Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 24 06 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 711

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς και δεν μπορείς να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που σε πληγώνουν, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνικότητα και να επιδιώξεις να μείνεις μόνος σου βιώνοντας αυτές τις στιγμές. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορούν να αφορούν την οικογένεια, καθώς έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις ξεκάθαρα και με δυναμισμό αλλά όχι με ένταση και αυτό θα γίνει θα εκτιμηθεί δεόντως από το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η καλή επικοινωνία και ο ερωτισμός θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανά προβλήματα που μπορεί να ταλάνισαν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά με πρόσωπα του παρελθόντος που κάνουν την εμφάνισή τους και επιδιώκουν την επιστροφή τους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 18:18:37
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι