Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 1 ως 7/4/2024.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
29
03
2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 1 ως 7/4/2024.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 1 ως 7 Απρίλιου 2024 στα αισθηματικά μας;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 1 ως 7 Απρίλιου 2024;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αυτό που θα ζήσεις, δεν είναι η πραγματικότητα, είναι μια προβληματική παρένθεση στην κατά τα άλλα πολύ θετική πορεία σου. Από την πρώτη του μήνα του μήνα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και όπως καταλαβαίνεις, θα νιώθεις πού και πού ότι αποπροσανατολίζεσαι. Δεν πρέπει να δεχτείς η ατυχής ας πούμε αυτή συγκυρία να σε κάνει να πιστέψεις ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο νόμιζες. Αντίθετα, πρέπει να το διαχειριστείς σωστά: 1. Είναι ευκαιρία αν μπορείς να ξεκουραστείς, και όχι να δουλέψεις. 2. Είναι καιρός να κάνεις την ανασκόπησή σου και να δεις τι πήγε καλά και τι όχι μέχρι τώρα, τι θέλεις να κάνεις. Μπορείς ακόμη και ανακαίνιση να σχεδιάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έπειτα από έναν σχετικά ξεκούραστο μήνα (τουλάχιστον ψυχολογικά) έρχεται ο Απρίλιος ο οποίος είναι λίγο αργός, έχει τους εντελώς δικούς του ρυθμούς, ενώ άλλα δείχνει, άλλα φέρνει τελικά κλπ. Για να τα βγάλεις πέρα με τον Ερμή που είναι ανάδρομος από την πρώτη του μήνα, πρέπει μόνο να κάνεις λίγη υπομονή. Και επειδή θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου, πρέπει να είσαι έτοιμος-η να έρθεις σε επαφή με κάποια αξεκαθάριστα συναισθηματικά σου θέματα-προβλήματα. Εκεί είναι που θα διαπιστώσεις ότι ένας ανάδρομος πλανήτης έχει και τα καλά του. Σε βοηθάει να παίρνεις τα πράγματα από την αρχή, και να αποφασίζεις να γυρίσεις την πλάτη σε ό,τι ανήκει στο παρελθόν αλλά σε φθείρει στο παρόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, είναι σίγουρο ότι με την πίεση που έχεις περάσει στα επαγγελματικά, το τελευταίο που θα ήθελες είναι να γίνει ανάδρομος ο Ερμής και φαινομενικά τουλάχιστον, να μην κυλάει τίποτα με κανονικούς ρυθμούς. Η ανάδρομη πορεία του θα ξεκινήσει στην πρώτη του μήνα και μαζί της θα αρχίσουν οι καθυστερήσεις και παρερμηνείες. Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να χάνεις την υπομονή σου κάποιες φορές. Ο μήνας είναι κυκλοθυμικός, αλλάζει δηλαδή από τη μια μέρα στην άλλη διαθέσεις. Αν καταφέρεις να έχεις σταθερή διάθεση, δηλαδή ούτε ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό, ούτε απαισιοδοξία, τότε έχεις βρει το μυστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει κλασικά μπερδέματα, καθυστερήσεις και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να γίνεις έξαλλος. Οπότε προετοιμάσου για μηδενική επικοινωνία με τους άλλους και ίσως κάποιες καθυστερήσεις. Σε σχέση με την επικοινωνία υπάρχει ένα παράδοξο με τους Καρκίνους. Δεν θέλεις να διαβάζουν οι άλλοι τις σκέψεις σου, γιατί θέλεις να κρύψεις την ευαισθησία σου. Από την άλλη θέλεις οι άλλοι να διαβάζουν τις επιθυμίες σου, χωρίς εσύ να τις λες. Πώς γίνεται αυτό;

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέων, είναι λογικό σε μια περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος να μην κάνεις νέα ξεκινήματα και προσωρινά να μην ελπίζεις πολλά, όσον αφορά τις εξελίξεις στα σχέδιά σου. Και είναι επίσης λογικό να νιώθεις μια ανασφάλεια, αλλά μπορείς να σκεφτείς «ανάδρομε Ερμή, εσύ με κάνεις να νιώθω έτσι, οπότε σιγά μην ασχοληθώ». Παρ’ όλα αυτά, αυτή είναι η πιο κατάλληλη περίοδος που θα μπορούσες να φανταστείς για να κάνεις ανασκόπηση και να αναθεωρήσεις τους στόχους σου. Λίγος ποιοτικός χρόνος με τον εαυτό σου, και λίγο brainstorming, αυτά χρειάζεσαι τώρα. Σε λίγο καιρό, θα έχουν γίνει οι ζυμώσεις, θα έχουν τελειοποιηθεί τα σχέδιά σου μέσα στο μυαλό σου και θα μπορούν πλέον να υλοποιηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, από την πρώτη του μήνα του μήνα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, οπότε πρέπει να δείξεις στωικότητα. Όπως καταλαβαίνεις, είναι ώρα περισσότερο για σκέψη και ξεκούραση παρά για υλοποίηση σχεδίων κλπ. Αυτά που πρέπει να προσέξεις τον μήνα που έρχεται είναι τα εξής: 1. Μην απαντάς σε προκλήσεις, ο ανταγωνισμός είναι κάτι που μπορεί να παρουσιάζεται στη ζωή σου αυτές τις μέρες, αλλά καλό θα ήταν να μην μπεις σε τέτοια παιχνίδια. 2. Μην αγοράσεις ηλεκτρικές συσκευές, μην αγοράσεις εισιτήρια τώρα. 3. Όταν φεύγεις από τη δουλειά, κάνε τα πάντα για να μην σκέφτεσαι τη δουλειά, ούτε για δευτερόλεπτο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ο Ερμής θα ξεκινήσει από την πρώτη του μήνα την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και οι σχέσεις σου είναι πιθανό να χρειαστούν επανεξέταση. Μπορεί κάτι να κάνεις λάθος, π.χ. να είσαι παρεμβατικός ή επιθετικός με τους συνεργάτες σου. Ή μπορεί να είσαι ιδιαίτερα υποχωρητικός και να μην θέτεις τα όριά σου. Αυτά πρέπει να δεις, αλλά να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. Δεν σε συμφέρει να βάλεις ταμπέλα στον εαυτό σου του θύματος ή του θύτη, θα βγεις εκτός θέματος έτσι. Η ουσία είναι να δεις τι μπορεί να αναβαθμίσει τις σχέσεις σου, και μόνο αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ερώτησή σου είναι πόσο ακόμη να κάνεις υπομονή; Κατανοητό, υπάρχουν κάποιοι τομείς στη ζωή σου οι οποίοι φαίνεται ή να έχουν παγώσει ή να πηγαίνουν πολύ αργά. Ο Ερμής από την πρώτη του μήνα θα είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σου, και ενώ θα βλέπεις ότι πολλά είναι έτοιμα να πραγματοποιηθούν, τελικά θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, οι οποίες όμως δεν πρέπει να σε προβληματίζουν. Προφανώς όλο αυτό είναι άκρως εκνευριστικό. Ταυτόχρονα όμως, θα μπορείς να είσαι διεκδικητικός στα επαγγελματικά και να αγωνίζεσαι για αυτό που θες. Τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν αμέσως, αλλά θα έρθουν σύντομα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, είναι η ώρα του Ερμή να γίνει ανάδρομος και να φέρει τις γνωστές καθυστερήσεις του. Την επιρροή του θα την αισθανθείς από τώρα, στα πάντα, αλλά κυρίως σε ό,τι αφορά τον πέμπτο οίκο σου, δηλαδή τα αισθηματικά, την ψυχαγωγία, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Προβλέπονται κάποια επικοινωνιακά χάσματα, εσύ να μιλάς Ελληνικά και ο άλλος να ακούει μια άγνωστη ακατανόητη και εξωτική γλώσσα. Επίσης, δεν είναι καθόλου απίθανο να δεις επιστροφές από το αισθηματικό σου παρελθόν. Σκέψου όμως ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει εύκολα, εκτός αν ο λόγος για τον οποίο χωρίσατε δεν είχε να κάνει με ασυμβατότητα, αλλά ήταν εντελώς πρακτικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ο Ερμής ξεκινάει από την πρώτη του μήνα την ανάδρομη πορεία του στον τέταρτο οίκο σου. Ίσως υπάρχουν κάποιες ανάγκες στο σπίτι ή στην οικογένειά σου οι οποίες πρέπει να καλυφθούν και αυτό σε δυσκολεύει, αφενός γιατί πρέπει να βρεις λύσεις, αφετέρου γιατί πρέπει να παραμερίσεις κάποιες προτεραιότητές σου. Είσαι από τους ανθρώπους που σκέφτονται πολύ τους άλλους και που μπορούν να θυσιαστούν για αυτούς, αλλά πρέπει να βάλεις κάποιο όριο σε αυτό. Προφανώς πρέπει να μάθεις να παίρνεις όσο δίνεις, και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Για σένα όμως είναι ιδιαίτερα σημαντικές οι ισορροπίες, και θα ήταν πολύ λυτρωτικό να μην νιώθεις ριγμένος στις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, από την πρώτη του μήνα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία, η οποία όπως καταλαβαίνεις, απλώς δεν θα υπάρχει για λίγες μέρες. Το οποίο αν το καλοσκεφτείς κιόλας δεν είναι και κακό. Ίσως πρέπει να μην επικοινωνείς πολύ, γιατί είναι ώρα να καταστρώσεις τα σχέδιά και τη στρατηγική σου για κάτι επαγγελματικό που ετοιμάζεται. Ή είναι καλύτερα αντί να μιλάς με λέξεις να μιλάς με πράξεις, οι σχέσεις σου μπορούν να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά με αυτή τη μέθοδο. Αν ο Ερμής καταργεί την επικοινωνία για ένα χρονικό διάστημα, δεν το κάνει απλώς για να σε ταλαιπωρήσει, αλλά επειδή πρέπει να την επαναπροσδιορίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η πιο σωστή συμβουλή που θα μπορούσε να σου δώσει κανείς, είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου όσο γίνεται, όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από την πρώτη του μήνα στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και μάλλον οι πληρωμές ή κάποια χρήματα που περιμένεις θα καθυστερήσουν λίγο ακόμη. Επίσης, προειδοποιητικά, είναι πιθανόν να νιώθεις έντονη ανασφάλεια σε σχέση με κάποια θέματά σου. Μάλλον το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να το ζήσεις, να επεξεργαστείς δηλαδή το συναίσθημά σου και αν το χρειάζεσαι να το μοιραστείς με κάποιο έμπιστο πρόσωπο. Αυτή η διαδικασία είναι προτιμότερη από την αποφυγή του οδυνηρού συναισθήματος, επειδή κάποια στιγμή ο ενήλικας εαυτός σου θα αναγκαστεί να επαναστατήσει και θα σε φροντίσει όπως πρέπει για να μην νιώθεις πλέον φόβο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-03-2024 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS