Quantcast
25
01
2022

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 24 ως 30/1/2022.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Δυναμικές αποφάσεις, συντονισμένες επιδιώξεις!

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις 24 Ιανουαρίου ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Μαρτίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, μεθοδικές ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι επιδιώξεις αν είναι συνετές και συγκροτημένες θα έχουν θετική κατάληξη, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για προαγωγή και βελτίωση. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, η αντίληψη θα είναι σφαιρική, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να δοθούν ουσιαστικές λύσεις, και να διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ίσως να πάρουν την απόφαση της δέσμευσης.

Στις 26 Ιανουαρίου ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου, θα υπάρξουν επαναξιολογήσεις και επαναπροσδιορισμοί κυρίως σε θέματα επαγγελματικών και οικονομικών δραστηριοτήτων. Παλιές προτάσεις θα ξανασυζητήσουν πάνω σε νέα βάση, τα οργανωμένα πλάνα και οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Στις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Μαρτίου, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ξεκαθαρίσουν ζητήματα που κατά την προηγούμενη περίοδο δημιούργησαν αρνητισμούς και ανασφάλειες. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν θετικά και να καταλήξουν σταδιακά σε έναρξη σταθερής σχέσης. Στον οικονομικό τομέα ευνοϊκές θα γίνουν οι συνθήκες για συμφωνίες διαπραγματεύσεις και αγοροπωλησίες, ανοίγει ο δρόμος για τακτοποίηση και βελτίωση. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις επαγγελματικές και αισθηματικές, στις συζητήσεις η ειλικρίνεια και η σαφήνεια θα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Στις 30 Ιανουαρίου προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, ίσως να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής έντασης, προσοχή στις υπερβολές, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση. Οι επαναστατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες ίσως να βγάλουν στην επιφάνεια την ασυμβίβαστη πλευρά της προσωπικότητάς τους, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυσκολία για συνεννόηση και αποδοχή.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms