Quantcast
03
06
2023

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 5 ως 11/6/2023.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Ανοίγματα για κοινωνικές και αισθηματικές γνωριμίες

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι της 9 Οκτωβρίου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, γενναιοδωρία. Όσοι αναζητούν νέα σχέση θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με πρόσωπο που θα υπάρξει δυνατότητα για μια καινούργια αρχή. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, δυναμικές, ελκυστικές, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί και οι συναισθηματικές εντάσεις. Οι παθιασμένοι χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες και οριοθετημένες.

Στις 7 Ιουνίου η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο πρωτοποριακό θα κάνει τον τρόπο σκέψης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην διαφοροποίηση, στην άμεση αλλαγή και στις καινοτομίες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση και ενέργειες συλλογικής δράσης. Σε θέματα οικονομικής φύσης οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στα ρίσκα μεγάλων χρηματικών ποσών.

Στις 9 Ιουνίου το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα εύκολη θα κάνει την εκδήλωση των συναισθημάτων, βελτιώνονται οι σχέσεις. Στις συζητήσεις θα ακουστούν φιλοφρονήσεις και εξομολογητικά λόγια, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Σε συνδυασμό με το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθείς τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, ένστικτο, συμπόνια, ενσυναίσθηση. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστούν και θα δημιουργήσουν, έκταση θα έχει η φαντασία.

Στις 11 Ιουνίου ο Ερμής κάνει την εμφάνιση του στους Διδύμους και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 27 Ιουνίου, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική δικτύωση, στις συναναστροφές, στο φλερτ, στη διασκέδαση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δράση, περιέργεια, θα υπάρξει αναποφασιστικότητα και αδυναμία δέσμευσης.

Την ίδια μέρα στις 11 Ιουνίου ο Πλούτωνας κάνει την εμφάνιση του στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 21/1/24 η χρονική περίοδος θα φέρει ανοίγματα για ανανέωση και εσωτερική αναγέννηση. Οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα αλλάξουν τους στόχους και τις επιθυμίες.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής