25
05
2020

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 25 ως 31/5/2020.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Οικογένεια, σπίτι και ακίνητη περιουσία περνούν σε πρώτο πλάνο, έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές υποθέσεις.

Αρχίζει η επίδραση από την έκλειψη που θα σημειωθεί στις 5 Ιουνίου, αλλάζει σιγά-σιγά ο τρόπος σκέψης και αντίδρασης. Κάποιοι θα αναζητήσουν αλλαγές, θα προσπαθήσουν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα.

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου ο Άρης στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στο να υπάρξει ενθουσιασμός. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία και δυναμισμός, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που την προηγούμενη περίοδο για κάποιον λόγο είχαν μείνει άλυτα.

Τα συναισθήματα θα είναι έντονα, δεν αποκλείεται σε κάποιες ενέργειες να εμφανιστεί πάθος. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ανασκόπηση και γενικότερα για διείσδυση στον εσωτερικό κόσμο, είναι μία καλή ευκαιρία για να λυθούν τα συμπλέγματα και να τονωθεί η ψυχολογία.

Στις 28 Μαΐου ο Ερμής κάνει την εμφάνιση του στον Καρκίνο, στη χρονική στιγμή θα είναι πιο εφικτή η συναισθηματική κατανόηση, στις διαθέσεις θα υπάρξει συγκατάβαση, η συμπαράσταση θα δοθεί απλόχερα. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και κάποιες πεισματικές αντιδράσεις, ωστόσο θα αποφευχθεί η έντονη αντιπαράθεση. Έμφαση θα δοθεί στα οικογενειακά ζητήματα, το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο στον οικογενειακό και συγγενικό κύκλο.

Στον επαγγελματικό τομέα επιφυλακτικότητα θα υπάρξει στα ρίσκα, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συμφωνίες και για συνεννόηση. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι ηγετικοί και κάπως καταπιεστικοί χαρακτήρες, ίσως να ασκήσουν πίεση στους τρίτους προκειμένου τα γεγονότα να κυλήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms