07
08
2020

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 10 ως 16 Αυγούστου 2020.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Εβδομάδα με εντάσεις και νευρικότητα!

Τη Δευτέρα στις 10 Αυγούστου το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, φέρνει εντάσεις νευρικότητα και εσωτερική σύγχυση. Ο εγωκεντρισμός θα κάνει πεισματικές τις συμπεριφορές, η συνεννόηση θα είναι δύσκολη θα υπάρξει αδιαλλαξία. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες για διαπραγματεύσεις και γενικότερα για συζητήσεις που θα έχουν μελλοντικό αντίχτυπο.

Στον αισθηματικό το τομέα δεν λείψουν οι εντάσεις και τα πείσματα, τα ζευγάρια θα πρέπει να προσπαθήσουν να κινηθούν με συγκαταβατική διάθεση, θα υπάρξουν κόντρες και εντάσεις.

Την Πέμπτη στις 13 Αυγούστου ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μια αρκετά δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η σκοτεινή πλευρά των καταστάσεων. Ο τρόπος σκέψης αλλάζει, ίσως να υπερισχύσει η απογοήτευση, ο αρνητισμός δεν θα βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις. Προσοχή στις ανασφάλειες και στις εσωτερικές φοβίες, ενδεχομένως να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Την Κυριακή στις 16 Αύγουστου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό, είναι μια θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης. Οι προσεγγίσεις και οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, θα προχωρήσουν οι υποθέσεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον αισθηματικό. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα δώσουν ώθηση στις εξελίξεις, δεν αποκλείεται να γίνουν καινούργιες συνεργασίες, οι κόποι θα ανταμειφτούν, θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.

Στον αισθηματικό τομέα είναι πολύ πιθανόν να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις που θα αφορούν όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ίσως να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις, οι συζητήσεις θα είναι ουσιαστικές και θα καταλήξουν σε ριζικές αποφάσεις. Το έδαφος θα είναι πρόσφορο για διαφοροποιήσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms