Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 20 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 214

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα οι σκέψεις που κάνεις μπορεί να σε αναστατώσουν καθώς θα έχεις την τάση να εστιάσεις σε οτιδήποτε σου προκαλεί ανασφάλεια και ένα γενικότερο αίσθημα άγχους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα βάρους το οποίο θα σε καταβάλει, αλλά μόνο προσωρινά. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να βρεις την καλή σου διάθεση και να εστιάσει στις θετικές σκέψεις αλλά και σε θετικούς ανθρώπους. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου για αυτό φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα είσαι σκληρός/η με τον εαυτό σου και για αυτό θα είναι εύκολο να γίνεις και σκληρός/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μη δημιουργηθεί περίεργο κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, να θυμάσαι πως όσο πιο ειλικρινής είσαι με τον εαυτό σου τόσο πιο ξεκάθαρα θα καταφέρεις να δείξεις σε αυτόν/ην που θέλεις τις προθέσεις σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-06-2018 01:11:43
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι