Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 13 έως 19/11/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 2.7  Ψήφοι: 3
10
11
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 13 έως 19/11/2017.

Γιώργος Σαλαμάς gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 13 έως 19 Νοεμβρίου 2017; Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 13 έως 19 Νοεμβρίου 2017; 

 

ΚΡΙΟΣ

Ο χαμούλης στον Σκορπιό, Ήλιος, Δίας, Αφροδίτη ΚΑΙ νέα Σελήνη στις 18 σημαίνει τρελό πάθος, συναισθηματικό βάθος, ανάγκη για πραγματική ένωση και οικειότητα με το έτερον ήμισυ ή με αυτόν ή αυτήν που έχεις βάλει στο μάτι που μακάρι να 'ξερε τι τον/την περιμένει. Ο Σκορπιός είναι ο όγδοος οίκος σου, του μυστηρίου, του πάθους, του σκοταδιού, του έρωτα και βέβαια όλα αυτά δεν είναι ακριβώς εύκολα όταν μιλάμε για όγδοο οίκο, γιατί κάπου μπαίνει και η ζήλια και η κτητικότητα. Και με τον Άρη στο απέναντί σου ζώδιο της συντροφικότητας, η ένταση στα συναισθηματικά σου είναι δεδομένη. Αυτό που θέλεις (που μάλλον πολλά θέλεις, είναι η αλήθεια) μπορείς να το έχεις, πάντως. Είναι μια από τις πιο ευνοϊκές περιόδους για τη συναισθηματική σου ζωή είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, αρκεί να μην τα διαλύσεις όλα λόγω βιασύνης και παρόρμησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Να και η εβδομάδα που ο χαμός στον Σκορπιό έρχεται στο αποκορύφωμά του, τι εννοούμε όταν λέμε Σκορπιός, μιλάμε για τον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τη συντροφικότητα και τι εννοούμε όταν λέμε ότι εκεί γίνεται χαμός, ότι εκεί βρίσκονται ο Ήλιος, ο Δίας και η Αφροδίτη και ότι στις 18 εκεί πραγματοποιείται μια νέα Σελήνη με ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα και γενικά ανανέωση στις σχέσεις. Λοιπόν ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που το λες και σκοτεινό, παθιασμένο, έτοιμο να δώσει και να πάρει συναίσθημα χωρίς να το απασχολεί τίποτα άλλο, και το ίδιο γίνεσαι κι εσύ κάπως με τις σχέσεις σου. Πρόσεξε βέβαια το κατά πόσο γίνεσαι κτητικός-ή, γιατί το πολύ το πάθος μπορεί να κάνει και μπαμ λόγω ζήλιας. Και η αλήθεια είναι ότι ούτως ή άλλως συγγενεύεις με τον σκοτεινό Σκορπιό, και κτητικός είσαι και δεν αφήνεις τίποτα να πλησιάσει σε απόσταση χιλιομέτρων το αντικείμενο του πόθου σου, βέβαια αυτό δεν το δείχνεις, αλλά το φαντασιώνεσαι ότι έχεις μια γυάλα που έχεις κλείσει τον άλλον ή την άλλη μέσα. Οπότε βρες λίγο τις ισορροπίες σε αυτά, προκειμένου να ζήσεις με το πάθος, αλλά χωρίς προβλήματα και υστερίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θυμάσαι που λέγαμε ότι στον έκτο οίκο σου έχουμε κινητικότητα και γίνονται διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα από τότε που ο Δίας πέρασε σε αυτό το σημείο; Και ότι ο έκτος οίκος σου εκτός από την εργασία και την οργάνωση της καθημερινότητας και της ζωής σου γενικότερα έχει να κάνει και με την εμφάνιση και την ανανέωση σου σε εξωτερικό επίπεδο; Τώρα λοιπόν εκτός από τον Δία σε αυτό το σημείο έχεις και την Αφροδίτη και τον Ήλιο εκεί ΚΑΙ μια νέα Σελήνη στις 18 που δρα πραγματικά ανανεωτικά. Και όσον αφορά στη συναισθηματική σου ζωή, το να έχεις αυτοπεποίθηση και να είσαι οκέι με τον εαυτό σου είναι το πιο σημαντικό για να έχει και κάποια εξέλιξη. Βέβαια τις εξελίξεις μάλλον δεν μπορείς να τις αποφύγεις ούτως ή άλλως με τον Άρη στον οίκο των συναισθηματικών σου να σε κάνει κάθε μέρα και πιο γοητευτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε είχαμε προειδοποιήσει ότι ο πέμπτος οίκος των συναισθηματικών σου θα είχε πολύ ενδιαφέρον κατά τον Νοέμβριο και αυτό κυρίως γιατί ο Δίας βρίσκεται σε αυτό το σημείο και για έναν χρόνο μπορεί να φέρει απίστευτα θετικές εξελίξεις. Όμως αυτή η εβδομάδα είναι το αποκορύφωμα αυτού που γίνεται στον πέμπτο οίκο σου, τον Σκορπιό: Εκτός από τον Δία εκεί βρίσκονται και η Αφροδίτη, πλανήτης των σχέσεων και της συντροφικότητας, της αρμονίας και της αγάπης και ο Ήλιος, που σχετίζεται μεταξύ άλλων και με τον έρωτα. ΚΑΙ στο ίδιο σημείο έχουμε και μια απίστευτα ανανεωτική νέα Σελήνη στις 18 που μέχρι το τέλος του μήνα φέρνει εξελίξεις, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Είσαι ένας από τους πιο ευνοημένους αυτή την περίοδο στον συναισθηματικό τομέα, είτε είσαι σε μια σχέση είτε όχι. Και είναι σημαντικό να ξέρεις ότι ναι μεν μπορεί να συμβούν ενδιαφέροντα πράγματα τον Νοέμβριο, αλλά ότι το κυριότερο είναι ότι τώρα προετοιμάζονται πράγματα που μπορεί να συνειδητοποιήσεις και αργότερα.

ΛΕΩΝ

Η έμφαση όλο τον Νοέμβριο και ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα δίνεται στον τέταρτο οίκο σου που ναι μεν σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και με τις συγκατοικήσεις και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Στον εν λόγο οίκο σου βρίσκονται ο Δίας, ο Ήλιος και η Αφροδίτη, κάτι ομολογουμένως πολύ θετικό, ενώ στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη στις 18, η οποία θα φέρει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες μέχρι το τέλος του μήνα. Και όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν με εξαιρετικό τρόπο ειδικά αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση. Αν πάλι δεν είσαι, έχεις τον Άρη που από τον Ζυγό μπορεί να σε βγάλει έξω, να σε δικτυώσει και να σου γνωρίσει νέους ανθρώπους. Θα βρίσκεται στον σημείο που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες για αρκετό καιρό ακόμη, οπότε να αναλάβεις δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως έχουμε ήδη πει, εδώ και κάποιο καιρό τα φώτα πέφτουν στον τρίτο οίκο σου της επικοινωνίας και των νέων γνωριμιών. Αυτό θα συμβαίνει για αρκετό καιρό, όμως κορυφώνεται αυτόν τον μήνα, με αυτή τη βδομάδα να έχει το περισσότερο ενδιαφέρον. Πρώτα από όλα ο Δίας βρίσκεται ήδη εκεί, μαζί του όμως είναι και ο Ήλιος και η Αφροδίτη. Η επικοινωνία είναι ένα δυνατό εργαλείο, για σένα όμως γίνεται Η λύση, ο τρόπος για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου, ο δρόμος για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δικτυωθείς και ανοίξουν νέοι ορίζοντες μπροστά σου. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη στις 18, μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουν νέα ξεκινήματα στον κοινωνικό τομέα και στις σχέσεις και με πολλά από αυτά θα ενθουσιαστείς από ό, τι φαίνεται.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον στρέφεται σταδιακά στα οικονομικά σου και κατ' επέκταση στις οικονομικές σου σχέσεις, και αυτό φυσικά συμβάλει στο να ανέβεις και ψυχολογικά που με τη σειρά του συμβάλλει στο να είσαι καλύτερα και μέσα στις σχέσεις σου. Ένα άλλο σημείο που έχει τεράστιο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο είναι ότι ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει απίστευτη ενέργεια και γοητεία και πάθος και επιθυμία να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Άρης σημαίνει και έρωτας βέβαια, αλλά και παρορμητικές κινήσεις είτε μιλάμε για πράξεις είτε για λόγια. Αυτό είναι και το μόνο σημείο που θέλει λίγο την προσοχή σου Ζυγέ, είσαι ένα ζώδιο που το πιο σημαντικό για σένα είναι οι ισορροπίες, στις σχέσεις κυρίως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προφανώς και θυμάσαι που λέγαμε ότι στο ζώδιό σου γίνεται ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και θετικούς χαμούς των τελευταίων χρόνων, με αποκορύφωμα τον Νοέμβριο και ειδικότερα αυτή τη βδομάδα. Λοιπόν, μαζί σου βρίσκεται ο Δίας, ο τυχερότερος πλανήτης όλων, αλλά και ο Ήλιος και η Αφροδίτη, που σημαίνει ότι η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να έχει πολύ σημαντικές εξελίξεις, μιλάμε για αναβίωση του έρωτα στη σχέση σου ενδεχομένως ή για έναν νέο έρωτα που ταιριάζει στον νέο σου εαυτό. Και στις 18 έχουμε μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που σε ανανεώνει απίστευτα και φέρνει και αυτή νέα πράγματα στη ζωή σου μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτή την περίοδο μπορεί να αλλάξει η ζωή σου, επειδή κυρίως εσύ θα την κατευθύνεις προς αλλαγές. Και δεν μιλάμε μόνο για τη συναισθηματική σου ζωή

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται περισσότερο με τη δημιουργική μοναχικότητα και με τη σχέση σου με τον εαυτό σου (όχι τόσο με τη σχέση σου με τους άλλους) έχουν μαζευτεί ο Δίας, ο Ήλιος και η Αφροδίτη, ενώ στο ίδιο σημείο έχουμε και μια νέα Σελήνη στις 18. Η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική από όλες τις πλευρές, ιδίως όσο έχει να κάνει με τις εσωτερικές διεργασίες, που φαίνονται άκρως απαραίτητες. Εννοείται ότι για να είσαι καλά με τους άλλους, με τη σχέση σου ή για να είσαι ανοιχτός-ή σε νέες σχέσεις, είναι απαραίτητο να έχεις έρθει πρώτα κοντά με τον εαυτό σου - και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Από την άλλη έχεις και τον Άρη στον πιο κοινωνικό οίκο σου που σε βγάζει έξω και σε φέρνει κοντά σε νέους ανθρώπους, ιδέες, φλερτ και σε δικτυώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος αυτή έχει τεράστιο ενδιαφέρον σε κοινωνικό επίπεδο. Όλος ο Νοέμβριος, αλλά ιδιαίτερα αυτή η εβδομάδα, η οποία είναι κάτι σαν αποκορύφωμα αυτού που γίνεται στον ενδέκατο οίκο σου. Ο εν λόγω οίκος σχετίζεται με τις ομάδες, την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τους φίλους και σε αυτό το σημείο βρίσκονται ο τεράστιος Δίας, ο Ήλιος και η Αφροδίτη, ενώ στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη στις 18. Που σημαίνει, αν είσαι σε σχέση, ότι, ΟΧΙ, δεν θα περιέλθετε σε καμία κατάσταση ρουτίνας, αντίθετα, θα γίνουν κινήσεις ανανέωσης. Αν δεν είσαι σε σχέση, μπορείς να γνωρίσεις κόσμο και να δεις πόσο εύκολα διευρύνονται οι ορίζοντές σου κοινωνικά αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το έχουμε πει και το ξαναλέμε, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας σταθμός για την επαγγελματική σου εξέλιξη, όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά μπορούν, κάποια να προωθηθούν, κάποια να ρυθμιστούν και κάποια να εδραιωθούν με έμφαση μάλιστα στις συνεργασίες. Λοιπόν αυτό έχει ενδιαφέρον για δύο λόγους, ο πρώτος είναι ότι όταν η δουλειά πάει καλά εννοείται ότι είσαι καλύτερα και ψυχολογικά και εννοείται ότι είσαι καλύτερα και στις σχέσεις σου, το ένα βοηθάει το άλλο δηλαδή, και ο δεύτερος είναι ότι επειδή η Αφροδίτη βρίσκεται (μαζί με τον Δία και τον Ήλιο) στον οίκο των επαγγελματικών, μπορεί και να υπάρχει ένα μυστήριο μεταξύ εσένα και ενός συνεργάτη, κάποιου ή κάποιας από το επαγγελματικό περιβάλλον που κάτι κάπως θέλει από εσένα και το αντίστροφο. Και φυσικά σιγά μην σε πτοήσει η οποιαδήποτε αναστολή, πρώτον γιατί είσαι Υδροχόος και τις αναστολές σου κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τις αγνοήσεις και δεύτερον έχεις και τον Άρη στον οίκο των διευρυμένων οριζόντων σου που σε προτρέπει να τους διευρύνεις ΚΑΙ στον αισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ στο λέμε εδώ και καιρό, ο ένατος οίκος σου βράζει και είναι έτοιμος να σου δείξει νέους δρόμους και να φέρει συναρπαστικές εξελίξεις. Σχετίζεται με τα ταξίδια, με τη γνώση, με τη διεύρυνση των οριζόντων σου ό, τι κι αν σημαίνει αυτό, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, και με την ανάγκη σου να δεις την πραγματικότητα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τη συναισθηματική σου ζωή, για να την καταλάβεις περισσότερο, για να καταλάβεις και τις ανάγκες σου περισσότερο και για να κάνεις τις επιλογές που αναλογούν σε αυτές καθώς και στις επιθυμίες σου, σε αυτά που ποθείς και λαχταράς. Λοιπόν σε αυτό το σημείο βρίσκεται ήδη ο γενναιόδωρος Δίας, η Αφροδίτη και ο Ήλιος, ενώ στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη. Μα δεν είσαι ο Ιχθύς που ξέραμε πλέον, είσαι ένας άλλος Ιχθύς με αυτές τις επιρροές! Ο Άρης, εν τω μεταξύ, από τον όγδοο οίκο σου σε κάνει διεκδικητικό με τα συναισθηματικά σου και αυτό έχει αληθινό, απτό αποτέλεσμα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-11-2017 15:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms