Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 19 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 707

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τον προϋπολογισμό σου προκειμένου να τα καλύψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και ανησυχίες που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό το πρωί υποδηλώνει πως δεν αποκλείεται να βρεις τρόπο να κερδίσεις κάποια έξτρα χρήματα. Αυτά μπορεί να έρθουν από το λογιστή σου από έναν συνέταιρο σου ή ακόμα και από ένα δημόσιο φορέα! Ακόμα και αν αυτά είναι λίγα να θυμάσαι πως θα έχουν πολύ θετική επίδραση στην ψυχολογία σου.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορείς να έρθεις πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου μεταφορικά και κυριολεκτικά καθώς η ατμόσφαιρα μεταξύ σας θα είναι θερμή! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ακόμα και αν βρίσκεται σε πλατωνικό επίπεδο προς το παρόν, θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-12-2018 01:01:36
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms