Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 26 ως 4/3/2018.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
23
02
2018

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 26 ως 4/3/2018.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 26 ως 4 Μαρτίου 2018;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 26 ως 4 Μαρτίου 2018;

 

ΚΡΙΟΣ

Περνάμε σταδιακά σε μία περίοδο κατά την οποία θα δοθεί περισσότερη έμφαση στη διάθεσή σου και την ψυχολογική σου κατάσταση, και αυτό έχει, όπως και να το κάνεις και από όποια πλευρά και να το δεις, άμεση σχέση με τις σχέσεις σου. Και τα νέα είναι θετικά, σε αυτό το σημείο βρίσκεται η Αφροδίτη, και σχηματίζει δύο εξαιρετικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Δία. Ο Πλούτωνας, μεταξύ άλλων, είναι και κυβερνήτης του οίκου σου που σχετίζεται με το βαθύ συναίσθημα, την οικειότητα και την αγάπη. Αλλά το νέο είναι ότι επειδή νιώθεις περισσότερο καλά με τον εαυτό σου, αυτό έχει θετικές συνέπειες και στη συναισθηματική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κινητικότητα στον ενδέκατο οίκο σου είναι εξαιρετικά θετική και δείχνει ότι η κοινωνική σου ζωή μπορεί να έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Πρώτα από όλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 27 είναι μια συναρπαστική όψη που μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες, επαφές με το εξωτερικό, ανταλλαγή ιδεών και μια νέα συναισθηματική σχέση. Το ίδιο και ακόμη περισσότερο και η όψη της Αφροδίτης με τον Δία την πρώτη Μαρτίου. Αλλά και να είσαι σε σχέση, οι μέρες αυτές έχουν μια θετικότητα, μια αισιοδοξία και μια “προοπτική”.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη, που είναι ο οίκος σου της συντροφικότητας, των σχέσεων και των συνεργασιών και σου δίνει απίστευτη λάμψη και γοητεία, σε αυτά βέβαια συμβάλλει και ο Δίας. Να μου πεις, φτάνουν αυτά τα στοιχεία ή μήπως είναι τόσο απαραίτητα; Ναι, όχι τόσο για τους άλλους και για την εντύπωση που κάνεις, αλλά για τη δική σου ψυχολογική κατάσταση και αυτοπεποίθηση. Ενδιαφέρον έχουν και οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα κάτι που μπορεί να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην καλύτερη διάθεσή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τη συναισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια εξαιρετική όψη, η πρώτη στον οίκο των θετικών εξελίξεων και της διεύρυνσης των οριζόντων σου και ο δεύτερος στον οίκο της συντροφικότητας και των σχέσεων. Αλλά και η Αφροδίτη και ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται στον οίκο του έρωτα, πραγματοποιούν μια εξαιρετική όψη. Μπορείς να είσαι αισιόδοξος-η ότι η συναισθηματική σου ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο είτε είσαι δεσμευμένος-η είτε όχι. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που μπορεί να αλλάξει λίγο κάποια δεδομένα στη ζωή σου αυτή την περίοδο

ΛΕΩΝ

Ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή γενικότερα, την αγάπη και τις σχέσεις. Πρώτα από όλα, ο Άρης είναι από μόνος του ερωτικός και σου δίνει απίστευτο μαγνητισμό. Δεύτερον, είναι αυθόρμητος, μειώνει τις ανασφάλειές σου και σε ενθαρρύνει να κάνεις αυτό που θέλεις και να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Είναι πολύ πιθανή η δημιουργία μιας νέας συναισθηματικής ιστορίας αυτή την περίοδο ή η προετοιμασία του εδάφους για κάτι νέο. Για παράδειγμα μπορεί να γνωρίσεις τώρα ένα άτομο και σταδιακά να περάσετε από τα απαραίτητα στάδια της οικειότητας και της εμπιστοσύνης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κινητικότητα στον έβδομο οίκο σου αφορά ξεκάθαρα τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τη συναισθηματική σου ζωή και τη συντροφικότητα. Μια εξαιρετική όψη στις 27, μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, μπορεί να φέρει έναν δυνατό και αληθινό έρωτα. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του ρομαντισμού και της “μαγείας”, στον οίκο του έρωτα. Εν τω μεταξύ δεν είναι μόνο αυτή η όψη που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη συναισθηματική σου ζωή, τα πάνω κάτω με την καλή έννοια. Είναι και η απίστευτη όψη μεταξύ Αφροδίτης και του Δία, πλανήτη των θετικών εξελίξεων και των σχέσεων, που αφορά κυρίως τους αδέσμευτους και που συμβάλλει στη δημιουργία μιας νέας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία αλλά και τις νέες γνωριμίες και αποκτάς ένα είδος κοινωνικού δυναμισμού. Αυτό που προέχει αυτές τις μέρες είναι να οργανώσεις ορισμένα πρακτικά και επαγγελματικά θέματα που έχουν προκύψει, για παράδειγμα μπορεί να αναλάβεις ένα νέο πρότζεκτ αυτές τις μέρες. Ο Άρης εκτός από ευκαιρίες για νέους ανθρώπους στη ζωή σου μπορεί να φέρει και μια νέα αισθηματική σχέση. Γιατί αυτό που εκπέμπεις δεν μπορεί να αφήσει τους άλλους αδιάφορους. Αν είσαι σε σχέση, έχε υπόψη σου ότι η επικοινωνία μπορεί να γίνεται λίγο βιαστικά ή και καμιά φορά άκομψα. Αυτό θα ήταν καλό να το προσέξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη, πλανήτης της αρμονίας και της αγάπης, βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή, δηλαδή το κεντρικό θέμα της περιόδου είναι αυτό. Αλλά δεν είναι μόνο η θέση της Αφροδίτης που κάνει την περίοδο αυτή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και οι όψεις της με τον Πλούτωνα, ο οποίος είναι κυβερνήτης σου και βρίσκεται στον οίκο των γνωριμιών, αλλά και του Δία, που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα ήταν καλό να ασχοληθείς με τις αναστολές σου και ό, τι σε πάει πίσω, προκειμένου να μην στέκονται εμπόδιο στην πορεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και η θέση του αυτή είναι σημαντική ΚΑΙ για την ερωτική σου ζωή. Το ενδιαφέρον με τον Άρη είναι ότι, όταν βρίσκεται μαζί μας, μας δίνει απίστευτη ενέργεια και ευνοεί και την εμφάνιση, αποκτάς δηλαδή ακόμη περισσότερη γοητεία και έναν εκπληκτικό μαγνητισμό. Βέβαια ο Άρης σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό και αυτό μερικές φορές μπορεί να θέλει προσεκτική διαχείριση ώστε να μην ξεπερνάς κάποια όρια και από τη διεκδικητικότητα να τείνεις προς την επιθετικότητα. Από την άλλη η θέση της Αφροδίτης σχετίζεται με την αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας που έχει ή δεν έχεις, και προφανώς θα αποκτήσεις ή θα σταθεροποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια εξαιρετική θέση για νέες γνωριμίες, επικοινωνία, επαφές και ανταλλαγή ιδεών, ο τρίτος οίκος σου είναι ο πιο “φλερταριστικός” από όλους. Στις 27 πραγματοποιεί μια εξαιρετική όψη με τον πανίσχυρο Πλούτωνα στο ζώδιό σου που μπορεί να φέρει κάτι νέο και μοιραίο στη ζωή σου. Βέβαια η θετική της αυτή θέση δεν αφορά μόνο σε όσους δεν έχουν σχέση, αλλά και στους υπόλοιπους επειδή η επικοινωνία μπορεί να είναι απίστευτα συναισθηματική και να καλλιεργήσει το έδαφος για εξέλιξη της σχέσης ή για να λυθούν κάποια προβλήματα ή να συζητηθούν εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θέση του Άρη στον Τοξότη είναι εξαιρετικά σημαντική για την κοινωνική σου ζωή, ο ενδέκατος οίκο σου συμβολίζει αυτήν, αλλά και τις ομάδες, τις φιλικές σχέσεις και τη δικτύωση. Αν δεν είσαι σε σχέση, βρίσκεσαι σε μια εξαιρετική περίοδο για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ενδεχομένως για να δημιουργήσεις κάτι νέο. Ο εν λόγω οίκος σχετίζεται και με τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου και κάποιες από αυτές μπορεί να σχετίζονται και με τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Άρης σου δίνει απίστευτη ενέργεια για να πετύχεις τους κοινωνικούς σου στόχους.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικό για τη συναισθηματική σου ζωή. Η όψη της με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα θετική και δείχνει ότι η κοινωνική σου ζωή, τομέας ο οποίος επηρεάζεται από τον Πλούτωνα εδώ και χρόνια, μπορεί να φέρει νέες σχέσεις, κατά κάποιο τρόπο μοιραίες, και να δημιουργηθεί κάτι νέο στον συναισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη πραγματοποιεί μια υπέρ θετική όψη και με τον Δία, πλανήτη των θετικών εξελίξεων και της τύχης. Είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, η συναισθηματική σου ζωή δεν γίνεται να σε αφήσει αδιάφορο αυτή την περίοδο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-02-2018 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms