31
05
2020

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 1 ως 7/6/2020.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη: Επανέρχονται στο φως συγκαλυμμένα γεγονότα, οι πληροφορίες θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Στις 5 Ιουνίου η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη φέρνει αλλαγές, απρόοπτα συμβάντα και αποκαλυπτικά γεγονότα θα έχουν άμεση επίδραση στις σκέψεις και στις συμπεριφορές. Σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Άρη θα πρέπει να αποφευχθούν οι εκνευρισμοί οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα.

Για να μπορέσει να υπάρξει συνεννόηση και θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να διαφοροποιηθεί η οπτική γωνία. Γενικότερα οι διαθέσεις θα πρέπει να είναι συγκαταβατικές, ο κάθετος και απόλυτος τρόπος σκέψης δεν θα βοηθήσει στο να δοθούν λύσεις. Για να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα θα πρέπει να  γίνουν αναθεωρήσεις.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους εμπόδια, θα υπάρξουν δυσκολίες σε ζητήματα προσωπικά αλλά και οικονομικά. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να επανέλθουν πρόσωπα από το παρελθόν, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες.

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στις συναλλαγές που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Η αναποφασιστικότητα θα κάνει την εμφάνιση της, για κάποιους θα είναι δύσκολο να κατασταλάξουν και να κλείσουν οριστικά τα ανοιχτά κεφάλαια.

Το εξάγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στη συνεννόηση και στην επικοινωνία. Σταθεροποιούνται οι βλέψεις και οι επιθυμίες, το έδαφος γίνεται πρόσφορο για επαγγελματικές επιδιώξεις.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms