Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 19 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 215

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να επηρεάζει τη διάθεσή σου καθώς σήμερα θα ξεχάσεις πόσο διπλωμάτης είσαι και θα θυμηθείς πόσο κτητικός/η μπορείς να γίνεις. Προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία καθώς θα είναι πάρα πολύ εύκολο να πιέσεις αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα θεωρήσεις πως σου ανήκουν. Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως ένα οικονομικό σου ζήτημα μπορεί να πάει ανέλπιστα καλά. Φρόντισε να ασχοληθείς μαζί του άμεσα και μην το αφήνεις για αργότερα, καθώς αυτή η ημέρα μπορεί να είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για τους πόρους και τα χρήματά σου.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα έχεις αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τα οποία θα ξεκινούν από εσένα και φυσικά δεν θα γίνει να περάσουν απαρατήρητα ούτε από τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει να εξελίσσεται σε σχέση.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-12-2018 02:01:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms