Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 17/12 - 23/12/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 122

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Ένα απρόσμενο γεγονός, που η αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας δε θα το αφήσει να φάνει αρνητικό, θα σας περάσει στο στάδιο της αξιολόγησης, της ενδοσκόπησης και της αυστηρής κριτικής. Τα πορίσματά σας, θα σας βοηθήσουν, πρώτον, να μην πέσετε ξανά στα ίδια λάθη και, δεύτερον, θα σας κάνουν πιο διορατικούς στην από εδώ και πέρα πορεία σας. Αυτό το γεγονός θα γίνει σταθμός στη ζωή σας.

Επανασύνδεση. Παίρνετε την απόφαση να κάνετε τα στραβά μάτια σε κάποια αρνητικά στοιχεία που έχει το πρόσωπο που αγαπάτε. Είναι μια απόφαση καθαρά δική σας και δε θα δεχτείτε παρεμβάσεις. Δε θα αρνηθείτε την επανασύνδεση που θα ζητήσει και η θερμή στάση που θα δείξετε θα τον κάνουν να παραδεχτεί την εγωιστική του συμπεριφορά, όμως, κάντε τον κόπο να αναρωτηθείτε, μήπως το να παραδεχτεί απλά και μόνο ότι φέρθηκε εγωιστικά δεν είναι πλέον αρκετό;

Νέα γνωριμία. Μην κάνετε το λάθος και ανακατέψετε το παρελθόν με το μέλλον, γιατί θα διατηρήσετε ένα άτονο και βαρετό παρόν. Θα σας δοθεί  η ευκαιρία να βάλετε στη ζωή σας ένα καινούργιο πρόσωπο, αυτό όμως θα απαιτεί καθαρή σκέψη και διάθεση για νέες εμπειρίες. Επειδή αυτό το πρόσωπο δε θα είναι μια απλή εμπειρία στη ζωή σας αλλά κάτι πολύ πιο βάσιμο, τολμήστε να προχωρήσετε και μη συγκρίνετε τα ασύγκριτα.

Σχέση – Γάμος. Έρχονται αλλαγές μέσα στη σχέση σας και δε θα είναι καθόλου αρνητικές. Θα περάσετε σε ένα νέο κύκλο καταστάσεων και συναισθημάτων και θα εμφανιστούν στην επιφάνεια κρυμμένα αισθήματα αλλά και παραμελημένες δυνάμεις, με αποτέλεσμα τα δεσμά που σας ενώνουν να γίνουν πιο δυνατά και πολύ πιο σταθερά. Μην σας αγχώσουν οι αλλαγές, γιατί η κατάληξη θα σας ανεβάσει ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση! Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms