Ιχθείς Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27/11 - 03/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 183

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 27/11 φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακές επαγγελματικές υποθέσεις που δεν είναι ευχάριστες. Δεν αποκλείεται να αναγκαστείς να κλείσεις κύκλους σχέσεων και συνεργασιών καθώς δυσκολεύεσαι να είσαι ο εαυτός σου και αυτό δεν σου επιτρέπει να λειτουργείς απελευθερωμένα. Είναι βέβαιο ότι θα θέσει στα όρια σου σε ανώτερους και οικογενειακά πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν εντυπωσιάζοντας τους με την ωριμότητα και την ιστορικότητα σου. Βέβαια η διαδικασία αυτή είναι δύσκολη και δεν αποκλείεται να φέρει προσωρινά κατήφεια και εσωστρέφεια.

Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω στις 1/12 βοηθώντας σε να εκφράσεις με ευκολία στόχους και φιλοδοξίες στον φιλικό περίγυρο. Είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με τις ιδέες και τις προτάσεις σου, απέφυγε μόνο την αλαζονεία που μπορεί να ενοχλήσει έντονα τους γύρω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε βοηθά να θεμελιώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια με ωριμότητα και ψυχραιμία, διαδικασία που θα σε βοηθήσει να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία.

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 3/12 αναδεικνύει με υπερβολικό τρόπο ανασφάλειες, ζήλια και αμφιβολίες στην προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό να ελέγξεις κατώτερα συναισθήματα και ανασφάλειες αποφεύγοντας να εκτόνωσης την ένταση που σου δημιουργούν στο ταίρι σου. Μετουσίωσε τον αρνητισμό σε πάθος και αισθησιασμό που θα σε βοηθήσει να βιώσεις την απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι σου αποφεύγοντας λάθη που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Ο Ιχθύς αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τους Ιχθείς

Καλύτερα να μείνετε στη φωλιά σας! Η πανσέληνος στους Διδύμους φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κι εσείς περνάτε τη ζωή σας στο σπίτι σας, σε ένα ζεστό, οικείο περιβάλλον, με μεγάλα οράματα. Θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο χαλάρωσης στο σπίτι σας, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να απολαύσετε τη γαλήνη της σιωπής. Αν ξαφνικά αισθάνεστε μοναξιά, απλά καλέστε τους οικείους φίλους σας! Αν είστε σε σχέση, θα μπορούσατε να απολαύσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή αποφασίζετε να έρθετε σε επαφή με συγγενείς ή προγραμματίζετε μια οικογενειακή επανένωση ή απλά περνάτε περισσότερο χρόνο μόνοι στον καναπέ σας. Κι αν είχε ξεσπάσει καταιγίδα με την αγάπη σας, βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα καθώς οι ιδιορρυθμίες του αγαπημένου σας δεν σας φαίνονται τώρα και τόσο ενοχλητικές.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω