Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ταύρος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.6  Ψήφοι: 800

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα μόρφωσης. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να ξεκινήσεις κάτι νέο που θα αυξήσει τα τυπικά σου προσόντα και θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση καθώς θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό είναι πολύ πιθανό να σε ωθήσει να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου με φανατικό τρόπο! Αν συναντήσεις και διαφωνίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα γίνεις εριστικός/η μαζί τους καθώς δεν θα δεχτείς εύκολα άλλη άποψη πέρα από τη δική σου.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Προτίμησε να κάνεις μια βόλτα με το ταίρι σου προκειμένου να χαλαρώσεις αλλά καλύτερα να μη ξεκινήσεις μια συζήτηση που ξέρεις εκ των προτέρων πως οι απόψεις σας είναι αντίθετες. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην εκθέσεις τις απόψεις σου σε μια νέα γνωριμία κράτησε και κάτι για αργότερα!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-11-2017 20:18:17
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι