Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 15 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 1025

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα νιώσεις κουρασμένος/η από την εργασιακή σου καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που έχεις τις τελευταίες ημέρες και αυτό θα γίνει εμφανές και στη συμπεριφορά σου καθώς ενδέχεται να είσαι λίγο περισσότερο νευρικός/η από το συνηθισμένο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε παρασύρει και να κάνει εμφανή τη δυσφορία σου στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, ακόμα και αν δεν σου την έχουν προκαλέσει εκείνοι. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα αν βρεθείς με κόσμο εκτός δουλειάς αλλά και στον εργασιακό σου χώρο!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο/η σύντροφος σου θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα καθώς υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πληρώσει τον εκνευρισμό σου και μάλιστα άδικα, για αυτό προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός σου δεν θα βοηθήσει να κρίνεις ένα αισθηματικό ζήτημα και να πάρεις κατάλληλες αποφάσεις.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-08-2018 05:46:17
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms