Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 16/12 - 22/12/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 123

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Ένα τυχαίο γεγονός, σε συνδυασμό με μια ριζική απόφαση που θα πάρετε, θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα γίνει πραγματικότητα ένα μεγάλο σας όνειρο. Μείνετε πιστοί στις βαθιές σας επιθυμίες, ενεργοποιήσετε την ισχυρή θέληση που διαθέτετε και θα σας φανερώσω πως αυτό που αναζητάτε θα έρθει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι φαντάζεστε.


Επανασύνδεση. Αλλαγμένη συμπεριφορά θα έχει το παλιό σας ταίρι, θα εμφανιστεί με έντονη τη διάθεση της συγκαταβατικότητας και της συμφιλίωσης. Θα σας εκπλήξει το γεγονός ότι θα παραδεχτεί τα λάθη του και αν εκτιμήσετε την ειλικρίνεια που θα σας δείξει, αποφεύγοντας εγωισμούς και αντίποινα, τότε θα βρεθείτε πολύ κοντά σε κατάληξη επιτυχημένης επανασύνδεσης.


Νέα γνωριμία. Καρμική θα είναι η καινούργια γνωριμία που θα εμφανιστεί στο δρόμο σας και πολύ γρήγορα θα αποτελέσει σταθμό στη ζωή σας. Τυχαία συμβάντα θα δρομολογήσουν τα γεγονότα κι αν τα ακολουθήσετε χωρίς άγχος και άτοπες ανασφάλειες, τότε πολύ σύντομα θα καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό αγάπης και ερωτικής εμπιστοσύνης.


Σχέση- γάμος. Συναισθηματικό και ψυχολογικό άνοιγμα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Θα γίνουν εκμυστηρεύσεις και εξομολογήσεις, καταλήγοντας σε μια πολύ σοβαρή πρόταση που θα δώσει νέα πορεία στη ζωή σας. Είστε στη χρονική στιγμή που μια κοινή σας επιθυμία θα γίνει πράξη και θα καταφέρετε να φτάσετε ενωμένοι σε σημείο κορυφής.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Μη χάσεις το νέο video του Μάνου Μηκίδη που αποκαλύπτει τι θα συμβεί αναλύοντας τις κάρτες Ταρώ του μήνα ! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-12-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms