Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 16 02 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 731

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Κριός Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαράς με το ταίρι σου ή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Επικεντρώνεσαι πιθανά σε σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, σε επαφές με πρόσωπα στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου και σε γεμίζουν χαρά και προσμονή. Φρόντισε βέβαια να μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου στην άκρη γιατί η τάση του να τεμπελιάζεις μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκτεθείς λόγω λαθών ή αμέλειας που μπορεί να δείξεις..

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά

Σήμερα η ευτυχία είναι αυτή που καθορίζει την προσωπική σου ζωή και δίνει ώθηση για όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το χιούμορ και ο ιδιαίτερα ευχάριστος χαρακτήρας σου είναι αυτό που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πολλές.

Ο Κριός το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Κριέ μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-02-2020 20:44:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms