Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 15 11 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 572

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και να διευθετήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να τα φέρεις εις πέρας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό μπορεί να ξαναφέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχουν άμεση επίδραση στα οικονομικά σου. Σήμερα αν το θελήσεις μπορείς να βγεις ιδιαίτερα ευνοημένος/η από οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσδιορίσεις τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σου.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Μία συζήτηση που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να σε γυρίσει πίσω σε αναμνήσεις του παρελθόντος, όμως αυτό δεν είναι κακό καθώς θα αναθερμάνει το κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα δώσει άλλο νόημα σε μία κοινωνική υποχρέωση.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2018 22:43:07
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms