Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 20 06 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 706

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα ανεβάσεις ταχύτητες προκειμένου να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες σου και να απαλλαγείς από αυτές! Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας καθώς τα μηνύματα που περνάς στους γύρω σου θα είναι διπλά. Προσπάθησε να είσαι συγκεκριμένος/η με κάθε τι που θέλεις και άφησε τα «ναι μεν, αλλά» για να μην επικρατήσει σύγχυση. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και είναι μία καλή ευκαιρία για να αφήσεις για λίγο τις δουλειές και να ασχοληθείς να τους ανθρώπους που αγαπάς.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς το πρωί θα έχεις δουλειές και υποχρεώσεις που δεν θα σε αφήσουν να του/ης αφιερώσεις χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου εξάψει το ενδιαφέρον για να την παρατηρήσεις καλύτερα.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-06-2018 01:11:34
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι