Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 15 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 706

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα σε απασχολήσουν έντονα και σήμερα καθώς μπορεί να εμφανιστούν νέα δεδομένα τα οποία θα σε κάνουν να τις δεις με μία διαφορετική οπτική. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε πιέσουν. Είναι πιθανό να νιώσεις πως παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, και αυτό θα σε κάνει να βρίσκεσαι σε κατάσταση άμυνας. Προσπάθησε να κρατήσεις μία διακριτική στάση ώστε να μπορέσεις να κρατήσεις και τα προσχήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στις συνεργασίες.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα θα είναι το μότο σου σήμερα και θα το ακολουθήσεις πιστά προκειμένου να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για κάτι που θέλεις, πρόσεξε όμως καθώς οι προθέσεις σου μπορεί να γίνουν αντιληπτές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν χρειάζεται βιαστικές κινήσεις ούτε προσπάθειες εντυπωσιασμού.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-08-2018 05:46:56
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms