Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 05 12 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 1415

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορείς να εκφράσεις πιθανά σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις αφού μπορεί να γίνουν από κοινού στόχοι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει στη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να γίνεις αλαζονικός και αυτό θα ενοχλήσει τους γύρω σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για συζητήσεις που μπορεί να φέρουν σημαντικές συνεργασίες και έτσι μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου έχοντας δίπλα σου σημαντικούς έργου στην προσπάθειά σου.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 9 ως 15/12/2019. Δες το video!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η επικοινωνία είναι μοναδική και μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή σε κοινούς στόχους που έχετε με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει, καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο κοινός τρόπος σκέψης.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Ταύρε μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2019 21:11:03
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms