Quantcast
03
02
2023

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 6 ως 12/2/2023.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Ευνοϊκές συνθήκες για επικοινωνία, συζητήσεις, συναναστροφές.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα φέρνει ανοίγματα για συζητήσεις, προσεγγίσεις, συναισθηματικές εκδηλώσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να συνεννοηθούν και να βρουν την κατανόηση που αναζητούν. Λύσεις θα βρεθούν στα επίμαχα ζητήματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για σύσφιξη σχέσεων, θα υπάρξουν συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Αισιόδοξος και θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και τα ξεκαθαρίσματα. Έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, η διαίσθηση θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί και με τη λογική.

Στις 8 Φεβρουαρίου το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει ανοίγματα για νέες γνωριμίες. Σε θέματα αισθηματικής φύσης οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν ελπιδοφόρα και να καταλήξουν σε έναρξη σχέσης. Τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να ανανεωθούν, να κοινωνικοποιηθούν και να περάσουν ευχάριστα.

Στις 10 Φεβρουαρίου η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα σε τάξη θα βάλει τις σκέψεις, θα υπάρξει συγκέντρωση στις βλέψεις, οι στόχοι θα είναι εφικτοί. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικές υποθέσεις, είτε με ζητήματα προσωπικών σχέσεων. Στις συζητήσεις θα υπάρχει ειλικρίνεια και σαφήνεια, τα ξεκαθαρίσματα θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα, φεύγει η αβεβαιότητα και η αμφισβήτηση.

Στις 11 Φεβρουαρίου ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 2 Μαρτίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, κοινωνικότητα, πρωτοποριακός τρόπος σκέψης. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για αλλαγές, μεταρρυθμίσεις και άμεσες διαφοροποιήσεις, οι ανήσυχοι χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να οριοθετηθούν μέσα σε πλαίσια και προκαθορισμένες συνήθειες. Στον επαγγελματικό τομέα καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες και στις αλλαγές.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής