Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Κριός Σήμερα - 21 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 706

Μάθε τι θα συμβεί στη ζωή σου η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη μας αποκαλύπτει τα πάντα για Κριός Σήμερα και μας αναλύει την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Μάθε πως θα είναι ο Κριός Σήμερα και πως σε επηρεάζουν οι όψεις σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Κριός Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου υπενθυμίζει τις ευαισθησίες σου και σίγουρα δεν θα νιώθεις και πολύ άνετα με αυτές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε προτρέπει να κοιτάξεις και επαγγελματικά ζητήματα καθώς εκεί υπάρχει το ενδεχόμενο να σου προκύψει μία ευκαιρία. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να επιτύχεις αυτά που θέλεις και το μόνο που μένει είναι να ακούς τη διαίσθησή σου. Προτίμησε να ασχοληθείς με τη δουλειά σου καθώς είναι ένας τρόπος να επικεντρωθείς κάπου και να ξεχάσεις τις ευαισθησίες που σε «ταλαιπωρούν».

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι τι θέλει να πει ο/η σύντροφος σου πριν καν μιλήσει και αυτό είναι ένα ισχυρό ατού σου, εκμεταλλεύσου το. Αν είσαι ελεύθερος/η το ενδιαφέρον σου για κάποιον/α θα ξεκινήσει λόγω της αποδοχής που θα έχει από τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-10-2018 08:39:25
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms