29
11
2023

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 27/11 ως 3/12/2023.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Ανοίγματα για συζητήσεις επαγγελματικής φύσης

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις 27 Νοεμβρίου η Πανσέληνος σχηματίζεται στους Διδύμους, μας καλεί να εστιάσουμε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, να αποκτήσουμε σφαιρική αντίληψη και να αποφύγουμε την προσκόλληση στις απογοητευτικές εκδοχές. Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα κάνουν πρόσφορο το έδαφος για δικτύωση, οι συναναστροφές που θα προκύψουν θα είναι τονωτικές.

Την ίδια μέρα στις 27 Νοεμβρίου προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις, αυταπάτες και παρεξηγήσεις. Στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να έχουν σαφήνεια, ίσως να παρεξηγηθούν οι έννοιες και τα μηνύματα. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, καλό θα είναι να ακολουθηθεί η πεπατημένη οδός αποφεύγοντας ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

Στις 30 Νοεμβρίου το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα βοηθήσει στην τόνωση της αισιοδοξίας, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, καινοτόμος τρόπος σκέψης, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και αυθόρμητες. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, φεύγει η αδράνεια και η στασιμότητα.

1 Δεκεμβρίου ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω, σε ένα αρχικό στάδιο θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, και στη συνέχεια θα επανέλθει σε αυτή τη θέση από τις 14 Ιανουαρίου ως τις 4 Φεβρουαρίου. Σοβαρές συζητήσεις θα γίνουν για θέματα επαγγελματικής φύσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες συνεργασίες, για συμφωνίες και για διεκπεραιώσεις. Οι βλέψεις θα είναι σταθερές και σοβαρές, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν το άνοιγμα να συζητήσουν για την πορεία του δεσμού τους, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες γύρω από το θέμα της δέσμευσης ή της αποκατάστασης.

Στις 2 Δεκεμβρίου ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, φέρνει ανοίγματα για επαγγελματικές και οικονομικές επιδιώξεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ωριμότητα, εσωτερική πειθαρχία, οι σκέψεις και οι επιθυμίες θα μπουν σε τάξη.

Στις 3 Δεκεμβρίου προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν την προσκόλληση και την εξάρτηση. Προσοχή στην καχυποψία και στην κτητικότητα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι σκηνές ζηλοτυπίας.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω