Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 15 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 215

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί μία περίεργη διάθεση, εναλλαγές συναισθημάτων και όρεξη να κάνεις τα πάντα, την ίδια στιγμή που θα βαριέσαι να σηκωθείς από τον καναπέ. Οι γύρω σου μπορεί να δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τον ειρμό των σκέψεων σου και τα μεταβαλλόμενα συναισθήματά σου σήμερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει καχυποψία και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις η στάση σου να γίνει εμφανής στους δικούς σου ανθρώπους, τους στενούς σου συνεργάτες και το σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος/η και να φιλτράρεις τι θα πεις καθώς η τάση σου να αμφισβητήσεις τους πάντες και τα πάντα θα τους προσβάλλει.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μπορεί να είσαι καχύποπτος/η με τον/τη σύντροφό σου ακόμα και αν δεν σου έχει δώσει αφορμές για κάτι τέτοιο και αυτό από μόνο του θα είναι ικανό να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις μία πρόσφατη γνωριμία να επιδράσει καταλυτικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-08-2018 05:46:52
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms