Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 17/06 - 23/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 122

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Αν τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρηθήκατε από κακοτυχίες και εμπόδια, τώρα έρχονται ευχάριστες αλλαγές, με εκπλήξεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Μια συνάντηση θα φέρει επιτυχία στην ερωτική σας ζωή, κάτι που κυνηγάτε εδώ και πολύ καιρό θα έρθει και μάλιστα με σκοπό μονιμότητας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν, αποφύγετε την αδράνεια.

Επανασύνδεση. Σε ξαφνική και ανυποψίαστη στιγμή, θα  εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Θα σας εκπλήξουν οι πολύ τολμηρές και σοβαρές διαθέσεις που θα εκδηλώσει, φέρνοντας αλλαγή στην καρδιά και στο σκεπτικό σας. Θα σας παροτρύνω να ρισκάρετε μια δεύτερη αρχή, γιατί αυτή τη φορά θα υπάρχει ενδεχόμενο οριστικής δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει συνειδητοποιημένα πως θέλετε να συνεχίσετε τη ζωή σας με νέα γνωριμία, διαγράφοντας οριστικά τα παλιά, τότε η μεγάλη ευκαιρία καταφθάνει. Εντυπωσιακό παρουσιαστικό, ερωτική γοητεία, θερμός χαρακτήρας, αυτό το πρόσωπο θα αποτελέσει μεγάλο τυχερό για εσάς, γι' αυτό το νου σας να μη σας πιάσουν ηττοπάθειες και σας φύγει μέσα από τα χέρια.

Σχέση - γάμος. Ανεπιφύλακτα σας φανερώνω πως έρχεται μεγάλη χαρά, μια κοινή επιθυμία που έχετε εσείς και το ταίρι σας θα γίνει πραγματικότητα και με κοινές ανάγκες θα πορευτείτε σε μελλοντικές κατευθύνσεις. Είστε στη χρονική στιγμή που θα βιώσετε ευτυχισμένο γεγονός, που θα σας δώσει περισσότερη ασφάλεια και πιο δυνατή συντροφική αγάπη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι