Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Εάν εγκαταλείψατε τον εαυτό σας για να εξυπηρετήσετε τους άλλους, η νέα Σελήνη και η ανάδρομη Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της ευεξίας, σας ζητούν να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Η σωστή διαχείριση των σχέσεων στην εργασία σας και ο προσωπικός χρόνος σας είναι ουσιαστικής σημασίας για να νιώθετε καλά. Όχι, δεν θα φτάσετε τους στόχους σας εάν επιτρέπετε στους συναδέλφους σας και γενικά στους ανθρώπους γύρω σας να κατευθύνουν την εργασία σας ή να σας κάνουν να λυγίσετε υπό το βάρος των υποχρεώσεων που σας αναθέτουν. Επισήμανση: Μείνετε μακριά από επικριτικά σχόλια σχετικά με την εργασία σας ή τους συναδέλφους σας στο Facebook, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.  

Οι συμβουλές των φίλων σας και των συνεργατών σας θα είναι πολύτιμες καθώς ο Άρης στους Ιχθύς κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Βρίσκεστε με ανθρώπους των οποίων οι ιδέες τους βοηθούν τους στόχους σας, η επικοινωνία με τους γύρω σας αγγίζει την ψυχή σας. Ίσως τώρα επικοινωνείτε πιο τακτικά με έναν φίλο σας ή εγγραφείτε σε επιμορφωτικά σεμινάρια. Η σύνδεση με τους άλλους θα αναβαθμίσει την εργασία σας και την παραγωγικότητά σας. Ίσως κατεβάσετε κάποιες χρήσιμες εφαρμογές και τεχνολογικά εργαλεία για να κάνετε πιο εύκολη την εργασία σας. Μπορεί ακόμα να επενδύσετε σε έξυπνα gadgets ή ηλεκτρονικά εργαλεία που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

Θα έχετε ένα κοινό πρόθυμο να σας υποστηρίξει και φίλους που ξέρουν πως να συνδράμουν θετικά στους μεγάλους στόχους σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, βοηθώντας να γίνουν viral οι μεγάλες ιδέες σας και συνδέοντάς σας με ομοϊδεάτες συνεργάτες. Ξεχάστε τώρα τη μοναχική δουλειά, η … ισχύς εν τη ενώσει. Όλα τα ανθρώπινα όντα επιζητούν φυσικά την παρέα ο ένας του άλλου, έτσι κι εσείς θα μπορούσατε να συνδεθείτε με κάποιους ισχυρούς ανθρώπους που εκπέμπουν στη δική σας πνευματική συχνότητα. Ο ενδέκατος οίκος διέπει επίσης τις φιλανθρωπίες, έτσι είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να προβάλετε μέσα από το προφίλ σας στο Facebook μια κοινωνική εκστρατεία.

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms