Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Αιγόκερως Σήμερα - 16 01 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 573

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ και μας ετοιμάζει με αγάπη και υπευθυνότητα  για Αιγόκερως Σήμερα. Αναλυτικές και καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σου στην ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη. Ανακάλυψε πως θα περάσει ο Αιγόκερως Σήμερα σύμφωνα με την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Αιγόκερως Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η ημέρα είναι ιδανική για να χαλαρώσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να ασχοληθείς με εσένα που μάλλον σε έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί καλή διάθεση και όρεξη για ψώνια, βόλτες και επαφή με τους φίλους και το ταίρι σου. Το  τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα είσαι τόσο γοητευτικός/η σήμερα που θα μαγέψεις όλους αυτούς που θα συναντήσεις! Η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να περάσεις απαρατήρητο/η ακόμα και αν το θέλεις, για αυτό εκμεταλλεύσου το ταλέντο σου για να προωθήσεις κατά κύριο λόγο αισθηματικά ζητήματα.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως ο/η σύντροφός σου θα κρέμεται από τα χείλη σου και θα συνειδητοποιήσεις πόσο μεγάλη επιρροή ασκείς επάνω του/ης, όμως προσπάθησε να το εκμεταλλευτείς μόνο για καλό σκοπό! Αν είσαι ελεύθερος/η εσύ μπορείς να κινήσεις τα νήματα ώστε να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο με κάποιον/α που σου αρέσει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-01-2019 01:10:21
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι