Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Iχθύ 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Αυτή η νέα χρονιά σίγουρα δεν μοιάζει και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Ιχθύς 2022, μάθε τι ευκαιρίες κρύβει το νέο έτος για τα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά σου. Μάθε πως και με ποιο τρόπο θα έρθουν οι ευχάριστες και θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Ζώδια 2022, διάβασε πως θα είναι ο Ιχθύς το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου): Υγεία σε όλα τα επίπεδα: Μυαλό, σώμα και ψυχή. Ο πνευματικός Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, στο ζώδιό σας, προσθέτει μια μυστικιστική, μαγνητική αύρα στη ζωή σας, στρέφοντας την προσοχή σας στις ανησυχίες της ψυχής, του σώματος και του πνεύματος. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με το διαλογισμό, την προσευχή και τη γιόγκα. Ακόμα και το να χαθείτε στο όνειρο και τη φαντασία μπορεί να ηρεμήσει την ψυχή σας. Ίσως ήρθε η ώρα να εκφράσετε ό, τι νιώθετε, να αφήσετε την ψυχή σας να μιλήσει.

Αντίθετα, ο Ποσειδώνας μπορεί να σας δημιουργήσει σύγχυση, καθώς τρέφετε την πεποίθηση ότι «τίποτα δεν σας βγαίνει» ή ότι «δεν αξίζετε την ευτυχία». Ωστόσο, για να βρείτε την ευτυχία, την οποία επιθυμείτε τόσο απεγνωσμένα, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τους δαίμονές σας κατά μέτωπο. Εάν έχετε κολλήσει στο παρελθόν ή δημιουργείτε αυτοπεριορισμούς, γιατί συμβαίνει αυτό; Οι παλιές αρνητικές συνήθειες, οι εθισμοί και οι φόβοι εμποδίζουν την προσωπική σας ανάπτυξη. Χρειάζεστε περισσότερη συμπόνια, για τον εαυτό σας και τους άλλους. Ακόμα κι αν υποτιμάτε τον εαυτό σας, οι διαισθητικές δονήσεις του Ποσειδώνα μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε ένα έμφυτο ταλέντο σας. Η ευτυχία είναι μέσα σας και θα πρέπει να το καταλάβετε.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Μιλάτε για τα όνειρά σας και τις ευφάνταστες ιδέες σας, αλλά πώς θα πάρουν σάρκα και οστά; Με τον Κρόνο να κινείται στον ασαφή και ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας τα δικά σας όνειρα θα μπορούσαν να είναι πιο συγκροτημένα από ποτέ. Κάνετε ένα μακρύ, ίσως και επίπονο, πνευματικό ταξίδι, αγωνίζεστε να θεραπεύσετε κάποιες παλιές συναισθηματικές πληγές, κουβαλάτε βαριές ψυχικές αποσκευές που πρέπει να τις αφήσετε πίσω σας για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρόνος σας βοηθά να θάψετε αυτές τις πληγές όσο πιο βαθιά μπορείτε, επιτρέποντάς σας να αναρρώσετε πλήρως από το ζοφερό παρελθόν. Ναι, θα έχετε ένα δύσκολο καρμικό έργο να επιτελέσετε, κομμένο και ραμμένο για εσάς, αλλά αυτό είναι κάτι που απολαμβάνει το ζώδιό σας. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να θέσετε όρια με άτομα και καταστάσεις που εξαντλούν τα αποθέματα της ενέργειάς σας. Είναι η τέλεια χρονιά για την αναζήτηση ενός πνευματικού οράματος, μιας δημιουργικής προσπάθειας ή οτιδήποτε απαιτεί έμπνευση και φαντασία. Ψάχνετε να ανακαλύψετε το σκοπό της ψυχής σας και θα τα καταφέρετε.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 1 Ιανουαρίου έως 10 Μαΐου και από 29 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου: Πρόσω ολοταχώς! Δεν θα έχετε και πολύ χρόνο να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων γιατί ο τυχερός Δίας μετακομίζει στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας. Ο επεκτατικός και τυχερός Δίας ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο 12 ετών στη ζωή σας. Νέες ευκαιρίες, ερωτικές, επαγγελματικές και οικονομικές, μπορεί να ξεπηδήσουν από το πουθενά. Ίσως κάνετε μεγάλα βήματα γύρω από ένα προσωπικό έργο ή μια σημαντική σχέση ή ξεπερνάτε ως δια μαγείας τα τρέχοντα προβλήματά σας. Ή νιώθετε απλά ότι πρέπει να κάνετε κάτι για να αλλάξετε το ρυθμό της ζωής σας αφού ο Δίας σας καλεί να προβληματιστείτε για το μέλλον σας. Τώρα δείχνετε στους γύρω σας περισσότερη συμπόνια και αγάπη, οι θετικές δονήσεις της ψυχής σας διαχέονται σε όλον τον κόσμο γύρω σας, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εισπράττετε την ίδια αγάπη και συμπόνια που προσφέρετε.

Επιρροή Δία στον Κριό από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 16 Μαΐου 2023: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση καθώς ο Δίας στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, εργάζεται προς όφελός σας. Ο τυχερός Δίας, ο δεύτερος κυβερνήτης σας, σας ωθεί να θέσετε μερικούς συναρπαστικούς στόχους για να επεκτείνετε το εισόδημά σας ή σχεδιάζετε πως να υλοποιήσετε την εργασία των ονείρων σας. Σας πλημμυρίζει με καλή τύχη και ευκαιρίες αλλά και το θάρρος να ρισκάρετε. Μια επαγγελματική προώθηση ή μια ηγετική ευκαιρία σας χαρίζει καλό εισόδημα ή η μετακίνηση σε μια άλλη πόλη φέρνει χρήματα που ούτε καν φανταζόσασταν. Ξέρετε τώρα πώς να δείξετε στους μελλοντικούς προϊσταμένους σας ότι είστε ένας σοβαρός υποψήφιος. Εάν υποβάλλετε οικονομικές προσφορές για ένα έργο, ζητήστε περισσότερα από όσα νομίζετε ότι θα πάρετε. Οι πιθανότητες είναι να πάρετε όσα ζητήσετε αρχικά. Απλώς μη διογκώνετε πολύ την αξία σας, αφού η επεκτατική φύση του Δία μπορεί να σημαίνει υπερμεγέθης εγωισμός και αλαζονεία.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στους Διδύμους από 29 Οκτωβρίου έως 13 Ιανουαρίου 2023: Υπάρχει ένας καλός λόγος για να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας και να φύγετε από αυτό το σπίτι στο οποίο δεν αισθάνεστε άνετα καθώς ο Άρης είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια σοβαρή ένταση μέσα στο σπίτι σας ή ίσως υπάρχει μια ατελείωτη ανακαίνιση που σας ξυπνάει το ξημέρωμα. Ή ίσως ένα ζήτημα ακινήτων, όπως πώληση ή αγορά ακινήτου, να σας γίνει πονοκέφαλος. Ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενής ή ένα παιδί σας θα μπορούσε να απαιτήσει το χρόνο και την προσοχή σας κι αυτό σας προκαλεί άγχος. Ή ίσως συγκρουστείτε με κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο για ένα ζήτημα του παρελθόντος. Με τον ανάδρομο Άρη, η επιθυμία σας να φορέσετε αθλητικά παπούτσια και να φύγετε για τρέξιμο ή να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε άλλη έντονη σωματική δραστηριότητα είναι έντονη, προκειμένου να ξεφύγετε από την πίεση και το άγχος που σας προκαλούν οι άλλοι γύρω σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms