Quantcast

Ιχθείς Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 14/06 - 20/06/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 179

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Ιχθύες, οι ευαισθησίες σου είναι ιδιαίτερα έντονες σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας που έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο χρονικό διάστημα και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις αρχές της εβδομάδας ενισχύει την κυκλοθυμία και την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, όμως η απογοήτευση παραμονεύει για αυτό φρόντισε να προστατεύσεις τον εαυτό σου από πληγές που μπορεί να υπάρξουν. 

Αισθηματικά

Ο σύντροφός σου θα αποτελέσει καταλύτη αυτό το χρονικό διάστημα καθώς σε βοηθά να βρεις την αισιοδοξία και την χαρά μέσα από τη σχέση. Μπορείς να γευτείς κάθε στιγμή μαζί του καθώς το πάθος και ο πόθος έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα για αυτό και μαγνητίζεις πολλά πρόσωπα που θέλουν να βρεθούν δίπλα σου. Φρόντισε να περιορίσεις την ανάγκη να τραβήξεις την προσωπική με κάθε τρόπο γιατί αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στις οποίες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να σε βαραίνουν καθώς επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14 Ιουνίου μπορεί να σε ωθήσει σε ανατροπές που θα επηρεάσουν εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές. Εμπόδια από το παρελθόν μπορεί και πάλι να εμφανιστούν επηρεάζοντας σημαντικές κινήσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις και να κλείσεις κεφάλαια που ακόμα δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς όπως θα ήθελες.

Ο Ιχθύς αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τους Ιχθείς

Η αγάπη σας χτυπά την πόρτα καθώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας βρίσκεται σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Ποσειδώνα. Γίνεστε τόσο ευαίσθητοι και ρομαντικοί, βλέπετε τόσο ονειρικά τη σχέση σας, σαν παραμύθι. Έχετε δύο επιλογές: Να απολαύσετε μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα με κάποιον/α που λατρεύετε (η οποία μπορεί ή δεν μπορεί να πάει οπουδήποτε) ή να κάνετε μια εσωτερική συναισθηματική διεργασία η οποία χρειάζεται για να κρατήσετε αυτή τη σχέση. Αν είστε μόνοι, μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Αυτός ο γοητευτικός τύπος που πάντα σας χαμογελάει όταν σας βλέπει μπορεί να μην είναι τίποτα περισσότερο από ένας κοινός θνητός ο οποίος θα τραβήξει το δρόμο του όταν πάρει αυτό που θέλει.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-06-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms