Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 20 01 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 722

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Ασχολείσαι με το να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφα μαζί τους αφού η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι εσένα είναι κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει έναν ιδιότυπο εκνευρισμό που πιθανόν να εκδηλωθεί στη σχέση ή στο περιβάλλον που θα βρεθείς αφού με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένος.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα σημαντικό είναι να μπορέσεις να κρατήσεις την αισιοδοξία και να μην εγκλωβιστείς στη γκρίνια και τη νευρικότητα που θα τονίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως δεν φαίνεται να είναι συμβατές με αυτό που σε ικανοποιεί. 

Ο Κριός το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Κριέ μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2020 16:20:08
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms