Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 05 04 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 573

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Αιγόκερως σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Αιγόκερε, η σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε γεμίζει δυναμισμό και την διάθεση να αναγεννηθείς αποβάλλοντας χαρακτηριστικά του εαυτού σου που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς στη ζωή σου. Προσοχή σε έντονη διάθεση εξουσίας και επιβολής που θα ενοχλήσει το περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σε χαρακτηρίζει δυναμισμό και αποφασιστικότητα στις κινήσεις σου και αυτό μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά καθώς δεν θα διστάσεις να μπεις σε διαδικασία συνεργασιών που έχουν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη. Να θυμάσαι μόνο ότι τα παιχνίδια εξουσίας δεν θα έχουν τα ανάλογα αποτελέσματα.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το ταίρι σου δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον που θα το αιφνιδιάσει ευχάριστα. Τα συναισθήματα ρέουν με ευκολία. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου απογειώνοντας την διάθεσή σου. 

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-04-2020 02:48:02
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms