Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Θέτετε νέες συναισθηματικές βάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που επιδιώκετε από το σπίτι σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, της οικιακής ζωής και της οικογένειας. Ψάχνετε τις ρίζες σας, ίσως ακόμη και να σκέφτεστε να μετακινηθείτε ή να αναδιοργανώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Όμως, ακόμα κι αν νιώθετε την ανάγκη να εγκαταλείψετε την οικία σας ή ακόμα και την πατρίδα σας, μην κάνετε βιαστικές ενέργειες καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος ομοίως στον τέταρτο οίκο σας. Ίσως και να αναδεύσει πικρία με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, αλλά να ξέρετε ότι φωτίζει γενικά τα προβλήματα που ήταν ήδη συγκεκαλυμένα. Είναι ώρα για αναθεώρηση και επανεκτίμηση των πιο οικείων σχέσεων σας.

Με πειθαρχία, δυναμική δράση και την αρωγή του Άρη στο ζώδιό σας προχωράτε ολοταχώς για τους στόχους σας. Ξέρετε πολύ καλά ότι χωρίς πρόγραμμα και οργάνωση, δεν θα έχετε δόξα και επευφημίες. Βρίσκεστε γύρω από ανθρώπους που σας παρακινούν σε δράση και σας βοηθούν να παραμείνετε υπόλογοι στους στόχους σας. Εάν νιώσετε ανία και πλήξη από τη βαρετή ρουτίνα σας, η νέα Σελήνη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας καλεί να εξερευνήσετε την πιο κοντινή πόλη σας, τη γειτονιά σας ή να αναμιχθείτε στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου σας. Χαριτωμένες και διασκεδαστικές συζητήσεις σας περιμένουν με άτομα που σας εμπνέουν και απογειώνουν τη φαντασία σας. Συνεχίστε να κάνετε ακόμα μεγαλύτερα όνειρα. Η πρώτη πανσέληνος του μήνα στέλνει το φως της στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας, και βλέπετε την

ομορφιά του κόσμου γύρω σας, ανεβάζετε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Ποιό είναι το ανώτατο ύψος που θέλετε να ξεπεράσετε; Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στέλνει το φως της στο δέκατο οίκο σας, της σταδιοδρομίας, και η εργασία σας βρίσκεται σε ένα σημαντικό σημείο καμπής. Αν σκεφτόσασταν να γίνετε ο ηγέτης, τώρα θα μάθετε το πώς σας βλέπουν οι άλλοι οι άλλοι στην εργασία σας κι αν σας αποδέχονται ως αρχηγό τους. Συμβουλή: Πιθανώς με μεγάλο σεβασμό. Φυσικά, αυτός ο σεβασμός προέρχεται από μέσα σας, γι’ αυτό σκεφτείτε το πως προβάλετε την εξουσία σας στη ζωή και τη σταδιοδρομία σας. Τότε η νίκη σας γίνεται πολύ πιο γλυκιά.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι