Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 09 08 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 217

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Ζυγός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ζυγέ, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η σύνοδος της με τον Άρη δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις αμφιβολίες και αυτό είναι αρκετό για να οδηγηθείς πιθανά σε αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ένταση που υπάρχει στις συνεργασίες σου θα σε προβληματίσει καθώς σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και αμφιβολίες. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν υπόγειες κινήσεις που έρχονται στην επιφάνεια, προσπάθησε να τις διαχειριστείς έξυπνα και ψύχραιμα για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να δεχτείς επιθέσεις από το ταίρι σου που καλά θα κάνεις να αποφύγεις κρατώντας ήρεμη στάση διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εριστική διάθεση απέναντί σου θα λειτουργήσει αρνητικά ώστε να προχωρήσεις σε πιθανή νέα γνωριμία.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-08-2020 08:51:31
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms