Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 20 01 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 217

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος αφού είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν προτάσεις που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ένταση και να βγάλει στην επιφάνεια εμμονές που θα ενοχλήσουν τόσο στις συναλλαγές σου όσο και στον τρόπο που επικοινωνείς με τους κοντινούς σου.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο τρόπος που επικοινωνείς μπορεί να είναι ο λόγος που θα επικρατήσει εκνευρισμό στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εμμονές και ανασφάλειες δεν θα επιτρέψουν σε νέα γνωριμία να εξελιχθεί αισιόδοξα.

Ο Ζυγός το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Ζυγέ μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2020 17:49:56
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms