Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 18 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 215

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με μία ομαδική δραστηριότητα, να προσφέρεις τη βοήθεια σου εθελοντικά κάπου που θεωρείς πως την χρειάζονται ή ακόμα και να βοηθήσεις είτε ηθικά είτε πρακτικά ένα φιλικό σου πρόσωπο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα τονίσει οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες και ομαδική εργασία. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες καθώς είναι καλές για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Κάποιος/α που θα γνωρίσει σήμερα θα φανεί πολύ βοηθητικός/η στην πορεία σε ένα προσωπικό σου ή ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις το/η σύντροφό σου και να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας φίλους ιδιαιτέρα αν τις προηγούμενες ημέρες είχατε μία υποτονική διάθεση και είχατε μείνει μακριά από όλους και από όλα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ιδιαίτερη όρεξη και σε αυτό θα βοηθήσει και ένας φίλος σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 15:08:14
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι