Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 21 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 1080

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με κάποιο ζήτημα που αφορά ένα κολλητό σου φίλο παρά με τα δικά σου θέματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς θα τονίσει τη διάθεση σου να προσφέρεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να πείσεις τους φίλους σου να κάνετε μία εκδρομή προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις. Επίσης αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε αφορά σε αισθηματικό επίπεδο στο φιλικό σου περιβάλλον, άδραξε την ευκαιρία που θα έρθει για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μπορείς να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να σε ακολουθήσει στο πρόγραμμα της ημέρας καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σου χαρίζει εξαιρετική πειθώ. Αν είσαι ελεύθερος/η μία φιλική σχέση μπορεί να μεταμορφωθεί σε ερωτική από τη μία στιγμή στην άλλη.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-10-2018 08:31:32
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms