20
04
2021

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 19 ως 25/4/2021.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Ανάγκη για χαλαρότητα και εσωτερική ισορροπία!

Στις 19 Απριλίου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, αναζήτηση θα υπάρξει για σταθερό έδαφος, τα βήματα θα είναι σκεπτόμενα, περιορισμένα θα είναι τα ρίσκα και οι επιλογές αβέβαιης κατάληξης. Στις συζητήσεις προσοχή στο πείσμα και στην ισχυρογνωμοσύνη, η συνεννόηση θα απαιτεί αποδοχή και διαλλακτική διάθεση. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, η αναβολή θα λειτουργήσει αρνητικά. Στον αισθηματικό τομέα ουσιαστικές θα είναι οι συζητήσεις ανάμεσα στα ζευγάρια, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί ενδιαφέρον για δέσμευση. 

Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 20 Μαΐου, ανάγκη θα εκδηλωθεί για κατοχύρωση, εξασφάλιση, χαλαρότητα, και συναισθηματική ασφάλεια. Δεν θα έχουν ταχύτητα οι αποφάσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι διστακτικές, αναγκαίο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.  Διάθεση θα υπάρξει για αγορές και υλικά αποκτήματα, προσοχή στις σπατάλες και στις επιλογές που στοχεύουν καθαρά στον εντυπωσιασμό.

Στις 23 Απριλίου ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 11 Ιουνίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός, πρακτικότητα, έντονος συναισθηματισμός. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμικές και πεισματικές αντιδράσεις, οι ευάλωτοι ίσως να παγιδευτούν σε ανασφάλειες και υποσυνείδητα συμπλέγματα. Στις συζητήσεις θα υπάρξει ειλικρίνεια, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για άμεσα ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις.

Στις 25 Απριλίου προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, δυσκολίες θα υπάρξουν στη συνεννόηση, στις συμφωνίες απαραίτητη θα είναι η διαλλακτική ίσως και συμβιβαστική στάση. Σε πρακτικό επίπεδο εμπόδια θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενδεχομένως να χρειαστεί χρόνος για να μπουν τα πλάνα σε εφαρμογή.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές και αισθηματικές σχέσεις, φέρνει δυσκολίες ίσως και αμφιβολίες. Προσοχή στις απογοητευτικές σκέψεις και στους αρνητισμούς, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις και ριζοσπαστικές ενέργειες.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021