Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 18 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 1178

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες δουλειές που πρέπει να κάνεις εσύ εκ μέρους των ανθρώπων της οικογένειάς σου. Αυτές θα έχουν μεγάλη γκάμα καθώς είναι πιθανόν να είναι είτε γραφειοκρατικές είτε ακόμα και δουλειές του σπιτιού. Σήμερα θα νιώθεις καλά με την ενασχόλησή σου με το σπίτι για αυτό και είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις μόνος/η σου τις δουλειές του σπιτιού προκειμένου να μη «φορτωθείς» με εξωτερικές υποχρεώσεις που δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Αν έχεις όρεξη είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του σπιτιού σου, να αλλάξεις κάτι μέσα σε αυτό ή να προσθέσεις ένα πολύ ωραίο αντικείμενο που θα το βλέπεις και θα σου φτιάχνει τη διάθεση!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μείνετε μέσα και να μην αναζητήσετε πολύβουα μέρη καθώς είναι πολύ πιθανόν να εκνευριστείς με τη φασαρία. Αν είσαι ελεύθερος/η η συζήτηση με κάποιον/α που έχεις γνωρίσει και σου αρέσει θα βοηθήσει να αναπτυχθεί ένα οικείο κλίμα ανάμεσά σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 13:54:07
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι