Quantcast
26
09
2022

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 26/9 ως 2/10/2022.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Έμφαση στις προσωπικές σχέσεις, ουσιαστικές συζητήσεις!

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις 26 Σεπτεμβρίου η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Ζυγό, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Στις συζητήσεις οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα υπάρξει δυνατότητα να λυθούν επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια και εσωτερική ένταση. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για συντροφικότητα, υποχωρεί ο εγωισμός και το έντονο πείσμα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην ισορροπία στη σταθερότητα και στην αρμονική συνύπαρξη. Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη νέας σχέσης, οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα δώσουν την ώθηση να προχωρήσουν οι επαφές σε προσωπικό επίπεδο.

Την ίδια μέρα ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν παλιά θέματα, λύσεις θα βρεθούν σε προβλήματα που παγώνουν τα αισθήματα και δημιουργούν αμφιβολίες. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα θετικής εξέλιξης, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η ανυπομονησία.

Στις 27 Σεπτεμβρίου το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση ορθολογισμός. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι ενέργειες θα είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι ρεαλιστικές. Ανοίγματα θα υπάρξουν για βελτίωση, οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Στις 29 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανένωση. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για αμοιβαιότητα και εμπιστοσύνη, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής αποκατάστασης. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και ευγενικές.

Στις 2 Οκτωβρίου ο Ερμής στην Παρθένο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Θα υπάρξει η δυνατότητα να διορθωθούν επικοινωνιακά λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και ταχτοποιήσεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms