Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ζυγός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 209

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η ημέρα θα ξεκινήσει γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσεις να παραμελήσεις καθώς η Σελήνη από τον  Καρκίνο θα σε κάνει να βάλεις την επαγγελματική αναγνώριση πάνω από όλα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν και οι φίλοι στη ζωή σου που τους έχεις παραμελήσει! Μη βρεις δικαιολογία το φορτωμένο επαγγελματικό σου πρόγραμμα και άδραξε την ευκαιρία για να κάνεις ένα διάλλειμα προκειμένου να ξεκουραστείς και να επιστρέψεις με μεγαλύτερη όρεξη!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο μόνος τρόπος να μην αφήσεις ούτε το ταίρι σου ούτε τους φίλους σου παραπονεμένους είναι να κανονίσεις κάτι για όλους μαζί! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο και θα σε συναρπάσει! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Ζυγέ στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T05:04:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι