Ιχθείς Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 179

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Ιχθύες, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30.11 επηρεάζουν σημαντικά επαγγελματική και οικογενειακή ζωή και δημιουργεί έντονη νευρικότητα και συναισθηματισμό. Με τον Ερμή να περνάει στον Τοξότη στις 01.12 σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια και να κατακτήσεις το περιβάλλον που κινείσαι με την ωριμότητα και την υπευθυνότητα που δείχνεις σε κάθε σου απόφαση και άποψη. 

Αισθηματικά

Μέσα στην εβδομάδα η προσωπική σου ζωή και η σχέση σου μπορεί να επηρεαστεί από εξωγενείς παράγοντες, όμως το θετικό είναι ότι δεν χάνεις την αισιοδοξία σου και αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις τις οποίες εντάσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 06.12 εκτοξεύει την σχέση στα ύψη καθώς το πάθος και η τρυφερότητα κυριαρχούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από πρόσωπα με τα οποία έρχεσαι πιο κοντά λόγω πνευματικών και φιλοσοφικών αναζητήσεων. Ο ρομαντισμός να παίξει κυρίαρχο ρόλο στις οποίες επιλογές σου, μην ξεχνάς όμως ότι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη γι’ αυτό μη βάζει σε δεύτερη μοίρα την λογική.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η επαγγελματική του ζωή δονείται από τη Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και δεν αποκλείεται να προκύπτουν ζητήματα που θα σε αναστατώσουν και θα σε οδηγήσουν σε κόντρες ή ψυχρότητα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσπάθησε με αισιοδοξία και ρεαλισμό να αντιμετωπίσεις τα οποία ζητήματα καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη νευρικότητα και να δεις τη θετική πλευρά της κάθε κατάστασης που βιώνεις.

Ο Ιχθύς αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τους Ιχθείς

Διευρύνετε τις γνωριμίες σας. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον κοσμικό και περιπετειώδη ένατο οίκο σας σε ένα αρμονικό τρίγωνο με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον ονειρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ίσως νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας με κάποιον/α από άλλη πόλη ή πολιτισμό. Και είναι αυτές οι διαφορές που σας εξιτάρουν. Μπορεί ακόμα και να ταξιδέψετε ή επεκτείνετε το μυαλό σας μέσα από ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που αλλάζει προς το καλύτερο τη φιλοσοφία σας για την αγάπη και τη ζωή. Και είστε τόσο ανοιχτόμυαλοι, γεμάτοι με νέες ιδέες που μαγνητίζουν τους άλλους γύρω σας! Ίσως ακόμα να διαβάσετε ένα βιβλίο, να παρακολουθήσετε ένα βίντεο ή να ανακαλύψετε μια νέα γνώση που σας βοηθά να θεραπεύσετε την ψυχή σας από μια οδυνηρή ερωτική εμπειρία.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms