Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ταύρος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.6  Ψήφοι: 874

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Άλλη μία ημέρα που οι φίλοι σου όχι μόνο θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα σου αλλά και τα θέματα που τους απασχολούν θα έχουν προτεραιότητα για εσένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να προσφέρεις σε όποιον χρειαστεί τη συμβολή σου ιδιαίτερα αν είναι και κάποιος/α φίλος/η σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σου και αυτό θα γίνει το αδύναμο σημείο σου καθώς μπορεί να υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ανιδιοτέλεια σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια γεγονότα του παρελθόντος. Άφησε τα εκεί οπού ανήκουν και μην τα αναμοχλεύεις.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα εσύ μπορεί να θέλεις να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου και το ταίρι σου να έχει άλλα σχέδια όμως καλύτερα να το διαπραγματευτείς με ειλικρινή διάθεση και όχι με ψέματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου προκαλέσει ψευδαισθήσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-02-2018 23:32:10
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι