Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 20 04 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 1225

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να κρατήσεις ισορροπίες σε προσωπικό και το επίπεδο έχοντας την ανασφάλεια της μοναξιάς έντονη μέσα σου. Προσοχή γιατί καταπιέζεις τα δικά σου θέλω για χάρη των άλλων. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό πλαίσιο για νέες συνεργασίες πού να έρθουν στη ζωή σου, θα πρέπει όμως να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και όχι το συναισθηματισμό γιατί πιθανά τα φαινόμενα να απατούν και εσύ στο τέλος να απογοητευτείς.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ιδανικά μπορείς να περάσεις όμορφα με το/η σύντροφό σου δημιουργώντας το κατάλληλο ρομαντικό κλίμα για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς γοητεύεις, θα πρέπει όμως να θυμάσαι ότι οι αυταπάτες θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και θα πληγωθείς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2019 13:14:20
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι