Ποια λάθη κάνετε στην αγάπη και πως θα τα αποφύγετε;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
26
05
2019

Ποια λάθη κάνετε στην αγάπη και πως θα τα αποφύγετε;

E-zwdia

Το να μην κάνουμε κανένα λάθος δεν είναι ανθρώπινο! Πολλοί από εμάς συχνά δεν γνωρίζουμε τι έχουμε κάνει λάθος. Και όταν πρόκειται για τον έρωτα, κανείς δεν είναι ποτέ τέλειος. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας όπου συναντάμε ένα ξεχωριστό άτομο και η ζωή γίνεται ωραία. Αλλά όσο εμείς κάνουμε όνειρα, δεν εκπληρώνονται πάντα. Δεν μπορούμε πάντα να ξέρουμε το γιατί, αλλά τις περισσότερες φορές, τα λάθη που κάνουμε έχουν συνέπειες.

 

Και τότε σκεφτόμαστε και αναρωτιόμαστε:


    ♥ Τι πήγε στραβά;
    ♥ Τι να κάνω;
    ♥ Δεν ήμουν αρκετά καλός (-η);
    ♥ Απλά ήθελε έναν άλλο τύπο γυναίκας ή άντρα;
    ♥ Η αγάπη μας δεν ήταν τόσο δυνατή;
    ♥ Μήπως εγώ δεν δίνω την καρδιά μου;
    ♥ Τι συμβαίνει με όλες αυτές τις υποσχέσεις;
    ♥ Είναι εύκολο να ξεχάσω;
    ♥ Γιατί το «σ’ αγαπώ» έχει χάσει το νόημά του;
 

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά αν μάθουμε από αυτά, τότε θα μπορέσουμε να κερδίσουμε πολλά στη ζωή μας. Δείτε, λοιπόν, ανάλογα με το ζώδιό σας, τι λάθη κάνετε στη συμπεριφορά σας απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε:ΚΡΙΟΣ

Κάνετε σχέδια για δείπνο από το πρώτο ραντεβού! Βιάζεστε τόσο πολύ να κάνετε με το σύντροφό σας πολλά πράγματα μαζί και νιώθετε τόσο συναρπαστικά, που όταν η σχέση αρχίζει να φθείρεται, δεν γνωρίζετε τι να κάνετε για να την ανανεώσετε. Προκειμένου να γίνουν όλα γρήγορα, δεν ακολουθείτε τη φυσική ροή των γεγονότων και μερικές φορές αυτό είναι επιζήμιο. Προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα στη σωστή σειρά και δώστε χώρο και χρόνο στο σύντροφό σας. Παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις και δεσμεύεστε ηθικά. Να είστε προσεκτικοί με τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε. Να αναλαμβάνετε λίγες και να κρατάτε πάντα το λόγο σας σε αυτά που κάνετε. Μάθετε να είστε και λίγο επιφυλακτικοί. Δεν δέχεστε την κριτική του συντρόφου σας και εύκολα τον πληγώνετε, μερικές φορές άθελά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σπίτι ή οι απολαύσεις που σας προσφέρει ο σύντροφός σας κάποιες φορές δεν σας αρέσουν και έτσι γίνεστε αγενείς. Θέλετε να μάθετε αν είναι έτοιμος για δέσμευση, ασκώντας πίεση στον εαυτό σας και προσπαθώντας να σιγουρευτείτε, εάν θέλετε να περάσετε μια ζωή με αυτόν τον άνθρωπο. Πιστεύετε στη μια και μοναδική αγάπη, ακόμα κι αν δεν είστε ικανοποιημένοι, αντί να κοιτάξετε γύρω σας και να δείτε ότι υπάρχει αφθονία ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι είναι σε θέση να σας κάνουν να γελάτε, να μοιράζονται τις αξίες σας και την καρδιά σας και που είναι άξιοι της σταθερότητάς σας. Είστε πολύ συναισθηματικοί και μερικές φορές, όταν φτάσετε στα όριά σας, χάνετε τον έλεγχο, εκδηλώνοντας ζήλια και κτητικότητα. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας συνεχώς και τα παίρνετε όλα βαριά. Δεν θυμώνετε εύκολα αλλά όταν το κάνετε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να σας ηρεμήσουν...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδιαφέρεστε για την πνευματική πλευρά του σεξ σε σημείο, που χάνετε την απόλαυση. Κατά τη διάρκεια του σεξ, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τον εγκέφαλό σας και να σκεφτείτε και λίγο τις αισθησιακές στιγμές. Κάνετε γρήγορα νέους φίλους αλλά και νέες σχέσεις, πριν γνωρίσετε αυτά τα άτομα καλά. Θα πρέπει να περιμένετε και να δείτε κάποια πράγματα κι όχι να ενεργείτε επιπόλαια. Βγαίνετε με το σύντροφό σας για να διασκεδάσετε και όχι για να γνωρίσετε σε βάθος το άλλο πρόσωπο ή για να δημιουργήσετε μαζί ένα κοινό έδαφος. Δεν αφήνετε τα πράγματα να προχωρήσουν φυσικά κι αυτό δημιουργεί αρνητική εντύπωση στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σκέφτεστε και κινείστε με επιπολαιότητα. Προσκολλάστε σε κάποια πράγματα που είναι ανούσια, σε σημείο μερικές φορές να μην απολαμβάνετε το ρομαντισμό της στιγμής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που ξέρετε ότι δεν έχετε κανένα μέλλον μαζί του. Αυτό είναι τελείως άσκοπο, γιατί μένοντας με κάποιο σύντροφο που δεν σας θέλει, αυτό βλάπτει τα συναισθήματά σας. Και το χειρότερο: δικαιολογείτε τον εαυτό σας και αποποιείστε την αυτονομία σας! Βλέπετε το σύντροφό σας σε ένα βαθύ,  πνευματικό επίπεδο και είναι ξεχωριστός για σας. Ωστόσο, το να είστε τόσο πολύ προσκολλημένοι με το σύντροφό σας, δεν είναι και τόσο καλό για τη δική σας συναισθηματική ακεραιότητα. Θέστε όρια στον εαυτό σας! Ποτέ μην ξεχνάτε ότι έχετε τη δική σας, ξεχωριστή ταυτότητα. Κρατήστε τους φίλους σας, την εργασία σας, τα χόμπι σας και η ζωή  …συνεχίζεται, ανεξάρτητα από το αν είστε δεσμευμένοι ή όχι. Δεν έχετε σταθερότητα στη ζωή σας, δεδομένου ότι επηρεάζεστε εύκολα από το περιβάλλον σας και ιδιαίτερα την οικογένειά σας.

ΛΕΩΝ

Κερνάτε συνέχεια εσείς κι αυτό γιατί θέλετε να είστε ο ηγέτης και να επιδείξετε τη γενναιοδωρία σας. Απλά στην πορεία διαπιστώνετε ότι σας έχουν εκμεταλλευτεί. Ένα από τα μειονεκτήματά σας είναι οι εγωιστικές σας τάσεις και η υπεροψία σας. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι η σχέση περιλαμβάνει δύο ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και επωφελούνται ο ένας από τον άλλον. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε μαζί για να αλληλοσυμπληρώνεστε. Χάνετε πολύ εύκολα την ψυχραιμία σας. Αν και είναι σπουδαίο να γελάτε και να κλαίτε σε μια σχέση, είναι σημαντικό να θέσετε όρια στον εαυτό σας. Όταν δημιουργείτε δράμα κι αυτό συμβαίνει όλη την ώρα στη σχέση σας, σίγουρα θα έχει αντίκτυπο και στο σύντροφό σας. Η συναισθηματική ένταση είναι μια κατάσταση η οποία φθείρει τη σχέση σιγά- σιγά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εντοπίζετε συνέχεια τα λάθη και τις αδυναμίες του συντρόφου σας και υπονομεύετε τα σχέδιά του. Πολλές φορές αισθάνεστε θυμωμένοι και αγανακτισμένοι, επειδή έχετε αναλύσει κάποια πράγματα μέσα στο μυαλό σας. Ψάχνετε για την τελειότητα, σε σημείο να γίνεστε αδιαπραγμάτευτοι, σαμποτάροντας τη δική σας ευτυχία. Κάνετε τα στραβά μάτια για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από το σύντροφό σας και χάνεστε στις λεπτομέρειες. Θυμώνετε με την παραμικρή αλλαγή στη σχέση σας και δεν προσαρμόζεστε εύκολα. Διατηρείτε μια απόσταση από το σύντροφό σας και κάποιες φορές γίνεστε επιφανειακοί και απρόσιτοι. Ο συντηρητικός τρόπος σκέψης σας κουράζει και η ανάλυση της δράσης και των καταστάσεων, γίνονται εκνευριστικά. Γίνεστε ιδιαίτερα ανήσυχοι, αν κάτι δεν κυλά ομαλά και  πανικοβάλλεστε, ακόμη και με ανούσιες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους κι αυτό βέβαια σας ενοχλεί κάποιες στιγμές. Προφανώς, το να είστε μαζί με κάποιο άτομο, συνήθως αυτό απαιτεί κάποιο συμβιβασμό. Όταν κάτι δεν σας αρέσει ή όταν μια κατάσταση σας ενοχλεί, απλά πείτε το. Τα κριτήρια της επιλογής σας βασίζονται στην εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου σας και όταν βρείτε τον κατάλληλο, είστε υπερβολικά ευγενικοί και διπλωμάτες. Δημιουργείτε μια σχέση με σκοπό να παντρευτείτε. Φυσικά οι πιο πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να βρουν ένα σύντροφο με τον οποίο θα κάνουν μια μακροπρόθεσμη σχέση και ο οποίος θα είναι σε θέση να τους συμπαρασταθεί. Αλλά εσείς συνεχώς αναρωτιέστε αν το άτομο αυτό είναι το «μοναδικό», κι όταν αυτό αποτύχει, τότε πέφτετε στην κατάθλιψη. Γίνεστε μάλιστα ερωτύλοι, σχεδόν σε σημείο ασυδοσίας. Δεν μπορείτε να λειτουργήσετε κάτω από την πίεση του συντρόφου σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε καχύποπτοι και επιφυλακτικοί και δεν εκφράζεστε συναισθηματικά για να διατηρήσετε τον έλεγχο και την εξουσία. Αυτό είναι κάτι που το κάνετε πάρα πολύ συχνά. Αν όμως είστε πολύ φοβισμένοι για να πείτε στο σύντροφό σας πώς αισθάνεστε πραγματικά, τότε πράγματι δεν τον εμπιστεύεστε. Το να δώσετε τέλος σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί, δεν είναι και τόσο εύκολο για σας, γιατί δεν μπορείτε να αισθάνεστε μόνοι. Ακόμα και όταν διαισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, δίνετε μία ακόμη ευκαιρία, κάνοντας προσπάθειες, ξέροντας ότι αυτοκαταστρέφεστε. Η επικοινωνία για σας είναι σε ένα υποσυνείδητο και διαισθητικό επίπεδο και προτιμάτε ίσως περισσότερο να κάνετε μια οποιαδήποτε δραστηριότητα με το σύντροφό σας, παρά να δείξετε τις αδυναμίες σας ή να μιλήσετε άμεσα για τα συναισθήματά σας ή να παραδεχτείτε ότι είστε εξαρτημένοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενθουσιάζεστε εύκολα και υπερβάλετε στη συμπεριφορά σας, προκειμένου να διατηρήσετε τη φλόγα του πάθος σας. Αυτή είναι λάθος κίνηση, αν ψάχνετε για σταθερότητα στη σχέση. Δεν σέβεστε τον εαυτό σας και βιάζεστε για …το κρεβάτι, αντί να κερδίσετε την κατανόηση και την εμπιστοσύνη του άλλου και στη συνέχεια να αποφασίσετε εάν αξίζει να είστε με το συγκεκριμένο άτομο. Ξεχνάτε τους καλούς τρόπους σας και κάποιες φορές γίνεστε αγενείς και δογματικοί στις απόψεις σας. Θυμηθείτε ότι ένα «ευχαριστώ» δεν βλάπτει. Δίνετε παρορμητικές υποσχέσεις που ξέρετε ότι δεν θα τηρήσετε ποτέ. Αυτές κυμαίνονται από το «θα σου τηλεφωνήσω», μέχρι «θα το κάνω». Εκείνη τη στιγμή, συνήθως αισθάνεστε αυτό που λέτε αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι οι διαθέσεις σας είναι πιθανό να αλλάξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οργανώνετε την κοινωνική ζωή του συντρόφου σας. Με το να είστε ο διοργανωτής της ζωής του, αυτό βλάπτει στην ουσία τη δική σας ζωή. Θέλετε να απομακρύνετε τους φίλους του, εκείνους που νομίζετε ότι είναι βαρετοί ή του ασκούν κακή επιρροή. Επιδιώκετε πάση θυσία να οικοδομήσετε μια σχέση που να έχει σταθερότητα και νόημα στη ζωή σας. Θέλετε αγάπη, ένα πάθος που να αφήσει ένα αποτύπωμα στην καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου. Αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη πίεση για σας, καθώς ο σύντροφός σας είναι δύσκολο να ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές σας. Είστε ιδιότροποι και υλιστές και εκτιμάτε τα πάντα με βάση τα χρήματα. Αν έχετε αποτύχει στη σχέση σας, εμφανίζετε απαισιοδοξία και κυνισμό. Μπορεί να πέσετε και στην κατάθλιψη και να χάσετε εντελώς την αυτοπεποίθησή σας. Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε συνέχεια τους κοινωνικούς κανόνες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μένετε φίλοι με τον πρώην σύντροφό σας, αντί να προχωρήσετε μπροστά. Η φιλία έχει αξία για σας, και επίσης δεν θέλετε να πληγώνετε τους ανθρώπους. Ως εκ τούτου, μερικές φορές δεν κάνετε καν την κίνηση να φύγετε από μια σχέση που έχει ήδη τελειώσει. Και εξακολουθείτε να μην κάνετε τίποτα, μέχρι να νιώσετε ράκος ψυχολογικά. Όταν βρείτε όμως την ευκαιρία, θα πρέπει να το κάνετε για το καλό σας. Μερικές φορές, όταν είστε πραγματικά ερωτευμένοι, αποσπάστε από τον υπόλοιπο κόσμο, ξεχνώντας τις ανάγκες των γύρω σας, ακόμα και του ίδιου σας του εαυτού. Είστε πολύ άκαμπτοι στις πεποιθήσεις σας και συχνά εγωιστές, ενώ θυμώνετε εύκολα. Μόλις εξοργιστείτε, χάνετε την ψυχραιμία σας, ξεσπάτε στο σύντροφό σας ανά πάσα στιγμή και γίνεστε αγενείς ή διατηρώντας μια εκφοβιστική σιωπή. Μετά αισθάνεστε πολύ άσχημα με τον εαυτό σας και προσπαθείτε να διορθώσετε τα πράγματα. Έχετε σκεφτεί ότι ίσως και να είναι αργά;

ΙΧΘΥΣ

Στέλνετε συνέχεια ανάμεικτα σήματα για τον τρόπο που αισθάνεστε και ζητάτε συγγνώμη για ανούσια πράγματα ή ντρέπεστε για τον εαυτό σας. Είστε υπερβολικά διαθέσιμοι, γι’ αυτό θα πρέπει να κοντρολάρετε τα πάθη σας και να αντισταθείτε στον πειρασμό να εγκαταλείψετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάθε φορά που ο σύντροφός σας, σας στέλνει μια πρόσκληση. Μιλάτε περισσότερο με την καρδιά σας και ο τρόπος που εκφράζεστε είναι δυσνόητος για το σύντροφό σας. Είτε πρόκειται για αγάπη, ευτυχία, χαρά, απογοήτευση, νοσταλγία, πλήξη ή ερωτική έκσταση, ζείτε κάποια συναισθήματα μόνοι σας. Οι ενέργειές σας θα πρέπει να μιλούν περισσότερο από τα λόγια σας. Κάνετε όνειρα για τη σχέση σας, αλλά σας λείπουν τόσο ο ενθουσιασμός, όσο και τα κίνητρα για την επίτευξή τους. Εάν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας, προτιμάτε να τα επιλύσει ο σύντροφός σας. Προσγειωθείτε και λίγο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 12:50
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta