15
04
2024

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 15 ως 21/4/2024.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Ανάληψη πρωτοβουλιών και αυτόβουλες ενέργειες

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη και το εξάγωνο της με τον Δία, φέρνει ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές επιδιώξεις που θα οδηγήσουν σε βελτίωση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για εργασιακές και οικονομικές ταχτοποιήσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διακανονισμούς και διαπραγματεύσεις.

Στις 16 Απριλίου η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή, στην κυριαρχία και στην κατάκτηση. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες. Στις 18 Απριλίου το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για να οργανωθούν τα πλάνα και οι βλέψεις. Θα υπάρχει δυνατότητα για άμεσες ταχτοποιήσεις, οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις καθυστερήσεις και τις χρονοτριβές.

Στις 19 Απριλίου ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Συζητήσεις θα γίνουν για παρελθοντικά ζητήματα, θα υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις. Τα προσφάτως χωρισμένα ζευγάρια θα μπορέσουν να συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 20 Μαΐου, ανάγκη θα εκδηλωθεί για ισορροπία, εξασφάλιση, κατοχύρωση. Στις συζητήσεις προσοχή στο πείσμα, στην εμμονή, στην ισχυρογνωμοσύνη, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να έχει ανοιχτό ορίζοντα.

Στις 21 Απριλίου ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό, είναι μία κοσμική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αισιοδοξίας. Έντονη θα είναι η ανάγκη για ανεξάρτητες και αυτόβουλες ενέργειες, θα παραγκωνιστεί οτιδήποτε είναι ανιαρό, στάσιμο και οπισθοδρομικό. Τα συμβάντα θα δώσουν ανοίγματα για προσωπική ανάπτυξη, οι σχέσεις θα αναδομηθούν, αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, ίσως να υπάρξουν κτητικές και χειριστικές συμπεριφορές.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms