Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 29 02 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 217

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Ζυγός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να απασχολούν έντονα ή πιθανές επιχειρηματικές δράσεις που θέλεις να προωθήσεις. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ανταποκριθείς με ψυχραιμία και ότι προκύψει για να κρατήσεις την καχυποψία μακριά από τη συμπεριφορά σου που μπορεί να επηρεαστεί έντονα. Η ένταση δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να δημιουργήσουν έντονη διάθεση για έλεγχο και χειρισμό, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις από το ταίρι σου.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά

Σήμερα επικεντρώσου στο να περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και αφέσου στο πάθος που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις όλα όσα σε φοβίζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η καχυποψία και τα απωθημένα σου μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη πιθανής νέας γνωριμίας. 

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-02-2020 06:39:33
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms