Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 18 έως 24/9/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 2.5  Ψήφοι: 2
15
09
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 18 έως 24/9/2017.

Γιώργος Σαλαμάς gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017;

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εβδομάδα έχει μια έντονη συναισθηματική χροιά: Η Αφροδίτη που λες, η οποία βρίσκεται στον οίκο των συναισθηματικών σου (πόσο καλύτερη θέση από αυτήν για τον εν λόγω πλανήτη;), και ο Ουρανός, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου, συνεργάζονται με μια εκπληκτική όψη μεταξύ τους. Λοιπόν, εδώ και καιρό το λέμε ότι κάποιες φορές θα έρχονται πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή, και τον Σεπτέμβριο εξακολουθεί να ισχύει αυτό. Μπορείς ακόμη και να ξαναερωτευτείς τον-τη σύντροφο σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Κι όμως, θα μπορούσε τώρα να γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ή τέλος πάντων να προετοιμαστεί το έδαφος για κάτι στη συναισθηματική σου ζωή, να έρθεις πιο κοντά με έναν άνθρωπο για παράδειγμα. Η Αφροδίτη στον οίκο των συναισθηματικών σου είναι τόσο ρομαντική και τόσο ανεξέλεγκτη, όσον αφορά στον έρωτα, που μπορεί όντως να δημιουργηθεί κάτι νέο αυτή την περίοδο. Και ο Ουρανός στο ζώδιό σου σχηματίζει μαζί της μια όψη πολλά υποσχόμενη.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Περνάμε σε μια περίοδο που η συναισθηματική σου ζωή θα αποκτήσει ενδιαφέρον. Πρώτα από όλα έχουμε μια νέα Σελήνη στις 20 στον πέμπτο οίκο σου που αφορά αυτόν τον τομέα, μιλάμε δηλαδή για μια Σελήνη που μπορεί να σε κάνει να δεις με διαφορετικό τρόπο τη σχέση σου, να κάνεις νέα ξεκινήματα με τον σύντροφό σου και γενικά να νιώσεις μια αναζωογόνηση στον συναισθηματικό τομέα. Αυτό βέβαια αν η σχέση είναι πραγματική σχέση και όχι ένας συμβιβασμός λόγω εξάρτησης. Σε μια τέτοια περίπτωση, ακόμη και αν σου φαίνεται δύσκολο (αν είναι εξάρτηση εννοείται ότι δεν είναι εύκολο), προετοιμάσου να ερωτευτείς (άλλον-η). Και η Αφροδίτη θα περάσει στο ίδιο σημείο την ίδια μέρα! Πραγματικά δεν το λες και αδιάφορο αυτό.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η περίοδος που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα έχει άπειρο ενδιαφέρον για τη συναισθηματική σου ζωή. Στις 20 έχουμε μια νέα Σελήνη στον οίκο που την αφορά, η οποία φέρνει νέα ξεκινήματα, και μια απίστευτη αίσθηση ανανέωσης. Νέα Σελήνη σημαίνει και νέα πράγματα φυσικά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο θα περάσει και η Αφροδίτη, καταλαβαίνεις ότι ο συνδυασμός τους στον πέμπτο οίκο σου αποτελεί ένδειξη σημαντικών εξελίξεων.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το ότι ο κυβερνήτης σου πλέον κινείται ορθόδρομα και είναι δυνατός είναι ό, τι καλύτερο για την επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Αυτές τις υποχθόνιες μελαγχολίες που σε πιάνουν περιστασιακά δεν είναι απαραίτητο να τις παίρνεις στα σοβαρά και να γίνονται αφορμές για να θέτεις ερωτήματα στον εαυτό σου που μπορεί να σε δυσκολεύουν. Και μην ξεχνάς, ότι τη σωστή απάντηση τη “νιώθεις” δεν τη “σκέφτεσαι”. Είναι το συναίσθημα δηλαδή που σου μιλάει.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη ήδη βρίσκεται στον οίκο των γνωριμιών σου και ο Ουρανός σε έναν επίσης κοινωνικό οίκο. Η όψη μεταξύ τους είναι θεαματική και μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία και να ξεκινήσει κάτι νέο. Αυτά, αν είναι να έρθουν, έρχονται. Από τον Ουρανό πάντως, πλανήτη των εκπλήξεων, όλα να τα περιμένει κανείς.

Do it: Αιγόκερως

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στον οίκο της επικοινωνίας, και των συμφωνιών, είναι εξαιρετικά θετική και συμβάλλει στο να βελτιωθεί και η σχέση σου. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη με αποτέλεσμα η επικοινωνία να γίνεται ακόμη πιο συναισθηματική.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στον οίκο της επικοινωνίας και των γνωριμιών και δείχνει νέα ξεκινήματα για αρκετές μέρες μετά την ολοκλήρωσή της. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι την ίδια μέρα θα περάσει στο ίδιο σημείο και η Αφροδίτη. Όπως καταλαβαίνεις, και η επικοινωνία θα είναι περισσότερο συναισθηματική και είναι σημαντικό να είσαι ανάμεσα σε κόσμο.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου για λίγες ακόμη εμφανίσεις είναι κάτι το εξαιρετικό. Και λίγο προτού μετακινηθεί στο επόμενο ζώδιο θα συνεργαστεί με τον Ουρανό, πλανήτη των εκπλήξεων σε μια πολύ θετική όψη η οποία μπορεί να φέρει αισιοδοξία και ένα ταξίδι με τον / τη σύντροφό σου. Γενικότερα οι τόνοι πέφτουν, οι εντάσεις μειώνονται και το κλίμα ομορφαίνει.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Τώρα που στις 18 η Αφροδίτη (στο ζώδιό σου – μεγάλη υπόθεση αυτό) σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με τον Ουρανό στον πιο αισιόδοξο οίκο σου, και πέραν του ότι γεμίζεις θετικότητα αυτές τις μέρες, είσαι περισσότερο ανοιχτός απέναντι στους ανθρώπους και απέναντι σε κάτι νέο που είναι πολύ πιθανό αν συμβεί. Βέβαια σταδιακά το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στον οίκο των οικονομικών σου και αυτό είναι ό, τι καλύτερο για αυτά γιατί έχουμε μια νέα Σελήνη που τα αφορά. Και ίσως χρειαστεί να δουλέψεις και λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα ο χρόνος σου να είναι μειωμένος.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Τώρα είναι η δική σου εποχή, πρόσεξε να δεις τι γίνεται στις 20: Έχουμε μια εκπληκτική νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η οποία σημαίνει νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και μια αίσθηση ανανέωσης και εσωτερικής και στη σχέση σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και  τα πάντα γίνονται ακόμη καλύτερα. Η σχέση σου μπορεί να βελτιωθεί, η συναισθηματική έκφραση είναι ευκολότερη, λάμπεις όσο ποτέ και διαπιστώνεις σταδιακά ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία οι επιθυμίες σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Έχουμε δύο πολύ καλά νέα, τα οποία συμβαίνουν και την ίδια μέρα: Τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 20 και τη μετακίνηση της Αφροδίτης επίσης στο ζώδιό σου. Όπως καταλαβαίνεις τα φώτα στρέφονται προς τα εσένα και είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τον κόσμο και όποιον-α ενδεχομένως βάλεις στο μάτι. Αν ασχοληθείς με την εμφάνισή σου τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά, αλλά ούτως ή άλλως εκπέμπεις ερωτισμό.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο της κοινωνικής σου ζωής και των βαθύτερων επιθυμιών σου και η εκπληκτική όψη της με τον Ουρανό αφορά στη συντροφική σου ζωή, είναι δηλαδή πολύ πιθανό να έρθουν εξελίξεις σε αυτήν, να επισημοποιηθεί η σχέση σου και γενικότερα να βελτιωθεί η επικοινωνία με τον άνθρωπό σου. Εν τω μεταξύ στις 20 έχουμε δύο σημαντικά συμβάντα. Το πρώτο είναι η νέα Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σου, που σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση και το υποσυνείδητο και δείχνει ότι ανανεώνεσαι απόλυτα σε εσωτερικό επίπεδο, και το δεύτερο είναι ότι εκεί θα βρεθεί και η Αφροδίτη. Στην πορεία του μήνα θα καταλάβεις πόσο ψυχοθεραπευτική δράση έχει.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πιο κοινωνικό οίκο σου και η όψη της με τον Ουρανό στις 17 (ο οποίος βρίσκεται στον οίκο της συντροφικότητας) είναι όχι απλώς θετική, αλλά μπορεί να φέρει και τα πάνω κάτω στη συναισθηματική σου ζωή. Εκεί που το ενδιαφέρον σου ήταν στραμμένο σε κάτι ανέλπιδο, να εμφανιστεί τώρα κάτι άλλο, π.χ. Και από ό, τι φαίνεται με τη νέα Σελήνη στις 20 στον δωδέκατο οίκο σου και την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο σημείο, η ψυχολογική σου κατάσταση βελτιώνεται και αυτό, φυσικά, βγαίνει προς τα έξω.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Γενικότερα ο Σεπτέμβριος είναι ένας καλός μήνας, κατά τον οποίο θα έχεις εξελίξεις και στα επαγγελματικά, κάτι που θα ανεβάσει και τη διάθεσή σου. Και η νέα Σελήνη στις 20 στον πιο κοινωνικό σου οίκο και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ίδιο σημείο θα φέρουν θετικές – ανεβαστικές εξελίξεις. Σε κοινωνικό επίπεδο αξίζει να δοκιμάσεις να δραστηριοποιηθείς μαζί με τον / τη σύντροφό σου. Κάτι τέτοιο θα σε βοηθούσε να δεις υπό ένα διαφορετικό πρίσμα τη σχέση σου, άλλο να είστε μόνοι και άλλο να τον / τη βλέπεις να συναναστρέφεται άλλους ανθρώπους.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στον πιο κοινωνικό σου οίκο και δείχνει νέα ξεκινήματα και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα όπως νέους ανθρώπους και νέες γνωριμίες. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται από την ίδια μέρα και η Αφροδίτη! Να λοιπόν που ο Σεπτέμβριος μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μήνα που να ανατρέψει τα δεδομένα στη συναισθηματική σου ζωή

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πιο αισιόδοξο οίκο σου για λίγες μέρες ακόμη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στις 18 πραγματοποιεί μια εξαιρετική όψη με τον Ουρανό, στον οίκο της συναισθηματικής σου ζωής. Μπορούν να συμβούν πράγματα εκτός προγράμματος και αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον. Αν πάλι οργανώσεις και ένα ταξίδι με τον/τη σύντροφο, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά του/της. Ο τρόπος που βλέπεις ορισμένα πράγματα στη συναισθηματική σου ζωή μπορεί να αλλάξει, και αυτό είναι προς όφελός σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια όψη ιδιαίτερα θετική, η οποία αφορά στη συναισθηματική σου ζωή και μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Είναι πιθανή μια νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι ή σε ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη στις 20 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται σε έναν από τους πιο αισιόδοξους οίκους σου. Η διάθεσή σου αλλάζει σταδιακά, ο τρόπος που βλέπεις τη συναισθηματική σου ζωή επίσης και έρχεσαι περισσότερο κοντά στον-στη σύντροφό σου. Στο ίδιο σημείο θα περάσει την ίδια μέρα και η Αφροδίτη και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η νέα Σελήνη στις 20 στον ένατο οίκο σου διευρύνει τους ορίζοντές σου και σε φέρνει κοντά με αρκετό κόσμο, είναι ιδιαίτερα κοινωνική. Στο ίδιο σημείο θα περάσει την ίδια μέρα και η Αφροδίτη. Ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τη συναισθηματική σου ζωή αλλάζει κατά κάποιο τρόπο και αυτό είναι προς όφελός σου. Το να δοκιμάσεις να έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία ιδιαίτερη σχέση με τα μέχρι τώρα πρότυπά σου μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλή ιδέα

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σκορπιός

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη για λίγες μέρες ακόμη θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις. Μεγάλη υπόθεση η θέση του εν λόγω πλανήτη σε έναν τέτοιο οίκο. Μπορείς να βοηθήσεις τη σχέση σου να εξελιχθεί, να έρθεις περισσότερο κοντά στον σύντροφό σου, να νιώσεις μια απίστευτη γαλήνη και ηρεμία. Μην μπεις στην παγίδα των σχέσεων που ο μοναδικός λόγος ύπαρξής τους είναι για να λέμε απλώς ότι είμαστε με κάποιον. Αυτές δεν είναι σχέσεις. Οι σχέσεις είναι αγάπη και προσφορά.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 20 στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας και αυτό είναι εκπληκτικό για τη συναισθηματική σου ζωή. Θα ήταν καλό να κινείσαι και να βρίσκεσαι με κόσμο αυτές τις μέρες και για έναν παραπάνω λόγο: την πολύ θετική όψη της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου, τον Ουρανό, η οποία μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη στις 20, η οποία είναι πολύ θετική, πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με τις σχέσεις και ιδίως με τη συντροφικότητα. Στο ίδιο σημείο, την ίδια μέρα, θα βρεθεί και η Αφροδίτη. Ακόμη και αν είσαι διστακτικός-ή, αν κάνεις ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω, αν πλησιάζεις με δυσκολία τον άλλον ή την άλλη, τώρα τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο δύσκολα, το αντίθετο. Μπορείς να έρθεις περισσότερο κοντά στον σύντροφό σου και να κάνεις ό, τι θεωρείς καλύτερο για να εξελιχθεί η σχέση σου. Που το καλύτερο που μπορείς να κάνεις κάποιες φορές είναι απλώς να αφεθείς. Χωρίς πολλές σκέψεις και δισταγμούς.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η  νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα. Και για δέκα μέρες τουλάχιστον μετά την πραγματοποίησή της είναι πιθανό να έχεις ευκαιρίες να δημιουργηθεί κάτι νέο στον συναισθηματικό τομέα. Στο ίδιο σημείο την ίδια μέρα θα βρεθεί και η Αφροδίτη, κάτι που ενισχύει την πιθανότητα αυτή.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-09-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι