Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Κριός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 700

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα είσαι ο/η πρωταγωνιστής/στρια της ημέρας αδιαμφισβήτητα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου.  Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα τονίσει την παρόρμησή σου και μπορεί να φέρει και μια τάση υπερβολής στη συμπεριφορά σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα αυξήσει τη γοητεία σου και θα βοηθήσει να έρθεις κοντά με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Τα αισθηματικά σου θέματα θα είναι σε προτεραιότητα σήμερα και η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα τα ευνοήσει. Αν έχεις ταίρι σήμερα, θα συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματά του και θα νιώσεις ευτυχής. Αν δεν το έχεις βρει, ακόμα οι πιθανότητες να το βρεις σήμερα αυξάνονται κατακόρυφα! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Κριέ στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T22:20:35
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι