Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 39

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Χρειάζονται δύο για να σηκώσουν τα βάρη της ζωής. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και αναζητάτε το άλλο σας μισό, μια σταθερή βάση όπου θα μπορείτε να ξεκουραστείτε μετά από τις ατελείωτες ώρες εργασίας σας. Μια νέα αγάπη σας βοηθά να ανοίξετε την καρδιά σας ή ξεκινάτε νέες συνεργασίες. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, και μπορεί να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας, ακόμη και να επενδύσετε στο χρηματιστήριο ή αναλογίζεστε πώς να κάνετε χρήματα χωρίς να εργάζεστε τόσο σκληρά.

Σκεφτείτε το μακροπρόθεσμο όραμά σας. Πού θέλετε να είστε στο μέλλον στη ζωή σας και τι θα χρειαστεί για να φτάσετε εκεί; Με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητά σας και την αρωγή της πανσελήνου στο ζώδιό σας μπορείτε να προσδιορίσετε από τώρα τα απαιτούμενα βήματα και σε έξι μήνες από τώρα θα έχετε υλοποιήσει το στόχο σας. Βάζετε περισσότερη δομή στη ζωή σας, βραβεία και φήμη προσδίδουν κύρος στη δημόσια εικόνα σας. Η νέα Σελήνη στον υγιή έκτο οίκο σας βάζει φωτιά στη συνείδησή σας γύρω από θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας. Ήρθε η ώρα να κάνετε πραγματικότητα τις σκέψεις σας για να πάτε στο γυμναστήριο και να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες.

Στις 26 του μήνα και για δύο περίπου μήνες ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και μια πηγή εισοδήματος θα μπορούσε να στερέψει, αλλά δεδομένου ότι οι ανάδρομες πορείες των πλανητών επαναφέρουν το παρελθόν, μπορείτε να την αντικαταστήσετε γρήγορα με μια προσφορά από έναν παλιό πελάτη ή εργοδότη. Επικοινωνήστε με παλιούς συνεργάτες σας ή ανοίξτε εκείνον τον σκονισμένο κατάλογο των παλιών φίλων σας γιατί ίσως και να κρύβετε «χρυσός».  Ένας συγκεκριμένος πελάτης ή μια οικονομική διαπραγμάτευση θα μπορούσε να σας προκαλέσει άγχος και πίεση ή ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την εργασία σας, να κάνετε ατελείωτες αλλαγές ή να εργαστείτε δύο φορές πιο σκληρά για να πάρετε το μισό της αναγνώρισης.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι