Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια Ιχθύς - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 168

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Φίλοι μου Ιχθείς, στις αρχές της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, παθητική θα είναι η στάση σας, δε θα έχετε διάθεση για αλλαγές, ίσως να δείξετε αδιαφορία στις εξελίξεις. Η διάθεσή σας θα αλλάξει από τις 25 του μήνα, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Σε περίπτωση που σας ταλαιπωρούν διλήμματα, τώρα θα είστε σε θέση να πάρετε ριζικές αποφάσεις, θα καταφέρετε να τερματίσετε υποθέσεις που σας δημιουργούν αβεβαιότητα ή άγχος. Η δράση σας θα είναι αποτελεσματική, τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να βγείτε από την αδράνεια. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο σάς φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως σε θέματα αισθηματικά. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση και δε θέλετε οριστικό χωρισμό με το πρώην ταίρι σας, ετοιμαστείτε, θα σας γίνει πρόταση για συνάντηση, που στόχο θα έχει την επανένωση. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας εξοπλίσει με εξυπνάδα και σωστή διαίσθηση. Ποιο άτομο θα μονοπωλήσει το αισθηματικό σου ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα; Μάθε τώρα με 1 μόνο τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι