρη στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το συναισθηματικό βάθος, οι πιθανότητες είναι ακόμη περισσότερες.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Ερμής κινείται ορθόδρομα πλέον και αυτό είναι σημαντικό, επειδή βρίσκεται στον οίκο σου της συντροφικότητας και των σχέσεων. Είναι πιθανό κατά τον Αύγουστο να υπήρχε πρόβλημα στην επικοινωνία, παρεξηγήσεις και γενικά μια τάση να τους στείλεις όλους από εκεί που ήρθαν και να μείνεις μόνος-η. Βρίσκεται και ο Άρης στο ίδιο σημείο, οπότε μπορεί να υπήρχαν και εντάσεις. Τώρα όμως αλλάζουν τα πράγματα, ο Σεπτέμβριος είναι συμπαθέστατος, οι σχέσεις βελτιώνονται, ο Άρης σε κάνει δυναμικό και διεκδικητικό, αλλά ευτυχώς όχι εριστικό.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Τώρα που ο Ερμής πλέον κινείται ορθόδρομα και έχεις και τον Άρη μαζί του στον έβδομο οίκο σου της συναισθηματικής ζωής, των σχέσεων και της συντροφικότητας, μπορείς να κάνεις λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη στις νέες γνωριμίες, αλλά και στον εαυτό σου, ότι δηλαδή δεν θα αλλάζεις πέντε γνώμες το λεπτό σε σχέση με τους  ανθρώπους που γνωρίζεις. Εκπέμπεις απίστευτο ερωτισμό και πρέπει να κινείσαι έξω, επειδή όλα μπορούν να συμβούν αυτή την περίοδο.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-09-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι