Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Τοξότη 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Τοξότης 2021 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Τοξότη, μάθε πως θα είναι το 2021 στα αισθηματικά σου:

Βάζετε τάξη στο χάος

Κάντε την υγεία σας την πρώτη σας προτεραιότητα για να απαλλαγείτε από τις δύσκολες επιρροές του τετραγώνου Κρόνου - Ουρανού. Το υπερβολικό άγχος για την αισθηματική σας ζωή επιδρά αρνητικά στην ψυχική σας υγεία, έτσι αν αισθανθείτε ότι η πίεση αρχίζει να αυξάνεται, διοχετεύστε αυτή την ενέργεια σε μια έντονη σωματική δραστηριότητα. Μην περιμένετε να εκραγείτε. Οι καθημερινές εργασιακές ανησυχίες σας και η έντονη ενασχόληση με τις λεπτομέρειες υποκινούν το άγχος σας ενώ η πίεση στην εργασία σας μπορεί να αρχίσει να προκαλεί την απομάκρυνση του αγαπημένου σας. Είναι επίσης πιθανό να εργάζεστε περισσότερες ώρες, έτσι δεν έχετε χρόνο για την αγάπη.

Αγωνιστείτε για το θαύμα!

Ευτυχώς επωφελείστε από την αισιοδοξία και την ευφορία του Δία στον Υδροχόο και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας ο οποίος εμπλουτίζει τη ζωή σας με νέες φιλίες, πολλά φλερτ και ψυχαγωγία. Ο Δίας διεγείρει τις καινοτόμες ιδέες σας, τη δημιουργικότητά σας και τη διάθεσή σας για περιπέτεια. Ωστόσο, ο Κρόνος, που είναι επίσης στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, θέτει όρια. Απαλύνει τις υπερβολές και τον αυθορμητισμό στο ερωτικό παιχνίδι που μερικές φορές δημιουργούν επικίνδυνα παιχνίδια. Αυτοί οι πλανήτες σας ενθαρρύνουν να μην παρασύρεστε από τα θαύματα και τα όνειρά σας, αλλά σας διδάσκουν πως να αγωνίζεστε στη ζωή και να συνειδητοποιήσετε ότι μια σταθερή σχέση απαιτεί χρόνο και υπομονή για να οικοδομηθεί. Ο Δίας σας εμπνέει με καινοτόμες ιδέες και εισπράττετε τον θαυμασμό και την εκτίμηση των υποψήφιων ερωτικών συντρόφων σας. Ακούστε όμως και τη σοφία του Κρόνου που σας συμβουλεύει να κινηθείτε με τάξη και μέθοδο, αν επιθυμείτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

Παίρνετε τη μεγάλη απόφαση

Άφθονο γέλιο, συντροφικότητα και χαρά σας φέρνει η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων,  είναι η καλύτερη περίοδος του έτους για να επαναφέρετε το πάθος στη σχέση σας, να ζήσετε την περιπέτεια. Αυτή η έκλειψη θα σας μάθει το ποιοι είστε και τι θέλετε από τη ζωή, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης. Είναι ώρα να εκδηλώσετε την ευγνωμοσύνη σας σε κάποιον/α που σας έχει στηρίξει ή ακόμα και να πάρετε τη μεγάλη απόφαση να παραχωρήσετε ένα μέρος της ελευθερίας σας αποφασίζοντας για δέσμευση ή ακόμα και γάμο. Αν ξεκινήσετε μια νέα σχέση τώρα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα, δεν διαπραγματεύεστε τίποτα αν δεν μπορείτε να έχετε τις ίδιες αξίες στη ζωή.

Πόσα έχετε δώσει και τί έχετε πάρει;

Μπορείτε να κοιτάξετε μπροστά με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας, να παλέψετε για τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, πάντα όμως με σεβασμό προς τον άλλον. Οι δύο τελευταίες εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στο ζώδιό σας θα μπορούσαν να σας φέρουν μια ευκαιρία να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε, να αναζητήσετε νέες πηγές σοφίας, να αλλάξετε αντιλήψεις για την αγάπη. Σκέφτεστε καιρό να πλησιάσετε κάποιον/α; Αυτές οι εκλείψεις μπορεί να σας εμπνεύσουν να πάρετε το ρίσκο στην αγάπη καθώς έχετε αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Αναμορφώνουν τις προτεραιότητές σας και τον τρόπο που βλέπετε τη σχέση σας. Όλοι μας πρέπει να εξελιχθούμε και το φεγγάρι σας καλεί να εξετάσετε πώς θα εξισορροπήσετε τις επιθυμίες σας με τις ανάγκες των άλλων. Ίσως στο παρελθόν έχετε δώσει πολλά στους άλλους, θέτοντας σε κίνδυνο τη δική σας ευτυχία σε μια προσπάθεια να στηρίξετε το σύντροφό σας. Τώρα, θα νιώσετε αγανακτισμένοι και στερημένοι, έτοιμοι να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας. Θα μπορούσατε επίσης να γίνετε ο επαναστάτης και ο αποστάτης. Ίσως όμως είναι η σειρά σας να κάνετε μια θυσία στο όνομα της αμοιβαιότητας και της ισορροπίας. Αγαπητέ Τοξότη αλλάζουν όλα στα ερωτικά σου το 2021! Τι ακριβώς θα γίνει; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube