Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Ταύρος Σήμερα - 24 06 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 1282

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς δίνοντάς σου την ευκαιρία να συναναστραφείς με φίλους και να περάσεις όμορφα μαζί τους συζητώντας για διάφορα κοινωνικά ή πολιτικά θέματα που μπορεί να σας αγγίζουν. Στόχοι και όνειρα έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να κάνεις βήματα προς την επίτευξη όσων έχεις ονειρευτεί. Το τρίγωνο της με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές συνθήκες για να περάσεις όμορφα, καθώς η επικοινωνία βρίσκεται στο αποκορύφωμά και δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθείς με φιλικά πρόσωπα από κοινού σε εμπορικές συμφωνίες πιθανά σας ενδιαφέρουν.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα εκμεταλλεύσου την ημέρα για να λύσεις ζητήματα για να θέσεις νέους στόχους με το ταίρι σου που μπορείτε να τους πετύχετε προσπαθώντας ομαδικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανά να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει το κέφι τη διάθεση για επικοινωνία και το ερωτικό στοιχείο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 18:15:36
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι