Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ταύρος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 656

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα νιώθεις ανασφαλής και θα προσπαθήσεις να μην αφήσεις οικονομικές εκκρεμότητες καθώς θα εντείνουν περισσότερο την ανασφάλεια σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, μπορεί να σου φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο πορτοφόλι σου ενώ δεν το περιμένεις. Βέβαια θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά κάθε τι που θα ακούσεις ή θα σου υποσχεθούν σήμερα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει πλάνες!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Η σχέση με το ταίρι σου έχει συναισθηματικό υπόβαθρο γι αυτό μην προσπαθήσεις να μετρήσεις τι παίρνεις και τι δίνεις καθώς θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση αλλά δεν θα πρέπει να ακούσεις όλα όσα θα σου πει. Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Ταύρε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-26T14:03:29
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι