24
01
2021

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25 ως 31/1/2021.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Κυκλοθυμίες, συναισθηματικές αντιθέσεις

Στις 25 Ιανουαρίου η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο ένταση θα φέρεις στον συναισθηματικό κόσμο, οι ευαίσθητοι και ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσπαθήσουν να ισορροπήσουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι και τα περιουσιακά στοιχεία. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για δέσμευση και σύσφιξη σχέσεων οικογενειακών αλλά και προσωπικών.

Στις 26 Ιανουαρίου προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, αντιδραστικές θα είναι οι συμπεριφορές, δυσκολία θα υπάρξει στην προσαρμογή. Στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές προσοχή θα πρέπει να δοθεί στη νευρικότητα και στην αντίδραση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η υπερβολή και η έντονη αντιπαράθεση. Προσοχή σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με μεταρρυθμιστικές αλλαγές, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές ή επιπόλαιες.

Στις 28 Ιανουαρίου η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις και προσεγγίσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός, αυτοπροβολή, γενναιοδωρία και ανάγκη για κατάκτηση. Στον επαγγελματικό τομέα οι φιλόδοξοι κι επίμονοι χαρακτήρες θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους, ωστόσο οι ενέργειες θα πρέπει να έχουν συντονισμό και αυτοσυγκράτηση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και άμεσες. Οι απογοητευμένοι δεν αποκλείεται να πάρουν την απόφαση να τερματίσουν σχέση που δεν τους ικανοποιεί.

Στις 28 Φεβρουαρίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τις προσωπικές σχέσεις. Είτε για αυτούς που διατηρούν σταθερή σχέση είτε για τους ελεύθερους ανοίγει ο δρόμος για ουσιαστικές και ξεκάθαρες επαφές.

Στις 30 Ιανουαρίου η αναδρομή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα, ενδεχομένως να είναι απαραίτητες πλέον οι οριστικές λύσεις. Προσοχή στην παρόρμηση και στην ανάγκη για διαφοροποίηση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι σπασμωδικές. Θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθούν ουσιαστικές λύσεις, ωστόσο απαραίτητος θα είναι ορθολογισμός.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms