Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Αιγόκερως Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 565

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα φέρει στην επιφάνεια τον ντέτεκτιβ που κρύβεις μέσα σου. Η αγαπημένη σου ασχολία σήμερα θα είναι να προσπαθείς να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και τις κινήσεις των άλλων! Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις καθώς η καχυποψία σου μπορεί να σε βγάλει από τα όρια. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφήσεις την καχυποψία σου στην άκρη!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνεις διάφορες σκέψεις για το ταίρι σου με αφορμές που δεν σου έχει δώσει και θα πρέπει να ηρεμήσεις για να μην ξεκινήσουν λογομαχίες χωρίς λόγο. Αν δεν το έχεις βρει μη κάνεις καταιγιστικές ερωτήσεις στο υποψήφιο ταίρι σου προκειμένου να τα μάθεις όλα γιατί θα το τρομάξεις!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-07-2017 09:43:38
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι