Οι ανάδρομοι πλανήτες για το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
20
01
2020

Οι ανάδρομοι πλανήτες για το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Ζώδια και ανάδρομοι πλανήτες για το 2020: Πότε να περιμένεις επανασύνδεση; Πότε δεν πρέπει να υπογράψεις μια συμφωνία; Πότε είναι ευνοϊκά να κάνεις γάμο; Πως θα επηρεάσουν το ζώδιο σου οι ανάδρομοι πλανήτες το 2020; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες από την αστρολόγο, Σμάρω Σωτηράκη.

 

Οι ανάδρομοι πλανήτες για το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Το 2020 είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών! Η χρονιά με πολλές και σπάνιες όψεις, 6 εκλείψεις, πολλές ιδιαιτερότητες. Μέσα σε όλα τα πολύπλοκα αυτής της χρονιάς είναι και το γεγονός ότι όλοι οι πλανήτες θα κινηθούν ανάδρομα, προκαλώντας άλλοτε πανικούς, καθυστερήσεις, αναβολές κι άλλοτε μεγάλες χαρές καθώς μπορεί να ξαναφέρουν στη ζωή μας σχέσεις ή καταστάσεις του παρελθόντος που θα θέλαμε να έχουμε και στο παρόν.

Οι περίοδοι των ανάδρομων πλανητών δεν είναι αναγκαστικά κακές αν και ενέχουν το στοιχείο της ανατροπής. Οι περίοδοι των ανάδρομων πλανητών είναι καρμικές. Τότε το Σύμπαν μας καλεί να κάνουμε την ανασκόπηση των γεγονότων, να γυρίσουμε στο παρελθόν και να αναζητήσουμε το υλικό που θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στο μέλλον, κατανοώντας ποιες αναθεωρήσεις λαθών, επιλογών, συμπεριφορών πρέπει να κάνουμε στο παρόν. 

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω