Ταρώ Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιχθύς - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 115

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά και ερwτικά σας, διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Έρχονται ευχάριστα συναισθηματικά γεγονότα που θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, θα σας απαλλάξουν από ανασφάλειες και θα ενδυναμώσουν κατά πολύ την αυτοπεποίθησή σας. Θα υπάρξει ένωση ερωτική και συναισθηματική με πρόσωπο που αν το καλοδεχτείτε, τότε θα κάνει πράξη μια πολύ μεγάλη σας επιθυμία φέρνοντας μόνιμη χαρά στη ζωή σας.

Επανασύνδεση. Η επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας αυτή τη φορά θα φέρει σταθερό και δεσμευτικό αποτέλεσμα. Δεν θα είναι μια απλή δεύτερη ευκαιρία, αλλά θα είναι το ξεκίνημα μιας καινούργιας περιόδου με πολύ δυνατές υποσχέσεις που θα τηρηθούν και θα καταλήξουν σε μακροχρόνιο δεσμό. Θα υπάρξουν όρκοι δέσμευσης, που θα φτάσουν μέχρι και την επισημοποίηση. 

Νέα γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλωθεί ερωτικά και θα αρχίσετε να το βλέπετε με πολύ θερμό μάτι, όμως δεν θα είναι νέα γνωριμία. Είναι πρόσωπο που ήδη το γνωρίζετε, βρίσκεται σε χώρο που κινείστε και μέχρι τώρα οι επαφές σας ήταν μόνο φιλικές. Με αφορμή ένα συμβάν, θα καταφέρει να σας ανοιχτεί και θα σας δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε πως κάπου στο βάθος, τρέφατε και εσείς έλξη ερωτική.

Σχέση - γάμος. Περνάτε σε περίοδο ανταμοιβής και καρποφορίας και δεν θα σας κρύψω πως για όσους από εσάς επιθυμείτε νέο μέλος στην οικογένειά σας, τώρα θα είναι κατάλληλη περίοδος για θετικά αποτελέσματα. Καταφθάνει γεγονός χαράς και ευτυχίας που θα σταθεροποιήσει τη σχέση σας, φέρνοντας ακόμα πιο ισχυρές δεσμεύσεις. Αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και απολαύστε τα ευχάριστα! Είμαι η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου, η αισθηματική ταρώ αποκαλύπτει με γεγονότα και ημερομηνίες τα πάντα για τα αισθηματικά σου. Κάλεσε με στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι