Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 26 09 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 571

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα υπενθυμίζοντας σου πως κάποιες φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μπορεί να οδηγήσουν και σε εντάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι ιδιαίτερα αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν διαφωνίες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα όπως είναι καθώς θα σε κάνει αρκετά εγωκεντρικό/η. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να πάρει αποφάσεις, καθώς είναι σίγουρο πως δεν θα βλάψει μόνο τη σχέση με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και τη διάθεση σου. Προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμο το κλίμα εντός οικίας και μη ρίξεις λάδι στη φωτιά!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να τα βάλεις και με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου, όμως όπως καταλαβαίνεις αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς καλά μόνο προσωρινά. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει να ανοίξει τα χαρτιά του/ης όταν εκείνος/η το επιθυμεί και μη ζορίζεις τις καταστάσεις.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2018 09:27:25
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms