Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός:

7 Πεντάκτινα

Έχετε πολλή δουλειά να κάνετε κι αυτό απαιτεί πειθαρχία και υπομονή. Έχετε φυτέψει όλα τα αγαπημένα σας λουλούδια, αλλά δε σας δίνεται η δυνατότητα να τα δείτε να ανθίζουν. Αυτή η κάρτα δε θα σας φέρει άμεση ικανοποίηση και θα πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να ωριμάσουν. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να αφήσετε τα γεγονότα να εξελιχθούν στην κατάλληλη στιγμή, έχοντας εμπιστοσύνη στο Σύμπαν. Μπορεί να νιώσετε εκνευρισμό σε αυτή την περίοδο της αναμονής ή να το θεωρήσετε ως ένα είδος αποτυχίας, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα, όλα θα έρθουν, όποτε έχουν προγραμματιστεί. Εάν ένα λουλούδι ανάμεσα στα επτά (πεντάκτινα) δεν ανθίσει, δεν είναι και μεγάλη απώλεια. Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας και βγάλτε τις παρωπίδες. Να θυμάστε ότι η ζωή είναι καλή μαζί σας και μάθετε να απολαμβάνετε αυτό που έχετε τώρα. Να είστε ευγνώμονες στο Σύμπαν και να ξέρετε ότι μαγικές ευκαιρίες σας περιμένουν. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι