Ταρώ Εβδομαδιαίες προβλέψεις, Ιχθύς 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 123

Ενημερωθείτε πως θα πάει η εβδομάδα αυτή στα αισθηματικά σας και διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές ταρώ για Ιχθύς. Με την κάρτα ταρώ και τις αισθηματικές εβδομαδιαίες ταρώ για Ιχθύς ανακαλύψτε πως θα είναι η εβδομάδα αυτή στο δεσμό σας ή αν θα κάνετε νέα γνωριμία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Αφήστε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και διατηρήστε την αισιοδοξία σας, γιατί τα συμβάντα θα σας δώσουν ευκαιρίες για πολύ μεγάλες και ευχάριστες αλλαγές. Θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να φτάσετε στους στόχους και στις επιθυμίες σας.

Επανασύνδεση. Είναι η σωστή ώρα να κινηθείτε άφοβα προς το δρόμο της επανασύνδεσης. Εφόσον η σκέψη σας, σας αποδεικνύει ότι το παλιό σας ταίρι είναι αδύνατον να το βγάλετε από την καρδιά σας, τότε μην τρενάρετε άλλο την κατάσταση και δράστε δυναμικά. Θα βρείτε θερμή ανταπόκριση απ' το πρόσωπο που αγαπάτε, γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος να καταπιέσετε τα αισθήματά σας. Φανείτε εκδηλωτικοί.

Νέα γνωριμία.  Αυτή τη φορά, θα έχετε το ταλέντο να χρησιμοποιήσετε επιτυχώς τη γοητεία και το ερωτικό σας ταπεραμέντο, γι' αυτό και θα καταφέρετε πολύ γρήγορα να φέρετε δίπλα σας το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας. Θα δοθεί άνοιγμα για προσωπικό ραντεβού και προοπτική σταθερής σχέσης. Αξιοποίησε τα τυχαία συμβάντα, δεν θα υπάρξει το ενδεχόμενο να πέσετε έξω.

Σχέση - γάμος. Μια διαφωνία που είχατε με το αγαπημένο ταίρι θα λυθεί κατόπιν δική σας κίνησης. Η διάθεσή σας για οριστικό ξεκαθάρισμα, σε συνδυασμό με την έξυπνη αντίληψή σας, θα γυρίσουν το δίκιο με το μέρος σας. Η ηρεμία που θα επέλθει θα φέρει ισορροπία στις ερωτικές σας διαθέσεις και θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τον ερωτισμό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι