Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 05 12 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 719

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και έντονες είναι οι ευαισθησίες που εκδηλώνονται καθώς ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμούσες καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργούν ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση. Πρόσεξε σε καθημερινές υποχρεώσεις γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που υπάρχει. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σε βοηθά να εκφράσεις με άνεση βαθύτερα συναισθήματα και πιθανά απωθημένα που μπορείς να έχεις, κάτι που θα λειτουργήσει απελευθερωτικά σε όσα ψυχολογικά βαρίδια μπορεί να περιορίζουν τη διάθεση σου.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 9 ως 15/12/2019. Δες το video!

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μοναδικές συζητήσεις με το ταίρι σου μπορούν να καταλήξουν σε ερωτική εξομολόγηση και να απογειώσουν το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και σου δημιουργούν τη διάθεση για σημαντικές και ειλικρινείς συζητήσεις.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Κριέ μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2019 21:23:21
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms