Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 29 ως 4/2/2018.
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3
26
01
2018

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 29 ως 4/2/2018.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 29 ως 4 Φεβρουαρίου 2018;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 29 ως 4 Φεβρουαρίου 2018;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος κλείνει με μια σημαντική έκλειψη Σελήνη στον πέμπτο οίκο σου, η οποία όμως έχει πολλά θετικά στοιχεία. Ο εν λόγω οίκος σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά και αυτά θα είναι τα κεντρικά ζητήματα για αρκετές μέρες αυτή την περίοδο. Είναι στο πρόγραμμα να ξεκαθαριστούν τα συναισθήματά σου, τα συναισθήματα του άλλου ή της άλλης, να γίνει μια νέα γνωριμία που να κερδίσει το ενδιαφέρον σου, να εκφράσεις όσα ήθελες, αλλά δεν έχεις εκφράσει μέχρι τώρα. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη στον Υδροχόο αποτελεί ένδειξη ότι η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα κοινωνική. Μην αφήνεις ευκαιρίες να έρχεσαι σε επαφή με νέο κόσμο να φεύγουν, η επικοινωνία είναι το κλειδί για πολλά θέματα αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στις 31 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου, έχει πολλά θετικά στοιχεία, και εκτός από το σπίτι και την οικογένεια, αφορά και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, αρκετά σημαντικό στοιχείο που σχετίζεται με το πώς διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου και φυσικά ακόμη και τις επιλογές σου. Όταν νιώθεις περισσότερο ασφαλής, και αυτή η ασφάλεια δεν προκύπτει από “κάποιον άλλον” αλλά από εσένα τον ίδιο ή την ίδια, οι επιλογές σου είναι διαφορετικές, περισσότερο “αυθεντικές”. Και σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που ενισχύουν την αίσθηση ασφάλειας που έχεις. Για παράδειγμα, οι σχέσεις συνολικά, η ποιότητα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, η καλή επαφή και επικοινωνία με τους άλλους. Αυτά είναι στοιχεία στα οποία φαίνεται ότι, αν επενδύσεις, θα νιώσεις ότι βελτιώνονται οι περισσότεροι τομείς της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Σελήνης στις 31 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες και την επικοινωνία στις σχέσεις σου. Είναι πιθανό να γίνεται μια νέα γνωριμία, να έρχεσαι κοντά (και σε γεωγραφικό και σε συναισθηματικό επίπεδο) με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει. Ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη, εξάλλου, στον έβδομο οίκο σου δηλαδή που αφορά στις σχέσεις και τη συντροφικότητα και η κινητικότητα σε αυτόν τον τομέα είναι έκδηλη. Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τις συναισθηματικές σχέσεις πλέον αλλάζει, αναζητάς την ουσία, το πραγματικό συναίσθημα, την αγάπη. Αυτό είναι και το σημαντικότερο που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Το ότι αναζητάς την ουσία και δεν αρκείσαι πλέον καθόλου σε επιφανειακά στοιχεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες για τη συναισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο του συναισθηματικού βάθους, ο Δίας στον οίκο του έρωτα, ο πλανήτης δηλαδή που φέρνει θετικές εξελίξεις σε ένα σημείο που αφορά άμεσα στη συναισθηματική σου ζωή, και ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα, δύο πανίσχυροι και μεταμορφωτικοί, καρμικοί πλανήτες, στον οίκο σου που αφορά στις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Υπάρχει μια τάση προς αναθεώρηση και μια τάση να έρθεις πιο κοντά με έναν άνθρωπο που μπορεί και να γνωρίζεις αυτή την περίοδο. Υπάρχει όμως και μια πολυπλοκότητα στα συναισθήματα που καλό θα ήταν να την αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Εξάλλου δεν χρειάζεται να είναι όλα ξεκάθαρα από την αρχή – δεν πολυγίνεται κιόλας εδώ που τα λέμε.

ΛΕΩΝ

Ο Ιανουάριος τελειώνει με μια σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 31! Φαίνεται ότι κλείνει ένα κεφάλαιο για να ξεκινήσει κάτι νέο, μπορεί δηλαδή να ολοκληρώνεται μια διαδικασία όπως η δημιουργία ή η επισημοποίηση μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας – η εν λόγω έκλειψη έχει πολλά θετικά στοιχεία. Παράλληλα ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και διοχετεύει όλη του την (αρκετή) ενέργεια στον εν λόγω τομέα, ενώ και η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα. Είναι μια σημαντική περίοδος συνολικά, αλλά περισσότερο για τη συναισθηματική σου ζωή. Μπορεί να ερωτευτείς ή να βρεθείς σε μια νέα σχέση που να αλλάξει πολλά από τα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή εν γένει. Δύο καρμικοί και μεταμορφωτικοί πλανήτες με τεράστια ισχύ, που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου, ιδιαίτερα τον συναισθηματικό τομέα. Ο Πλούτωνας είναι και πλανήτης των νέων γνωριμιών για εσένα, ενώ ο Κρόνος υπεύθυνος ούτως ή άλλως για τον ερωτικό τομέα στη ζωή σου. Στον οίκο των νέων γνωριμιών βρίσκεται και ο Δίας, πλανήτης των θετικών εξελίξεων και της επέκτασης. Ναι μεν είναι μια περίοδος που μπορεί να αλλάξει η συναισθηματική σου ζωή προς το καλύτερο, να είναι δηλαδή πιο κοντά στις επιθυμίες σου. Αλλά η έκλειψη Σελήνης στις 31 στον Λέοντα (η οποία έχει πολλά καλά στοιχεία) δείχνει ότι πρέπει πρώτα από όλα να είσαι καλά μέσα σου, με τον ίδιο σου τον εαυτό – είναι ο μόνος τρόπος για να πάνε καλά και οι σχέσεις σου, ειδικά οι νέες επιλογές.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας τελειώνει με μια έκλειψη Σελήνης στον ενδέκατο οίκο σου στις 31, η οποία έχει πολλά θετικά στοιχεία και αφορά στην κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες, τις φιλίες και τις νέες γνωριμίες. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο της συναισθηματικής σου ζωής. Αυτή η συγκυρία μιλάει προφανώς και για την ευκαιρία για μια νέα γνωριμία ή για την εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας που έχει ενδιαφέρον. Είσαι σε μια από τις πιο κοινωνικές περιόδους των τελευταίων μηνών και αυτό μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Σε αυτό συμβάλλει και ο Άρης στον τρίτο οίκο σου, αν και είναι σημαντικό, επειδή πρόκειται για τον οίκο της επικοινωνίας, να προσέχεις τις εντάσεις και τις παρορμητικές κουβέντες. Δεν λέμε να καταργήσεις τον αυθορμητισμό σου, αλλά περιστασιακά να τον ελέγχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ολοκληρώνεται με μια έκλειψη Σελήνης στον δέκατο οίκο σου στις 31, η οποία έχει πολλά θετικά στοιχεία και μπορεί να βάλει σε μια τάξη πρακτικά ζητήματα, όπως ένα επαγγελματικό θέμα. Αυτό συμβάλλει στο να έρθεις σε εσωτερική ισορροπία λίγο αργότερα όμως, προς το παρόν μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις λόγω της έκλειψης. Έχεις δύο πολύ σημαντικά χαρτιά όμως στο χέρι σου: τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τις γνωριμίες και την επικοινωνία και οι οποίοι μπορούν να φέρουν ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου που να έχει  ιδιαίτερη επιρροή πάνω σου. Και τον Δία στο ζώδιό σου, τον πλανήτη της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων, που μερικές φορές σου δείχνει τον πιο αποτελεσματικό δρόμο, την καλύτερη από τις επιλογές που έχεις μπροστά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σου δίνει απίστευτη ενέργεια και όπως και να το κάνουμε, αυτό είναι κάτι που βγαίνει προς τα έξω, μεταφράζεται δηλαδή σε γοητεία και σεξαπίλ. Ο συνδυασμός του Άρη μαζί σου με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σου που έχει να κάνει με επικοινωνία και νέες γνωριμίες είναι δυνατός για δύο κυρίως λόγους: πρώτον, όταν ο Άρης πάει να γίνει ορμητικός και υπερβολικά αυθόρμητος και παρορμητικός, η Αφροδίτη εξισορροπεί την κατάσταση και δεύτερον, αν είσαι αδέσμευτος, έχεις δύο πολύ δυνατά χαρτιά για νέες γνωριμίες. Ο μήνας βέβαια τελειώνει με μια σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα που αν και έχει θετικά στοιχεία μπορεί να σε κάνει να νιώσεις τις γύρω μέρες ότι δεν έχεις και πολλή ενέργεια ή ότι η διάθεσή σου έχει απότομες διακυμάνσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου είναι το πρώτο θέμα. Εδώ και καιρό γίνονται και εσωτερικές διεργασίες και αλλαγές σε εξωτερικές καταστάσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην εξέλιξή σου. Οι αλλαγές είναι πολλές και η σε οδηγούν σε σημαντικές ρυθμίσεις τις ζωής σου ή τις κατευθύνεις εσύ. Σε αυτές περιλαμβάνονται και αλλαγές στην προσωπική και συναισθηματική σου, ζωή αν δεν είσαι δεσμευμένος-η. Ο Δίας, επίσης, βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο και θα παραμείνει εκεί για έναν χρόνο, οπότε ναι μεν αλλάζεις, αλλά έχεις και την ευκαιρία να γνωρίσεις και ανθρώπους που να είναι περισσότερο συμβατοί με τον νέο σου εαυτό πλέον. Η έκλειψη Σελήνης στις 31 στον Λέοντα μπορεί να φέρει μια νέα συναισθηματική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στις 31 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου, έχει πολλά θετικά στοιχεία και αφορά στις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Προφανώς γίνεται ένα ξεκαθάρισμα, κυρίως μέσα σου, αλλά και με τον ή τη σύντροφό σου, και προχωράς απαλλαγμένος-η από διάφορες πολύπλοκες σκέψεις. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου εξάλλου και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη συναισθηματική σου ζωή, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Αν δεν είσαι, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει πολλές ευκαιρίες για επαφές και νέες γνωριμίες. Μ' αρέσεις Υδροχόε, πάντως, γιατί παίρνεις πρωτοβουλία και φαίνεται πλέον ότι διεκδικείς αυτό που θέλεις. Να το διεκδικήσεις και αν χρειαστεί να δώσεις μάχη για αυτό.

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας τελειώνει με μια έκλειψη Σελήνης στις 31 που έχει μεν πολλά θετικά στοιχεία, αλλά μπορεί να έχει και μια σχετική ένταση τις γύρω μέρες. Πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου, κάτι που αποτελεί ένδειξη ότι θα έχεις αρκετή δουλειά, ίσως ότι πρέπει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας εξακολουθούν να βρίσκονται στον πιο κοινωνικό οίκο σου (και αυτό θα συμβαίνει για πολύ καιρό ακόμη), που σχετίζεται και με τη δικτύωση και τις νέες επαφές και γνωριμίες και φαίνεται ότι πολλές από αυτές που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου ή που πρόκειται σύντομα να γίνουν σε επηρεάζουν με έντονο τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις πρακτικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν και όλα τα άλλα θα γίνουν αφού απελευθερωθείς από κάποια εντελώς περιττά άγχη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-01-2018 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms