Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Σκορπιό 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Σκορπιός 2021 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Σκορπιέ, μάθε πως θα είναι το 2021 στα αισθηματικά σου:

Τί θέλετε να κάνετε και τι πρέπει να κάνετε;

Τον προηγούμενο χρόνο, επωφεληθήκατε από τη γενναιοδωρία του Δία, του μεγάλου ευεργέτη και του Κρόνου, του έμπειρου και του ώριμου δάσκαλου. Φέτος, αλλαγή πορείας! Αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται στον Υδροχόο και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, της οικογένειας και του παρελθόντος, ενώ επιπλέον, θα πρέπει να συνεχίσετε να πολεμάτε εναντίον του Ουρανού στον Ταύρο, ο οποίος έχει τον τρόπο του για να σας αποσταθεροποιήσει. Η αγάπη και η οικογένεια είναι πιθανό να είναι ένα βασικό θέμα αυτή τη χρονιά, ίσως δημιουργηθεί ένταση μεταξύ ενός μέλους της οικογένειάς σας και της αγάπης σας ή οι αυξημένες οικογενειακές ευθύνες δεν αφήνουν και πολύ χρόνο για τη σχέση σας. Αναμείνατε μια εσωτερική σύγκρουση  ανάμεσα σε αυτό που θέλετε να κάνετε και αυτό που πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε.

Ίσως οι συγκρούσεις σχετίζονται με χρήματα ή ακίνητα, αλλά μπορεί επίσης να αφορούν ζητήματα γύρω από χρέη. Μπορεί να ανακαλύψετε ξαφνικά τη δυσαρέσκεια των μελών της οικογένειάς σας για τον αγαπημένο σας, ειδικά εάν η οικογένειά σας απορρίπτει τη σχέση σας ή εάν ο σύντροφός σας δεν τα πάει καλά μαζί τους. Μπορεί να αναγκαστείτε να κάνετε μια δύσκολη επιλογή. Ίσως και να αναλώνετε πολύ χρόνο προσπαθώντας να αποφύγετε το ζήτημα, παρά την επικείμενη ένταση την οποία διαισθάνεστε ότι σύντομα θα ξετυλιχθεί μπροστά στα μάτια σας. Θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε τους αγαπημένους σας ή για να ενισχύσετε την οικογενειακή σταθερότητα.

Δέσμευση ή ελευθερία;

Θέλετε να βάλετε δαχτυλίδι; Πώς θα ξεπεράσετε ένα πρόβλημα που είναι ενοχλητικό; Αυτές είναι ερωτήσεις που σας κάνει ο Ουρανός και η Σεληνιακή έκλειψη του Νοέμβρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και περιμένουν την απάντησή σας, εάν θέλετε να έχετε ειρήνη στη σχέση σας. Ίσως ο αγαπημένος σας σας εξοργίζει με τις υπερβολικές απαιτήσεις του κι εσείς ψάχνετε να βρείτε την έξοδο κινδύνου. Έχετε δυσκολία να χαλαρώσετε, αναζητάτε την ελευθερία σας. Ίσως διαπιστώσετε ότι ο αγαπημένος σας δεν μπορεί να σταθεί ως συνοδοιπόρος στη ζωή σας και το δράμα στη σχέση σας οφείλεται σε κακή επικοινωνία λόγω σύγκρουσης αξιών ή οικονομικών ή απλά δεν είστε στην ίδια σελίδα. Μπορεί ξαφνικά να νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας για κάποιον/α που προηγουμένως ήταν ο καλύτερός σας φίλος ή ένας φίλος σας σας βοηθά να βρείτε την αγάπη. Απολαύστε τη διασκέδαση με τους φίλους σας, ποτέ δεν ξέρετε ποιος θα μπορούσε να ανταποκριθεί!

Μια απρόσμενη αλλαγή στην αγάπη

Πάθος και συναισθηματική ένταση φέρνει στο φως η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, έτσι ίσως έρθει στη ζωή σας μια πολλά υποσχόμενη νέα αγάπη. Ωστόσο, μην ενεργείτε επιπόλαια και απερίσκεπτα, διερευνήστε σε βάθος τις προθέσεις αυτού του ατόμου. Ίσως αργότερα να διαπιστώσετε ότι υπάρχει χάσμα μεταξύ σας ανάμεσα σε αυτό που θέλετε στην αγάπη και στο τι περιμένει η άλλη πλευρά από εσάς. Οικονομικά ζητήματα ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας καταλαμβάνουν τον χρόνο σας, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με μεγάλες δαπάνες ή ζητήματα ζήλιας και κτητικότητας που φέρνουν πόνο και θλίψη. Επενδύσεις και κοινοί οικονομικοί πόροι τίθενται υπό συζήτηση και πρέπει να βρεθεί μια λύση. Στην καλύτερη περίπτωση, η σχέση σας ενισχύεται συναισθηματικά και αποφασίζετε για το μέλλον. Μπορεί να δημιουργήσετε μια κοινή επιχείρηση ή συγχωνεύετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Και επειδή οι εκλείψεις φέρνουν ξαφνικά γεγονότα, θα μπορούσατε να εκπλαγείτε από μια απρόσμενη τροπή της σχέσης σας ή δαπάνη. Αγαπητέ Σκορπιέ φέρνει δώρα στα ερωτικά σου το 2021! Τι θα συμβεί; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube