Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 20 01 2020

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 1430

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί σε βοηθάω να αντιληφθείς άμεσα πώς πρέπει να κινηθείς για να ευνοήθηκε από τις εξελίξεις. Να θυμάσαι ότι η καχυποψία μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου γι’ αυτό καλείσαι να την διαχειριστείς. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα και σκηνές ζηλοτυπίας που θα δονήσουν για τα καλά της σχέσης σου.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα σημαντικό είναι να μπορέσεις να αντισταθείς στις ανασφάλειες σου γιατί είναι αυτές που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε αναστατώσουν, όμως γεγονός είναι ότι τα αντικρουόμενα συναισθήματα σου δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τις στιγμές. 

Ο Ταύρος το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Ταύρε μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2020 15:58:14
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms