Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Κριός Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 700

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ο περίγυρος σου και οι δημόσιες σχέσεις παραμένουν στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει την επίδραση συγγενών, γνωστών ακόμα και γειτόνων στη ζωή σου! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει αδιάλλακτο/η με τις απόψεις σου και αυτό δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στους γύρω σου. Προσπάθησε να μην φτάσεις στα άκρα και εκνευριστείς με όλους προκειμένου να υποστηρίξεις τις απόψεις σου.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Ο τρόπος απέναντι στο ταίρι σου θα είναι παρεξηγήσιμος σήμερα καθώς θα το κάνεις να αισθανθεί μειονεκτικά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δώσε το πράσινο φως σε αυτόν/ην που θέλεις και μην περιμένεις στη γωνία μέχρι να κάνει κάποιο λάθος!  Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Κριέ στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-23T06:16:35
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι