Quantcast
20
05
2022

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 23 ως 29/5/2022.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Επαναπροσδιορισμοί, αλλαγή δεδομένων!

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις 23 Μαΐου ο ανάδρομος Ερμής κάνει την είσοδο του στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 4 Ιουνίου, τα συμβάντα θα φέρουν συνειδητοποιήσεις και επαναπροσδιορισμούς. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή παρελθοντικά γεγονότα θα ξαναέρθουν στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί ο τρόπος σκέψης, αλλάζει η οπτική της αντίληψης, θα επαναξιολογηθούν οι βλέψεις οι ανάγκες και οι σχέσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για ζητήματα οικονομικής φύσης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν παλιές οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια.

Στις 24 Μαΐου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, ώριμες αποφάσεις θα παρθούν σε θέματα κυρίως αισθηματικής φύσης και προσωπικών σχέσεων. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης. Για τους ελεύθερους πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, στην περίπτωση που γίνει έναρξη σχέσης θα έχει την προοπτική να προχωρήσει θετικά και σταθερά.

Στις 25 Μαΐου ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Ιουλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δραστηριοποίηση, αυθορμητισμός, δυναμικότητα, παρόρμηση. Στον επαγγελματικό τομέα τα βήματα θα πρέπει να είναι συντονισμένα, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στην έντονη παρόρμηση και στους μεγάλους ενθουσιασμούς, οι διεκδικήσεις θα πρέπει να είναι μεθοδικές και ιδιαιτέρως σκεπτόμενες. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες, αυθόρμητες, δυναμικές, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν ενθουσιασμό και έλξη.

Στις 28 Μαΐου η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Ιουνίου, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ασφάλεια, κατοχύρωση, συναισθηματική ισορροπία. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά, συζητήσεις θα γίνουν γύρω από το θέμα της αποκατάστασης. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, προτίμηση θα εκδηλωθεί στις σοβαρές σχέσεις και όχι στις εφήμερες ή περιστασιακές επαφές.

Στις 29 Μαΐου ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με το Δία, προσοχή στις υπερβολές, στην ανυπομονησία και στην παρόρμηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση