Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 22 07 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 573

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε βοηθά να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εμπορικά ζητήματα ή επικοινωνιακές συμφωνίες ανοίγοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο στην πορεία των συνεργασιών σου. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι έντονη η ανάγκη να νιώσεις τρυφερότητα, ζεστασιά, θαλπωρή. Έντονη κυκλοθυμία μπορεί να υπάρξει που καλό είναι να την ελέγξεις για να μην υπάρξουν προβλήματα με τους γύρω σου.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα άκρως τρυφερές στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και πιθανή εσωστρέφεια δεν αφήνει περιθώρια για ενασχόληση με τον έρωτα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 14:40:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι