Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 05 12 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 217

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας και της εργασίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το άγχος που σε διέπει είναι χαρακτηριστικό και μπορεί να λειτουργήσει επιβαρυντικά σε σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο ή με συναδέλφους σου προκαλώντας εντάσεις. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις που θα έχουν θετική εξέλιξη σε ότι αφορά τα εργασιακά σου αλλά και τα οικονομικά σου.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 9 ως 15/12/2019. Δες το video!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας και ρουτίνας που μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό περίγυρο μπορεί να υπάρξει που θα σας φέρει πιο κοντά η καλή επικοινωνία.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Ζυγέ μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2019 22:26:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms