Quantcast

Ιχθείς Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 20/09 - 26/09/2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 180

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με την παρθένο στις 21/9 έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα για εσένα καθώς αγγίζει το περιβάλλον των διαπροσωπικών σχέσεων. Ο συναισθηματισμός και η εξιδανίκευση που σε χαρακτηρίζουν πρέπει να μείνουν στο περιθώριο καθώς καλείσαι να διαχειριστείς ρεαλιστικά ζητήματα που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Νέα πρόσωπα έρχονται για να ενισχύσουν τον τομέα των συνεργασιών και να πρωταγωνιστήσουν σε αισθηματικό επίπεδο αλλάζοντας ριζικά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις στην ζωή σου. Στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και περνάς σε μία περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια, καχυποψία, εσωτερική αναστάτωση.

Ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, φρόντισε να παρατηρήσεις τις κινήσεις τους πριν πάρει σημαντικές αποφάσεις που θα σε δεσμεύσουν οικονομικά. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες δονούν την ατμόσφαιρα. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη κρίση καθώς είσαι επιρρεπής λόγω της καχυποψίας που σε διακατέχει. Οι επιπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο θα είναι σημαντικές για αυτό φρόντισε να περιορίσεις αυθόρμητες εκφράσεις που μπορεί να πληγώσουν και να απογοητεύσουν τους άλλους.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 δημιουργεί την ανάγκη για διαφορετικότητα και περιπέτεια στην προσωπική σου ζωή αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην μπεις σε μία διαδικασία συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων που δεν θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τις ανάγκες σου, αντίθετα θα δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα στη σχέση. Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε βαραίνουν. Όμως παρ’ όλες τις δυσκολίες μπορείς να βρεις το σθένος να κλείσεις υποθέσεις και να ξεπεράσεις ανασφάλειες που ακόμα σε επηρεάζουν.

Ο Ιχθύς αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τους Ιχθείς

Έχετε βάλει στην άκρη τους προσωπικούς σας στόχους για τον αγαπημένο σας; Μην ονειροβατείτε και σκεφτείτε λογικά και πρακτικά, είναι το αίτημα της πανσελήνου στο ζώδιό σας. Αυτή η πανσέληνος αποκαθιστά την αρμονία στη σχέση σας και την ισορροπία εργασίας και προσωπικής ζωής. Ποιές υποχρεώσεις μπορείτε να αποφύγετε για να έχετε περισσότερο χρόνο για τα πάθη σας; Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε ένοχοι για την ακύρωση μη ουσιαστικών σχεδίων στη σχέση σας, ακόμα κι αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε στο σπίτι σας και να φάτε.  Η στρατηγική και η διπλωματία μπορούν να εξισορροπήσουν τα πράγματα. Όταν εσείς αισθάνεστε υπέροχα, ακτινοβολείτε μαγνητική ενέργεια και σίγουρα οι γύρω σας θα το παρατηρήσουν.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-09-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube