27
10
2020

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 26/10 ως 1/11/2020.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Μια εβδομάδα που τα΄χει όλα!!

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου, θα έχει πολύ μεγάλη επίδραση στον συναισθηματικό κόσμο, κατά συνέπεια και στον τρόπο σκέψης. Ο Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνει γεγονότα ανατρεπτικά, θα υπάρξει δυνατότητα να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα, οι καταστάσεις θα πάρουν μία διαφορετική τροπή.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό δύσκολη θα είναι η επικοινωνία, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, για να υπάρξει συνεννόηση θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια. Απαραίτητη θα είναι η σύνεση και η αυτοσυγκράτηση, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε συζητήσεις τόσο επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για άλματα και ρίσκα, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συγκρατημένες.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό φέρνει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, έντονη θα είναι η διάθεση για φλερτ, οι συναντήσεις και οι επαφές θα πάρουν μία πιο προσωπική μορφή. Την τελευταία μέρα του μήνα στις 31 η Πανσέληνος δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικής φύσης, έμφαση θα δοθεί σε εκκρεμότητες που κατά την προηγούμενη περίοδο δεν είχαν τακτοποιηθεί. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει αλλαγές και διαφοροποιήσεις, κάποιοι ενδεχομένως να κινηθούν παρορμητικά ή ριζοσπαστικά.

Στον οικονομικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα τα συμβάντα θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα κάποιοι ίσως να δυσαρεστηθούν. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν τα πολλά έξοδα και οι περιττές αγορές. Δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και οι εσωτερικές εκρήξεις, ενδεχομένως κάποιοι να χάσουν τη συναισθηματική τους ισορροπία, σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο είναι μία δύσκολη όψη, ίσως να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, ενδεχομένως τα λόγια και οι έννοιες να ερμηνευτούν με λάθος τρόπο. Μπερδεμένη θα είναι η κρίση και η αντίληψη, η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms