Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 17 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 1123

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η ανάγκη σου να μείνεις μόνος/η μακριά από όλους θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την τάση να απομονωθείς, έστω προσωρινά! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την καχυποψία σου και μπορεί να σε κάνει να απομακρυνθείς ακόμα και από αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να θυμηθείς την ικανότητα της διάκρισης, καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να μην τους βάλεις όλους στο ίδιο τσουβάλι! Προτίμησε να ασχοληθείς με ένα εργασιακό σου ζήτημα προκειμένου να σταματήσεις τις σκέψεις που αγχώνουν.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι αρκετά καχύποπτος/η απέναντι στον/τη σύντροφό σου και αυτό δεν θα βοηθήσει τη σχέση σας αλλά ούτε και τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να προσέξεις τα φανταστικά σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου καθώς δεν θα βοηθήσουν να εξελιχθεί ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-12-2018 13:41:40
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms