Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 04/12 - 10/12/2023

Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 128

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Ξαφνικά και απρόσμενα συμβάντα θα σας ανοίξουν δρόμο για νέες και πολύ ευχάριστες αλλαγές, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τις παλιές αρνητικές καταστάσεις. Κλείνει ο κύκλος της απαισιοδοξίας και ένα πολύ ευχάριστο γεγονός όχι μόνο θα τονώσει την αισιοδοξία σας, αλλά ταυτόχρονα θα σας ανοίξει τη διάθεση για καινούρια ερωτικά σχέδια.

Επανασύνδεση. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το γεγονός της επανασύνδεσης, ένα τηλεφώνημα που θα συνοδεύεται από πρόταση συνάντησης, θα είναι τα πρώτα βήματα που θα σας ανοίξουν διαδρομή επανένωσης. Φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε από το πρώην ταίρι σας, γιατί θα βασίζονται στην ειλικρίνεια και θα γίνουν κατόπιν συνειδητοποιημένης σκέψης.

Νέα γνωριμία. Τυχερό συμβάν θα είναι αυτή η νέα γνωριμία που θα προκύψει, γιατί θα σας δώσει τη δυνατότητα να φύγετε από το στάδιο του εφήμερου και να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή σε ένα πιο δεσμευμένο επίπεδο. Τα γεγονότα θα φέρουν κοντά σας πρόσωπο ανάλογο του χαρακτήρα σας και των επιθυμιών σας. Αξιοποιήστε τις εξελίξεις, έρχονται ευχάριστες και πολύ δυνατές προτάσεις.

Σχέση – Γάμος. Θα διανύσετε μια πολύ όμορφη περίοδο αγάπης και  συναισθηματικής στήριξης. Το ταίρι που βρίσκεται κοντά σας, θα σας αποδείξει εμπράκτως πως μπορεί να στηρίξει τις επιθυμίες σας και να πορευτεί δίπλα σας με κοινούς στόχους. Θα προκύψει ευτυχισμένο γεγονός που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μαζί και ενωμένοι με κοινά όνειρα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms