Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 16/07 - 22/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 177

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στον απόηχο της μερικής έκλειψης Ηλίου στον Καρκίνο που πραγματοποιήθηκε στις 13.07 και πιθανά να έφερε νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά δημιουργικές ενασχολήσεις που σε ενδιέφεραν αλλά κυρίως στην προσωπική σου ζωή, ωθώντας σε σέ αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον σύντροφο αλλά και την φιλοσοφία που σε διέπει στον έρωτα.

Λίγο πριν την δεύτερη κατά σειρά έκλειψη του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, με τον Ουρανό σε ταυ τετράγωνο με τα Φώτα να προκαλεί ξαφνικά γεγονότα και εκρηκτικές καταστάσεις, μπορείς να πάρεις δύναμη και να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας, που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, χαρά και κέφι για την ζωή, κάτι που θα σε βοηθήσει στα να ανταποκριθείς σε πιθανές δύσκολες παρελθούσες καταστάσεις ή ζητήματα εργασίας που θα προκύψουν.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό στις 22.07 μπορεί να φέρει σημαντικά θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τις συνεργασίες σου, όμως πάνω από όλα πιθανά να φέρει αισιοδοξία και ανεβασμένη διάθεση που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή. Μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και έρωτα με το ταίρι σου, καθώς βρίσκεις την δύναμη να ξεπεράσεις τυχόν καταστάσεις και να δεις με ανεμελιά και παιδικότητα την ζωή. Πιθανά είναι και τα ταξίδια που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην σχέση σου, δίνοντας τονωτικές ανάσες παιδικότητας και περιπέτειας που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην διάθεσή σου.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι