Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 23 09 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 573

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και προσπαθείς να διαχειριστείς και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες η το ταίρι σου. Η διάθεση να κρατήσεις ισορροπίες μπορεί να οδηγήσει στο να καταπιέσεις τις δικές σου ανάγκες και να υποχωρήσει σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, απέφυγε το. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η δυσκολία στην επικοινωνία θα προκαλέσει συγκρούσεις πιθανά με ανώτερους. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει ανασφάλειες και ανάγκη χειρισμού του συντρόφου σου κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μην προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου, παράλληλα όμως μην δεχτείς ανάλογη συμπεριφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει εξουσιαστικά παιχνίδια όμως μπορεί να οδηγήσουν σε σύγκρουση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 01:25:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι