Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Αιγόκερως Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 570

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η εσωστρέφεια σου σήμερα θα είναι το βασικό σου γνώρισμα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διαφυλάξεις τα σχέδια σου και να τα κρατήσεις μόνο για εσένα. Σήμερα ίσως μάθεις κάτι που θα σε εκνευρίσει καθώς τόσο καιρό ήταν κρυμμένο και μαζί με αυτό θα κλονιστεί και η εμπιστοσύνη σου προς όλους! Μπορεί με αφορμή κάποιο θέμα το μυαλό σου να κάνει σενάρια επιστημονικής καχυποψίας για αυτό θα πρέπει να ασκήσεις βούληση και λογική σκέψη προκειμένου να τα σταματήσεις!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα οι ερωτήσεις προς το ταίρι σου θα είναι ανακριτικής φύσεως αλλά με αυτό μπορεί να προσβάλλεις την εμπιστοσύνη του. Αν είσαι ελεύθερος/η δε γίνεται να αφήσεις μια γνωριμία να εξελιχθεί αν σκέφτεσαι με καχυποψία!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-12-2017 09:13:12
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι