Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Παρθένο 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Παρθένος 2022 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Παρθένε, μάθε πως θα είναι το 2022 στα αισθηματικά σου:

Θύμα ή θήτης;

Σας αρέσει να ζείτε στο δικό σας παραμύθι; Ο νεφελώδης Ποσειδώνας ταξιδεύει στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και σας ζητά να προσπαθήσετε να διακρίνετε το όνειρο από την πραγματικότητα, την ουτοπία από τη λογική για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα παρασυρθείτε από κάποιον/α που δεν είναι πραγματικά για σας. Μήπως έχετε πέσει θύμα κάποιων φρούδων υποσχέσεων; Αν ναι, θα πρέπει να αποβάλετε πρώτα τυχόν συναισθηματικά μπλοκαρίσματα παρελθοντικών σχέσεων που μπορεί να σας εμποδίζουν να έχετε την ευτυχισμένη σχέση που θέλετε. Ίσως ακόμα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να επουλώσετε τα τραύματα της παιδικής σας ηλικίας. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ανοίξετε μια νέα βάση στην ερωτική σας ζωή. Το πιο σημαντικό καρμικό μάθημα του Ποσειδώνα θα είναι να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας και να λαμβάνετε υποστήριξη από το σύντροφό σας (ή τον πιθανό σύντροφό σας) αντί να είστε πάντα εσείς που δίνετε τη βοήθειά σας και παίρνετε λίγα σε αντάλλαγμα. Δεν ήρθε η ώρα να έχετε μια σχέση που είναι πραγματικά δίκαιη και ισότιμη;

Μη διστάσετε να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι, χωρίς τύψεις και ενοχές.

Εισέρχεστε σε μια νέα φάση προσωπικής ανάπτυξης, αλλά για να γίνει αυτό, δεν θα πρέπει να διστάσετε να ταρακουνήσετε τα πράγματα, να αλλάξετε τις συνήθειές σας, τον τρόπο που βλέπετε την αγάπη και το όραμά σας για τον πρίγκιπα/πριγκίπισσα του παραμυθιού. Η ιδανική αγάπη μπορεί να μην είναι αυτή που φανταζόσασταν ως παιδί. Εάν καταφέρετε να ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας, ο Δίας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους, σας υπόσχεται ότι δεν θα το μετανιώσετε. Μπορείτε να βασιστείτε στον πιο πιστό σύμμαχό σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την εσωτερική δύναμή σας, να συντονιστείτε ξανά με τις επιθυμίες σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Αυτό το έτος είναι η αρχή της αναγέννησής σας. Όσο περισσότερο αγαπάτε τον εαυτό σας, τόσο περισσότερο η αύρα σας θα στέλνει τα σωστά μηνύματα, φυσικά με μια υπέροχη ερωτική συνάντηση. Το αξίζετε!

Η αναζήτηση της ψυχικής σας ισορροπίας είναι το κλειδί για την ευτυχία σας και την εσωτερική σας εκπλήρωση. Φέτος, όλα είναι πιθανά: Όλες οι πόρτες ξεκλειδώνονται, θα εξαρτηθεί από εσάς να εξερευνήσετε ποιος κάνει για σας και ποιος όχι. Θυμηθείτε, μερικές φορές δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, αρκεί μια μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά σας για να μεταμορφώσετε και να ξεκαθαρίσετε μια μουντή κατάσταση. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας αλλά είναι και στο δικό σας χέρι να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Λάβετε υπόψη σας ότι είστε ο μόνος πλοίαρχος στο σκάφος σας και ότι όταν οι θάλασσες είναι ταραγμένες, κανείς δεν μπορεί να πάρει το τιμόνι για εσάς. Μη διστάσετε να βάλετε τον αγαπημένο σας στη θέση του και να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι, χωρίς τύψεις και ενοχές.

Αφήνετε στην άκρη τα λάθη του παρελθόντος.

Ο Δίας, ο βασιλιάς της τύχης και της σοφίας, θα ταξιδέψει για λίγο καιρό στον Κριό και στον έντονα συναισθηματικό και διαισθητικό όγδοο οίκο σας, βοηθώντας σας να εκφράσετε τις απογοητεύσεις σας με θετικό τρόπο και να διατηρήσετε ψύχραιμο το μυαλό και την καρδιά σας. Ο σοφός και τυχερός Δίας σας ενθαρρύνει να γνωρίσετε το μεγάλο πάθος αλλά μην βιαστείτε με τίποτα να κάνετε κατάθεση ψυχής. Η περίοδος αυτή θα είναι επίσης ευνοϊκή για καλές αποφάσεις και αλλαγές, όσο μικρές και αν είναι. Αφήστε στην άκρη τα λάθη του παρελθόντος και κοιτάξτε κατευθείαν μπροστά. Κάθε βήμα που κάνετε προς την αγάπη που έχετε για τον εαυτό σας θα είναι ένα τεράστιο βήμα προς την αγάπη που σας επιφυλάσσει το σύμπαν. Δώστε περισσότερη προσοχή στη μικρή σας εσωτερική φωνή και ακολουθήστε το ένστικτό σας. Με λίγα λόγια, γνωρίστε τον εαυτό σας. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να εστιάσετε σε αυτό που έχει τη μέγιστη σημασία για σας, την ευτυχία σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα