Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 23 10 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 716

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα βοηθώντας σε στο να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου και κυρίως του/ης συντρόφου σου. Σημαντικό είναι για εσένα να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Φρόντισε μόνο να μην εγκλωβίζεσαι στον εγωκεντρισμό και στην ανάγκη για προβολή που μπορεί να οδηγήσει στη δυσαρέσκεια των γύρω σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό εντείνει πιθανά την καχυποψία και τη νευρικότητα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθει σε σύγκρουση με το ταίρι σου θεωρώντας ότι δεν αντιλαμβάνεται αυτά που του ζητάς.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Έρχονται ετήσιες προβλέψεις για το 2020 από την Σμάρω Σωτηράκη αποκλειστικά στο κανάλι μας στο you tubeΚάνε τώρα εγγραφή για να τις δεις πρώτος!

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα βάλε νερό στο κρασί σου και κράτησε χαμηλούς τόνους γιατί η νευρικότητα μόνο αντιπαράθεση θα φέρει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, το έλλειμμα όμως καλής επικοινωνίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-10-2019 02:45:10
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms