Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 06 04 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 740

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Κριός Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Κριέ, το μεσημέρι προβλέπεται να είναι έντονο καθώς οι αντιπαραθέσεις για θέματα της καθημερινότητας μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που είναι αχρείαστες. Το βράδυ βρίσκεις την αισιοδοξία σου και λύνεις πιθανά ζητήματα που σε προβληματίζουν με μεγαλύτερη ευκολία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση στον εργασιακό χώρο είναι αυξημένη για αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Είναι σημαντικό να αποφύγει τις αντιπαραθέσεις μπορείς να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Δες την όποια κατάσταση από την θετική της πλευρά και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σε καθοδηγεί με άκρως θετικό τρόπο.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά

Οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας μπορεί να σε προβληματίσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στη σχέση σου, όμως βρίσκει τις κατάλληλες διεξόδους και αφήνεσαι τελικά στο πάθος. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εξετάσεις προσεκτικά τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία νέα γνωριμία.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-04-2020 23:38:50
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms