Αριθμολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2013.
Βαθμολόγησε
10
08
2013

Αριθμολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2013.

E-zwdia

 

Η ζωή μας βασίζεται στην δύναμη των αριθμών! 

Η Αριθμολογία υπήρξε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Αστρολογίας, από τους αρχαίους χρόνους. Είναι η μελέτη των αριθμών, ο συνδυασμός τους και η αλληλεπίδρασή τους στη ζωή μας. Είναι η γλώσσα των αριθμών και η συμβολική σημασία τους. Ο κάθε αριθμός έχει συγκεκριμένες δονήσεις και τη δική του επιρροή, ένα κρυφό νόημα και μια ενδιαφέρουσα σημασία.  Οι βασικοί αριθμοί είναι από το 1 ως το 9. Ένας από τους σκοπούς της Αριθμολογίας είναι να προβλέψει το μέλλον, δίνοντας τα κλειδιά για να εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε τις δικές μας δυνατότητες και την τύχη μας. Επισημαίνει επίσης τη διαδρομή για να φτάσουμε στον πνευματικό εαυτό μας. Σε αυτή τη διαδρομή, υπάρχουν ορισμένες ευκαιρίες και καρμικά μαθήματα, που έχουν σχεδιαστεί για την ανάπτυξή μας. 

Πώς θα υπολογίσετε Αριθμολογικά τον προσωπικό σας αριθμό του μήνα;

 
 
Οι υπολογισμοί απαιτούν την ημερομηνία γέννησής σας και τον αριθμό του μήνα. Για να υπολογίσετε όμως τον προσωπικό σας αριθμό του μήνα, πρώτα πρέπει να προσδιορίσετε τον προσωπικό αριθμό του έτους και να τον προσθέσετε στον αριθμό του μήνα. Μειώστε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. 
 
Θα σας δώσω και ένα παράδειγμα για να το καταλάβετε καλύτερα.
 
Ας υποθέσουμε ότι ένα άτομο γεννήθηκε στις 23 Απριλίου και ενδιαφέρεται για το έτος 2013. Έτσι έχουμε:
 
23 + 4 + 2013 = 2040 
2 + 0 + 4 + 0 = 6
 
Έτσι, γι’ αυτό το άτομο, ο προσωπικός αριθμός του έτους 2013 είναι ο αριθμός 6.
Στη συνέχεια έχουμε:
 
6 (ο προσωπικός αριθμός του έτους) + 8 (ο Αύγουστος μήνας)  = 14
1 + 4 = 5
 
Έτσι, ο προσωπικός αριθμός του συγκεκριμένου ατόμου για τον Αύγουστο του 2013 είναι ο αριθμός 5.
 
 
Διαβάστε παρακάτω τη δύναμη των αριθμών για τον μήνα Αύγουστο και ακολουθήστε τις συμβουλές της Αριθμολογίας.
 
Προσωπικός αριθμός 1
 
Δεν έχετε μείνει πίσω! Τώρα είναι η ώρα να δράσετε! Η δυναμική σας ενέργεια σας  καλεί να κάνετε ένα αποφασιστικό βήμα, ιδιαίτερα στη σχέση σας, προς την κατεύθυνση που αισθάνεστε ότι είναι η καλύτερη, αλλά και η πιο χρήσιμη. Προβάλλετε την προσωπική σας δύναμη στον κόσμο και δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι έχετε εξουσία. Προσπαθείτε να ακολουθήσετε μια πιο ανεξάρτητη πορεία στη ζωή σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας: τι εξακολουθεί να είναι επιθυμητό υπό το πρίσμα των αλλαγών που έχουν πρόσφατα σαρώσει τη ζωή σας; Παλιές πεποιθήσεις για τα χρήματα, τη σχέση σας, την εργασία σας, πρέπει να επανεξεταστούν. Δεχτείτε τα πράγματα όπως είναι τώρα και σταματήστε να επαναλαμβάνετε τα λάθη του παρελθόντος. Να είστε ειλικρινείς, σχετικά με το πώς αισθάνεστε. Η θλίψη είναι αναπόφευκτη, όταν συνειδητοποιήσετε πόσο πολύ σας λείπει κάτι που κάποτε σας έκανε να αισθάνεστε ασφαλείς ή οικεία. Αλλά αυτά τα συναισθήματα ανήκουν στο παρελθόν σας, τώρα ξεκινά μια νέα εποχή για σας.
 
Προσωπικός αριθμός 2
 
Πού πάτε από εδώ και μπρος; Πώς μπορείτε να κάνετε μια αρχή; Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας και ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή. Ρωτήστε τον εαυτό σας: γιατί συμβαίνουν ορισμένα πράγματα; Αν και μπορεί να αισθάνεστε άβολα κατά περιόδους, με την εστίαση στο στόχο σας και την αποφασιστικότητά σας ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, οι επιθυμίες σας υλοποιούνται. Ωστόσο, είναι αδύνατο να κατανοήσετε πραγματικά γιατί έχετε βιώσει κάποια πράγματα. Αυτός είναι ένας καλός μήνας για να ξεκινήσετε μια σχέση ή να επεκτείνετε ένα έργο ή να ενεργοποιήσετε νέα σχέδια. Η επιτυχία θα έρθει όταν θα κατανοήσετε ότι η αγάπη είναι η κινητήρια δύναμη για ό, τι κάνετε. Η ανυπομονησία ή η επιθετικότητα είναι σημάδια ότι δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και χωρίς εμπιστοσύνη στον εαυτό σας είναι αδύνατο να εμπιστευθείτε τους άλλους ή να περιμένετε να σας εμπιστευτούν. Η ηρεμία στην ερωτική σας σχέση και τις συνεργασίες σας είναι απαραίτητη τώρα.
 
Προσωπικός αριθμός 3
 
Εκτιμήστε και προστατεύστε ό, τι είναι δικό σας. Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας, όχι ασκώντας έλεγχο στους άλλους, αλλά μετά από το κάλεσμα της καρδιάς σας. Χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία για να κάνετε ό, τι θέλετε να κάνετε. Δε χρειάζεται πλέον να πείσετε τους άλλους για τις δυνατότητές σας. Θα πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας! Η υπομονή είναι η λέξη-κλειδί για τη σχέση σας, καθώς βρίσκεστε σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να νιώθετε ανακουφισμένοι ή ανήσυχοι ή και τα δύο. Κάποια συναισθηματικά ζητήματα σας απασχολούν από πολύ καιρό πριν και ο μόνος τρόπος για να απελευθερωθείτε από την πίεση τους είναι να αποδεχθείτε επιτέλους το παρελθόν, ως μέρος της εξελικτικής πορείας της ζωής σας. Ενώ είναι φυσικό να φοβάστε τα συναισθήματα από το παρελθόν, είναι επίσης απαραίτητο να κατανοήσετε την αξία του να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας, ως μέρος της εμπειρίας και τη σοφίας που χρειάζεστε. 
 
Προσωπικός αριθμός 4
 
Σίγουρα έχετε κάνει λάθη. Ποιος δεν έχει κάνει; Ποιος δεν έχει βιώσει τον πόνο και την απογοήτευση; Μάθετε από τα λάθη σας, ιδιαίτερα στη σχέση σας και μην τα επαναλαμβάνετε, τιμωρώντας τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο. Δεν μπορείτε πλέον να επιτρέψετε στον εαυτό σας να καταστραφεί από τις παράλογες απαιτήσεις των άλλων ανθρώπων (ή του συντρόφου σας). Θα πρέπει να επιλέξετε πώς πρέπει να ζήσετε. Δείτε την πραγματικότητα του σήμερα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι ο χρόνος είναι με το μέρος σας αυτήν τη στιγμή. Εκφράστε το φόβο σας, αν έχετε παγιδευτεί σε μια απελπιστική κατάσταση και παρατηρήστε ότι είστε πραγματικά σε μια δυναμική θέση. Η επιθυμία σας για προσωπική ικανοποίηση είναι τώρα ισχυρότερη από το φόβο της αποτυχίας, που επιβραδύνει προσωρινά τη δική σας πορεία. Υπάρχουν εντελώς νέες επιλογές στη διάθεσή σας, δείτε τις!
 
Προσωπικός αριθμός 5
 
Συγκρατήστε την οργή σας και βρείτε έναν τρόπο να απαλλαγείτε από τα επιθετικά ξεσπάσματα στους άλλους (και στον αγαπημένο σας). Η αποδοχή της πραγματικότητας και μια βαθύτερη κατανόηση της αιτίας και του αποτελέσματος θα σας επιτρέψουν να καταλάβετε γιατί κάτι έχει συμβεί ή συμβαίνει. Έτσι, μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα. Αφήστε στην άκρη το θυμό σας και αντικαταστήστε τον με κατανόηση, υπομονή και ειρήνη. Η πρόθεσή σας να συγχωρήσετε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλον θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. 
Η σωστή συμπεριφορά σας μπορεί να προσελκύσει κάποιον που είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Οι δημιουργικές δονήσεις της αγάπης αυτού του μήνα θα σας παροτρύνουν να αφήσετε πίσω τις αναστολές σας και να ενεργήσετε με τα συναισθήματά σας. Και όλα αυτά με σκοπό να σας διδάξει το σύμπαν το αληθινό νόημα του σεβασμού στον εαυτό σας και τους άλλους.
 
Προσωπικός αριθμός 6
 
Η ηλεκτρική ενέργεια του Αυγούστου σάς παροτρύνει να αλλάξετε μια συνήθεια ή μια κατάσταση, ίσως και στη σχέση σας, και θα το πετύχετε. Χωρίς ουσιαστική μεταβολή, η ζωή σας θα κυριαρχείται από κάποιον άλλον και δε θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Είστε πιθανώς αρκετά δυσαρεστημένοι με το status quo της ζωής σας και εκδηλώνετε αυτά τα συναισθήματα σε όποιον εμπλέκεστε. Ωστόσο, δεν πρέπει να κατηγορείτε τους άλλους για την αποτυχία σας. Εάν προσπαθείτε να κάνετε μια σχέση με κάποιον (ερωτική ή επαγγελματική) ή να επιστρατεύσετε την υποστήριξή του, σχετιστείτε με το εν λόγω πρόσωπο με ένα φιλικό τρόπο. Παραδεχτείτε ότι η σύγχυση και ο θυμός σας πάνε στο αντίθετο άκρο. Μια αλλαγή στο εγώ σας συμβαίνει αυτό το μήνα. Αυτή η στροφή που κάνετε θα είναι προς την κατεύθυνση της ισορροπίας σας. Με το εγώ σας πιο ισορροπημένο, θα νιώσετε ηρεμία, αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό, ανεξαρτησία και αγάπη. 
 
Προσωπικός αριθμός 7
 
Γνωρίζετε ποιος είστε και πώς θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας; Το κλειδί της ισορροπίας σας δεν είναι το να υποτάξετε τον εαυτό σας, αλλά να του επιτρέψετε να εξελιχθεί. Ήρθε η ώρα να κινηθείτε προς τα εμπρός και να αλλάξετε τη ροή της ζωής σας! Πάρτε τα όνειρά σας στα σοβαρά, νιώστε τη δύναμη που έχετε και μετατρέψτε ολόκληρη τη ζωή σας. Παρακολουθήστε πώς οι άλλοι (και ο σύντροφός σας) αρχίζουν να συνεργάζονται μαζί σας. Φέρτε το ιδιαίτερο στυλ σας και την ατομικότητά σας στο προσκήνιο και αφήστε τα κοινωνικά και τα δημιουργικά ταλέντα σας να λάμψουν. Μην αφήνετε τη στενή αντίληψη των άλλων ή το φόβο ή την ενοχή σας να σας σταματήσουν. Μην ευτελίζετε τις βασικές ανάγκες και τα συναισθήματά σας. Συνειδητοποιήστε την αξία του τι έχετε να προσφέρετε και αφήστε τους άλλους να είναι αυτοί που είναι. Δεν αφορούν εσάς οι αντιδράσεις ή η συμπεριφορά τους. 
 
Προσωπικός αριθμός 8
 
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρίχνετε όλη την ενέργειά σας σε κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει ή χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αλλάξει. Υπάρχει ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε τόσο την ελευθερία, όσο και τη σταθερότητα που αναζητάτε και ο Αύγουστος σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση, ιδιαίτερα στη σχέση σας. Ωστόσο, εάν παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά και δε μειώσετε το άγχος σας, η ζωή θα βρει έναν τρόπο για να σας επιβραδύνει μέχρι να επιλέξετε να χαλαρώσετε. Καθίστε αναπαυτικά, πάρτε το χρόνο σας, αναπνεύστε το φρέσκο αέρα, μυρίστε τα λουλούδια, χαλαρώστε και κινηθείτε δημιουργικά και όχι ανησυχητικά. Τώρα τα πράγματα έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους και κάποια ανέκφραστα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Αν τα κρατήσετε μέσα σας, θα φτάσετε σε σημείο εξάντλησης. Αυτή είναι μια στιγμή θεραπείας, μια διαδικασία που δεν μπορείτε να καθυστερήσετε ή να αγνοήσετε.
 
Προσωπικός αριθμός 9
 
Χαλαρώστε από τις ανησυχίες σας και σταματήστε να πιέζετε τους άλλους ή να επιτρέπετε στον εαυτό σας να πιεστεί. Κάντε ένα διάλειμμα από ό, τι κι αν σας έχει συντρίψει (και στη σχέση σας). Βρείτε το σωστό πρόσωπο στην αισθηματική σας ζωή ή τους σωστούς ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστείτε στην εργασία σας. Το παρελθόν δεν είναι κάτι για να το απορρίψετε. Το παρελθόν είναι πάντα παρόν, επειδή από το παρελθόν σας έχει δημιουργηθεί η σημερινή πραγματικότητά σας. Το παρελθόν είναι κάτι που πρέπει να φέρετε μαζί σας, στο ταξίδι σας, μέσα από αυτήν τη ζωή, όχι ως βάρος, αλλά ως εμπειρία. Δεν έχει σημασία ποιες είναι οι εμπειρίες σας, θα πρέπει να τις αποδεχτείτε, όπως ακριβώς είναι, και να μάθετε από αυτές. Με την πλήρη έκφραση των συναισθημάτων που ενεργοποιούνται τώρα και με την αγάπη στην καρδιά σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάθε λόγο να είστε υπερήφανοι για το ποιος είστε και πώς πορεύεστε από δω και πέρα στη ζωή σας.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2013 17:34
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms