Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 19/03 - 25/03/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 171

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Θέματα ασφάλειας συναισθηματικής αλλά και υλικής έρχονται στο επίκεντρο αγαπημένε Ιχθύ, καθώς δείχνεις να θέλεις να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου με μόνο σου στόχο το να νιώσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, αφού δείχνεις να συνδέεις την προσωπική σου αξία με την οικονομική σου κατάσταση. Μπαίνεις στην διαδικασία να διεκδικήσεις καλύτερο εισόδημα, τακτοποιείς ζητήματα οικονομικά και λογαριασμούς που θέλεις. Η κοινωνικότητά σου περιορίζεται και αυτό που θέλεις είναι να περάσεις ήσυχες βραδιές με καλούς φίλους, παρά να χάνεσαι στην πολυκοσμία και στην φασαρία. Κτητικότητα και απολυτότητα μπορεί να εκδηλωθούν, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο. Είναι βέβαιο ότι αν σε καταβάλουν μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 22.03 δημιουργεί μία εσώτερη σύγκρουση μεταξύ ασφάλειας και ανεμελιάς που δείχνεις να μην σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή σου η διάθεση μπορεί να εκδηλωθεί με νεύρα και να γίνεις εριστικός και φανατικός με τους γύρω σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να σκεφτείς λογικά αυτά που θέλεις και σε καλύπτουν για να μην προκαλέσεις προστριβές με φίλους αλλά και το ταίρι σου που θα χαλάσουν το κλίμα των σχέσεών σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 είναι γεγονός ότι μπορεί να σε ωθήσει να εκδηλώσεις συναισθήματα ζήλιας, καχυποψίας, απωθημένα και ενοχές και αυτό να επηρεάσει την σχέση σου σε έντονο βαθμό, καθώς πιθανά να θέλεις να επιβάλεις τις απόψεις σου και να ελέγξεις το ταίρι σου. Οι αντιδράσεις πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, γι’ αυτό θα είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να περιορίσεις αυτά που «τρώνε» την καλή σου διάθεση και σκέψη και να αφήσεις το έντονο πάθος και κυριαρχήσει.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς τα οικονομικά σου και κατά πόσο ικανοποιούν οι πόροι σου τις ανάγκες που έχεις. Δεν αποκλείεται να σχεδιάσεις ή να σκεφτείς νέους πόρους οικονομικούς, καλά θα κάνεις όμως να μην πάρεις αποφάσεις ή να μην δράσεις αυτή την εποχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά. Σκέψου καλά τι θέλεις να κάνεις και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία κάνε τα πλάνα σου πράξη.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι