Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 12 11 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 573

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και στις φιλικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν και ταλανίζουν τις σχέσεις με το ταίρι σου και τα φιλικά πρόσωπα. Γεγονός είναι ότι δείχνεις τα όριά σου ξεκάθαρα απέναντι στους άλλους και δεν θα διστάσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που να παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στην εξέλιξη των σημαντικών σχέσεων της ζωής σου. Προσοχή μόνο γιατί ο εκνευρισμός και η ένταση θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 11 ως 17/11/2019. Δες ΕΔΩ το video!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα έντονη είναι η ανάγκη να διευθετήσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν ταλαιπωρήσει τη σχέση σου αφήνοντας πίσω ότι σας έχει πληγώσει με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανός είναι νέος έρωτας που θα κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει ότι 4 ζώδια θα έχουν επιστροφές από παρελθόν αυτήν την εβδομάδα! Το δικό σου τηλέφωνο θα χτυπήσει για επανασύνδεση; ΔΕΣ αν εννοεί το δικό σου ζώδιο! Μην το χάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2019 02:31:38
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms