Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 30/11 - 06/12/2020

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 123

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Σε περίπτωση που νιώθετε πως δεν αναγνωριστήκαν επαρκώς οι προσπάθειές σας, τότε δώστε λίγο χρόνο στα γεγονότα, γιατί θα προκύψουν καταστάσεις που θα σας βεβαιώσουν τελικά πως ό, τι κάνατε ή ό, τι θυσιάσατε δεν πήγε στράφι. Θα το νιώσετε το συναίσθημα της δικαίωσης και θα υπάρξει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας γεμίσει με άπλετη αισιοδοξία.
 

Επανασύνδεση. Στη συζήτηση που θα προκύψει ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας, θα τα πείτε έξω από τα δόντια και οι δυο σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, ίσως και αιχμηρά λόγια, όμως θα βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που θα εξανεμίσουν λανθασμένες απόψεις και άδικες εντυπώσεις. Θα υπάρξει αλλαγή γνώμης κι από τις δυο πλευρές, καταλήγοντας σε θερμή επανασύνδεση.
 

Νέα γνωριμία. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό είχατε κάποιες μικροατυχίες στο θέμα της νέας γνωριμίας, όμως αυτή τη φορά η τύχη θα σας φερθεί δίκαια και εξίσου γενναιόδωρα. Θα υπάρξει στον δρόμο σας πρόσωπο με χαρακτήρα και εμφάνιση προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις σας, γι' αυτό αρπάξτε την ευκαιρία και μη σκεφτείτε ούτε λεπτό να χρονοτριβήσετε.
 

Σχέση – Γάμος.  Περνάτε σε περίοδο κατανόησης και αλληλοεκτίμησης, με λίγα λόγια, τα πράγματα ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας ταίρι θα μπουν σε τάξη και θα προκύψει δυνατό συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, που θα σας πείσει πως αυτό που υπάρχει μεταξύ σας δεν είναι ούτε αβάσιμο ούτε επιφανειακό. Θα βεβαιωθείτε πως υπάρχουν δυνατά αισθήματα αγάπης που αξίζει να τα διατηρήσετε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms