Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 23 10 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 1388

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν. Έντονη είναι η διάθεση να είσαι κοντά με οικεία πρόσωπα, να νιώσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που μπορούν να σου δώσουν. Πρόσεξε μόνο γιατί η έντονη κυκλοθυμία μπορεί να οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια και μελαγχολία κάτι που θα επηρεάσει και το περιβάλλον τριγύρω σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα της οικογένειας διαφωνώντας για την εξέλιξη υποθέσεων, προσπάθησε να μην επηρεαστείς και σε προσωπικό επίπεδο.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Έρχονται ετήσιες προβλέψεις για το 2020 από την Σμάρω Σωτηράκη αποκλειστικά στο κανάλι μας στο you tubeΚάνε τώρα εγγραφή για να τις δεις πρώτος!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα έντονα μεταβαλλόμενη διάθεση και νευρικότητα μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία η έντονη εσωστρέφεια και η μοναχικότητα δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικά παιχνίδια.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-10-2019 02:35:42
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms