21
07
2024

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22 ως 28/7/2024.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Επιδιώξεις και θετικά αποτελέσματα

Στις 22 Ιουλίου ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα ενισχύσει τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα βγάλουν στην επιφάνεια το ταλέντο τους για αρχηγεία, θα καταφέρουν να οργανώσουν και να διοικήσουν με τρόπο αποφασιστικό.

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την αισιοδοξία, θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, διαίσθηση, συμπόνια, αποδοχή. Έκταση θα έχει η φαντασία, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, εμπνευσμένες θα είναι οι ιδέες. Θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες, οι αμοιβαίοι συμβιβασμοί θα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν την ανάγκη τους για εναντίωση. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, συζητήσεις, θα υπάρξει αδιαλλαξία.

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 22 Αυγούστου, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή, προσοχή στον εγωκεντρισμό και στην ανάγκη για κυριαρχία.

Στις 26 Ιουλίου, ο Ερμής κάνει την εμφάνιση του στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 14 Αυγούστου για να επανέλθει από τις 9 έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, διακανονισμούς, διαπραγματεύσεις, στις συμφωνίες οι όροι θα τηρηθούν. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια ενδεχομένως να συζητήσουν για το θέμα της αποκατάστασης, οι βλέψεις θα είναι σταθερές, προσγειωμένες και ώριμες.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη θα δώσει την ώθηση για ουσιαστικές επιδιώξεις. Ανοίγματα θα προκύψουν για διεκδικήσεις, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η συγκέντρωση στους στόχους.

Στις 28 Ιουλίου, προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, ίσως να υπάρξει αναποφασιστικότητα. Θα χρειαστεί ισορροπημένη συμπεριφορά, αναγκαίο θα είναι να οριοθετηθεί η παρόρμηση.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ