Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 42

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Πείτε «όχι» στη δουλειά, «ναι» στην αγάπη και το πάθος! Καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας είστε έτοιμοι να αποτινάξετε τις βαριές, συναισθηματικές δονήσεις και να διασκεδάσετε! Τώρα για σας ο έρωτας είναι πάνω από τη δουλειά και θα την θυσιάσετε για τα μάτια αυτού που λατρεύετε! Χρησιμοποιήστε αυτή την …γιορτινή ενέργεια για να απολαύσετε πραγματικά τον έρωτα και τη ζωή, τον χρόνο που περνάτε με τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας, για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας εστιάζοντας στη δική σας μοναδική δημιουργική πλευρά. Είτε βγαίνετε έξω με τον αγαπημένο σας για διασκέδαση, είτε περάσετε μια βραδιά γεμάτη φλερτ, ό,τι κάνετε φέρει τη δική σας σφραγίδα, γιορτάζετε το πάθος. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις φιλοδοξίες σας καθώς η δράση του πέμπτου οίκου θα σας βοηθήσει να αφεθείτε στην πιο ελεύθερη, ηδονιστική πλευρά σας. Κάθε τόσο είναι καλό να είστε λίγο εγωιστές.

Ποιόν βάζετε στο σπίτι σας; Μην κινήστε τόσο γρήγορα καθώς με τον αγχωτικό Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν είστε οι οικοδεσπότες ή φιλοξενείτε κάποια άτομα στο σπίτι σας ή επισκέπτεστε συγγενείς. Οι ιδιόρρυθμες τάσεις τους θα σας φαίνονται περισσότερο εξοργιστικές παρά διασκεδαστικές τώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να κάψετε τις γέφυρες παρακάμπτοντας ορισμένες οικογενειακές συγκεντρώσεις όπου ίσως παρευρίσκονται άτομα τα οποία πατάνε τα κουμπιά σας. Δεν χρειάζεστε τον πονοκέφαλο! Δεδομένου ότι ο τέταρτος οίκος κυβερνά τη νοσταλγία, μπορεί να σκέφτεστε έντονα ένα παλιό οικείο προς εσάς πρόσωπο ή έναν παλιό παιδικό φίλο. Ίσως αυτές οι αναμνήσεις δημιουργήσουν έντονες συγκινήσεις και νιώσετε την ανάγκη να μείνετε στο δικό σας καταφύγιο. Μην ξεχνάτε όμως ότι το να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας είναι μέρος της ζωής.

Βάζετε στην άκρη το πρακτικό και λογικό μυαλό σας και αφήνεστε στα όνειρα και τη φαντασία. Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας βοηθά να ανακαλύψετε μια μεγάλη πνευματική αλήθεια. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν είναι πλέον χρήσιμοι στη ζωή σας και αποφασίζετε να κάνετε εκκαθάριση από τη ζωή σας. Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε ότι μια Ανώτερη δύναμη ορίζει τη ζωή σας και ότι ορισμένα πράγματα είναι πέρα από τον έλεγχό σας;  Αν νιώθετε ότι η καριέρα σας δεν κάνει τη διαφορά, αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να αλλάξετε, είτε αναζητώντας πιο πνευματικά μονοπάτια, είτε συμμετέχοντας σε εθελοντικά έργα. Μπορεί να βοηθήσετε κάποια άτομα που έχουν την ανάγκη σας ή να πρωτοστατήσετε σε μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία στο γραφείο σας. Με το δημιουργικό μυαλό σας, αυτό θα μπορούσε τελικά τραβήξει την προσοχή των influencers και των VIP.

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms