Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ζυγός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 213

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θέλεις να βγεις, να κάνεις μια βόλτα σε αδέρφια, γνωστούς και γείτονες να πιείτε τον καφέ σας και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα τόσο οι ρυθμοί σου χαλαρώνουν για αυτό και θα επιδιώξεις παρέα και συζήτηση!  Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου αλλά και να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις που επιθυμείς. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά αλλά καλύτερα να μην το κάνεις καθώς λίγο η διάθεση σου, λίγο το γιορτινό κλίμα θα σε κάνουν επιρρεπή σε σπατάλες!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα προσπαθήσει να σε συγκρατήσει από περιττές αγορές καθώς σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε αυτές! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να φλερτάρεις!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-12-2017 09:17:35
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι