Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 21 08 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 713

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα. Λογαριασμοί και οικονομικές διευθετήσεις έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προτεραιότητές σου. Το τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές συνθήκες στον εργασιακό χώρο και η δυναμική σου μπορεί να διασφαλίσει την επιτυχία. Το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να εκτονωθείς στο ταίρι σου λόγω ανασφαλειών, καλό είναι να δείξεις ψυχραιμία.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα προσπάθησε να πρωτοτυπήσεις στη σχέση σου, διαφορετικά η ένταση θα προκαλέσει συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να σε αιφνιδιάσει, παράλληλα όμως θα εντείνει τη νευρικότητα και τις φοβίες σου. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2019 03:29:43
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι