Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 26 έως 2/7/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
23
06
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 26 έως 2/7/2017.

Από τον Γιώργο Σαλαμά. gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 26 έως 2 Ιουλίου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 26 έως 2 Ιουλίου 2017.

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Έτσι είναι ο Ιούνιος, αφήνει τα καλύτερα για το τέλος του, και ένα από αυτά είναι η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον τέταρτο οίκο σου και που συνεχίζει να σε επηρεάζει θετικά και αυτή τη βδομάδα, και να σε κάνει να νιώθεις περισσότερο ασφαλής σε συναισθηματικό επίπεδο.    Πάντως η περίοδος αυτή έχει να πει και κάτι για τα επαγγελματικά – οικονομικά σου, και ίσως πρέπει να δουλέψεις λίγο παραπάνω και να ξεχάσεις για ένα διάστημα την έννοια του ελεύθερου χρόνου. Από ό, τι φαίνεται για καλό γίνεται αυτό όμως και θα σε κάνει να νιώσεις και ανανέωση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Έχεις ένα θέμα με την αυτάρκεια τελευταία, είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου, μόνος-η, ενδεχομένως στο σπίτι, και γενικά να νιώθεις ισορροπημένος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες κλπ. Αν δεν σου βγαίνει η πολύ κοινωνική σου πλευρά, σκέψου ότι τώρα είναι που αξίζει να γνωρίσεις κόσμο, επειδή φαίνεται ότι νιώθεις περισσότερο ασφαλής και ισορροπημένος και ότι οι επιλογές σου θα είναι πιο συμβατές με αυτή την πλευρά σου. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι μια ευκαιρία για σένα και μια ευκαιρία για τη σχέση σου. Είναι από αυτές τις ευκαιρίες που καλό είναι να μην αφήνουμε να φεύγουν: ίσως δηλαδή να πρέπει να αναβάλλεις κάποια πράγματα για να οργανώσεις κάτι με τον – τη σύντροφό σου, να βρεις χρόνο για να τον περάσετε μαζί με ποιοτικό τρόπο, ό, τι κι αν σημαίνει αυτό για σένα. Οι σχέσεις θέλουν τονωτικές ενέσεις και τώρα σου προσφέρονται ιδέες και ευκαιρίες απλόχερα από την Αφροδίτη (και ο Άρης συμβάλλει σε αυτό).

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο κοινωνικός τομέας συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, και λόγω της νέας Σελήνης που έγινε πριν από λίγες μέρες και που συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα να σου δείχνει το καλό της πρόσωπο, και λόγω του Άρη στο ίδιο σημείο. Και φυσικά λόγω της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Κάποιες γνωριμίες σε αρχικό στάδιο μπορεί να “δέσουν”. Κάποιες άλλες μπορεί να δημιουργηθούν τώρα. Αυτά που μπορείς να πάρεις από τους νέους ανθρώπους στη ζωή σου είναι πολλά. Και η δημιουργία μιας νέας συναισθηματικής σχέσης είναι ένα πιθανό σενάριο. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Υδροχόος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Είναι πολλά τα πρακτικά ζητήματα και οι θετικές εξελίξεις σε αυτά, με αποτέλεσμα το μυαλό σου να είναι περισσότερο στραμμένο σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή σε μια οικονομική συμφωνία. Αλλά πρώτα από όλα έχεις και την Αφροδίτη στον Ταύρο που σημαίνει ότι ενισχύεσαι ψυχολογικά με απίστευτο τρόπο. Ότι γίνεσαι σύμμαχος του εαυτού σου. Και με ένα καλό πρόγραμμα ύπνου, διατροφής και ψυχαγωγίας, μπορείς να είσαι τόσο ήρεμος που κάθε περίεργη σκέψη που σου περνάει από το μυαλό να την αγνοείς ως ασήμαντη. Και λίγο μετά έρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και βλέπεις τα αποτελέσματα τού να είσαι καλά μέσα σου, στη σχέση σου και στις σχέσεις σου γενικότερα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η πορεία της Αφροδίτης σε ενδιαφέρει πάρα πολύ. Βρίσκεται στο αμέσως προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου και από εκεί σε στηρίζει ψυχολογικά και σε βοηθάει να βρεις απίστευτες εσωτερικές ισορροπίες και μια αίσθηση ισχύος, καθώς και συμμαχίας απόλυτης με τον εαυτό σου. Στις 4 Ιουλίου θα περάσει στο ζώδιό σου και καταλαβαίνεις ότι η Αφροδίτη σε αυτό το σημείο και ο Δίας στα ερωτικά σου είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός για τη συναισθηματική σου ζωή. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ζώδιό σου είναι ό, τι καλύτερο συνέβη αυτόν τον μήνα και συνεχίζει να σε επηρεάζει και αυτές τις μέρες, με εσωτερική ανανέωση και νέα ξεκινήματα. Το ενδιαφέρον είναι ότι και ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, ο Άρης είναι συνδεδεμένος και αυτός με την ορμή της πυροδότησης νέων πραγμάτων. Παρ' όλα αυτά υπάρχει μια τάση για βιαστικές κινήσεις, ειδικά στην επικοινωνία. Και καλό θα ήταν να κρατήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, δεν αξίζει να αφήσεις έναν Άρη να ανατρέψει τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή βιάζεται σε όλα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ζώδιό σου φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Έχεις όμως και τον δυναμικό Άρη μαζί σου που φέρνει θάρρος, τόλμη και γοητεία. Και σε κοινωνικό επίπεδο η κατάσταση έχει πλέον πολύ ενδιαφέρον, ένα από τα πιθανά σενάρια είναι οι πολλές γνωριμίες,ίσως ακόμη δεν μπορείς – και δεν χρειάζεται – να καταλήξεις κάπου, αλλά φαίνεται ότι σύντομα θα γίνει κι αυτό. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στον δωδέκατο οίκο σου και ο Άρης στο ίδιο σημείο σε οχυρώνουν σε ψυχολογικό επίπεδο και βάζουν τα πράγματα μέσα σου σε σειρά. Αν ενδιαφέρεσαι για τον άλλον ή την άλλη (και για τους άλλους γενικότερα) είναι σημαντικό να το δείχνεις, δεν μπορείς να θεωρείς δεδομένο ότι για κάποιο λόγο αυτό φαίνεται ΧΩΡΙΣ να το δείχνεις ή ότι ο άλλος πρέπει να το ξέρει και αυτό φτάνει. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Οι σχέσεις συντηρούνται με ενέργειες και από τα δύο μέλη, αν κάποιος μειώνει τις ενέργειες και θεωρεί ότι η σχέση υπάρχει σε “θεωρητικό” επίπεδο (το ξέρει ότι τον/την αγαπάω, οπότε δεν χρειάζεται και να το δείχνω), τότε κάτι δεν γίνεται σωστά.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι μια πολύ θετική όψη και κοινωνική αλλά και με ένα ερωτικό φορτίο. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ένα πολύ κοινωνικό σημείο για εσένα, τους Διδύμους, και αν αποφεύγεις την απομόνωση και επιδιώκεις την κοινωνικότητα, τότε οι εξελίξεις μπορούν να έχουν τρελό ενδιαφέρον. Παρεμπιπτόντως, η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και συνεχίζει να σε επηρεάζει και αυτή τη βδομάδα, τοποθετεί σκέψεις και συναισθήματα σε μια σειρά και σε ενισχύει αφάνταστα σε ψυχολογικό επίπεδο. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες λειτουργεί αναζωογονητικά και φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά σε κοινωνική ζωή, παρέες, δικτύωση, αλλά και βαθύτερες επιθυμίες. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης. Οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου μπορούν να είναι ανάλαφρες και σου προσφέρουν τη δυνατότητα να μοιραστείς στιγμές πραγματικής οικειότητας με τον σύντροφό σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Νέα Σελήνη και Άρης στον Καρκίνο σημαίνουν ότι έχει ενεργοποιηθεί ο οίκος που αφορά στην κοινωνική σου ζωή, τις νέες γνωριμίες και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Και η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή θέση. Αυτή την περίοδο ακόμη και αν στη δουλειά έχεις κάποιες θετικές προκλήσεις, αξίζει να αντισταθείς στην τάση σου να κλειστείς στο γραφείο π.χ. ή στο σπίτι και να είσαι έξω, με το κοινό σου που σε περιμένει. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε έναν από τους πιο ερωτικούς και παθιασμένους οίκους σου, τον όγδοο, και σε αυτό το σημείο θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιουλίου. Το σεξ είναι περισσότερο συναισθηματικό και η ανάγκη σου για οικειότητα μπορεί να καλυφθεί. Και ο Δίας στο ζώδιό σου είναι μεγάλη υπόθεση για τη συντροφική σου ζωή. Αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι ο Δίας δεν σ' το φέρνει μπροστά σου μόνο και μόνο για να το δεις, αλλά για να το διεκδικήσεις, να το ζητήσεις και να το αποκτήσεις.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα σημείο που κατά παράδοση είναι συνδεδεμένο με το πάθος, τον έρωτα, τη βαθιά αγάπη και οικειότητα, το μοίρασμα, και ενώ αυτές τις μέρες ευνοούνται και περισσότερο πρακτικοί τομείς της ζωής σου, είναι πολύ πιθανή μια νέα ερωτική γνωριμία. Ακόμη όμως και να μην μιλάμε για σχέση, το σεξ είναι καλό, σε βαθμό κολλήματος δηλαδή με κάποιο άτομο. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ

Η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 28 είναι απόλυτα ερωτική, και συναισθηματική και “εγκεφαλική” ταυτόχρονα. Ο συνδυασμός τους δείχνει οικειότητα, μοίρασμα, βαθιά συναισθήματα και επίγνωση των συναισθημάτων αυτών. Ταυτόχρονα έχεις και την Αφροδίτη στον απέναντί σου οίκο της συντροφικότητας. Είναι πολύ καλοί οι οιωνοί για τις σχέσεις στις οποίες υπάρχει αγάπη. Για τις υπόλοιπες, είναι διφορούμενοι.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται και αυτή τη βδομάδα στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ έχουμε και μια εκπληκτική όψη μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα που σχετίζεται με τον έρωτα, το μοίρασμα και τη βαθιά οικειότητα. Την περίοδο αυτή δεν αλλάζεις μόνο εσύ (εσωτερικά και εξωτερικά), αλλά και η συναισθηματική σου ζωή. Προς το καλύτερο. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η όψη του Ερμή (κυβερνήτη των σχέσεων σου ΚΑΙ στον οίκο των σχέσεων αυτή την περίοδο) με τον Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερα θετική και είναι πιθανό να σχετίζεται με τα βαθύτερα συναισθήματά σου για τον σύντροφό σου ή και με την απόφαση μιας συγκατοίκησης. Εν τω μεταξύ και ο οίκος σου που σχετίζεται με την ερωτική επιθυμία, το μοίρασμα και την οικειότητα έχει ενεργοποιηθεί από τη νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και τον Άρη στο ίδιο σημείο. Μια καλή σκέψη για το τέλος του μήνα: μην τα αφήσεις ανεκμετάλλευτα αυτά, βγες, πιες και χαλάρωσε με τον σύντροφό σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Οι πειρασμοί μπορούν (αν τους αναζητήσεις κυρίως) να είναι πολλοί και έχει φυσικά ένα ενδιαφέρον αυτό με τον Άρη στον Καρκίνο να σου προσφέρει απίστευτη ενέργεια, αρκετές γνωριμίες και ενδεχομένως περιστασιακές σχέσεις. Υπάρχει όμως και μια εκπληκτική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 28 που μιλάει για πιο συναισθηματικά πράγματα, για έρωτα και ενδεχομένως για τη δημιουργία μιας σχέσης. Οπότε φαίνεται ότι από όλα έχει το μενού και ότι εσύ κάνεις την τελική επιλογή φυσικά. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24 είναι μια από τις πιο θετικές των τελευταίων μηνών. Πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης. Όλα αυτά αποτελούν ενδείξεις νέων ξεκινημάτων, ότι αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις με ένα διαφορετικό τρόπο, αλλά και ενδείξεις νέων ευκαιριών. Η συντροφική σου ζωή μπορεί να φέρει μεγάλες ικανοποιήσεις. Μην ξεχνάς ότι και η Αφροδίτη βρίσκεται και αυτή τη βδομάδα στον οίκο σου του έρωτα. Η Αφροδίτη που ούτως ή άλλως από μόνη της σημαίνει έρωτας.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο και στο ίδιο σημείο ο Άρης, είναι μια ένδειξη ότι μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα σχέση αυτή την περίοδο. Και η Αφροδίτη βρίσκεται στον πιο ερωτικό σου οίκο. Οπότε καταλαβαίνεις ότι το πράγμα σοβαρεύει αρκετά. Δεν χρειάζονται και πολλά, εκτός από το εξής “παράδοξο”: για να βρεθείς πραγματικά κοντά με κάποιον, πρέπει να βρεθείς κοντά στον εαυτό σου πρώτα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι μια πολύ θετική όψη που αφορά και στη συναισθηματική σου ζωή. μεταξύ άλλων. Το καλύτερο είναι ότι φαίνεται αυτές τις μέρες ότι η επικοινωνία μπορεί να είναι πολύ καλή, ότι υπάρχει συνεννόηση και ότι λύνονται προβλήματα του παρελθόντος. Η σκέψη σου είναι εξαιρετικά αναλυτική και εύστοχη και εντοπίζεις ακριβώς ή το ενδεχόμενο πρόβλημα ή την ουσία του θέματος. Που, όπως και να το κάνουμε, η ουσία του θέματος είναι τα συναισθήματα και το κυριότερο η αγάπη.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και αφορά και στην ερωτική σου ζωή. Είναι πιθανή η δημιουργία μιας νέας επαφής. Προς το παρόν βέβαια η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο, σε ένα σημείο πολύ εσωτερικό και συναισθηματικό. Από τις 4 Ιουλίου όμως που θα περάσει στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα, αλλάζει το σκηνικό εντελώς. Προς το καλύτερο. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 24 εξακολουθεί να σε επηρεάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή τη βδομάδα και σχετίζεται με τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή. Σε όποια φάση και να είσαι, σε μακροχρόνια σχέση ή σε νέα σχέση, αυτή η Σελήνη έχει κάτι να σου πει. Επιπλέον, φαίνεται ότι διάφορες πτυχές σου, οι οποίες είναι κατά κάποιο τρόπο παραμελημένες ή καταπιεσμένες (από εσένα) έρχονται στην επιφάνεια και αποζητούν ελευθερία έκφρασης. Αυτές τις πτυχές σου θα ήταν καλό να τις αποδεχτείς, να τις καλλιεργήσεις, να τις αγαπήσεις, επειδή κάποιο λόγο ύπαρξης έχουν, και να τις ενσωματώσεις στις υπόλοιπες.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Με την Αφροδίτη στον οίκο των νέων γνωριμιών, μια νέα Σελήνη στα ερωτικά σου και τον Άρη στο ίδιο σημείο, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο αυτή την περίοδο. Το σημαντικότερο είναι ότι απελευθερώνεσαι και αποενοχοποιείσαι. Που σημαίνει ότι οι επιλογές σου δεν είναι οι ίδιες και ότι στηρίζεις περισσότερο και αυτές και συνολικά τον εαυτό σου. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-06-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms