Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 19 έως 25/6/2017.
Βαθμολόγησε
16
06
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 19 έως 25/6/2017.

Από τον Γιώργο Σαλαμά. gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 19 έως 25 Ιουνίου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 19 έως 25 Ιουνίου 2017.

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα σελήνη στον Καρκίνο στις 24 μπορεί να θεωρείς ότι έχει να κάνει μόνο με το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες σου και τέτοια θέματα. Και έχεις ένα δίκιο, ο τέταρτος οίκος σου, το ζώδιο του Καρκίνου δηλαδή, σχετίζεται κυρίως με αυτά, όμως όχι αποκλειστικά με αυτά. Ο εν λόγω οίκος αφορά και σε μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, και η νέα Σελήνη αλλάζει κάπως την κατάσταση εσωτερικά, μέσα σου δηλαδή, προς το καλύτερο. Νιώθεις περισσότερο σίγουρος για τον εαυτό σου, περισσότερο δυνατός και ασφαλής. Αυτά τα στοιχεία έχουν φυσικά θετικές συνέπειες και στη σχέση σου. Ο ευχαριστημένος από τον εαυτό του άνθρωπος εκπέμπει θετική ενέργεια, είναι επιεικής με τους άλλους, εστιάζει στα θετικά τους και αν είναι και Κριός, κοιτάζει μόνο μπροστά.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και αποτελεί ένδειξη μιας εσωτερικής ισορροπίας και μιας αίσθησης ασφάλειας. Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για την επαφή σου με τους άλλους και για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, οπότε αν κάπου πρέπει να στοχεύσεις είναι κυρίως στο να είσαι καλά και σύμμαχος με τον εαυτό σου αρχικά. Τα υπόλοιπα προκύπτουν από αυτό πρωτίστως. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη στις 24 είναι πολύ θετική και ευχάριστη και πραγματοποιείται στον οίκο της λογικής σκέψης και της επικοινωνίας. Μπορείς να λύσεις προβλήματα, να επικοινωνήσεις περισσότερο συναισθηματικά και να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε χρειάζεται να ξεκαθαριστεί. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλα να συζητιούνται βέβαια. Και λίγο μυστήριο αξίζει να υπάρχει στην ατμόσφαιρα, ειδικά όταν είσαι σε μακροχρόνια σχέση. Και όταν λέμε μυστήριο δεν εννοούμε να κάνεις τον άλλον να παρανοεί, να ζηλεύει ή να είναι καχύποπτος, φυσικά. Αλλά να υπάρχουν και κάποιες στιγμές σιωπής ή ενός απλού αγγίγματος.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες και ως εκ τούτου, το δεκαήμερο που θα ακολουθήσει μπορεί να είναι κοινωνικό, φλερταριστικό και γενικότερα συμπαθέστατο. Ο μήνας κλείνει με έναν πολύ θετικό τρόπο και το σκηνικό με τη νέα σελήνη αλλάζει εντελώς. Εννοείται ότι δεν πρέπει να κλείνεσαι ποτέ των ποτών, αλλά ειδικά όταν ένας κοινωνικός σου οίκος ευνοείται τόσο πολύ όσο τώρα πρέπει να είσαι με κόσμο όσο πιο συχνά μπορείς. Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνουμε. Ειδικά όταν η Αφροδίτη είναι και στο ζώδιό σου, όπως τώρα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Περνάμε σε μια φάση που το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα οικονομικά σου, καλή φάση, δεν μπορείς να πεις. Αυτό σου δίνει και μια γενικότερη αίσθηση αισιοδοξίας που με τη σειρά της επηρεάζει θετικά και όλες σου τις σχέσεις. Πιο συγκεκριμένα όμως με τη σχέση σου, αξίζει αυτή την περίοδο να δοκιμάσεις να εκφράζεις και τις επιθυμίες σου. Γιατί μπορεί να είσαι επικοινωνιακός, να μιλάς αρκετά, και γενικότερα να αναλύεις τα πάντα, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μιλάς για πράγματα που σε αφορούν άμεσα και είναι πραγματικά ουσιώδη. Κλασικά πράγματα, μιλάς συχνά γύρω από το θέμα, αλλά όχι στο θέμα. Μπες στο θέμα να ησυχάσουμε.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, πέραν του ότι είναι πολύ θετικό για τα οικονομικά σου, έχει να κάνε και με την εσωτερική σου ηρεμία, ισορροπία και γαλήνη – στοιχεία που σε κάνουν να νιώθεις δυνατότερος και που ευνοούν τις σχέσεις σου. Φυσικά και τις ευνοούν! Ένας άνθρωπος που είναι καλά με τον εαυτό του, το πιο πιθανό είναι να είναι καλά και με τους άλλους, να είναι εξαιρετικά ελκυστικός και περιζήτητος. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και αυτό είναι το τέλειο νέο. Είναι μια πολύ θετική Σελήνη που δείχνει νέα ξεκινήματα, αλλαγή στάσης, ζωής, ευκαιρίες, ανανέωση. Έχει διάρκεια όλο τον χρόνο, αλλά τα σημαντικά της αποτελέσματα τα βλέπεις κατά τις δέκα με δεκαπέντε μέρες μετά την ολοκλήρωσή της. Και η ανανέωση αφορά και σε εσένα και στη σχέση σου. Εξάλλου το να είσαι καλά με τον εαυτό σου συνεπάγεται να είσαι καλά με τους άλλους και με τον σύντροφό σου. Ή τουλάχιστον να επικρατεί η λογική και η κατάσταση να είναι υγιής και ψύχραιμη. Τώρα μπορείς να κάνεις ανανεωτικές κινήσεις που σχετίζονται και με τη σχέση σου βέβαια.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Δεν είναι μόνο η εκπληκτική νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που στο πλαίσιο μιας γενικότερης ανανέωσης και ευκαιριών προς το μέρος σου, φέρνει και νέους ανθρώπους στη ζωή σου και ευκαιρίες στα συναισθηματικά. Είναι και η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που είναι πραγματικά η πιο αρμονική δυνατή. Η πρώτη φροντίζει την κοινωνική σου ζωή και ο δεύτερος βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας. Μια νέα γνωριμία και σχέση είναι ένα νορμάλ σενάριο υπό αυτή την όψη. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σκορπιός

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη στις 24 στον δωδέκατο οίκο σου αποτελεί ένδειξη σημαντικής ανακούφισης. Ο οίκος αυτός είναι εσωτερικός, αφορά περισσότερο στην ψυχολογική σου κατάσταση, το υποσυνείδητο, τη διάθεση, την προσφορά σε συναισθηματικό επίπεδο. Μια νέα Σελήνη λειτουργεί ανανεωτικά και έχει διάρκεια τουλάχιστον δέκα μέρες μετά την πραγματοποίησή της. Και οτιδήποτε θετικό συμβαίνει σε αυτόν τον οίκο έχει “ψυχοθεραπευτικό” αποτέλεσμα. Η αίσθηση της ανανέωσης και ότι είσαι καλύτερα σου δίνει μια καλή ευκαιρία για να περάσεις καλά και με τον σύντροφό σου και να κάνετε ένα ακόμη βήμα προς την οικειότητα. Πρόσεξε να μην θεωρείς ποτέ, τίποτα και κανέναν δεδομένο. Ποτέ, τίποτα και κανέναν. Γιατί πολύ απλά δεν είναι. Κάθε σχέση θέλει ανανεωτικές κινήσεις, καλλιέργεια και συντήρηση. Όχι απλώς “ξέρει ότι τον/την αγαπάω, αυτό φτάνει”. Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια σχέση, αλλά από μόνη της δεν φτάνει.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Τι ανανέωση, τι ευκαιρίες να δεις τα πράγματα υπό ένα διαφορετικό πρίσμα! Και η νέα Σελήνη στον Καρκίνο σίγουρα δεν φέρνει μόνο αυτά, αν και από μόνα τους δεν είναι λίγα, γιατί επηρεάζουν κάθε τομέα στη ζωή σου. Και τον συναισθηματικό. Παρ' όλο που η έμφαση αυτή την περίοδο ενδεχομένως δίνεται περισσότερο σε επαγγελματικά και πρακτικά θέματα, το γεγονός ότι συντελούνται κάποιες αλλαγές μέσα σου είναι και ψυχοθεραπευτικό. Και όντας καλύτερα σε εσωτερικό επίπεδο, βλέπεις άλλες ευκαιρίες μπροστά σου, εντοπίζεις άλλα χαρακτηριστικά στους ανθρώπους που σε ελκύουν, αδιαφορείς για άλλα που κάποτε μπορεί και να σε εκνεύριζαν. Έρχονται και επιλογές και ευκαιρίες στον συναισθηματικό τομέα, νέα πράγματα δηλαδή που θα συναντήσουν τον “νέο” σου εαυτό. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη στις 24 είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει αναζωογονητικά και θα σε κάνει να νιώσεις και κάτι σαν περισσότερη οικειότητα στις σχέσεις σου. Όμως το πιο σημαντικό αυτές τις μέρες είναι ότι η καρμική και πολύ αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αφορά στη συναισθηματική σου ζωή και αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό. Είναι μια δυνατή συναισθηματική όψη που μπορεί να σε κάνει (το λιγότερο) να δεις τη σχέση σου με έναν διαφορετικό τρόπο, να εστιάσεις στη συναισθηματική της ουσία κυρίως.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η νέα Σελήνη στις 24 είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει πολλές ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο, εξόδους, παρέες, δικτύωση και ένταξη σε ομάδες, μια αίσθηση ότι “ανήκεις”. Και την ίδια μέρα μάλιστα, έχουμε μια εξαιρετική όψη για την ερωτική σου ζωή: το τρίγωνο Αφροδίτης και Πλούτωνα. Η πρώτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και ο δεύτερος βρίσκεται στον οίκο σου του έρωτα. Απίστευτα αρμονική η συνεργασία τους. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Είναι μια περίοδος κατά την οποία θίγονται περισσότερο πρακτικά ζητήματα, με την εκπληκτική νέα Σελήνη στον Καρκίνο να φέρνει θετικές αλλαγές και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Όμως και η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σου (η οποία είναι και κυβερνήτης σου) έχει πολλά να πει για σένα και τη συναισθηματική σου ζωή. Το βασικότερο είναι η εκπληκτική της όψη με τον Πλούτωνα, τον απόλυτα ισχυρό πλανήτη του πεπρωμένου, που επηρεάζει τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η όψη της Αφροδίτης, η οποία κυβερνά το ζώδιό σου, με τον Πλούτωνα, τον πανίσχυρο αυτόν πλανήτη του συναισθηματικού βάθους, είναι μια ένδειξη ότι η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο και να έχει πολύ καλή εξέλιξη. Σε αυτό βοηθάει και ο Δίας στο ζώδιό σου, ο οποίος πλέον, ως ορθόδρομος, είναι έτοιμος να ευνοήσει τον κάθε τομέα στον οποίο θα εστιάσεις την προσοχή σου. Ανοίξου στον κόσμο, αποδέξου τον εαυτό σου και αφέσου και λίγο. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το εκπληκτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 24 αφορά σε όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες, αλλά κατά κύριο λόγο στη συναισθηματική σου ζωή. Πρόκειται για μια από τις πιο ευνοϊκές όψεις, - το τρίγωνο θεωρείται η πιο αρμονική και τυχερή. Και η Αφροδίτη, ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές της, βρίσκεται στον οίκο της συντροφικότητας, ενώ ο έτερος πρωταγωνιστής είναι ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης σου. Η εύνοια είναι διπλή. Μπορείς να διερευνήσεις και να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου, να νιώσεις περισσότερη οικειότητα και να επισημοποιήσεις με κάποιο τρόπο και τη σχέση. Αυτό βέβαια που είναι σημαντικό είναι να υπάρχει συναίσθημα. Αν δεν υπάρχει, τότε η εύνοια δεν αφορά σε ΑΥΤΉ τη σχέση, αλλά μπορεί και σε μια άλλη. Χμ.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η όψη της Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα είναι εκπληκτική. Αφορά στις σχέσεις σου γενικότερα, σε αυτό το σημείο βρίσκεται η Αφροδίτη, αλλά και πιο συγκεκριμένα στη συντροφική σου ζωή. Οι γνωριμίες που γίνονται αυτή την περίοδο έχουν κατά κάποιο τρόπο “καρμικό” χαρακτήρα. Ο έρωτας σε περιτριγυρίζει. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια ανάσα ανακούφισης. Ο Καρκίνος είναι ο όγδοος οίκος σου, ο οποίος έχει μια πλευρά που σχετίζεται με το χρήμα. Η άλλη του πλευρά όμως είναι πιο εσωτερική και συναισθηματική και έχει να κάνει και με το βαθύ συναίσθημα, το σεξ, τη βαθιά οικειότητα σε μια σχέση. Κάθε θετική νέα Σελήνη, όπως αυτή, έχει να κάνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες για ανανέωση. Η σχέση σου μπορεί να αλλάξει λέβελ.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24 είναι εκπληκτική. Αφορά στα οικονομικά σου από τη μία μεριά, αλλά και στην ερωτική σου ζωή, το βαθύ συναισθηματικό μοίρασμα και την οικειότητα σε μια σχέση. Αν είναι να ξεκινήσει κάτι νέο αυτές τις μέρες, αυτό θα έχει χαρακτηριστικά σοβαρότητας και ειλικρίνειας. Ίσως χρειάζεται και μια νέα αντιμετώπιση ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις γενικότερα, γιατί κάτι φαίνεται ότι αλλάζει. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Υδροχόος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Μια νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, ανανέωση, ευκαιρίες, ότι προσπερνάς παλιές αρνητικές καταστάσεις και δημιουργείς μια νέα συνθήκη. Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στο απέναντί σου ζώδιο, τον Καρκίνο, που συμβολίζει τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Την ίδια στιγμή έχεις τις καλύτερες προβλέψεις για τη συναισθηματική σου ζωή και από την πολύ θετική όψη Αφροδίτης και Πλούτωνα. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο του έρωτα, σε ένα σημείο που ευνοεί και της ταιριάζει απόλυτα. Ο Πλούτωνας, στο ζώδιό σου. Ο πλανήτης του πάθους και του δυνατού συναισθήματος.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι μια από τις πιο θετικές και δυνατές όψεις. Σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή και είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα, η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου του έρωτα και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου. Την ίδια μέρα η νέα Σελήνη αφορά στη συντροφικότητα. Έχει διάρκεια κυρίως δέκα μέρες μετά την ολοκλήρωσή της και φέρνει μια γενικότερη ανανέωση και ευκαιρίες. Αυτή την περίοδο ευνοούνται τα συναισθηματικά σου με πολλούς και διάφορους τρόπους. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη στις 24 μπορεί να πραγματοποιείται σε έναν οίκο που σχετίζεται περισσότερο με πρακτικούς τομείς της ζωής σου, αλλά η ανανεωτική της επίδραση είναι τόσο έντονη που προφανώς έχει αντίκτυπο σε όλους τους τομείς. Επίσης σημαντικό είναι ότι μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις την καθημερινότητά σου περισσότερο λειτουργική και αποτελεσματική και να δώσεις περισσότερο χώρο στη σχέση σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24 λειτουργεί ιδιαίτερα αναζωογονητικά και έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί σου προσφέρει τη δυνατότητα να οργανωθείς και να έχεις μια περισσότερο λειτουργική καθημερινότητα. Εκτός αυτού, αφορά και στη σωματική σου κατάσταση, τις υγιεινές συνήθειες (δίαιτα, διατροφή) και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η ανανέωση είναι προφανής και σε επίπεδο εμφάνισης λοιπόν, αλλά και εσωτερικά. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον πιο ερωτικό σου οίκο. Είναι μια περίοδος ανανέωσης, θετική, με μια αίσθηση ερωτική να σε κατακυριεύει. Η σχέση σου μπορεί να εξελιχθεί, να νιώσεις πραγματική και βαθιά οικειότητα. Ή, αν δεν έχεις γνωρίσει τον πραγματικό έρωτα, να τον γνωρίσεις αυτή την περίοδο. Γιατί την ίδια μέρα με τη νέα Σελήνη έχουμε και την εκπληκτική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που πάλι για συναίσθημα και αγάπη μιλάει.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον Καρκίνο και ο Καρκίνος είναι ο οίκος σου του έρωτα. Ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι να ερωτευτείς κατά το δεκαήμερο μετά τη νέα Σελήνη και να σε μαζεύουμε από τα πατώματα, όχι με την κακή έννοια πάντως. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και μια εκπληκτική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, η οποία δείχνει και αυτή μια νέα γνωριμία που μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή την περίοδο. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-06-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms