Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας, πιστέψτε μόνο σε σας! Μέχρι τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας, και ακολουθείται από τη νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιό σας πράγμα το οποίο σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Έχετε νέες ιδέες, θέτετε σε ενεργοποίηση νέα σχέδια, δεδομένου ότι ξεκινά η προσωπική νέα σας χρονιά με την έναρξη ενός ισχυρού κύκλου μισού χρόνου γύρω από τους προσωπικούς σας στόχους. Θα μπορούσατε να έχετε μια λαμπρή νέα ευκαιρία που σας παρέχει κύρος και χρήματα ή ξαφνικά βρίσκεστε με μια αληθινά συγκλονιστική σχέση. Ξέρετε πώς θα επιτύχετε αυτούς τους υψηλούς στόχους σας, ατενίζετε σε βάθος τον φωτεινό ορίζοντα!

Μετά τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και επικεντρώνεστε σε πρακτικά θέματα: Εργασία, εισόδημα, προϋπολογισμοί και καθημερινή ρουτίνα. Βλέπετε απτά αποτελέσματα της αποταμίευσης που έχετε κάνει κι αυτό σας δίνει την αίσθηση της ασφάλειας που τόσο χρειάζεστε στη ζωή σας. Ένα ομαδικό έργο θα μπορούσε να ξεσηκώσει θύελλα καθώς ο Άρης συνεχίζει να κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας. Θα μπορούσαν να υπάρξουν διαφωνίες με τους συναδέλφους ή τους φίλους σας ή ένα εμπρηστικό σχόλιο στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δημιουργεί καταιγίδα. Μην αφήσετε αυτά τα κακεντρεχή λόγια να σας ξεφύγουν και τα αναρτήσετε στο λογαριασμό σας!

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κι εσείς έχετε το μυαλό σας στη συγκατοίκηση ή ακόμα και τη δέσμευση. Εάν αισθάνεστε ότι ο αγαπημένος σας πατάει τα κουμπιά σας, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για τον χαρακτήρα σας ή πιεστείτε να πάτε με τα νερά του. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα η οποία είναι και Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και νιώθετε χαμένοι στα αποτρόπαια συναισθήματά σας. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνετε, κάτι που να λέει όχι στον πόνο και τη θλίψη, όπως να διαβάσετε ένα μυθιστόρημα ή να ασχοληθείτε με την τέχνη.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι