Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Κριός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 706

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα δημιουργήσει "αστραπές και βροντές" και θα σε φέρει στο προσκήνιο καθώς θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείς. Αν φτάσει στα αυτιά σου οτιδήποτε που δε σε βρίσκει σύμφωνο/η τότε θα εναντιωθείς αμέσως σε αυτόν που το είπε χωρίς να λογαριάσεις ποιος είναι. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση διαφορετικά η κατάσταση θα μυρίσει μπαρούτι και θα είσαι ένας από τους/ις ζημιωμένους/ες.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό που θα σου προκαλέσει κάποιος/α στη δουλειά να μεταφερθεί και στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου προσφέρει ισχυρές δόσεις συναισθήματος αλλά και εκνευρισμού!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-11-2017 20:14:10
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι