Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 170

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς:

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Ιχθύ, αυτή η εβδομάδα είναι έντονη σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών αφού η νέα Σελήνη αλλά και η Αφροδίτη από την Παρθένο στρέφουν το ενδιαφέρον σου προς αυτή την κατεύθυνση. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και μπαίνει σε μία περίοδο εσωστρέφεια και εκνευρισμού. Οικονομικά ζητήματα είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν.

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει πιο έντονα τον γεννημένο στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, σηματοδοτεί νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα σε προάγουν σαν προσωπικότητα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και η ανάγκη για συντροφικότητα και αποδοχή γίνεται ακόμα πιο έντονη. Συναισθηματικά, βγάζει μία έντονη ανάγκη για ισορροπία και συντροφικότητα που μπορεί να σε οδηγήσει να ανεχτείς καταστάσεις και συμπεριφορές από το ταίρι σου που ίσως δεν θα έπρεπε. Από την άλλη η τάση σου για κριτική μπορεί να ενοχλήσει, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις το μέτρο. Θα είναι ιδανικό να προσπαθήσεις να καλύψεις τις ανάγκες του συντρόφους σου αλλά και τις δικές σου χωρίς να επικρίνεις αλλά να κατανοείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω των συνεργασιών σου μπορεί να προκύψει που θα βγάλει την καλαισθησία και την επικοινωνιακή σου διάθεση στην επιφάνεια.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα αφού βγάζεις έντονες τάσεις μοναχικότητας και καχυποψίας για τους γύρω σου. Οικονομικές διευθετήσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Συναισθηματικά, προσπάθησε να μην αντιμετωπίζεις καχύποπτα το ταίρι σου αφού η ζήλεια και η ανασφάλεια μπορεί να σε κάνει να συμπεριφερθείς παράλογα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει σε χώρους ψυχολογίας ή εσωτερισμού που μπορεί να κινείσαι και τα συναισθήματα που νιώθεις είναι πολύ έντονα.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι