Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ταύρος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 741

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα η μέρα δεν θα είναι αρκετά απαιτητική και εσύ θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις δουλειές και υποχρεώσεις προκειμένου να προλάβεις να κάνεις όσες περισσότερες γίνεται. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σε προκαλεί να πάρεις τα μέτρα σου προκειμένου να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η κυρίως στο εργασιακό σου περιβάλλον. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει στον πειρασμό να παίξεις υπόγεια προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις αλλά μπορεί να εκτεθείς.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Το ταίρι σου θα πρέπει να είναι υπομονετικό διαφορετικά θα είναι δύσκολο να καταφέρει να διαχειριστεί τον εκνευρισμό σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου το πιο πιθανό είναι να μην έχεις χρόνο να αφιερώσεις στην προσωπική σου ζωή.

Ενεργειακά κοσμήματα για τα 12 ζώδια.

Aνακάλυψε το δικό σου και μετέτρεψε την αδυναμία του ζωδίου σου σε δύναμη.

Δες εδώ τη μεγάλη συλλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2017 09:53:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι