Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ζυγός Σήμερα - 23 10 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 217

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και έχεις τη δυνατότητα να συναντηθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους εκφράζοντας πιθανές ανησυχίες και πρωτοποριακές απόψεις που μπορεί να έχεις. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να κάνεις τα κατάλληλα βήματα προς την επίτευξή τους, δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που θα σε στηρίξουν στα όνειρά σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να προκαλεί ένταση και διάθεση να αντιπαρατεθείς με όποιον θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνεται το σκεπτικό σου, πρόσεξε γιατί το να γίνεις αλαζονικός και αδιάλλακτος μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Έρχονται ετήσιες προβλέψεις για το 2020 από την Σμάρω Σωτηράκη αποκλειστικά στο κανάλι μας στο you tubeΚάνε τώρα εγγραφή για να τις δεις πρώτος!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα διαφωνίες σε κοινούς στόχους με το ταίρι σου δεν αποκλείεται να υπάρξουν, η ένταση αυξάνεται και μπορεί να συγκρουστείς με τοπικά προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περίγυρο, η έντονη νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει αρνητικές προεκτάσεις στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει ότι 4 ζώδια θα έχουν επιστροφές από παρελθόν αυτήν την εβδομάδα! Το δικό σου τηλέφωνο θα χτυπήσει για επανασύνδεση; ΔΕΣ αν εννοεί το δικό σου ζώδιο! Μην το χάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-10-2019 03:53:24
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms