Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Αιγόκερως Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 569

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα νιώσεις πως έχεις βρει απόλυτα τον εαυτό σου καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται συνέχεια σε επαγγελματικές υποθέσεις και αποφάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου και δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τις επαγγελματικές σου ικανότητες αλλά και με το πως σε βλέπουν οι άλλοι. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα εντείνει την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις με κάθε τρόπο ακόμα και αν χρειαστείς να μην παίξεις "έντιμα". Καλύτερα να χαλαρώσεις και να αφήσεις τη χάραξη στρατηγικής για μια άλλη ημέρα που θα έχεις πιο καθαρό μυαλό.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα δώσεις σημασία στο ταίρι σου μόνο αν μπορεί με κάποιο τρόπο να σε βοηθήσει στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις διαφορετικά θα είσαι πολύ απασχολημένος/η! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα πρέπει να διαχωρίσεις τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σου ανάγκες.

Ενεργειακά κοσμήματα για τα 12 ζώδια.

Aνακάλυψε το δικό σου και μετέτρεψε την αδυναμία του ζωδίου σου σε δύναμη.

Δες εδώ τη μεγάλη συλλογή.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-09-2017 09:50:32
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι