Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ζυγός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 209

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με φίλους σου και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η διάθεση σου θα αρχίσει να γίνεται πιο εσωστρεφής και καχύποπτη. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις αμφιβολίες σου να δημιουργήσουν ρήγμα στις σχέσεις με ανθρώπους που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Προτίμησε να πιεις ένα πρωινό καφεδάκι με το ταίρι σου καθώς όσο η ημέρα θα περνά η όρεξη σου θα φθίνει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μπορείς να είσαι επιφυλακτικός/η με μια νέα γνωριμία αλλά δε χρειάζεται και να της το ανακοινώσεις!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-07-2017 09:44:04
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι