Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 26 03 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 573

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα δεν θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση να κάνεις οτιδήποτε καθώς τις τελευταίες ημέρες θα έχεις παρατηρήσει πως ο οργανισμός σου ζητάει επειγόντως ξεκούραση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να απομακρυνθείς από έντονες δραστηριότητες αλλά και από ανθρώπους οι οποίοι σε κουράζουν ψυχικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να υπάρξει παρασκήνιο για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η αν αξίζει να τους έχεις εμπιστοσύνη, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά ένα ζήτημα που μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου, καθώς τα λόγια που θα ακουστούν δεν θα είναι ξεκάθαρα και ενδεχομένως να σε μπερδέψουν περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε αποστάσεις από κάποιον/α που τα λόγια του σε μπερδεύουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2019 11:59:35
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι