Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ταύρος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 712

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Τα οικογενειακά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να σε "ταλαιπωρούν". Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι μια καλή ευκαιρία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επικρατήσει η λογική. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα καταφέρεις να πάρεις ανάσα. Είναι πολύ πιθανό να έχεις προτάσεις για έξοδο από τους φίλους σου ή το/η σύντροφο σου και αν δεν τις αρνηθείς είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει να λύσεις θέματα που έχουν προκύψει στη σχέση με το ταίρι σου και να τα αφήσετε στην άκρη. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου το δεύτερο μισό της ημέρας ενδείκνυται για νέες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-07-2017 09:47:20
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι