Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 178

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Εκρηκτικό κλίμα μπορεί να υπάρξει σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους που θα δημιουργήσουν απόσταση μεταξύ σας αυτή την εβδομάδα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23.04 ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα σε ότι αφορά την επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός, διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα πολύ σημαντικά για εσένα. Ξαφνικές προτάσεις για εμπορικά ή επικοινωνιακά ζητήματα μπορεί να είναι άκρως επωφελή για εσένα

Το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα το ζώδιό σου στις 25.04 μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση στην οικογένεια γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός σε πιθανές συζητήσεις με οικεία σου πρόσωπα γιατί δεν θα σου είναι δύσκολο να εκτονώσεις πιθανή οργή και καταπιεσμένο θυμό δημιουργώντας σφοδρές συγκρούσεις. Είναι προτιμότερο να αφήσεις αυτήν την περίοδο να περάσει η ένταση αλλά και να αποκτήσεις ξεκάθαρη σκέψη, γιατί το πιθανότερο είναι ο συναισθηματισμός να θολώνει το τοπίο και δεν σκέφτεσαι αντικειμενικά. Προσοχή δείξε και σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που να έρθω σε επαφή μαζί σου αλλά να μην είναι ειλικρινή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι