Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Κριός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 706

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα επιλέξεις να κατεβάσεις ταχύτητα καθώς οι σκέψεις και τα άγχη σου θα σε απορροφήσουν με αποτέλεσμα να χάσεις προσωρινά τη συνηθισμένη σου ενέργεια. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και θα ενισχύσει κάθε είδους ανησυχία σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα κατευνάσει τις σκέψεις που σε ζορίζουν, σχεδόν θα τις ωραιοποιήσει. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που κάτι μέσα σου λέει πως δεν πρέπει να τους εμπιστευτείς και μην είσαι ανοικτός/η με όλους καθώς κάποιοι πιθανό να σε επιβουλεύονται.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Ο/η σύντροφός σου μπορεί να ανησυχήσει σήμερα καθώς το ερευνητικό σου βλέμμα θα τον τρομάξει! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να φανεί σαν τον έρωτα των ονείρων σου, σε συμβουλεύω όμως να περιμένεις λίγο μέχρι να βγάλεις συμπέρασμα καθώς η ημέρα ευνοεί τις εξαπατήσεις.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2018 02:50:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι