Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 06 03 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 858

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού σήμερα για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Κριός Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Κριέ, είναι γεγονός ότι επικεντρώνεται στα θέλω σου και αυτό είναι το κύριο για σένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην το εκδηλώνεις με άμεσο και επιθετικό τρόπο στο περιβάλλον σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι ξεκάθαρο ότι η καριέρα σου βιώνει έντονες στιγμές και αυτό είναι κάτι που σε επηρεάζει σημαντικά. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που πάνω στον παρορμητισμό σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Η σύγκρουση και οι αντιπαραθέσεις δεν θα βοηθήσουν, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά

Το να εκτονώνεις τα νεύρα σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είναι βέβαιο ότι δεν θα βοηθήσει να ξεπεράσεις την ένταση που νιώθεις. Φρόντισε να επιλέξεις δημιουργικές δράσεις και απασχόληση για εσένα και το ταίρι σου για να μπορέσεις να ξεπεράσεις την οποία νευρικότητα. Ο αδέσμευτος είναι γεγονός ότι θέλεις να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να βρεις το ιδανικό πρόσωπο για σένα, ο εκνευρισμός όμως δεν βοηθά.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-03-2021 18:51:08
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
6/3/2021