Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 708

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο, κληρονομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν θα είναι εύκολο να τον χαλιναγωγήσεις. Το βράδυ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει ακόμα περισσότερο τη διαίσθησή σου και σε καθοδηγεί άκρως θετικά στο να λύσεις οικονομικά θέματα. Έντονα ρομαντικό και γεμάτο πάθος σκηνικό μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή, καθώς ευαισθησία και ερωτισμός εναρμονίζονται μοναδικά.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μοναδική ευκαιρία για να περάσεις άκρως ερωτικές και ρομαντικές στιγμές με το/η σύντροφό σου εκδηλώνοντας τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει το καρδιοχτύπι, καλά θα κάνεις να δώσεις χρόνο για να δεις τι πραγματικά θέλει το πρόσωπο που ενδιαφέρεται από εσένα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:18:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι