Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 09/12 - 15/12/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 178

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 09.12 και σε καλεί να αντιμετωπίσει ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό να δρομολογήσεις σχέδια που μπορεί να έχεις σε ότι αφορά την καριέρα σου. Είσαι ο άνθρωπος που θα δώσεις τις κατάλληλες λύσεις τη στιγμή που χρειάζεται καθώς δείχνει υπευθυνότητα μεθοδικότητα ρεαλισμό και λογική σκέψη. Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να αποφύγεις την αδιαλλαξία και την ανάγκη να επιβάλεις σκέψεις και απόψεις γιατί είναι αυτά που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με ανωτέρους ή πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 12.12 σε καλεί να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την οικογένεια και την καριέρα σου καθώς δεν αποκλείεται να έχουν έρθει στο προσκήνιο ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς. Φρόντισε να μην προβείς σε σημαντικές αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες και αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι έχεις τη διάθεση να εξιδανικεύεις εμπλεκόμενα πρόσωπα και να μην βλέπεις τις πραγματικές τους προθέσεις. Καλά θα κάνεις επίσης να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις αφού δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλεις απόψεις που μπορεί να έχεις δημιουργώντας έντονα προβλήματα.

Το τρίγωνο του Δία στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 13.12, θα βρίσκεται εν ισχύ για αρκετές μέρες, λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά σε ενδιαφέρει να πετύχεις καθώς δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές ευκαιρίες που καλείσαι να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανό είναι να υπάρξουν θετικότατες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου, γι’ αυτό είναι σημαντικό να είσαι δεκτικός και να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο σε όποια προσφορά και αν δεχτείς. Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Δες το VIDEO και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-12-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms