Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 25 έως 31/12/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
22
12
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 25 έως 31/12/2017.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 25 έως 31 Δεκεμβρίου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 25 έως 31 Δεκεμβρίου 2017; 

 

ΚΡΙΟΣ

Τελειώνει ο χρόνος και ένα σωρό πρακτικά θέματα έρχονται κάπως μαζεμένα και το μυαλό σου είναι δύσκολο να επικεντρωθεί. Το κυρίως θέμα είναι τα επαγγελματικά σου αυτές τις μέρες και πώς θα βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, τη σχέση σου και για να χαλαρώσεις σε κοινωνικό επίπεδο μέρες που είναι. Αυτό μπορεί να μην είναι και πάρα πολύ εύκολο προς το παρόν, με την Αφροδίτη σε ένα πιο αυστηρό και όχι τόσο συναισθηματικό σημείο και μάλιστα σε σύνοδο με τον Κρόνο τη μέρα των Χριστουγέννων. Από την άλλη υπάρχει και μια όψη έκπληξη αυτές τις μέρες που είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι είναι εκπληκτική. Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, σε ένα σημείο που σχετίζεται με το πάθος και το συναισθηματικό βάθος, σχηματίζει μια πολύ δυνατή και αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, τον πιο ρομαντικό πλανήτη και υπεύθυνο για τη συναισθηματική σου ζωή. Πόσα γουάου να πει κανείς για αυτή την όψη κελεπούρι. Εν τω μεταξύ η διαίσθησή σου είναι στα καλύτερά της και αυτό βοηθάει πολύ αν δεν είσαι σε σχέση και ειδικότερα αν ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον οίκο της αισιοδοξίας και της θετικότητας και επειδή είναι και κυβερνήτης σου αυτό χρωματίζει με πολύ θετικό τρόπο τις γιορτές. Βέβαια, χμ, θα συναντήσει και τον Κρόνο εκεί που σημαίνει ότι αυτές τις μέρες μπορεί να έχεις αναστολές με τις σχέσεις σου, να πρέπει να κάνεις σοβαρές συζητήσεις και τρέχα γύρευε, και τέλος πάντων να έχεις και μια αίσθηση παράπονου ότι δεν σε παίρνει πολύ στα σοβαρά και τα σχετικά. Να ξέρεις βέβαια ότι ο Κρόνος μπορεί να δίνει αυτή την αίσθηση, απλώς, χωρίς αυτό να συμβαίνει πραγματικά. Οπότε μην δίνεις απόλυτες ερμηνείες στη συμπεριφορά του άλλου. Από την άλλη στις 28 έχουμε μια εκπληκτική όψη μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα, ο πρώτος βρίσκεται στον έβδομο οίκο της συντροφικότητας και ο δεύτερος στον οίκο της κοινωνικής σου ζωής. Μπορεί να είναι ώρα για ένα γκεταγουέι γουίκεντ, ή για μια νέα δυνατή γνωριμία. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη αποχωρεί στις 25 από τον έβδομο οίκο σου των σχέσεων και της συντροφικότητας, αλλά μην το πάρεις και κατάκαρδα, περνάει στον όγδοο, τον σκοτεινό, παθιασμένο και βαθιά συναισθηματικό οίκο σου που έχει να κάνει με την πραγματική οικειότητα σε μια σχέση και όλα αυτά που μοιράζεσαι με έναν άνθρωπο. Βέβαια υπάρχει και ένα θέμα, εκεί θα συναντήσει τον Κρόνο που είναι φρέσκος φρέσκος και νιώθει στα νερά του και όλο και μια δυσκολία στη συναισθηματική έκφραση μπορεί να έχεις ή μια αίσθηση ότι κάτι λείπει από τρυφερότητα ή μια γενικότερη ανασφάλεια. Αυτό βέβαια είναι κάτι που μπορείς να συζητήσεις, άσε που είναι και προσωρινό, η Αφροδίτη θα ξεφύγει από τον Κρόνο πολύ σύντομα. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι έγινε χριστουγεννιάτικα, σαν πολύ δημοφιλής είσαι Καρκίνε και μετράς θύματα. Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις και το φλερτ πάει σύννεφο. Υπάρχει και ένα θέμα βέβαια αυτές τις πρώτες μέρες της Αφροδίτης στον Αιγόκερω: συναντάει τον Κρόνο και αυτό δεν είναι ακριβώς εύκολο. Σ' αρέσει αλλά υπάρχουν δυσκολίες; Δεν μπορείς να εκφραστείς, υπάρχει κάποιο κόλλημα, κάτι. Βέβαια προσωρινά είναι αυτά, σύντομα θα ξεκαθαριστούν όλα και θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο προβληματικά όσο μπορεί να φαίνονται στην αρχή. Έχουμε και μια εκπληκτική όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 28 που σχετίζεται με τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή και φαίνεται ότι τελικά τίποτα δεν σε σταματάει από το να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΛΕΩΝ

Μέχρι τις 25 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο του έρωτα της συναισθηματικής σου ζωής και μπορεί μετά να περάσει σε ένα άλλο σημείο, αλλά ίσως η προετοιμασία που έκανε να αρχίσει να έχει σταδιακά αποτελέσματα από τώρα. Το σημαντικότερο είναι ότι ο Κρόνος έχει αποχωρήσει από το σημείο που έχει να κάνει με τον έρωτα, όπου βρισκόταν και τρία χρόνια και σε πίεζε υπερβολικά, αυτό μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη, δηλαδή το πόσο ελεύθερος-η είσαι, αλλά ο έρωτας πλέον είναι ένα σενάριο που μπορεί να είναι εντελώς απαλλαγμένο από δράματα και υπερβολικές δυσκολίες. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι σε μια πολύ σημαντική θέση για να ανανεωθείς και να ανανεώσεις κυρίως την εμφάνισή σου. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι κέφι, τι χαρά Χριστουγεννιάτικη! Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή και η αδρεναλίνη ανεβαίνει, οι γνωριμίες πάνε κι έρχονται. Σε αυτό συμβάλλει και η υπέροχη όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα, ο πρώτος στον οίκο των γνωριμιών και ο δεύτερος στον οίκο των σχέσεων. Αυτές οι μέρες λοιπόν, από τα Χριστούγεννα μέχρι την Πρωτοχρονιά κυρίως, έχουν σασπένς, νέο κόσμο στη ζωή σου και καρδιοχτύπια. Αλλά πρόσεξε λίγο, η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο σε αυτό το σημείο και μπορεί κάπως να νιώθεις αναστολές, να μην μπορείς να εκφραστείς, να νιώθεις μια συναισθηματική πίεση, που δεν έρχεται από κανέναν άλλον, αλλά από εσένα τον ίδιο, τελικά. Ο Κρόνος θέλει να σου υπενθυμίσει ότι ο έρωτας είναι (και) σοβαρή υπόθεση και ότι οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε αναλόγως. Σαν πρώτο βήμα, έχε υπόψη σου ότι η ειλικρίνεια και η συνέπεια στη συμπεριφορά σου είναι απαραίτητα στοιχεία. Αλλιώς, τα αντίθετα από αυτά, θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Για λίγες μέρες ακόμη ο Ουρανός θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, κάτι που μπορεί να σε βάζει περισσότερο σε εσωτερικές διεργασίες εδώ και πολλούς μήνες, δηλαδή να επεξεργάζεσαι αυτά που θέλεις από τη συναισθηματική σου ζωή περισσότερο, το παρελθόν, το παρόν και πώς θα ήθελες να είναι το μέλλον. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα είσαι σε θέση να περάσεις στην πράξη και να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός με αυτά που ξεκαθαρίζεις τώρα ότι θέλεις. Η Αφροδίτη στις 25 περνάει στον οίκο σου που σχετίζεται και με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και τη συγκατοίκηση και αυτό είναι σίγουρα θετικό, αλλά για ένα διάστημα, που θα είναι πολύ κοντά στον Κρόνο, μπορεί να χρειαστεί να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα, ρόλων, ίσως, και ευθυνών. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια εκπληκτική όψη αυτή τη βδομάδα σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε γεμίζει ενέργεια, ερωτισμό και ορμητικότητα, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που είναι άκρως ρομαντικός και βρίσκεται στον οίκο της συναισθηματικής σου ζωής. Αν κάτι αξίζει να γίνει, με μια τέτοια όψη γίνεται, ακόμη κι αν φαίνεται ανέφικτο. Εν τω μεταξύ η Αφροδίτη τη μέρα των Χριστουγέννων περνάει στον οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες, αλλά υπάρχει ένα μικρό προσωρινό θέμα. Εκεί θα συναντήσει τον Κρόνο και ίσως η επικοινωνία σε συναισθηματικό επίπεδο να είναι απόμακρη, αυστηρή, όχι τόσο ζεστή. Να εστιάζει περισσότερο σε πρακτικά θέματα για παράδειγμα. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, αν τουλάχιστον η δική σου προσέγγιση είναι ανοιχτή και παραμένει ζεστή, είτε είσαι σε σχέση είτε με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απελευθερωμένος πια από τη βαριά σκιά του Κρόνου, είσαι έτοιμος για νέα πράγματα και πολύ πιθανό να μην ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Μην αγχώνεσαι, έχεις όλες αυτές τις μέρες στη διάθεσή σου για να κάνεις νέα σχέδια για την χρονιά που έρχεται, να αναλογιστείς την πείρα που έχεις αποκτήσει τα τελευταία τρία χρόνια και που παρά τις δυσκολίες σε βοήθησε να καταλάβεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου, αλλά μέχρι τώρα ήταν στο ζώδιό σου και η επιρροή της έχει διάρκεια, κατά κάποιο τρόπο έστρωσε το έδαφος για να είσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και να νιώθεις ερωτισμό τριγύρω να έρχεται από όλες τις πλευρές. Η εκπληκτική όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα συμβάλλει στην εσωτερική σου ισορροπία, που είναι και το σημαντικότερο αυτές τις μέρες. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου κάτι που θα έχει εξαιρετική επίδραση στη συναισθηματική σου ζωή τις μέρες των γιορτών, που μπορούν να είναι πολύ κοινωνικές και να περάσεις στη δράση. Υπάρχει ένα θέμα, η συνάντησή της φέις του φέις με τον Κρόνο μπορεί να σημαίνει αναστολές, μια δυσκολία στο να εκφράσεις κάτι που θέλεις, αλλά αυτό είναι κάτι προσωρινό. Το πιο σημαντικό αυτές τις μέρες είναι ότι ο Άρης και ο Ποσειδώνας βρίσκονται και οι δύο σε δύο εξαιρετικά κοινωνικούς οίκους σου και σχηματίζουν μια εκπληκτική όψη. Άσε τις όποιες αναστολές και την ανάγκη για έλεγχο και απόλαυσε τις μέρες των γιορτών με κοινωνικό τρόπο γιατί υπάρχει και μια πολύ ρομαντική προοπτική για τις τελευταίες μέρες της χρονιάς. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα Χριστούγεννα είναι περίοδος εσωτερικών διεργασιών, ανασκόπησης και συλλογισμού. Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, στον οίκο σου που σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση και διάθεση και η δράση της σε αυτό το σημείο θα είναι θεραπευτική. Υπάρχει όμως και το εξής θέμα, εκεί θα συναντήσει τον Κρόνο και μπορεί η διάθεσή σου να έχει ανεβοκατεβάσματα, κυρίως επειδή καλείσαι να εντοπίσεις τι είναι αυτό που εκκρεμεί και πρέπει να λυθεί ή να αποδεχτείς. Οι σκέψεις αυτές σχετίζονται και με τη συναισθηματική σου ζωή και είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε νέες επιλογές και μια νέα δράση αυτή την περίοδο. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον πιο κοινωνικό οίκο σου που σχετίζεται με τη δικτύωση, τους φίλους, τις νέες γνωριμίες και καταλαβαίνεις ότι οι μέρες των γιορτών μπορούν να έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, νέο κόσμο και φλερτ. Και η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 28 είναι μοναδική για τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Κρόνος όμως συναντάει την Αφροδίτη σε αυτό το σημείο και ίσως έχεις αναστολές στο να προσεγγίζεις τους άλλους ή στη συναισθηματική έκφραση.  Θυμήσου επίσης ότι μπορεί αυτό που θέλεις να μην έρχεται πάντα την ώρα που το θέλεις και ότι δεν υπάρχει και κάποιος λόγο ουσιαστικά για να βιάζεσαι, αυτό είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Μερικές φορές δείχνεις να αγχώνεσαι αν είσαι εκτός σχέσης. Καλύτερα θα είναι να έρθει μια σχέση πάντως, όταν θα έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις και τα σχετικά άγχη σου, γιατί η επιλογή πιθανώς θα είναι πιο ώριμη. Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-12-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms