Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 22 05 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 571

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι να καταφέρεις να φύγεις για λίγες ημέρες και να κάνεις μια απόδραση ώστε να αλλάξεις παραστάσεις. Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο αυτό το αίσθημα θα γίνει πιο έντονο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν είναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσει να αποδράσεις όμως σίγουρα θα σε βοηθήσει σε κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, σεμινάρια και πιστοποιήσεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως χρειάζεται προσπάθεια για να επιτύχεις κάτι που θέλεις για αυτό ανέλαβε τις ευθύνες και κάνε την αρχή σήμερα μιας και αυτή είναι το ήμισυ του παντός.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Μία συζήτηση θα σε βοηθήσει να κάνεις μία επίδειξη γνώσεων στον/τη σύντροφό σου ακόμα και άθελά σου και να τον αφήσεις έκπληκτο/η και με τον τρόπο που προσεγγίζεις κάθε ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον σου και θα έχει μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθεί προς όφελός σου.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-05-2018 22:38:56
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι