Quantcast
26
10
2021

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25 ως 31/10/2021.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Δυσκολίες και εμπόδια, ανάγκη για διαφοροποιήσεις!

Μέσα στην εβδομάδα δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία.

Στις 27 Οκτωβρίου το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την ανησυχία και την αβεβαιότητα, προσοχή σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, ελλοχεύει κίνδυνος τα συμπεράσματα να βγουν εκτός πραγματικότητας. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούριες γνωριμίες καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι γρήγορες εξιδανικεύσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και νέα άλματα.

Στις 28 Οκτωβρίου βοηθητικό θα είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, φεύγουν οι απογοητευτικές σκέψεις, θα υπάρξουν ανοίγματα οικονομικής φύσης που θα φέρουν άνοδο και βελτίωση. Αλλάζει η οπτική, η αντίληψη θα είναι σφαιρική, λύσεις θα δοθούν σε θέματα που αγχώνουν και δημιουργούν έντονη εσωτερική ανησυχία. 

Στις 30 Οκτωβρίου ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο είναι μία δύσκολη όψη, οι ευάλωτοι χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν να δώσουν έκταση στις απογοητεύσεις και στους αρνητισμούς. Θα εμφανιστούν δυσκολίες και εμπόδια, ωστόσο αν υπάρχει συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις τότε στην πορεία οι εξελίξεις θα διαφοροποιήσουν τις συνθήκες. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αλλαγή αποφάσεων, θα πρέπει να δοθεί χρόνος σε οτιδήποτε έχει να κάνει με συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συνεργασίες και επενδύσεις.

Την ίδια μέρα στις 30 Οκτωβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές και στοχευόμενες. Δυνατότητα θετικής εξέλιξης θα έχουν οι επαγγελματικές υποθέσεις, αν οι επιδιώξεις είναι συντονισμένες το αποτέλεσμα θα είναι εποικοδομητικό. Οι ηγετικοί και εξουσιαστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να διατηρήσουν ισορροπημένες τις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms