Ιχθείς Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 15/04 - 21/04/2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 183

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/4 αυξάνει την κοινωνικότητα και την διάθεση να επικοινωνείς με τους γύρω σου. Το κοντινό περιβάλλον σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να επικοινωνήσεις συναισθήματα και σκέψεις με ευκολία. Απαραίτητο είναι βέβαια να μετριάσεις συναισθηματικές μεταβολές και σκαμπανεβάσματα που επηρεάζουν την συμπεριφορά σου και είναι εύκολο να οδηγήσουν σε κόντρες με τα πρόσωπα του στενού περίγυρου. Εμπόριο και επικοινωνία δίνουν σπουδαίες ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως για να λάμψεις και να αποδείξεις την αξία σου στα πρόσωπα που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί σου.

Την ίδια μέρα η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Κριό επαναφέρει οικονομικές συζητήσεις και συνεργασίες που σε απασχολούν έντονα. Επαναπροσδιόρισε την στάση σου στα πράγματα και μην διστάσεις να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα γιατί έχεις τη δυνατότητα να το πετύχεις. Στην προσωπική σου ζωή μπορείς να εκφράσεις βαθύτερες ανησυχίες και προβληματισμούς φέρνοντας την ισορροπία στη σχέση σου.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/4 μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς αναδεικνύονται ανασφάλειες και καχυποψία. Καλά θα κάνεις να μην παρασυρθείς από τις αρνητικές σκέψεις που δεν θα σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα μπορείς να εμπιστευτείς και ποια πρόσωπα πρέπει να απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Ο Ιχθύς αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τους Ιχθείς

Τα οικονομικά σας είναι έντονα στο μυαλό σας καθώς ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Κριό και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να επαναξιολογήσετε την οικονομική σας κατάσταση και να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας και τις αποταμιεύσεις σας. Ίσως κάποιες συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας σας αναγκάσουν να περικόψετε κάποιες περιττές πολυτέλειες ή κάνετε ένα νέο οικονομικό σχέδιο. Φροντίστε μόνο να είναι πρακτικό, αποφεύγοντας τα γρήγορα σχέδια, ανεξάρτητα του πόσο δελεαστικά είναι. Όσο πιο ρεαλιστές είστε, τόσο περισσότερη ασφάλεια θα νιώσετε. Το σύμπαν σας ζητά τώρα να πιστέψετε στην αξία σας και να μη βάζετε σε περίοπτη θέση κάποιον/α που στο παρελθόν μόνο πόνο σας έδωσε. Κοιτάζοντας μέσα σας, βαθιά στην καρδιά σας, σας τροφοδοτεί με θετικά συναισθήματα.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms