Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Ταύρος Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 691

Καθημερινά η αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη γράφει για Ταύρος Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη και μας φανερώνει τι να περιμένει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μάθε πως θα είναι ο Ταύρος Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου, Ταύρος Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα οτιδήποτε και να κάνεις θα το συγκρίνεις με τους άλλους καθώς χρειάζεσαι ένα μέτρο σύγκρισης για να κατευνάσεις την ανασφάλεια που νιώθεις.  Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες σου κυρίως τις οικονομικές. Μην ασχολείσαι και μην κρίνεις τις ενέργειες των άλλων προκειμένου να νιώσεις καλύτερα και εστίασε σε δικά σου θέματα. Η ημέρα μπορεί να φέρει οικονομική στενότητα για αυτό προνόησε και μην αρχίσεις τα έξοδα!

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα είσαι απόμακρος/η και αδιάφορος/η προς το ταίρι σου καθώς στο μυαλό σου βρίσκονται οικονομικά θέματα που δεν σου αφήνουν όρεξη να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Ταύρε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-23T06:14:51
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι