Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Κρατάτε το μαγικό ραβδί! Με κίνητρο τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, έχετε μια αινιγματική προσωπικότητα, οι σαγηνευτικές σας δυνάμεις είναι ισχυρές τώρα, οπότε ό, τι σκοπεύετε και θέλετε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή, σίγουρα θα το  καταφέρετε. Το σύμπαν και ο νόμος της έλξης είναι στο πλευρό σας. Ίσως κάποιος/α σάς πει ότι σας αγαπά βαθιά αλλά μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι είναι ο έρωτας της ζωής σας. Μπορεί ξαφνικά να φύγει μακριά αναφέροντας ότι θέλει προσωπικό χώρο και χρόνο. Και με τον ανάδρομο Ερμή πρέπει να προσέξετε τις επενδύσεις και τα χρέη σας, αλλά κυρίως τις σκέψεις σας, γίνονται πράξεις!

Ώρα για αξιολόγηση των σημαντικών σχέσεων σας! Η Ηλιακή έκλειψη και η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αναδεικνύουν ένα συναρπαστικό εξάμηνο κεφάλαιο που συνοδεύεται από μερικές απροσδόκητες αλλαγές στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Μπορεί να βάλετε δαχτυλίδι ή να επισφραγίσετε επίσημα μια επιχειρηματική συμφωνία. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν τις σκιές, οπότε αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας,  κάνετε μια ανοιχτή συνομιλία για την αποκατάσταση των πραγμάτων. Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε ελεύθεροι, να βελτιώσετε μια σχέση που αξίζει να σώσετε ή να προχωρήσετε μπροστά.

Η πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας επιταχύνει τη διαδικασία των αλλαγών, καθώς βρίσκεστε σε σημαντικό σημείο καμπής στη ζωή σας και αισθάνεστε το αναπόφευκτο κάποιων γεγονότων, ειδικά αφού πρόκειται για μια έκλειψη που ήδη έχει ξεκινήσει την επιρροή της. Κοιτάξτε πίσω σας και θα εκπλαγείτε από το πόσο έχετε ωριμάσει τα τελευταία χρόνια. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε τον πραγματικό εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Η αλλαγή που έρχεται μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά μόλις συμβεί, θα αναρωτηθείτε γιατί περιμένατε τόσο πολύ. Μην γυρίσετε πίσω και αντικρίστε τη νέα σας ζωή με θάρρος και ενθουσιασμό. Δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο φαίνεται.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι