Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 15/10 - 21/10/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 177

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο Ερμής από τον φιλικό για εσένα Σκορπιό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αστρολογικές εξελίξεις της εβδομάδας αυτής και μπορεί να φέρει μοναδικές συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις κοινά φιλοσοφικά ενδιαφέροντα αλλά και έντονες στιγμές που τα ξεσπάσματα και η ένταση είναι πιθανά. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να περάσεις όμορφες στιγμές συζητώντας με πρόσωπα που έχετε κοινά φιλοσοφικά ενδιαφέροντα, διασκεδάζοντας και αναπτύσσοντας ο καθένας την προσωπική του κοσμοθεωρία. Μοναδικά μπορείς να περάσεις και με το ταίρι σου δημιουργώντας ένα άκρως ερωτικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό σκηνικό.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο βγάζει στην επιφάνεια άγχος, νεύρα, δογματισμό και διάθεση σύγκρουσης που καλό είναι να περιορίσεις γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς πιθανότατα με καθαρή ματιά την όποια κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους θα έρθεις αντιμέτωπος με αντιδράσεις και προστριβές θα χαλάσουν την διάθεση και τις σχέσεις σου με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε ωθεί στο να ταξιδέψεις πνευματικά και είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με το πνεύμα σου. Μπορείς να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο σκέψεις και απόψεις στην προσωπική σου ζωή αλλά και στους συνεργάτες, όμως θα πρέπει να είναι και ρεαλιστικές… αυτό να το θυμάσαι. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει και προσπάθησε να ασχοληθείς με ενδιαφέροντα που θα σε προάγουν, εκτονώνοντας έτσι την όποια κακή διάθεση.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms