Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 20 έως 26/11/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
17
11
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 20 έως 26/11/2017.

Γιώργος Σαλαμάς gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου 2017; Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου 2017;

 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το βαθύ συναίσθημα, το πάθος, την οικειότητα που νιώθεις με έναν άνθρωπο και φυσικά αυτό είναι ευνοϊκό για τη σχέση σου, αν έχεις, αλλά και αν δεν έχεις είναι παροτρυντικό, μπορεί να φέρει μια ευκαιρία δηλαδή για να δημιουργηθεί κάτι νέο. Πολύ σημαντική είναι επίσης η όψη της με τον πανίσχυρο Πλούτωνα, μια θετική όψη που από τη μία μεριά μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σου, αλλά από την άλλη, ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης του οίκου σου στον οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη τώρα και δείχνει ότι η συνεργασία μαζί της έχει αποτελέσματα ΚΑΙ στη συναισθηματική σου ζωή. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντί σου και αυτό έχει μια πλευρά που θέλει προσοχή, θα ήταν καλό δηλαδή να μην βιάζεσαι και πολύ στις σχέσεις σου. Από την άλλη σου δίνει και απίστευτο σεξαπίλ. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη λοιπόν βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, τον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας, μαζί με τον υπερτυχερό Δία. Να λάβουμε υπόψη μας δύο σημαντικά πράγματα: Πρώτον, η Αφροδίτη είναι η υπεύθυνη του ζωδίου σου και κάνει πάντα διπλή δουλειά για σένα και τον Ζυγό που σας αγαπάει ιδιαίτερα. Δεύτερον, σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με τον Πλούτωνα που δείχνει έντονη συναισθηματική δύναμη, αγάπη, και βάθος, και που μπορεί να σχετίζεται και με ένα ταξίδι ή ένα άτομο από το εξωτερικό. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε συναισθηματικό επίπεδο και θα ήταν καλό να είσαι από τη μία ανοιχτός-ή σε προτάσεις, εξόδους, κλπ και από την άλλη να είσαι μεθοδικός και προγραμματισμένος γιατί ο Άρης στον έκτο οίκο σου μπορεί να φέρει πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης και αποπροσανατολισμού. Και δεν γίνεται τώρα να χάνουμε αυτά που γίνονται στον έβδομο οίκο σου λόγω Άρη. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Ζυγό δίνει έμφαση στη συναισθηματική σου ζωή και είναι ένδειξη ότι γίνονται γνωριμίες, ότι είσαι διεκδικητικός, αποφασιστικός, αλλά και ότι αλλάζεις και αποφάσεις από τη μία στιγμή στην άλλη, ίσως περισσότερο βιαστικά από ό, τι συνήθως. Λοιπόν, επειδή στον άλλον ή στην άλλη τις πρώτες στιγμές ή και μέρες γνωριμίας, μπορεί να βλέπεις πάνω του/της τις δικές σου προβολές σε αυτόν, να βλέπεις δηλαδή αυτά που περιμένεις να δεις, επικεντρώσου λίγο στο πρόσωπο που έχεις απέναντί σου και δώσε λίγο χρόνο, θα αρχίσεις να βλέπεις στοιχεία του που προφανώς δεν μπορεί να παρατηρήσει κανείς εξ αρχής και θα έχεις μια πιο αντικειμενική εικόνα. Οπότε μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα Δίδυμε, μπορεί να έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο που να νομίζεις τώρα ότι “είναι απλώς άλλος ένας στη σειρά” και να μην είναι έτσι, να είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αν δεν το έχεις καταλάβει, θα γίνει κι αυτό σύντομα, πάντως ο Νοέμβριος είναι ένας δυνατός και υποσχόμενος μήνας για τον τομέα της συναισθηματικής σου ζωής. Στον πέμπτο οίκο της αγάπης, του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας βρίσκονται ο Δίας και η Αφροδίτη και η τελευταία πραγματοποιεί μια πολύ αρμονική όψη με τον πανίσχυρο Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας λοιπόν είναι ένας πλανήτης βαθιά μεταμορφωτικός, που σχετίζεται με τα δυνατά συναισθήματα και την αναγέννηση και βρίσκεται εδώ και χρόνια στον οίκο σου που αφορά στις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Τα πιθανά σενάρια είναι πολλά, όπως η αγάπη να αλλάξει τη ζωή σου, να αποφασίσεις να αποκτήσεις παιδί, να απελευθερώσεις τον δικό σου παιδικό εαυτό. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον τρίτο οίκο σου, αν είσαι σε σχέση, μπορεί να είναι αποτελεσματικός στην επικοινωνία, που θα είναι ξεκάθαρη, αλλά και επειδή θα φέρει ευκαιρίες για να λυθούν θέματα που εκκρεμούν ή που πρέπει να συζητηθούν. Παρ' όλα αυτά, έχε υπόψη σου ότι ο Άρης είναι παρορμητικός και φέρνει εντάσεις και θέλει αρκετή προσοχή, είναι σημαντικό η σκέψη και η ομιλία να συμβαδίζουν και εννοείται η σκέψη να έρχεται ΠΡΩΤΑ και μετά η ομιλία. Αν δεν είσαι σε σχέση ο Άρης στον Ζυγό λειτουργεί και αλλιώς: σου δίνει την ευκαιρία για μια ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή, γιατί ο τρίτος οίκος σημαίνει και κόσμος και νέες γνωριμίες. Οι νέοι άνθρωποι στη ζωή σου μπορούν να έχουν ενδιαφέρον, αλλά μία συγκεκριμένη νέα γνωριμία μπορεί να έρθει για να μείνει. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται μαζί με τον Δία στον οίκο σου της επικοινωνίας και των γνωριμιών και όπως και να το κάνεις, είναι στο πρόγραμμα να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, να μάθεις πράγματα από τις νέες σχέσεις σου, κυρίως για τον εαυτό σου, και ενδεχομένως να ερωτευτείς, ένα σενάριο πολύ πιθανό με την αρμονική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα - ο τελευταίος βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και είναι ο πλανήτης του συναισθηματικού βάθους. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι όμως, η επικοινωνία γίνεται περισσότερο συναισθηματική και αποτελεσματική. Προσπάθησε να μην υπόσχεσαι περισσότερα από όσα αντέχεις. Γιατί αν το κάνεις αυτό, κάποια στιγμή θα γυρίσει ο άλλος ή η άλλη και θα σου πει “πού είναι αυτά που υποσχέθηκες”. Κάποια στιγμή έρχεται ο λογαριασμός όπως καταλαβαίνεις. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Παρέα με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι έτοιμος για μεγάλα πράγματα και για να ασχοληθείς δυναμικά με τους στόχους σου σε όλους τους τομείς. Και εννοούμε και τον συναισθηματικό φυσικά, γιατί 1. ο Άρης σου δίνει ατελείωτο σεξαπίλ και γοητεία, πραγματικά όμως, 2. σου δίνει και επιθυμία, ενεργητικότητα, δυναμισμό και φέρνει και νέους ανθρώπους στη ζωή σου, μα πώς να μην έρθουν κι αυτοί, όταν το πακέτο Άρης στον Ζυγό είναι ο ορισμός της γοητείας. Αλλά υπάρχει και το θέμα της βιασύνης, της έντασης, της μουρμούρας ότι αυτό που θέλω το θέλω τώρα ή και χτες αν γίνεται, που μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να σε απομακρύνει από εκεί που καλό θα ήταν να παραμείνεις. Διαχειρίσου λίγο την κατάσταση με το θέμα της βιασύνης και όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με όλο αυτό που εξακολουθεί να γίνεται στο ζώδιό σου τον Νοέμβριο, οι εξελίξεις τρέχουν και διαδέχονται η μία την άλλη, και κάπου χάνεται ο λογαριασμός. Είναι που όταν ο Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται μαζί στο ζώδιό σου όλοι οι τομείς έχουν κάτι να σου πουν, ιδιαίτερα αυτοί που ήταν μέχρι τώρα περισσότερο ριγμένοι. Και ο συναισθηματικός είναι ένας από αυτούς. Είναι που και ο Άρης στον δωδέκατο οίκο σου σε κάνει να επαναστατείς και να υπακούς στις επιθυμίες σου ή αν δεν τις υπακούς ακόμη, τουλάχιστον να τις ακούς. Και αν είσαι δεσμευμένος δύο είναι οι δρόμοι: ή θα προχωρήσει ή σχέση και θα λυθούν προβλήματα ή θα αποδεχτείς ότι δεν προχωράει και θα το δηλώσεις ότι ως φαίνεται δεν σώζεται η κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, με το εκπληκτικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα στις 21, φαίνεται ότι δεν θα είσαι για πολύ αδέσμευτος πάντως. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον δωδέκατο οίκο σου γίνονται πράγματα που λες, εκεί βρίσκεται η Αφροδίτη με τον Δία και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να πάρεις τα πάνω σου κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, να μπουν τα συναισθήματά σου και οι σκέψεις σου σε μια σειρά και να έρθουν στην επιφάνεια αυτά που θες, που μπορεί και να είχες μια άρνηση και να μην ήθελες να τα δεις. Όχι, Τοξότη, θες δεν θες, αυτά υπάρχουν και σε κατευθύνουν ακόμη και μη συνειδητά. Οπότε ένας διάλογος μαζί τους για αρχή είναι ό, τι καλύτερο. Όλα αυτά δείχνουν ότι μέσα σου γίνεσαι καλά, πιο ισχυρός και συνεργάζεσαι με τον εαυτό σου και είσαι καλύτερα και στις σχέσεις σου, με κάποιες σχέσεις σου προφανώς, γιατί τώρα γίνεσαι και περισσότερο επιλεκτικός και διεκδικητικός φυσικά. Αν δεν είσαι σε σχέση και η συντροφικότητα είναι κάτι που σου περνάει περιστασιακά από το μυαλό, τότε έχεις τον Άρη στον πιο κοινωνικό οίκο σου να σε βγάζει έξω και να σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις κόσμο και να δικτυωθείς. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία και την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σου μπαίνεις σε μια άκρως κοινωνική φάση. Πρώτα από όλα είναι πάρα πολύ καλό που οι δύο αυτοί πλανήτες συνεργάζονται. Έπειτα, ο ενδέκατος οίκος σου στον οποίον βρίσκονται σχετίζεται με τη δικτύωση, τις ομάδες, την κοινωνική σου ζωή, τους νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου, αλλά και κάτι άλλο, αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι και είναι κάπου στο βάθος καταχωνιασμένα. Το σπουδαιότερο σ' αυτή τη φάση είναι  από τη μία αν είσαι σε σχέση ότι είσαι σε φάση εξωστρέφειας και αν δεν είσαι σε σχέση, είσαι επίσης σε φάση εξωστρέφειας και κοινωνικότητας και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και επαφές έρχονται η μία μετά την άλλη. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη μία μεριά θα λες ότι αυτή η στήλη είναι για τις σχέσεις και ότι τα επαγγελματικά δεν έχουν καμία δουλειά εδώ. Κι όμως, είναι ένας παράγοντας που αν πηγαίνει καλά ή το αντίθετο, ψυχολογικά είσαι κι εσύ καλά ή το αντίθετο. Και με τον Δία και την Αφροδίτη σε αυτό το σημείο προφανώς οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Όμως υπάρχει και κάτι άλλο, ένα εξαιρετικό εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα στις 21, που ναι μεν συμβάλλει στις θετικές εξελίξεις αλλά δείχνει και το ενδεχόμενο μια γνωριμίας στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ο Άρης στον Ζυγό επίσης είναι σε μία θέση από την οποία ανοίγει το μυαλό σου, διευρύνει τους ορίζοντές σου και φέρνει κοντά σου νέους ανθρώπους. Το είχαμε πει ότι ο Νοέμβριος είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες της χρονιάς. Που να δεις και ο Δεκέμβριος. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται στον πιο αισιόδοξο και “ανοιχτόμυαλο” οίκο σου και σε παροτρύνουν να είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες, να γνωρίσεις κόσμο, να ανταλλάξεις ιδέες. Ίσως και να πειραματιστείς. Οι περίοδοι αυτές έχουν πολύ ενδιαφέρον γιατί γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, πραγματικά αυτό μπορεί να είναι καλό: αφενός έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με προσωπικά σου ζητήματα και εκκρεμότητες, αφετέρου δίνεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να καταλάβει καλύτερα τι χρειάζεται από τη συναισθηματική του ζωή. Ο Άρης στον όγδοο οίκο σου είναι άλλος ένας παράγοντας που σε προτρέπει να πειραματιστείς. Αλά που εντείνει και την ανάγκη για μια ουσιαστική σχέση, ίσως αφού γίνουν πρώτα κάποιες διεργασίες μέσα σου. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-11-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms