Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Ιχθείς 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 178

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, την εμφάνισή σου, να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να φλερτάρεις. Το να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες του συντρόφου σου είναι σημαντικό για εσένα, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν χρειάζεται να καταπιέσεις τις δικές σου καθώς έχεις την τάση να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην ερωτική σου ζωή και να σηματοδοτήσουν ένα κομβικό κεφάλαιο για εσένα. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων στο εργασιακό πεδίο που μπορεί να αποφέρουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την καριέρα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υπερβολές και υποσχέσεις στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς και το πιθανότερο είναι να εκτεθείς.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ισορροπία στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στο να καταπιέζεσαι καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και μπορεί να κυριαρχήσει. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν που θα παίξουν κομβικό ρόλο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια ή τον έρωτα, προσπάθησε μόνο να εκφράζει απόψεις και θέσεις για να μην βρεθείς σε καταστάσεις που τελικά δεν σου αρέσουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι