Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 17 ως 23/9/2018.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
14
09
2018

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 17 ως 23/9/2018.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 17 ως 23 Σεπτεμβρίου 2018;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 17 ως 23 Σεπτεμβρίου 2018;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι συνολικά ένας καλός μήνας, αν και αυτή η εβδομάδα έχει μια δυσκολία με την όψη του κυβερνήτη σου Άρη με τον Ουρανό. Ο Άρης παρορμητικός, ο Ουρανός επαναστατικός, αντιδραστικός και απρόβλεπτος, χρειάζεται αφενός υπομονή με τους άλλους, αφετέρου κάποιος μικρός συμβιβασμός ορισμένες φορές - και από την πλευρά σου φυσικά. Η σκέψη σου βέβαια είναι εξαιρετικά “δυνατή” αυτή την περίοδο και μπορείς να έχεις όσο αυτοέλεγχο θέλεις και, όταν βλέπεις ότι μια κατάσταση πάει να παρεκτραπεί, να τη βάζεις σε έναν καλύτερο δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη του Ήλιου με τον Ερμή είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στην Παρθένο, που είναι ένα ζώδιο γήινο σαν το δικό σου, αλλά και που συμβολίζει για εσένα τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Βέβαια, μπορεί να σκέφτεσαι αρκετά μια σχέση ή μια ερωτική υπόθεση - με τον Ερμή παρεμβαίνει η σκέψη σχεδόν πάντα, αλλά ίσως είναι καλό να βάλεις και τη λογική σου μπροστά. Διότι ως γνωστόν, μπορεί να είσαι γήινος, αλλά είσαι και ζώδιο των αισθήσεων και του αισθησιασμού και μερικές φορές επικεντρώνεσαι σχεδόν αποκλειστικά σε αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Σεπτέμβριος είναι γενικά ένας καλός μήνας, αλλά το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 19 μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτο ή και πιεστικό. Μπορεί δηλαδή από κάποια σχέση σου να νιώθεις ότι έρχεται πίεση και αυτό να σε παρακινεί να αντιδράσεις, οπότε ψυχραιμία γιατί και ο Άρης και ο Ουρανός είναι αρκετά έντονοι. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή είναι εκπληκτική, ο Ερμής είναι και κυβερνήτης σου και φωτίζονται πολλοί τομείς της ζωής σου, όπως και οι σχέσεις, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης και ο Ουρανός θα σχηματίσουν μια έντονη όψη στις 19 που μπορεί να έχει να κάνει με τη συναισθηματική σου ζωή, μια σχέση συναισθηματικού βάθους ή μόνο πάθους, μια νέα κοινωνική γνωριμία που εξελίσσεται σε κάτι έντονο. Γενικότερα η εβδομάδα μπορεί να έχει κάποια μορφή πίεσης λόγω αυτής της όψης και θα μπορούσες να είσαι συγκρατημένος-η όταν νιώθεις ότι η παρόρμηση έχει τον πρώτο λόγο. Στις 21 η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο είναι μια πολύ θετική όψη που σημαίνει δύναμη σκέψης, ότι μπορείς να κατανοήσεις σε βάθος και ένα θέμα που σε απασχολεί και έναν άνθρωπο και ότι η επικοινωνία μπορεί να είναι ακριβής και επί της ουσίας.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Υδροχόο σχηματίζει μια περίεργη και έντονη όψη με τον Ουρανό στον Ταύρο, που σημαίνει ότι οι σχέσεις μπορεί να περνάνε μια δυσκολία και οι συνεργασίες επίσης. Σαν να επικρατεί μια ασυνεννοησία ή να γίνονται κάποιες βιαστικές κινήσεις που δεν είναι ακριβώς απαραίτητες. Από την άλλη ο μήνας είναι συνολικά πολύ θετικός και δεν θα χαλάσει το καλό κλίμα με τους ανθρώπους σου, αρκεί να αποφεύγεις τις παρορμητικές κινήσεις στην επικοινωνία. Μια μικρή προσπάθεια αποστασιοποίησης, επίσης, μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος σε σύνοδο στο ζώδιό σου με τον Ερμή, που είναι και κυβερνήτης σου, είναι ένα πάρα πολύ  καλό νέο. Είναι μια περίοδος κατά την οποία η σκέψη σου είναι και το πιο ισχυρό σου εργαλείο. Οι  σχέσεις σου βέβαια μπορεί να γίνονται αρκετά “εγκεφαλικές”, συζητάμε δηλαδή για αυτά που αισθανόμαστε, περισσότερο από ό, τι αισθανόμαστε! Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε κάποιες σχέσεις σου, π.χ. ή για να επιχειρήσεις να εκφραστείς, αλλά κάποιες φορές μπορεί να χρειάζεται και έναν περιορισμό, ώστε να “νιώσεις” περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε μια περίεργη όψη με τον Ουρανό είναι μια ένδειξη εντάσεων, παρορμητικότητας, αντιδραστικότητας. Ο Άρης είναι γνωστό ότι είναι πολύ βιαστικός και ο Ουρανός απρόβλεπτος και πολλές φορές και οι δύο είναι “η κόντρα για την κόντρα”. Η όψη αυτή αφορά και τη συναισθηματική σου ζωή, τη σχέση και την επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Για αυτό θέλει αρκετή προσοχή το τι λες και το πώς ερμηνεύεις αυτά που ακούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι μια έντονη όψη για τις σχέσεις, αλλά δεν χρειάζεται να πτοείσαι, υπάρχουν και καλά αυτή τη βδομάδα. Μπορεί η συμβίωση να είναι λίγο προβληματική ή η συγκατοίκηση, μπορεί να υπάρχει μια τάση “επιβολής” και από τις δύο πλευρές, αλλά αν δεν μείνεις σε αυτές τις καταστάσεις, τότε “οι τάσεις” αυτές θα περάσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στις 21 η όψη του Ήλιου με τον Ερμή είναι ιδανική για όσους δεν είναι σε σχέση, είναι μια άκρως κοινωνική σύνοδος που μπορεί να φέρει και μια νέα γνωριμία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη του Άρη με τον Ουρανό στις 19 είναι έντονη και μην ξεχνάς ότι ο Άρης είναι πλανήτης της παρόρμησης και του (υπερβολικού) ενθουσιασμού και ο Ουρανός πλανήτης της αντιδραστικότητας, όταν η συνεννόηση τους δεν είναι καλή, υπάρχει ένα θέμα. Και επειδή θίγεται ο τομέας της επικοινωνίας, καλό θα ήταν να είσαι συγκρατημένος-η σε αυτούς τους τομείς. Βέβαια, η εβδομάδα έχει πολύ καλές πτυχές και ο μήνας συνολικά είναι καλός και οι ρομαντικές επαφές δίνουν και παίρνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες, σαν πλανήτες πάντως είναι σίγουρα πολύ διαφορετικοί από εσένα τον (κάπως πιο) προσγειωμένο. Ο Άρης είναι παρορμητικός και επιθετικός και ο Ουρανός αλλόκοτος και αντιδραστικός. Μάλιστα. Και η όψη τους σχετίζεται και με τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και τα έξοδα ενδεχομένως. Στις 21 όμως η πολύ θετική όψη μεταξύ Ήλιου και Ερμή στην Παρθένο αλλάζει εντελώς το σκηνικό και σε κάνει να βλέπεις με διαφορετικό τρόπο ακόμη και μια συναισθηματική υπόθεση ή τη συναισθηματική σου ζωή συνολικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης και ο Ουρανός θα σχηματίσουν μια δύσκολη όψη στις 19 η οποία αφορά στις στενές προσωπικές σου σχέσεις, στις συγκατοικήσεις και στις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα. Αυτές οι μέρες μπορεί να έχουν κάποιες εντάσεις, για αυτό θα ήταν καλό να κάνεις υπομονή και να είσαι προσεκτικός-ή με θέματα επικοινωνίας. Είναι πιθανό όλοι να περνούν μια δυσκολία στις 19. Στις 21 όμως ο Ήλιος και ο Δίας σχηματίζουν μια εξαιρετική όψη που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή και την πραγματική οικειότητα σε μια σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη του Άρη με τον Ουρανό στις 19 είναι έντονη και μπορεί η διάθεσή σου να έχει διακυμάνσεις αυτή την περίοδο. Αυτό είναι κάτι που καλό θα ήταν να μην επιτρέψεις να παρέμβει στις σχέσεις σου και στον τρόπο που επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους. Παρά το περίεργο τετράγωνο,  η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στις 21 είναι εξαιρετικά θετική και αφορά στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Το θετικό είναι ότι εκτός από το συναίσθημα, σε αυτή τη φάση λειτουργεί πολύ και η λογική.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-09-2018 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι