Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 18 07 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 571

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις μπει ξανά σε επαγγελματικούς ρυθμούς η πολύ απλά να μην βγήκες ποτέ ούτε καν για το καλοκαίρι και η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα το τονίσει ακόμα περισσότερο!  Σήμερα θα είσαι απόλυτα προσηλωμένος/η σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματικούς σου στόχους και να κάνει τους άλλους να καταλάβουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχεις. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως χρειάζεται υπομονή και σκληρή δουλειά για να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου. Μην περιμένεις να γίνουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη όμως σίγουρα σήμερα μπορείς να βάλεις τις κατάλληλες βάσεις για να δρέψεις τους καρπούς αργότερα!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Μία εμφάνιση με τον/τη σύντροφό σου σε ένα κοινωνικό κάλεσμα θα είναι αρκετή για να βρεθείς ξανά στο προσκήνιο καθώς η εμφάνισή σας θα ανοίξει συζητήσεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει ως επαγγελματική αλλά θα εξελιχθεί σε προσωπική.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-07-2018 04:22:55
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι