Quantcast

Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Η αναζήτησή σας για οικονομική ασφάλεια και πλούτο εντείνεται καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης ταξιδεύουν στον Λέοντα και στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της οικονομικής σταθερότητας. Θα μπορούσατε να εξερευνήσετε επιλογές για τη συγκέντρωση χρημάτων δουλεύοντας πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά. Εάν δεν διαθέτετε αρκετά χρήματα, μπορεί να αναζητήσετε μια νέα πηγή εισοδήματος. Ωστόσο με τον Άρη μπορεί να χρειαστεί να διευθετήσετε ένα χρέος ή κάποια φορολογική εκκρεμότητα. Ο Άρης μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει το άγχος σας, έτσι τα ζευγάρια και οι επιχειρηματικοί συνεργάτες μπορεί να τσακωθείτε μεταξύ σας για τα χρήματα. Μην βιαστείτε στη συνένωση των πόρων σας και μην αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε ανθρώπινα. Οι αργές κινήσεις σας ταιριάζουν καλύτερα. Εφαρμόστε τα σχέδιά σας με σύνεση και προγραμματισμό!

Ετοιμαστείτε να οργανωθείτε! Η νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον έκτο οίκο σας, της αποτελεσματικότητας και της ευεξίας, σας εμπνέει να βάλετε τάξη στην καθημερινότητά σας και στην εργασία σας. Κάνετε εκκαθάριση στις αποθήκες σας, στο γραφείο σας και απαλλάσσεστε από οτιδήποτε φθαρμένο και άχρηστο στα ντουλάπια σας. Οτιδήποτε έχει πρακτικό, απτό αποτέλεσμα θα επαναφέρει τη χαρά και την ανεμελιά στη ζωή σας. Μπορεί επίσης να ακολουθήσετε μια ρουτίνα υγιεινής διατροφής και άσκησης. Βγείτε έξω στην ύπαιθρο για να απορροφήσετε τις πλούσιες σε βιταμίνη D ακτίνες του ηλίου. Αν σας έχουν αλυσοδέσει στο γραφείο σας, είναι μια καλή στιγμή για να παρακολουθήσετε τακτικά μαθήματα γυμναστικής και να θυμηθείτε πόσο ακμαίοι θα νιώσετε όταν αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Η ζωή σας είναι υπό τον έλεγχό σας, κάντε κάτι μόνο για σας και θα νιώσετε υπέροχα!

Με την πανσέληνο να φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, στόχος σας είναι να βρείτε τη χαμένη αισιοδοξία σας και την πίστη στο σύμπαν ότι θα υλοποιηθούν τα μεγάλα όνειρά σας. Μπορεί να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα ακολουθώντας έναν μοναχικό δρόμο και κάνοντας συναισθηματική αποτοξίνωση από πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει το σκοπό τους στη ζωή σας. Μειώστε το βαρύ πρόγραμμά σας, ξεκουραστείτε και βάλτε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Χρειάζεστε προσωπικό χρόνο και χώρο για να δουλέψετε μέσα από τον εαυτό σας, να βγείτε από το συναισθηματικό σας λαβύρινθο. Αυτός ο μήνας επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη συναισθηματική θεραπεία έτσι δεν είναι καλός μήνας για να ξεκινήσετε κάτι μεγάλο. Η εστίαση είναι περισσότερο στα τελειώματα και στο να ενεργοποιήσετε το δεξί ημισφαίριο του εγκέφαλου σας που περιλαμβάνει τη δημιουργική σας πλευρά. Σχεδιάστε, χορέψτε ή γράψτε οτιδήποτε και αφήστε το υποσυνείδητό σας να χαλαρώσει!

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540