Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Αιγόκερως Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 564

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου θα σε επηρεάσουν αρκετά καθώς σήμερα θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους άλλους παρά σε εσένα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο κάθε τι που σε έχει πικράνει με αποτέλεσμα να γίνεις εσωστρεφής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου για κάποιον/α, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μια αναστάτωση. Μη φοβηθείς να κάνεις την ενδοσκόπησή σου καθώς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα για εσένα και τα συναισθήματα που κρύβεις.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με το ταίρι σου και θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τα πραγματικά αισθήματα του για εσένα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξυπνήσει έντονα συναισθήματα! Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Αιγόκερε στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T05:04:16
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι