Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 21 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 215

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι πιθανόν να προτιμήσεις να μην κάνεις τίποτα και να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς όμως η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς μάλλον θα έχει κάποιες δουλειές για εσένα. Εκμεταλλεύσου σωστά το χρόνο σου ώστε να τις διευθετήσεις και να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με κάποιες δουλειές του σπιτιού. Σίγουρα δεν θα είναι και ότι καλύτερο για εσένα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις φέρεις εις πέρας καθώς θα το πάρεις προσωπικά!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να τελειώνει με κάποιες υποχρεώσεις που έχει και τις πηγαίνει από ημέρα σε ημέρα χωρίς αποτέλεσμα. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να γοητεύσεις κάποιον/α που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον!

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-10-2018 09:43:32
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms