Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 24 04 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 928

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οικογενειακά θέματα καθώς όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα τόσο θα φέρνει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου στο προσκήνιο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις όπως μια δραστική αλλαγή εντός του σπιτιού σου. Είναι πιθανό ακόμα και να αποφασίσεις να μετακομίσεις σε ένα νέο σπίτι ή να μείνεις μαζί με το/η σύντροφο σου. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις το μόνο σίγουρο είναι πως οι αποφάσεις σου θα ταράξουν τα ύδατα!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Μία ξαφνική πρόταση από τον/τη σύντροφό σου που σχετίζεται με θέματα σπιτιού θα σε εκπλήξει πιθανόν ευχάριστα, καθώς είναι πιθανό να πέσει στο τραπέζι ακόμα και η προοπτική μιας συγκατοίκησης. Αν είσαι ελεύθερος/η τα πράγματα σε μία νέα γνωριμία θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα καθώς θα νιώθεις οικεία μαζί της.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-04-2018 03:38:47
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι