Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 7 έως 13/8/2017.
Βαθμολόγησε
04
08
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 7 έως 13/8/2017.

Γιώργος Σαλαμάς gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 7 έως 13 Αυγούστου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 7 έως 13 Αυγούστου 2017

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας με δύο εκλείψεις, εκ των οποίων η πρώτη έρχεται στις 7. Είναι θετική μεν, αλλά μπορεί να φέρει και κάποια ένταση στην ατμόσφαιρα. Πραγματοποιείται στον οίκο που σχετίζεται μεταξύ άλλων και με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και φυσικά είναι σημαντικό να είσαι εστιασμένος σε αυτές. Ειδικά σε αυτές που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή. Όσο καλύτερα τις ξέρεις, τόσο καλύτερα προχωράς στη σχέση σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των εκλείψεων και η πρώτη έρχεται στις 7. Είναι μια θετική σεληνιακή έκλειψη, η οποία σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή. Εννοείται ότι θα είναι έντονη, εννοείται ότι μια γνωριμία μπορεί να είναι καταλυτική. Το σίγουρο είναι ότι η επόμενη υπέρ – θετική έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή και θα δεις τι αλλαγές μπορεί να φέρει!

Do it: Αιγόκερως

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Ταύρος 

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Αύγουστος έχει δύο εκλείψεις, ναι, δύο σε έναν μήνα με διαφορά λίγων ημερών. Είναι όμως θετικές, αλλά παρ' όλα αυτά μπορεί τις γύρω μέρες να υπάρχει κάποια ένταση, όπως και να έχει, γίνονται για πολλούς μεγάλες αλλαγές, οι οποίες ακόμη και καλές να είναι, παραμένουν αλλαγές. Στις 7 έχουμε την πρώτη, η οποία είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον Υδροχόο, και φαίνεται ότι θα είσαι αρκετά απασχολημένος. Όμως στις 13 έχουμε ένα νέο που αφορά στη συναισθηματική σου ζωή: ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα στον σχετικό οίκο και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πράγματα που και θέλεις και πρέπει να σκεφτείς για να νιώθεις καλύτερα μέσα σου. Κοινώς, βάζεις μια τάξη στη σχέση σου, αλλά αυτή η τάξη είναι περισσότερο εσωτερική.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Ερμής από τις 13 θα κινείται ανάδρομα. Ας μην μείνουμε στα γνωστά περί καμένων ασφαλειών και μηνυμάτων που πάνε σε λάθος παραλήπτη, αν και αυτά πρέπει να τα προσέχεις λίγο. Είναι ανάδρομος στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή. Και αυτό σημαίνει ότι και μια ανασκόπηση κάνεις και είναι πολύ πιθανό να δεις και πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ ενδιαφέρων μήνας γιατί έχει δύο εκλείψεις, και οι δύο θετικές, αλλά πολύ πιθανό να φέρνουν και κάποια ένταση τις γύρω μέρες. Η πρώτη είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 7. Εκείνες τις μέρες καλείσαι να δεις με εναλλακτικούς τρόπους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως είναι και ο συναισθηματικός. Για παράδειγμα, μπορείς να εστιάσεις στα θετικότερα σημεία του συντρόφου σου και της ίδιας της σχέσης. Τι καλύτερο και για μια τέτοια περίοδο;

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Γίνονται πολλές αλλαγές μέσα σου και κάποιες από αυτές δρομολογούνται με την πρώτη έκλειψη του Αυγούστου, στις 7. Και αυτές οι αλλαγές σχετίζονται με το πώς αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου και είναι πολύ θετικές. Η περίοδος αυτή είναι τεράστια για γνωριμίες και ιδιαίτερα για συναισθηματικές γνωριμίες. Η επόμενη έκλειψη να δεις πόσο ευνοεί αυτόν τον τομέα, τον κοινωνικό γενικά, αλλά και τις συναισθηματικές γνωριμίες.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εβδομάδα ξεκινάει με μια ωραιότατη έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, και δεν κάνουμε πλάκα, είναι όντως θετική, αν και μπορεί αυτές τις μέρες να υπάρχουν κάποιες εντάσεις. Ένα από τα θέματα που σχετίζονται με αυτήν είναι και η οικειότητα που νιώθεις στη σχέση σου, το τι μοιράζεσαι, το πόσο κοντά είσαι ή θέλεις να είσαι, το τι αποστάσεις πρέπει περιστασιακά να έχετε για να ανανεώνεται η σχέση. Γιατί είσαι ο τύπος σχέση και σταθερότητα, αλλά η ανανέωση είναι απαραίτητη σε όλους ως γνωστόν. Από τις 13 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και αυτό μπορεί να δυσκολεύει την επικοινωνία, έχε υπόψη σου. Εντάξει, έχεις να ακούσεις πολλές χαζομάρες, αλλά δεν βαριέσαι.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Πρώτα από όλα η εβδομάδα ξεκινάει με μια έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, η οποία θετική είναι, αλλά από την άλλη ως έκλειψη και μάλιστα σεληνιακή είναι πιθανό να φέρει κάποιες εντάσεις. Το ζήτημα είναι και η συναισθηματική σου ζωή, κατά πόσο καλύπτεσαι, τι θα ήθελες, πώς μπορείς να το έχεις. Το τοπίο ξεκαθαρίζεται δηλαδή. Ο Ερμής από τις 13 θα κινείται ανάδρομα και αυτό μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες σε επίπεδο επικοινωνίας κάποιες φορές, αλλά φέρνει συναντήσεις με κόσμο και ίσως και με άτομα από το παρελθόν.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εβδομάδα ξεκινάει με μια έκλειψη, είναι σεληνιακή, θετική και πραγματοποιείται απέναντί σου. Το απέναντί σου ζώδιο, λοιπόν, ο Υδροχόος, είναι αυτό που σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Η έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει το κλείσιμο μιας υπόθεσης, να αποφασίσετε για παράδειγμα να περάσει σε άλλο λέβελ η σχέση (μιλάμε για πράγματα όπως συγκατοίκηση, γάμος, κλπ.). Λίγο αργότερα μέσα στον μήνα θα έχουμε μια υπέρ θετική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, αυτό κι αν είναι σημαντικό. Εκεί θα φανούν πολλά πράγματα σε σχέση με το πώς θα εξελιχθούν.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Βρισκόμαστε μεταξύ δύο εκλείψεων. Η πρώτη, στις 7, είναι σεληνιακή και έχει να κάνει με τη συντροφική σου ζωή και είναι πολύ θετική. Η δεύτερη, λίγο αργότερα, είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου! Εξαιρετικά τα νέα δηλαδή. Μπορεί να γίνουν ενδιαφέρουσες ανατροπές στη συναισθηματική σου ζωή. Λάμπεις και καθώς προχωράει ο Αύγουστος θα λάμπεις όλο και περισσότερο.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σκορπιός

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εβδομάδα ξεκινάει με μια έκλειψη, η οποία είναι θετική και αφορά κυρίως σε θέματα δουλειάς, ίσως πιέστηκες ή πιέζεσαι να ολοκληρώσεις ένα επαγγελματικό έργο για παράδειγμα. Μπορεί και να μην υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος. Και να πούμε επίσης ότι ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα. Λοιπόν, και κυβερνήτης σου, και στο ζώδιό σου, και ανάδρομος, η επικοινωνία θέλει προσοχή και να κρατάει το νόημά της.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η έκλειψη στις 7 μπορεί να μειώσει λίγο τον ελεύθερο χρόνο σου, είναι παρ' όλα αυτά θετική και σχετίζεται κυρίως με τη δουλειά, αλλά και με την καθημερινότητά σου και το κατά πόσο είναι λειτουργική. Από τις 13 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και δεν πρέπει αφενός να ξεχνάς ότι η επικοινωνία μπορεί να είναι κάποιες φορές ό, τι να 'ναι, αλλά οκέι, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ζεις κάτι τέτοιο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μπορεί να δεις πρόσωπα από το παρελθόν και αυτό μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Έρχεται στις 7 η πρώτη έκλειψη του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και θετική. Πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που έχει να κάνει με τη συναισθηματική σου ζωή, αλλάζει τα δεδομένα μέσα σου, ίσως νιώσεις ότι η άποψή σου για τη σχέση σου δομείται περισσότερο και ότι τα συναισθήματά σου είναι πιο ξεκάθαρα. Στις 13 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνησή του κι αυτό έχει ενδιαφέρον, επειδή από το σημείο που βρίσκεται θα σε βάλει σε σκέψεις. Σε καλές σκέψεις όμως, σε μια ανασκόπηση και σε πολύ δημιουργικές διεργασίες. Η εσωτερική σου συγκρότηση πάντως, η οποία επιτυγχάνεται αυτή την περίοδο, σου δίνει απίστευτη ισχύ.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η έκλειψη στις 7 πραγματοποιείται στον Υδροχόο, είναι θετική και σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή. Φαίνεται ότι κάτι αλλάζει, ότι γυρίζεις σελίδα και παίρνεις αποφάσεις για αυτήν και για τις από εδώ και πέρα επιλογές σου. Είναι φυσικά πιθανό κατά τη διάρκεια του Αυγούστου να γίνει μια νέα γνωριμία.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε την πρώτη έκλειψη του Αυγούστου, η οποία είναι σεληνιακή και θετική, δεν επηρεάζει τη συναισθηματική σου ζωή ακριβώς, αλλά μεταξύ άλλων το πώς είσαι μέσα σου και το κατά πόσο νιώθεις ασφαλής. Επειδή βρισκόμαστε μεταξύ δύο εκλείψεων και υπάρχει κάποια ένταση στην ατμόσφαιρα, θα ήταν καλό να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Είναι που και ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα από τις 13.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Ερμής βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις σχέσεις και από τις 13 θα είναι ανάδρομος. Αυτό δεν έχει αντίκτυπο στο πόσο θα μπορείς να είσαι κοινωνικός, ίσως λίγο στην επικοινωνία θα πρέπει να προσέχεις. Ένα αποτέλεσμα της ανάδρομης πορείας του όμως μπορεί να είναι εκτός από τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, να συναντήσεις και πρόσωπα από το συναισθηματικό σου παρελθόν.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Στις 7 έχουμε την πρώτη έκλειψη του Αυγούστου, είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον Υδροχόο, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες συμφωνίες. Είναι θετική, αλλά παρ' όλα αυτά καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός-ή αυτές τις μέρες, επειδή βρισκόμαστε μεταξύ δύο εκλείψεων και όσο καλά αποτελέσματα και να έχουν και οι δύο, παραμένουν να είναι εκλείψεις και να δημιουργούν εντάσεις.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Αυτή την εβδομάδα έχουμε την πρώτη από τις δύο εκλείψεις του Αυγούστου: είναι σεληνιακή, θετική και πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Η γνωριμία σου με έναν άνθρωπο μπορεί να είναι καταλυτική, και αυτό ισχύει για όλον τον μήνα, δεν είναι απαραίτητο να γίνει κάτι αυτές τις μέρες δηλαδή. Η κοινωνική σου ζωή φλέγεται Τοξότη, μην μένεις μέσα, ακόμη και τώρα που φαίνεται ότι είναι ενδιαφέροντα και τα νέα από τη δουλειά.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο εκλείψεων, θετικών βέβαια, αλλά όσο να 'ναι, θα μπορούσαν να φέρουν και κάποια ένταση στην ατμόσφαιρα και για αυτό καλό θα ήταν να προσέχεις την επικοινωνία και να μην βιάζεσαι να μιλήσεις ούτε και να ερμηνεύσεις αυτά που ακούς. Επίσης, από τις 13 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος,, οπότε στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να δυσκολέψει λίγο η  κατάσταση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο από τη μία διακοπών, από την άλλη εκλείψεων, θετικών βέβαια, αλλά που μπορεί να φέρουν και κάποιες εντάσεις παρεμπιπτόντως. Όμως οι αλλαγές ενδέχεται να είναι πολλές, ίσως γίνουν ανακατατάξεις και μέσα σου και πάρεις και σημαντικές αποφάσεις που αφορούν και στη συναισθηματική σου ζωή. Το ενδιαφέρον είναι ότι είσαι περισσότερο αποφασισμένος να ακούσεις τον εαυτό σου και αυτά που πραγματικά θέλεις.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των εκλείψεων και η πρώτη, στις 7, η οποία είναι σεληνιακή και θετική, πραγματοποιείται στο ζώδιό σου! Αυτό σημαίνει ότι κλείνει μια περίοδος για να ξεκινήσει μια άλλη η οποία θα σε βρει ανανεωμένο, αποφασισμένο και με διαφοροποιημένους στόχους. Σε λίγο καιρό θα γίνει το έλα να δεις (με την καλή έννοια) στο απέναντί σου ζώδιο που συμβολίζει τη συντροφική σου σχέση. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου, οργάνωσε τες και θα είσαι έτοιμος για τις εξελίξεις.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η έκλειψη στις 7 πραγματοποιείται στον Υδροχόο, στο ζώδιό σου, είναι σεληνιακή και θετική και αποτελεί ένδειξη ότι κλείνει μια εποχή, γυρίζεις σελίδα και προχωράς ανανεωμένος. Η νέα εποχή σε βρίσκει περισσότερο ισχυρό και είναι πιθανό και οι επιλογές σου να είναι διαφορετικές, ακόμη και στη συναισθηματική σου ζωή. Από τις 13 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και μπορεί να φέρει πρόσωπα από το παρελθόν.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η πρώτη έκλειψη του μήνα είναι αυτή τη βδομάδα, στις 7, είναι σεληνιακή και πολύ θετική και πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, και φαίνεται ότι γίνονται πολλές εσωτερικές διεργασίες που έχουν ενδιαφέρον. Ο Ερμής από τις 13  θα κινείται ανάδρομα στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και θα ήταν καλό να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία με τον σύντροφό σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Ερμής από τις 13 θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο, στον έβδομο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις και είναι πιθανό 1. να κάνεις μια ανασκόπηση σχετικά με το τι θέλεις από τη συντροφική σου ζωή, 2. να δεις άτομα από το συναισθηματικό σου παρελθόν. Και οι δύο περιπτώσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-08-2017 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι