Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 22/04 - 28/04/2024

Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 129

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Μην παρασυρθείτε από απαισιόδοξες σκέψεις, γιατί τώρα ξεκινά περίοδος δικαίωσης και καταφθάνει δίπλα σας αυτό ακριβώς που αρμόζει στους κόπους σας. Ξαφνικές συναντήσεις θα δώσουν νέα τροπή στα δεδομένα και μια έντονη συνομιλία θα κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να συνειδητοποιήσει πως αν δεν ζητήσει συγγνώμη, δεν θα καταφέρει ποτέ να σας ξανακερδίσει.

Επανασύνδεση. Μετανιωμένο θα σας πλησιάσει το πρόσωπο που σας απογοήτευσε, κάντε τον κόπο να το εμπιστευτείτε γιατί θα σας μιλήσει με κουβέντες που δεν θα είναι καθόλου επιπόλαιες. Δεν θα έχει στόχο απλά και μόνο σας τουμπάρει, σας ενημερώνω πως ο κύριος σκοπός του θα είναι ο δεσμός, θα θέλει να διεισδύσει δυναμικά στη ζωή σας χωρίς πισωγύρισμα.

Νέα γνωριμία. Θα σας αποκαλυφθεί ερωτικά ένα πρόσωπο που θα αποδειχτεί πως θα έχει τη διάθεση  να κάνει τα πάντα για σας. Σας κρύβεται καιρό αλλά τώρα θα βρει το θάρρος να σας φανερώσει την κρυμμένη του για εσάς έλξη. Μην αφήσετε το ξάφνιασμα να σας αποσυντονίσει, κινηθείτε άμεσα και θα δείτε πως αδίκως χάθηκε τόσος χρόνος μεταξύ σας.

Σχέση – Γάμος. Έχοντας έντονη την ανάγκη να βρείτε το δίκιο σας θα αναζητήσετε ξεκαθαρίσματα, θα απαιτήσετε εξηγήσεις και θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Η αναλυτική συζήτηση που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, θα διευκρινίσει πλέον ποιος φταίει και πάνω σε τι ακριβώς, και θα κλείσει οριστικά τυχόν συναισθηματικά αδιέξοδα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-04-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστρολογικός χάρτης