Quantcast
25
07
2021

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 26/7 ως 1/8/2021.

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Η αστρολόγος σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών και το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο υπογράφει για εσάς τις προβλέψεις της εβδομάδας.

Έμφαση σε ενέργειες συλλογικής δράσης!

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει διάθεση για αλλαγές διαφοροποιήσεις και μεταρρυθμίσεις όχι μόνο σε θέματα προσωπικά αλλά και κοινωνικά.  Στις 28 Ιουλίου ο Δίας κάνει την εμφάνισή του στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη δικαιοσύνη, στην ισότητα, στην αλληλεγγύη, στη βελτίωση και στην πρόοδο του κοινωνικού συνόλου.  Δεν θα λείψουν οι δυναμικές ενέργειες προσφοράς και αλληλεγγύης, η χρονική περίοδος ενδείκνυται για συλλογικές δραστηριότητες με κοινό σκοπό.

Την ίδια μέρα ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 12 Αυγούστου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα,  υπερηφάνεια, γενναιοδωρία.  Αρκετά τολμηρές θα είναι οι συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα, για συμφωνίες και για διαπραγματεύσεις.  Στον αισθηματικό τομέα άνετες και απελευθερωμένες θα είναι οι προσεγγίσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες.

Στις 29 Ιουλίου ο Άρης κάνει την είσοδο του στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι συντονισμός, οργάνωση, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα να επανεξεταστούν οι συμφωνίες οι όροι και τα πλάνα.  Οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές και συντονισμένες, φεύγει η ανυπομονησία και η σπασμωδικότητα, θα υπάρξει μέθοδος και αυτοσυγκράτηση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση του Άρη με τον Δία απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές οι αντιπαραθέσεις και οι ρήξεις. 1 Αυγούστου ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο φέρνει  διστακτικότητα, ίσως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες, καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση στις αρνητικές σκέψεις.

Την ίδια μέρα η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, η συνεννόηση θα είναι πιο εύκολη θα υπάρξει αποδοχή και κατανόηση.  Συντονισμένες θα είναι οι σκέψεις έκταση θα έχει η πνευματικότητα, οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. 

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στην εβδομαδιαία πρόβλεψη η αστρολόγος αναλύει όλες τις κατηγορίες που απασχολούν κάθε ζώδιο με το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο. Επικεντρώνεται σε αισθηματικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα και αναλύει ακόμη και κοινωνικά θέματα όπως οι σχέσεις με τα άτομα της οικογένειας ή τα φιλικά σας πρόσωπα. Αναλυτικά οι κατηγορίες που θα αναλύσει η αστρολόγος:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά :

 

Σε αυτή την κατηγορία στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις, αισθηματικά ζητήματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οι πλανητικές όψεις μας δίνουν απαντήσεις για την εβδομάδα που διανύουμε για το πώς θα εξελιχθεί η αισθηματική ζωή του κάθε ζωδίου. Το αν θα έχεις νέα σχέση, επανασύνδεση, προοπτική γάμου ή σοβαρής δέσμευσης ακόμη και τι θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση, όλες οι απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για επαγγελματικά:

 

Διάφορες όψεις στις Εβδομαδιαίες προβλέψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η αστρολόγος μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στην εβδομάδα για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για οικονομικά:

 

Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στην εβδομάδα; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Θέματα οικογενειακά, ψυχολογίας και φιλιών:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube