Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός:

Άσσος των Ράβδων

Φαίνεται να βλέπετε το ξημέρωμα μιας νέας ημέρας και μια νέα εποχή ανθίζει για την ερωτική σας ζωή. Σε αυτή τη κάρτα, ο Ήλιος λάμπει στο πίσω μέρος, αλλά είναι στην ανατολή ή στη δύση του; Είναι στο χέρι σας με ποιο τρόπο θέλετε να δείτε την ερωτική σας ζωή και ό, τι συμβαίνει γύρω σας. Αν σκέφτεστε να τελειώσετε μια σχέση, τότε θα υπάρξει κάτι θετικό μέσα από αυτό το τέλος. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι, τότε υπάρχει μια νέα ανάπτυξη, η οποία προκύπτει αρκετά γρήγορα. Η κάρτα αυτή σας χαρίζει πνευματική διαύγεια σκέψης που αντικατοπτρίζεται από το κίτρινο και το μωβ χρώμα που κυριαρχούν σε αυτή την κάρτα. Σας δείχνει με ποιο τρόπο θα προχωρήσετε προς τα εμπρός. Χρησιμοποιήστε την πνευματικότητά σας, τη διαίσθηση και την πνευματική διαύγειά σας σε συνδυασμό και κάντε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε. Και μια επιπλέον σημείωση: Το μπλε χρώμα συμβολίζει την επικοινωνία, έτσι μπορεί να θέλετε να μιλήσετε με κάποιον που ενδιαφέρεστε ή με τον αγαπημένο σας, πριν πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι