Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 10 έως 16/7/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
07
07
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 10 έως 16/7/2017.

Από τον Γιώργο Σαλαμά. gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 10 έως 16 Ιουλίου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 10 έως 16 Ιουλίου 2017

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το κλίμα σταδιακά γίνεται σαφώς καλύτερο από αυτό της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά όχι εντελώς, η πανσέληνος που είχαμε στις 9 μπορεί να συνεχίζει να μας επηρεάζει μέχρι ένα σημείο, ίσως ένα επαγγελματικό έργο να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη και να είναι πιεστικό. Έχει όμως την Αφροδίτη στους Διδύμους, που σημαίνει μεγαλεία, Κριέ, τουλάχιστον στον τομέα της επικοινωνίας. Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι περισσότερο συναισθηματικός, αυτό. Και χρειαζόταν πολύ να μπει συναίσθημα στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις νέες γνωριμίες και την επικοινωνία. Το σημαντικότερο είναι ότι περνάμε σταδιακά στο πολύ θετικό τμήμα του Ιουλίου - ίσως για πολλούς η προηγούμενη εβδομάδα να ήταν δύσκολη λόγω πανσελήνου. Ακόμη δεν μπορείς να βγάλεις τελικά συμπεράσματα για ανθρώπους που πρωτομπαίνουν στη ζωή σου, μπορείς όμως να βγάλεις κάποια στοιχειώδη και με επιφύλαξη. Άσε λίγο τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη μπορεί να έφυγε πρόσφατα από το ζώδιό σου και να πέρασε σε έναν πολύ πρακτικό οίκο, αλλά και πάλι, από αυτό το σημείο επηρεάζει τη συναισθηματική σου ζωή, γιατί μπορεί να σε κάνει αρκετά κτητικό, ήσουν που ήσουν δηλαδή, τώρα το τερματίζεις. Πέρα από αυτό όμως θα ήταν καλό να προσέχεις και την επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Ακόμη δεν έχει περάσει η αναστάτωση που προκάλεσαν ο Πλούτωνας και η πανσέληνος και ίσως εξακολουθεί να υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να δείχνει μια βιασύνη στην επικοινωνία γενικά, αλλά έχει και το πολύ θετικό ότι ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Παρ' όλα αυτά, θα ήταν καλό να μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα ακόμη, για όποιον και να γνωρίζεις, είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά, επειδή ακόμη μας επηρεάζει ως ένα σημείο και η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον Αιγόκερω και που θολώνει την κρίση μας. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το ότι βρισκόμαστε στην εβδομάδα μετά την πανσέληνο είναι λίγο επίφοβο ακόμη για την επικοινωνία, ενώ μπορεί ακόμη να υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα. Όμως έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και αυτό είναι τεράστιο από μόνο του. Και μπορεί να σε προστατεύσει και από εντάσεις και από προβληματισμούς. Είσαι καλά με τον εαυτό σου, εξάλλου, και αυτό δεν γίνεται να μην έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σου και στη συντροφική σου σχέση ιδιαίτερα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι μεγάλη υπόθεση, κυρίως επειδή είσαι καλά με τον εαυτό σου. Αλλά φυσικά ευνοείται απίστευτα η εμφάνισή σου και η συναισθηματική σου ζωή. Είσαι περισσότερο ανοιχτός στους άλλους, έχεις περισσότερη αποδοχή και κάθε μορφής επίκριση σού φαίνεται (ευτυχώς) άγονη και άχρηστη. Η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να αλλάξει μέσα στον Ιούλιο, ειδικά από το δεύτερο μισό του. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Αιγόκερως

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Λοιπόν, με μια πολύ πρόσφατη πανσέληνο στον Αιγόκερω, τον οίκο της συντροφικότητας, και με τον Άρη στο ζώδιό σου σε αντίθεση και με την πανσέληνο και με τον Πλούτωνα, και αυτή τη βδομάδα είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός, ειδικά στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Οι εντάσεις είναι πιθανές, αλλά είναι βέβαιο ότι μπορείς και να τις αποφύγεις, να τις “εξουδετερώσεις” ουσιαστικά. Από την άλλη, έχεις (ευτυχώς) την Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σου η οποία σε φροντίζει και σε ψυχολογικό επίπεδο σε κρατάει σε καλή ισορροπία.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και ο Άρης στο ζώδιο σου μπορεί να φέρνουν εντάσεις και αυτή τη βδομάδα. Μια υπόθεση που σχετίζεται με μια σχέση κλείνει κατά κάποιο τρόπο. Έρχεται δηλαδή η στιγμή που καταλαβαίνεις αν και πώς μπορεί να προχωρήσει. Και στη δική σου περίπτωση η πανσέληνος και η αντίθεσή της με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να είναι απόλυτα ξεκαθαριστική. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Άρης βρίσκεται στον οίκο της διάθεσης και της ψυχολογικής σου κατάστασης και μπορεί και αυτή τη βδομάδα να έρχονται διάφορα στην επιφάνεια που να θέλουν ξεκαθάρισμα από την πλευρά σου. Είμαστε λίγο τσιτωμένοι όλοι από την πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε στις 9, αλλά το καλό είναι ότι η επιρροή της αρχίζει να εξασθενεί. Η επικοινωνία με τον – τη σύντροφό σου αρχίζει να αποκαθίσταται και η διάθεσή σου γίνεται όλο και καλύτερη.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πιο κοινωνικό οίκο σου, που σχετίζεται με τις ομάδες, τις παρέες, τη δικτύωση και τις φιλίες και παρά την ένταση των ημερών, τα νέα είναι πολύ καλές για τις σχέσεις και τις νέες γνωριμίες. Μπορείς λοιπόν να κοινωνικοποιηθείς και να απολαύσεις τη μετά την πανσέληνο φάση. Μην ξεχνάς, επίσης, ότι η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει την καλύτερη περίοδο του μήνα. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η ατμόσφαιρα μετά την πρόσφατη πανσέληνο μπορεί ακόμη να μυρίζει λίγο μπαρούτι, αλλά είναι βέβαιο ότι τα πράγματα καλυτερεύουν σταδιακά και ότι και με τη σχέση σου η κατάσταση βελτιώνεται. Η επικοινωνία που μπορεί να ήταν το βασικό πρόβλημα λόγω εντάσεων μπορεί να αποκατασταθεί. Η αλήθεια είναι πάντως ότι πρέπει να ρίξεις αρκετό βάρος στη δουλειά για να μην πάνε χαμένες οι ευκαιρίες που έρχονται. Και θα λειτουργήσει αυτό και σαν εργασιοθεραπεία.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η πρόσφατη πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να είναι ένδειξη ότι ξεκαθάρισε ή ότι σύντομα πρόκειται να ξεκαθαρίσει σχεδόν απόλυτα μια συναισθηματική υπόθεση που μπορεί να σε απασχολούσε για καιρό. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγουν νέοι δρόμοι μπροστά σου. Είτε με το πρόσωπο που σε ενδιέφερε είτε με ένα νέο, που θα εμφανιστεί σύντομα. Μην ξεχνάς, παρεμπιπτόντως, ότι ο Άρης βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο και ότι αυτό είναι το μεγάλο σου ατού αυτές τις μέρες. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Μπορεί ακόμη να νιώθουμε μια μικρή επιρροή από την πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε στις 9, η οποία για κάποιους μπορεί να ήταν και έντονη, όμως αυτή είναι η μεταβατική εβδομάδα που μας περνάει στο δεύτερο μισό του Ιουλίου που ομολογουμένως δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο. Αυτό σημαίνει ότι έρχεται ειρήνη και στις σχέσεις, ιδιαίτερα τις στενές προσωπικές. Έχεις και την Αφροδίτη όλον τον μήνα στον πιο αισιόδοξο και θετικό οίκο σου να σε τονώνει και να αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκες στις 9 ήταν δύσκολη και μπορεί να έφερε ένταση στην ατμόσφαιρα και δυσκολίες στην επικοινωνία. Ίσως και μια δυσκολία στο να καταλάβεις τι συμβαίνει με ένα άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Αυτή η εβδομάδα είναι σίγουρα πολύ καλύτερη και αποτελεί τη μετάβαση στο δεύτερο μισό του μήνα που είναι θετικό και αισιόδοξο. Η Αφροδίτη σε μια πολύ καλή θέση για εσένα σου δίνει αισιοδοξία και σε κάνει να βλέπεις υπό ένα διαφορετικό πρίσμα την πραγματικότητα, κάτι ιδιαίτερα βοηθητικό και “ψυχοθεραπευτικό”. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Οι μέρες μπορεί να έχουν ακόμη μια γεύση από την πανσέληνο και την αντίθεση του κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, με τον Άρη, όλα αυτά έγιναν μεν την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά η συμπαντική σκόνη από αυτή τη μάχη τώρα αρχίζει να κατακάθεται. Περνάμε σε μια εβδομάδα κατά την οποία η επικοινωνία μπορεί να αποκατασταθεί και, αν όχι απόλυτα σε αυτή την εβδομάδα, από την επόμενη είναι σίγουρα καλύτερα. Έχεις και όλο τον μήνα την Αφροδίτη σε έναν από τους πιο συναισθηματικούς και παθιασμένους σου οίκους, πραγματικά δηλαδή η οικειότητα που μπορείς να νιώσεις με τον άνθρωπό σου αγγίζει τα όρια του απερίγραπτου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα εκτός του ότι μπορεί να έφερε αρκετή ένταση, ίσως δεν επέτρεπε τη ρεαλιστική αξιολόγηση μιας κατάστασης, μιας συναισθημαικής υπόθεσης ή ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει. Ακόμη δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα. Από την επόμενη εβδομάδα θα ξέρεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να εμπλουτίσει τη συναισθηματική σου ζωή και να τρίξουν και τα κρεβάτια, να το πούμε κι αυτό. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Μετά την καταιγίδα της πανσελήνου της προηγούμενης εβδομάδας, περνάμε σε μια φάση πιο ήρεμη, ακόμη βέβαια μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις περιστασιακά και ίσως θέλει λίγη προσοχή η επικοινωνία. Όμως 1. η Αφροδίτη βρίσκεται καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα απέναντί σου και δίνει όλη της την εύνοια στις σχέσεις σου και ιδιαίτερα στη συντροφικότητα. Μπορείς να προσεγγίσεις τον άνθρωπό σου με έναν ιδιαίτερα συναισθηματικό τρόπο και να νιώσεις μαζί του βαθιά συναισθηματική οικειότητα. 2. Ο Άρης βρίσκεται επίσης σε έναν συναισθηματικό οίκο σου, συνδεδεμένο με το βάθος στις σχέσεις και την βαθιά οικειότητα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η πανσέληνος της προηγούμενης εβδομάδας δεν μας επηρεάζει ιδιαίτερα και όσο περνάνε οι μέρες τόσο το καλύτερο. Τώρα σταδιακά μπαίνουμε στο δεύτερο μέρος του Ιουλίου που είναι εξαιρετικό. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε έναν οίκο σου από τον οποίο μπορεί να σε συντροφεύσει. Και ο Άρης στον πιο σεξουαλικό οίκο σου. Από εδώ και πέρα το καλοκαίρι φαίνεται πολύ ερωτικό πάντως. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εβδομάδα αυτή είναι μεταβατική, από το πρώτο μισό του μήνα που είχαμε την πανσέληνο και την αντίθεση Άρη – Πλούτωνα, περνάμε στο δεύτερο μισό, που είναι εντελώς διαφορετικό και θετικό. Ακόμη βέβαια μπορεί να επικρατεί ένα είδος έντασης στην ατμόσφαιρα, αλλά ο Πλούτωνας, που ήταν και πρωταγωνιστής αυτής της φάσης, είναι και ο πλανήτης της αναγέννησης να ξέρεις. Πάντως οι σχέσεις και η συντροφικότητα εξακολουθούν να έχουν ενδιαφέρον και σίγουρα πρέπει ακόμη οι κινήσεις σου να είναι προσεκτικές.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η εβδομάδα μπορεί ακόμη να έχει ένταση με την πανσέληνο της προηγούμενης εβδομάδας στο ζώδιό σου, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη και αποτελεί και ένδειξη ότι οδεύουμε σε ένα εντελώς διαφορετικό και θετικό τμήμα του μήνα. Και η πανσέληνος πάντως και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου είχαν σκοπό την προσωπική σου αναγέννηση και την αναγέννηση των σχέσεών σου. Οπότε φαίνεται ότι περνάς σε μια πολύ ενδιαφέρουσα φάση σε αυτόν τον τομέα. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εβδομάδα μπορεί να έχει ακόμη εντάσεις λόγω της πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε στις 9, αλλά είμαστε πλέον στον δρόμο για το δεύτερο μισό του μήνα, το οποίο είναι ασύγκριτα καλύτερο από το πρώτο. Η Αφροδίτη ως γνωστόν, βρίσκεται από τις 5 και μέχρι τις 30 Ιουλίου στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, και τώρα, απαλλαγμένη από εντάσεις, ευνοεί με κάθε τρόπο τη συναισθηματική σου ζωή. Μπορεί να έχεις αρκετή δουλειά ακόμη και τώρα, αλλά έχεις και ευκαιρίες να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και την εμφάνισή σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται από τις 5 στους Διδύμους, στον πιο ερωτικό σου οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 30. Παρά τις εντάσεις του, ο Ιούλιος μπορεί να είναι ένας πραγματικά ερωτικός μήνας και να έχεις και απίστευτο σουξέ. Η πανσέληνος της προηγούμενης εβδομάδας μπορεί να ήταν έντονη, είχε όμως και μια μεταμορφωτική επίδραση. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ήδη ή να νιώσεις σύντομα πιο κοντά στον εαυτό σου και αυτό είναι που κάνει και τη διαφορά στις νέες σχέσεις που δημιουργούνται. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ

Οι μέρες μπορεί να έχουν ακόμη κάτι από την ένταση της πανσελήνου και της αντίθεσής της με τον Άρη, αλλά είναι μια μεταβατική εβδομάδα που μας οδηγεί στο δεύτερο μισό του μήνα που είναι πολύ διαφορετικό από το πρώτο και αυτό που το κάνει τέτοιο είναι τα πολλά θετικά του στοιχεία. Παρ' όλα αυτά, ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται σε έναν συναισθηματικό και παθιασμένο οίκο και μπορεί να σου δημιουργεί κάποιες ανασφάλειες ή να φέρνει τις ήδη υπάρχουσες στην επιφάνεια. Αυτό είναι ενδιαφέρον, αν το διαχειριστείς σωστά και δεν τους επιτρέψεις να “σε καθοδηγούν” σε αποφάσεις, σε επιλογές και σε αυτά που λες. Ενδιαφέρον γιατί κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνεις με αυτές τις ανασφάλειες και τώρα που μάλλον τις βλέπεις ξεκάθαρα, ίσως είναι αυτή η στιγμή.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης βρίσκεται στον πιο συναισθηματικό οίκο σου και τώρα που ξεπερνάμε την ένταση που προκάλεσε η πανσέληνος της προηγούμενης εβδομάδας είσαι έτοιμος για όλα. Μια σχέση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, ειδικά καθώς προχωράμε προς το δεύτερο μισό του Ιουλίου. Ίσως ακόμη να είναι δύσκολο να βγάλεις ορθά συμπεράσματα σχετικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για αυτό αξίζει να περιμένεις και να μην κάνεις καμία ιδιαίτερα βιαστική κίνηση μέχρι και αυτή την εβδομάδα. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-07-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι