Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ζυγός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 214

Θα είναι άραγε μια ευχάριστη μέρα η σημερινή; Η Σμάρω Σωτηράκη έχει όλες τις απαντήσεις για Ζυγός Σήμερα και υπογράφει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Ζυγός Σήμερα και πως θα σε επηρεάσουν όλες οι πλανητικές όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Ζυγός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις ένα πρόγραμμα προκειμένου να μη ξοδέψεις το χρόνο σου άσκοπα καθώς οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και σε καλεί να περάσεις στην τάξη καθώς το διάλλειμα των προηγούμενων ημερών τελείωσε! Δραστηριοποιήσου προκειμένου να τελειώσεις με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας προκειμένου να μην αγχωθείς αργότερα. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον  Ποσειδώνα θα καταλύσει την οργάνωση, το πρόγραμμα και το πρακτικό σου πνεύμα για αυτό προσπάθησε να έχεις τελειώσει μέχρι τότε γιατί μετά τα λάθη είναι πιθανά.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σε επαναφέρει στην τάξη καθώς θα σου υπενθυμίσει κάποιες δουλειές που έχετε να κάνετε και εσύ θα του θυμώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μην μπλέξεις δουλειές με αισθηματικά ζητήματα!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2018 02:49:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι