Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Αιγόκερως Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 570

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι φίλοι σου και οι ομάδες που δραστηριοποιείσαι προς ένα κοινό σκοπό εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό. Οι συλλογικές εργασίες και οι φιλικές συναθροίσεις θα αποτελέσουν τον καλύτερο τρόπο για να περάσεις την ημέρα σου σήμερα για αυτό και θα τις επιδιώξεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τι θέλουν οι άλλοι από εσένα. Το πάθος σου με οτιδήποτε και να ασχοληθείς σήμερα θα είναι κύριο χαρακτηριστικό σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες συμμαχίες!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα καταφέρεις εύκολα να πείσεις το ταίρι σου για τους στόχους σου και να εξασφαλίσεις και τη βοήθεια του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από κάποια συλλογική δραστηριότητα και την επαφή σου με κόσμο!

Είσαι παρορμητικός Κριός;  Ισχυρογνώμων Λέων;  Μήπως αναποφάσιστος Ζυγός ή επικριτικός Παρθένος;

Όποιο ζώδιο και αν είσαι έχεις την ημιπολύτιμη πέτρα σου.

Δες εδώ τι ταιριάζει στο ζώδιό σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-10-2017 02:35:43
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι