Ιχθείς Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 13/07 - 19/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 179

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Ιχθείς αυτή την εβδομάδα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις. Από την αστρολόγο Μαρία Ραπτοδήμου.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς

Ιχθύες, προσπάθησε να μην δημιουργήσεις σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή λόγω των έντονων ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν η ψυχολογία σου. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 15.07 μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να εξουσιάσει στο ταίρι σου. Αυτό να θυμάσαι ότι θα έχει δυσάρεστες συνέπειες για εσένα. 

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου και να μείνεις μακριά από χειριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Μπορείς να χαρείς τα έντονα συναισθήματα και το πάθος μένοντας μακριά από ανασφάλειες και αμφιβολίες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου και να τονίσουν την ανάγκη για ριζική αλλαγή στον έρωτα. Το πάθος που προκαλούν μπορεί να σε φοβίσει, προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις έντονα ένστικτα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να μπουν εμπόδιο στις φιλοδοξίες σου δημιουργώντας παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου. Η διαίσθησή σου θα σε προστατέψει από κακοτοπιές και παγίδες για αυτό καλά θα κάνεις να την ακούσεις. Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία στον Αιγόκερω 14.07 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις θέσει σε επαγγελματικό επίπεδο, αξιοποίησε τις οποίες ευκαιρίες σου δοθούν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Ιχθύς αυτή την εβδομάδα

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τους Ιχθείς

Ως ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο που είστε, εκλιπαρείτε για ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά μήπως γίνεστε αυτοκαταστροφικοί, κλεισμένοι στο δικό σας μικρό κόσμο; Ο Ήλιος στον Καρκίνο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σε αντίθεση με τον Δία και τον Πλούτωνα στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, δημιουργεί μια εσωτερική σύγκρουση αποκαλύπτοντας πως είναι οι δράσεις και οι επιλογές σας που κρατούν ζωντανό το συναισθηματικό σας χάος. Ίσως κατά βάθος ποθείτε περισσότερο ενθουσιασμό στη ζωή σας. Αντί να σαμποτάρετε την ασφάλεια για την οποία έχετε αγωνιστεί τόσο σκληρά να πετύχετε, αναζητήστε υγιείς, δημιουργικούς τρόπους για να πάρετε την αγάπη που τόσο ποθείτε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Σμάρω Σωτηράκη!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms