Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 29 02 2020

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 1446

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Ταύρος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστείς σε όποιον περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς φαίνεται να παίρνει σημαντικές πρωτοβουλίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στην συμπεριφορά σου καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός και εριστικός με όσους δεν είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τα βήματά σου. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να δεις σημαντικές συνεργασίες που μπορείς να επιτυχείς και τα πιθανά μπορούν να σου προσφέρουν πολλά και σε οικονομικό επίπεδο.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά

Σήμερα εκφράζοντας αυτά που νιώθει στο ταίρι σου είναι τελικά αυτό που θα δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται να δίνουν ώθηση στην προσωπικότητά σου. 

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-02-2020 04:45:43
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms