Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 19 ως 25/2/2018.
Βαθμολόγησε
16
02
2018

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 19 ως 25/2/2018.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 19 ως 25 Φεβρουαρίου 2018;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 19 ως 25 Φεβρουαρίου 2018;

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτή τη βδομάδα ο δωδέκατος οίκος σου φλέγεται με την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Ερμή. Πρόκειται για το σημείο που σχετίζεται περισσότερο με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, τις απωθημένες επιθυμίες και τις βαθύτερες ανάγκες σου, αλλά και την ανάγκη για επικέντρωση στις εσωτερικές διεργασίες και τη δημιουργική μοναχικότητα. Με απλά λόγια, τα πράγματα μέσα σου μπαίνουν σε μια σειρά και η τακτοποίηση αυτή λειτουργεί απίστευτα θετικά και για τις σχέσεις σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 25 είναι έντονο και πολύ αισθησιακό και παθιασμένο, αλλά τόσο πολύ που θέλει και μια προσοχή για να μην διαταραχτούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα έχει προοπτικές σε κοινωνικό επίπεδο, δηλαδή, η θέση της Αφροδίτης και η συνάντησή της με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στον ενδέκατο οίκο σου μπορεί να φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου, να σε κάνει να νιώσεις ότι ανήκεις σε μια ομάδα, να δεις την κοινωνική σου ζωή να βελτιώνεται. Ο εν λόγω οίκος σχετίζεται και με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες που, κάποιες από αυτές, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να αποφασίσεις να ασχοληθείς και μαζί τους. Μια νέα συναισθηματική γνωριμία είναι πολύ πιθανή αυτή την περίοδο, και ίσως στη δημιουργία μιας νέας σχέσης συμβάλλει ένα φιλικό πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λύνονται διάφορα πρακτικά ζητήματα αυτές τις μέρες και η έμφαση δίνεται περισσότερο σε αυτά. Αλλά από την άλλη, ο Άρης στον έβδομο οίκο σου μιλάει για πάθος και για σχέσεις έντονες, σε κάποιες περιπτώσεις για νέες γνωριμίες ή για ταχεία εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας. Λίγες μέρες μετά την ηλιακή έκλειψη, η συναισθηματική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον. Μην παραμελείς τα επαγγελματικά θέματα και αυτού του είδους τις σχέσεις που βελτιώνονται και είναι σε καλό δρόμο όλο τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, η ψυχολογική ενίσχυση που θα πάρεις από αυτόν τον τομέα συμβάλλει με κάποιο πιο πλάγιο τρόπο και στη συναισθηματική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κινητικότητα στον ένατο οίκο σου δείχνει διεύρυνση οριζόντων, αλλαγή κάποιων απόψεων και αντιλήψεων, θετικές εξελίξεις και προοπτικές στη συναισθηματική σου ζωή. Βέβαια, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει και ένα έντονο πάθος που να σε αποπροσανατολίσει εντελώς και ίσως χρειάζεται μια προσεκτική διαχείριση των συναισθημάτων σου αυτές τις μέρες. Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να γίνει μια γνωριμία με ένα εντελώς διαφορετικό άτομο αυτές τις μέρες, για παράδειγμα, με κάποιον ή κάποια που θα γνωρίσεις σε ένα ταξίδι ή έναν άνθρωπο εντελώς διαφορετικής κουλτούρας.

ΛΕΩΝ

Η κινητικότητα στον όγδοο οίκο σου δείχνει ότι οι σχέσεις, ειδικότερα η συναισθηματική σου ζωή, αρχίζουν να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 21 είναι άκρως μαγευτική – ρομαντική και αφορά στην οικειότητα που αισθάνεσαι στη σχέση σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο έρωτας είναι ένα από τα πιο δυνατά σενάρια της περιόδου αυτής. Είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς, αφού η απίστευτη διαίσθηση που έχεις χάρη στον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει στην κατάλληλη επιλογή για σένα. Στις 25 θέλει μια σχετική προσοχή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, το πάθος είναι μεγάλο, η τάση κάποιος (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε) να τα θέλει όλα δικά του είναι μεγάλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον αρχίζει σταδιακά να στρέφεται στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες. Πρώτα από όλα με μια μαγευτική σύνοδο στις 21 μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα στους Ιχθύς, η οποία μπορεί να φέρει έναν έρωτα ή θετικές εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Αργότερα, στις 25, έχουμε και τη σύνοδο Ερμή με Ποσειδώνα στο ίδιο σημείο, η φαντασία, η έντονη ερωτική διαίσθηση και το πάθος είναι τα στοιχεία της εβδομάδα. Μπορεί να παίζουν και οι ανασφάλειες όμως και αυτό θέλει προσοχή, επειδή καμιά φορά αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές και παρορμητικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η κινητικότητα στον έκτο οίκο σου μπορεί να μην σχετίζεται άμεσα με τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά σχετίζεται με ανανέωση και στην εμφάνιση και ψυχολογικά, οπότε έμμεσα επηρεάζει σαφώς και τις σχέσεις σου. Πρώτα από όλα μπορείς να βάλεις μια τάξη σε εκκρεμότητες και αυτό έχει θετικές ψυχολογικές συνέπειες. Έπειτα, η εμφάνισή σου μπορεί να ανανεωθεί, ο έκτος οίκος είναι το καλύτερο σημείο για αυτό, ειδικά όταν εκεί βρίσκεται η Αφροδίτη. Η σκέψη σου επίσης είναι αναλυτική και συνθετική και οι επιλογές σου φαίνεται ότι μπορούν να είναι πολύ πιο ώριμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε συναισθηματικό επίπεδο. Πρώτα από όλα, στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή, βρίσκεται η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και υπεύθυνη των σχέσεων για τους Σκορπιούς. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα στις 21 είναι ρομαντική όσο δεν πάει, σε σημείο μαγευτικό. Και λίγες μέρες μετά, στις 25, ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει επίσης σύνοδο με τον Ερμή. Είναι όντως μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να ερωτευτείς και να δημιουργηθεί κάτι νέο στη ζωή σου. Στις 25 και τις γύρω μέρες θέλει μια σχετική προσοχή με τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και τα σχετικά (βιαστικές κινήσεις, γρήγορα συμπεράσματα), γιατί η ατμόσφαιρα θολώνει κάπως με την όψη Αφροδίτη και Άρη και με τον Ποσειδώνα στο παιχνίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κινητικότητα στον τέταρτο οίκο σου δεν αφορά μόνο στην οικογένεια και το σπίτι. Σχετίζεται και  με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, με μια εσωτερική κατάσταση δηλαδή, η οποία σου επιτρέπει να δρας ψύχραιμα και με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν σύνοδο στις 21 στον συγκεκριμένο οίκο σου, μια πολύ θετική όψη δηλαδή, η οποία στοχεύει και στο να βελτιωθεί η διάθεσή σου. Και όπως ξέρουμε πολύ καλά, το πώς είσαι μέσα σου είναι ο βασικός παράγοντας από τον οποίο εξαρτάται και το πώς είσαι στις σχέσεις σου. Η διαίσθησή σου, επίσης είναι στα καλύτερά της. Μπορείς να την εμπιστευτείς, αλλά όχι τυφλά, γιατί μερικές φορές νομίζουμε ότι μας μιλάει η διαίσθηση, αλλά στην πραγματικότητα μας μιλάει αυτό που θέλουμε ή αυτό που φοβόμαστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κινητικότητα στον τρίτο οίκο σου έχει πολύ ενδιαφέρον, ο εν λόγω οίκος έχει να κάνει με την επικοινωνία, αλλά και με τις νέες γνωριμίες και η πρώτη ένδειξη ότι αυτός ο τομέας μπορεί να έχει εξελίξεις, έρχεται με τη σύνοδο Αφροδίτης και Ποσειδώνα στις 21. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει μια νέα συναισθηματική γνωριμία και γενικότερα πολλή κινητικότητα σε κοινωνικό επίπεδο και φλερτ. Επειδή μιλάμε για Αφροδίτη, που σημαίνει αρμονία στις σχέσεις, αν είσαι δεσμευμένος-η μπορείς να επικοινωνήσεις με περισσότερο συναισθηματικό τρόπο και να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις με τον ή τη σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σχετίζεται περισσότερο με τα οικονομικά σου και τις οικονομικές σχέσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επηρεάζεσαι θετικά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Πρώτα από όλα, ακριβώς επειδή νιώθεις περισσότερο ασφαλής κατά κάποιο τρόπο, αυτό και μόνο σε κάνει περισσότερο ανοιχτό κυρίως απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, έχεις και τον Άρη στον πιο κοινωνικό σου οίκο να κάνει τα πάντα για να σε γνωρίσει με κόσμο και για να τον μαγνητίζεις και μάλιστα ιδιαίτερα έντονα. Άρης στον Τοξότη σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα πάντως.

ΙΧΘΥΣ

Και ξεκινάει ένας όμορφος χαμούλης στο ζώδιό σου, πρώτα από όλα με την Αφροδίτη μαζί σου να συναντάει σε μια εκπληκτική σύνοδο τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, μια όψη που θα έχει διάρκεια για αρκετές μέρες και που είναι τουλάχιστον μαγευτική. Διότι Αφροδίτη και Ποσειδώνας ως συνδυασμός σημαίνει μαγεία και ρομαντισμός. Και από μόνη της δηλαδή η Αφροδίτη αποτελεί ένδειξη ότι η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Ο Ερμής, επίσης, βρίσκεται στο ζώδιό σου, και ως κυβερνήτης των σχέσεων για τους Ιχθύς, κατά τη σύνοδό του με τον Ποσειδώνα στις 25 μπορεί να συμβάλλει στις ρομαντικές εξελίξεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-02-2018 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms