Ιχθείς Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 21/09 - 27/09/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 179

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Ιχθύες, ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και περνάς σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και αμφιβολίες που καλείσαι να τακτοποιήσεις μέσα σου. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές συμφωνίες μέσα στην εβδομάδα καθώς τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνος στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δεν αφήνουν περιθώρια για ήρεμες συζητήσεις που θα ευοδώσουν τα μέγιστα για σένα.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου, όμως η καχυποψία και οι φόβοι που σε διακατέχουν δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς πιο καθαρά. Έτσι με ευκολία μπορεί να οδηγηθείς σε σφοδρές κόντρες και σκηνές ζηλοτυπίας που θα δημιουργήσουν σημαντικές εντάσεις και προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν και θα προκαλέσουν μοναδικά συναισθήματα. Φρόντισε να μην φοβηθείς αυτό που νιώθεις και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου μακριά από σκληρές και απόλυτε συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν εμπόδια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό στις 27 Σεπτεμβρίου επικεντρώνεσαι σε συζητήσεις με πρόσωπα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή σχετίζονται με την επικοινωνία και την διαφήμιση. Μπορείς να δημιουργήσεις εύφορο έδαφος ώστε να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σου σχέδια σε περίπτωση που αφορούν τους συγκεκριμένους τομείς. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις και επιχειρηματικές κινήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς θα βρεις εμπόδια και μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακές συμπεριφορές που θα σας στενοχωρήσουν ιδιαίτερα.

Ο Ιχθύς αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τους Ιχθείς

Είστε τόσο ερωτικοί στον τρόπο επικοινωνίας σας, αργοί και αισθησιακοί, το πάθος σας δεν έχει όρια καθώς ο Ερμής στον Ζυγό κινείται στον παθιασμένο και ερωτικό όγδοο οίκο σας. Αλλά δυστυχώς βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και ίσως το αντικείμενο του πόθου σας να μην είναι ξεκάθαρος στα λόγια του, ίσως δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε τις προθέσεις του, τί θέλει επιτέλους από εσάς; Μπορεί να βρείτε μια νέα αγάπη στην οποία σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε, αλλά ο νηφάλιος Κρόνος απαιτεί προσοχή ενώ ο Πλούτωνας ενδελεχή έλεγχο. Ακούστε το μυαλό σας, όχι μόνο την καρδιά σας. Προχωρήστε και απολαύστε το φλερτ και το πάθος, αλλά εάν αποκαλύψετε κόκκινες σημαίες, πάρτε  το σοβαρά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms