Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 122

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας δημιουργήσει έντονη αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Τυχερά γεγονότα θα εμφανιστούν στη ζωή σας, αποκαλυπτικά λόγια θα σας ανοίξουν τα μάτια και έρχονται αλλαγές ριζικές, που θα αποτινάξουν μια και καλή την απαισιοδοξία σας.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που έχετε την εντύπωση πως η  αγάπη ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας δεν έχει σβήσει, τότε θα σας αποδειχτεί πως έχετε απόλυτο δίκιο. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σας και ένα γεγονός θα σας φέρει σε προσωπική συνάντηση. Βρείτε τη δύναμη και εξωτερικεύστε αυτό που νιώθετε, γιατί θα διαπιστώστε πως είναι αμοιβαίο και πολύ γρήγορα το τέλος θα ξαναγίνει αρχή.

Νέα γνωριμία. Κάποιο πρόσωπο αναμένει τη σωστή ευκαιρία για να τρυπώσει πρώτα στο οπτικό σας πεδίο και ύστερα στην καρδιά σας. Θα σας πλησιάσει με τρόπο πολύ ευγενικό και διακριτικό, αν δεν θέλετε να διαγράψετε την προοπτική μιας σταθερής σχέσης, τότε ανταποκριθείτε με την ίδια θετική στάση που θα σας εκδηλώσει.

Σχέση - γάμος. Ηρεμία και έντονη ερωτική διάθεση θα υπάρξει στη σχέση σας. Ένας κοινός σας στόχος θα βρει την επιτυχία που αναζητάτε, γεγονός που θα σας ενώσει ακόμα περισσότερο με πιο δυνατά αισθήματα. Έρχεται ευχάριστη κατάληξη σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί και μια υπόθεσή σας κλείνει με πολύ ευχάριστα μαντάτα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι