Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Κριός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 705

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να τονίζει θέματα σχέσεων είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα και νέες συμφωνίες που θα σου αποφέρουν κέρδος. Την ίδια στιγμή η αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου εφιστά την προσοχή και σου υπενθυμίζει πως οι παγίδες και οι ανατροπές κρύβονται στις λεπτομέρειες.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μπορεί να πάρεις αιφνιδιαστικά τη μεγάλη απόφαση και να επισημοποιήσεις τη σχέση με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι πιθανότητες να βρεις σήμερα αυτόν/ην που θα καλύπτει τα στάνταρ σου είναι μεγάλες!

Ενεργειακά κοσμήματα για τα 12 ζώδια.

Aνακάλυψε το δικό σου και μετέτρεψε την αδυναμία του ζωδίου σου σε δύναμη.

Δες εδώ τη μεγάλη συλλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-09-2017 20:14:24
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι