Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 22 03 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 571

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ήρθε η στιγμή  να θυμηθείς πως έχεις κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις καθώς τις τελευταίες ημέρες ασχολήθηκες περισσότερο με αυτά που ήθελες εσύ με αποτέλεσμα να αφήσεις πίσω σημαντικά ζητήματα. Η Σελήνη έχει περάσει τους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν υποχρεώσεις ρουτίνας τις οποίες όμως δεν γίνεται να αφήσεις πίσω. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον 'Ήλιο από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να μπεις ξανά σε ένα πρόγραμμα χωρίς να το πάρεις κατάκαρδα. Το μόνο που χρειάζεται -αν θέλεις να βοηθήσεις παραπάνω τον οργανισμό σου- είναι να ακολουθήσεις και ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής ή να ξεκινήσεις ένα συμπλήρωμα βιταμινών.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές σήμερα όμως εσύ θα βρεις τρόπο να μην αφήσεις το ταίρι σου παραπονεμένο, εκτός βέβαια αν αυτό είναι κάτι που θέλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  οι δουλειές σου πιθανό να μη σου αφήσουν τον χρόνο που θα ήθελες για να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου ζητήματα.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-03-2018 00:22:09
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι