Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 24 06 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 217

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς δημιουργώντας επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες σε καθημερινό επίπεδο που μπορεί να ανατρέπουν τον προγραμματισμό σου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι ή συναδέλφους. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να βρεις λύσεις και να κάνεις κινήσεις που θα βοηθήσουν σημαντικά στο να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα που σε απασχολούν, κάτι που θα γίνει άμεσα αντιληπτό και εκτιμητέο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα σου αναγνωριστεί με στον μέγιστο βαθμό.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα εξηγώντας το ταίρι σου τι βιώνεις στην καθημερινότητά είναι βέβαιο ότι θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον εργασιακό περίγυρο πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα είναι καταλυτική για την προσωπική σου πορεία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 19:09:34
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι