Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ζυγός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 211

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και δεν θα είναι βοηθητική για αποφάσεις καθώς σήμερα θα είσαι είτε παραπάνω συναισθηματικός/η από όσο χρειάζεται είτε παραπάνω αδιάφορος/η! Δώσε προσοχή στους ανθρώπους που σχετίζεσαι είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά καθώς θα παρατηρήσεις πως η συμπεριφορά τους θα σου δείξει αν έχουν παράπονα από εσένα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα σου προκαλέσει ανασφάλεια και αν δεν προσέξεις θα τα βάλεις με όποιον/α βρεθεί στο διάβα σου σήμερα.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό όχι μόνο να μη δώσεις σημασία στο ταίρι σου αλλά και η συμπεριφορά σου να είναι εριστική απέναντι του δημιουργώντας προβλήματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δεν θα μπορέσεις να δείξεις την καλή πλευρά του εαυτού σου σε μια νέα γνωριμία προσπάθησε όμως να μην δείξεις ούτε την αρνητική!

Ενεργειακά κοσμήματα για τα 12 ζώδια.

Aνακάλυψε το δικό σου και μετέτρεψε την αδυναμία του ζωδίου σου σε δύναμη.

Δες εδώ τη μεγάλη συλλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2017 09:49:51
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι