Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 18 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 707

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και είναι πολύ ευνοϊκή για να ασχοληθείς με δραστηριότητες με τις οποίες είσαι «ερωτευμένος/η»! Επίλεξε ένα χόμπι σου που έχεις να ασχοληθείς μαζί του καιρό ή πέρασε το χρόνο σου ζωγραφίζοντας, γράφοντας, κάνοντας μία καλλιτεχνική δραστηριότητα η οποία θα σε βοηθήσει να εκφραστείς. Μία καλή ιδέα είναι να πάρεις και κάποιο φίλο σου ή το/η σύντροφό σου και να βγείτε έξω καθώς σήμερα θα αναζητάς ερεθίσματα για να περάσεις καλά. Σε περίπτωση που τελικά κανονίσεις αυτή την έξοδο πρόσεξε καθώς είναι πιθανόν να περάσεις πάρα πολύ καλά και τελικά να ενδώσεις σε κάποιες καταχρήσεις!

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα έχεις τον τρόπο να τον/ην κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε πλησιάσει μέσω ενός φιλικού σου προσώπου και τα αισθήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι θετικά και από τις δύο πλευρές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 14:00:54
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι