Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 15 έως 21/1/2018.
Βαθμολόγησε
12
01
2018

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 15 έως 21/1/2018.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018;

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να είσαι αρκετά απασχολημένος με θέματα πρακτικά και κυρίως επαγγελματικά αυτή την περίοδο, αλλά και η Αφροδίτη έχει κάτι να σου πει με τη μετακίνησή της από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο. Λοιπόν, η θέση της στον Υδροχόο, γίνεται περισσότερο αισιόδοξη, θετική και αφορά με έναν διαφορετικό τρόπο τις σχέσεις και τη συντροφικότητα, κάπως δηλαδή κοιτάζεις προς το μέλλον και παίρνεις κάποιες αποφάσεις. Τα πάντα μοιάζει σαν να κινούνται γρηγορότερα, αλλά ένα από τα πιο σημαντικά είναι ότι νιώθεις κι εσύ (ή θα νιώσεις σύντομα) περισσότερο ξεκάθαρος για αυτά που θέλεις, τυχαίνει πολλά από αυτά και βασικά να είναι κοινά με τον άλλο ή την άλλη και κάπως έτσι αντλείς ενέργεια για να προχωρήσεις. Επίσης, επειδή ο Υδροχόος συμβολίζει την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση, και περισσότερο εξωστρεφής είσαι και μπορείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θέση του Δία στον έβδομο οίκο σου είναι ό, τι καλύτερο για τη συναισθηματική και συντροφική σου ζωή και εκεί θα παραμείνει μέχρι τον Νοέμβριο, οπότε θα έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου για να οργανώσεις λίγο αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Το εξάγωνο του με τον Πλούτωνας στις 16 είναι μια πολύ θετική όψη – ένδειξη ότι μια σχέση μπορεί να είναι το επίκεντρο του Ιανουαρίου (μπορεί και συνεργασία βέβαια), η οποία μπορεί και να είναι με ένα άτομο από το εξωτερικό ή εντελώς διαφορετικό από εσένα ή από ό, τι έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα. Το σίγουρο είναι ότι μία ή περισσότερες γνωριμίες μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντές σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Η Αφροδίτη επίσης, μέχρι τις 18 θα βρίσκεται σε έναν ιδιαίτερα αισιόδοξο οίκο, κάτι τουλάχιστον εξαιρετικό για τη συναισθηματική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στις 17 φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη συναισθηματική σου ζωή, πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, που εκτός από τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους, σχετίζεται ως ζώδιο και με αυτά που μοιράζεσαι στη σχέση σου σε συναισθηματικό επίπεδο, το συναισθηματικό βάθος, τις παθιασμένες σχέσεις. Και την επόμενη ακριβώς μέρα η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιο που για σένα συμβολίζει τις θετικές εξελίξεις και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που απέχει από την πολυπλοκότητα του Δεκεμβρίου και που βάζει τα πράγματα σε μια σειρά μέσα σου, ειδικά από τώρα και μέχρι το τέλος του. Υ.Γ. Αν δεν είσαι σε σχέση και η συντροφικότητα είναι κάτι που θέλεις, φαίνεται ότι πρέπει να προσανατολιστείς προς αυτήν. Γιατί μπορεί μεν να έρθει από μόνη της, εντελώς τυχαία, αλλά αν είσαι τουλάχιστον συνειδητοποιημένος-η ότι αυτό θέλεις, τότε θα έρθει γρηγορότερα προφανώς, γιατί με μη συνειδητό τρόπο θα κατευθύνεσαι κι εσύ προς αυτήν ή, για παράδειγμα, θα ξοδεύεις λιγότερο χρόνο και ενέργεια σε περιστασιακές καταστάσεις και περισσότερο σε πιο ουσιαστικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιανουάριος στο δεύτερο μισό του, και ειδικά αυτή η εβδομάδα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα συναισθηματικά σου θέματα και τον έρωτα. Πρώτο και εξαιρετικότατο: η όψη του Δία με τον Πλούτωνα, θετική, καρμική, επεκτατική: ο Δίας βρίσκεται στον οίκο σου του έρωτα ως γνωστόν μέχρι τον Νοέμβριο και ο Πλούτωνας στο απέναντί σου ζώδιο που συμβολίζει τη συντροφικότητα, και οι δύο δηλαδή ασχολούνται με τον δικό τους τρόπο με τη συναισθηματική σου ζωή. Εν τω μεταξύ, την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 17, πραγματοποιείται και μια νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σου: κάθε νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες, αλλαγή αίσθησης, ενθουσιασμός. Και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Μέχρι το τέλος του μήνα δηλαδή μπορεί να νιώθεις ότι το έδαφος είναι λίγο πιο γόνιμο από ό, τι συνήθως για να συσχετιστείς με τους άλλους, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ή να δεις τη σχέση σου να προχωράει σε συναισθηματικό επίπεδο, να νιώθεις δηλαδή περισσότερη οικειότητα και ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα για την Αφροδίτη να περάσει στον έβδομο οίκο σου της συντροφικής σου ζωής: από εκεί που οι σχέσεις σου είχαν μια σχετική ένταση τώρα θα επέλθει η ηρεμία και θα επανέλθει το ζεστό κλίμα. Αλλά βέβαια Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σημαίνει και κάτι παραπάνω από απλώς “θετικό κλίμα”. Ξεκινάει μια περίοδος περισσότερο κοινωνική κατά την οποία μπορεί να δημιουργηθεί ένας νέος έρωτας, απλά, σταδιακά, και χωρίς πολλά πολλά. Ακόμη όμως και αν είσαι σε σχέση, μπορείς να φέρεις έναν αέρα ανανέωσης και να αποφασίσεις να κάνεις διάφορα πράγματα με τον σύντροφό σου. Οι κοινές δραστηριότητες αυτή την περίοδο (και δεν μιλάμε και απλώς για ποιοτικό χρόνο μαζί) παράγουν περισσότερη οικειότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως θα ξέρεις, στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και γενικότερα της συναισθηματικής σου ζωής αυτή την περίοδο γίνεται λίγο το έλα να δεις, με την πλειονότητα των ουράνιων σωμάτων να βρίσκονται εκεί. Αυτή τη βδομάδα έχουμε και δύο εξαιρετικά θετικές εξελίξεις σε αυτό το σημείο. Το εξάγωνο του μεγάλου Δία με τον καρμικό Πλούτωνα, μια πολύ αρμονική όψη που μπορεί να φέρει μια γνωριμία. Αλλά την επόμενη μέρα, στις 17, πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο και επιβεβαιώνει ότι μέχρι το τέλος του μήνα, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, το επίκεντρο είναι ο έρωτας, η συντροφικότητα, η οικειότητα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 18 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου, πολύ καλύτερη η κατάσταση πλέον στον τομέα της συναισθηματικής σου ζωής, περισσότερη ζεστασιά, ευκολότερη η συναισθηματική έκφραση, περισσότερες ευκαιρίες. Αυτός ο οίκος είναι στενά συνδεδεμένος και με τη δημιουργικότητα, αλλά η Αφροδίτη εκεί σημαίνει περισσότερο συναισθηματικές νέες γνωριμίες και έρωτας. Η περίοδος του Ιανουαρίου στο δεύτερο μισό του είναι ιδανική για νέες επαφές και εξόδους, και το κλίμα είναι σαφώς πολύ ευνοϊκότερο για να περάσεις καλά. Και η νέα Σελήνη στις 17 αφορά στις στενές προσωπικές σου σχέσεις και στην αίσθηση ασφάλειας, που σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του μήνα οι συναισθηματικές διεργασίες θα έχουν πολύ ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας, ο πλανήτης της θετικότητας, της τύχης και της ευημερίας βρίσκεται ως γνωστόν στο ζώδιό σου και στις 16 σχηματίζει μια εξαιρετικά αρμονική όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, στον τρίτο οίκο σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί μια νέα συναισθηματική γνωριμία να δημιουργηθεί αυτές τις μέρες ή ότι η επικοινωνία στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου γίνεται περισσότερο ζεστή και ότι είναι ευκαιρία να λυθούν προβλήματα και να δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται. Το άλλο σημαντικό είναι ότι ακριβώς την επόμενη μέρα έχουμε και μια νέα Σελήνη στο ίδιο ακριβώς σημείο που βρίσκεται ο κυβερνήτης σου , δηλαδή στον τρίτο οίκο σου. Όχι μόνο η επικοινωνία μπορεί να είναι στα καλύτερά της αλλά και οι πιθανότητες να δημιουργηθεί μια νέα σχέση αυξάνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σου, τι διέλευση κι αυτή από τις 18, τι μετάβαση σταδιακή από την εσωστρέφεια στην εξωστρέφεια, στις νέες επαφές, τι ανανέωση! Η Αφροδίτη τα κάνει όλα λίγο περισσότερα εύκολα από ό, τι είναι συνήθως, και συν τοις άλλοις σου δίνει μια απίστευτη γοητεία και διάθεση να κατακτήσεις τους στόχους σου. Και φυσικά σε συναισθηματικό επίπεδο, αν δεν είναι τώρα κατάλληλη η εποχή για νέα πράγματα τότε πότε είναι; ήδη έχεις πολλές πλανητικές κινήσεις με το μέρος σου και όσο πάει αυτές γίνονται και περισσότερες. Προσπάθησε να ξεχάσεις τις ας τις πούμε βαριές εμπειρίες των τελευταίων τριών ετών με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και δες τους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως ξέρουμε σχεδόν αυτή την περίοδο πολλά ουράνια σώματα βρίσκονται στον Αιγόκερω, αλλά εκτός από την παρουσία του Ήλιου, του Κρόνου, του Πλούτωνα και της Αφροδίτης σε αυτό το σημείο, στις 17 πραγματοποιείται εκεί και μια νέα Σελήνη που φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες μέχρι το τέλος του μήνα. Είναι προφανώς μια από τις πιο περίεργες και σημαντικές περιόδους των τελευταίων χρόνων, για πολλούς Αιγόκερους, μπορεί να είναι και μια από τις πιο ενδιαφέρουσες της ζωής τους. Η νέα Σελήνη μαζί με όλα αυτά τα ουράνια σώματα είναι η απόλυτη ανανέωση και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην ξεχνάς ότι ένα από αυτά είναι και η Αφροδίτη. Ποιος είσαι Αιγόκερε και ποια θέλεις να είναι η πορεία σου το 2018; Τουλάχιστον σε αυτή την ερώτηση καλείσαι να απαντήσεις γιατί οι δρόμοι που ανοίγονται είναι πολλοί, αλλά η επιλογή είναι δική σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 16 είναι μια εξαιρετική όψη που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, το έχουμε ήδη πει αυτό, τα επαγγελματικά σου που προστατεύονται και ενισχύονται από τον Δία, μπορούν να έχουν πολύ σημαντικές εξελίξεις τουλάχιστον για έναν ολόκληρο χρόνο, μέχρι τον Νοέμβριο δηλαδή, και αυτό θα τονώσει και την αυτοπεποίθησή σου και κατ' επέκταση τις σχέσεις και τη συναισθηματική σου ζωή. Η νέα Σελήνη στις 17 συμβάλλει στο να βελτιωθεί η διάθεσή σου και το καλύτερο το κρατάμε για το τέλος: από τις 18 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και η συναισθηματική σου ζωή θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, θα σου είναι πολύ πιο ξεκάθαρο το τι θέλεις, η γοητεία σου θα φτάσει στα άκρα και οι ευκαιρίες για νέα πράγματα και νέους έρωτες θα διαδέχονται η μία την άλλη.

ΙΧΘΥΣ

Ο Δίας και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια φανταστική όψη μεταξύ τους, εξαιρετικά κοινωνική και αισιόδοξη ειδικά για τους αδέσμευτους. Και το καλύτερο είναι ότι η νέα Σελήνη στις 17 θα πραγματοποιηθεί στον ενδέκατο και πιο κοινωνικό σου οίκο και θα φέρνει μέχρι το τέλος του μήνα ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα με νέους ανθρώπους. Αυτή την περίοδο στο σημείο που σχετίζεται με τις κοινωνικές σχέσεις και τις ομάδες γίνεται κάτι πρωτόγνωρο, έχουν συγκεντρωθεί πολλά ουράνια σώματα που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με έναν πολύπλοκο τρόπο. Ένα από αυτά είναι και η Αφροδίτη, ο πιο αισθησιακός από όλους τους πλανήτες. Από τις 18 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεσή σου, η οποία σταδιακά θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-01-2018 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms