Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 13/07 - 19/07/2020

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 123

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Την δώσατε τη συναισθηματική σας μάχη και θα σας αποκαλύψω πως λήγει το μεταβατικό στάδιο και περνάτε επιτυχώς σε περίοδο καρποφορίας. Ένα  πρόσωπο και ένα γεγονός θα σας αποδείξουν πως καλώς πράξατε ως τώρα και θα είστε στην ευχάριστη θέση να εισπράξετε συναισθηματική σταθερότητα, δεσμό αγάπης και ένα δυνατό άνοιγμα για ευνοϊκό μέλλον.

Επανασύνδεση. Αποφασιστικός θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να κινηθείτε με στόχο να ξανακερδίσετε το παλιό σας ταίρι και θα σας εκμυστηρευτώ πως θα τα καταφέρετε. Επιστρατεύστε όλες τις ερωτικές σας ικανότητες, γιατί τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία όχι μόνο να πλησιάσετε το παλιό σας ταίρι αλλά και να το σταθμεύσετε σταθερά στο πλάι σας.

Νέα γνωριμία. Θα εντυπωσιαστείτε από την ομορφιά και την επιβλητική προσωπικότητα που θα έχει πρόσωπο που θα σας συστήσουν σε τυχαία χρονική στιγμή. Δεν θα σας κρύψω πως θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και μάλιστα σε βαθμό που θα εκπλήξει κι εσάς τους ίδιους. Θυμηθείτε την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας και κάντε άφοβα το μεγάλο βήμα, δεν θα λάβετε απόρριψη.

Σχέση - γάμος. Η διάθεση σας να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας θα σας οδηγήσει στο να κάνετε τολμηρές προτάσεις που θα γίνουν αποδεκτές από το συντροφικό σας ταίρι, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να δώσετε νέα πνοή στη σχέση σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος σε συνδυασμό με τα γεγονότα που θα υπάρξουν, θα σας δώσουν την ευκαιρία να φέρετε επιτυχώς τις αλλαγές που αναζητάτε. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-07-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms