Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Είστε μια κοινωνική πεταλούδα! Συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, στο συμβούλιο της κοινότητάς σας, γίνεστε εθελοντές σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση, αυτά είναι τα δώρα της Αφροδίτης στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Έχετε σίγουρα τη διάθεση να αφήσετε το γραφείο σας και να συναντήσετε νέα πρόσωπα, έτσι απολαύστε αυτή την εορταστική περίοδο. Νιώθετε υποτονικά και την ενέργειά σας κάποιες φορές να πέφτει καθώς ο Άρης κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Απλώς δεν έχετε άλλα αποθέματα δύναμης για να ολοκληρώσετε ένα έργο μέσα σε μια μη ρεαλιστική προθεσμία ή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Περάστε χρόνο χαλαρώνοντας και κάντε διαλείμματα, όταν χρειάζεται.

Μια ερωτική σχέση ή μια επιχειρηματική συνεργασία προχωράει προς τα εμπρός χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης και των συνεργασιών. Αντίθετα, θα μπορούσατε να νιώσετε σαν να ανεβαίνετε ένα βουνό και ίσως απομακρυνθείτε από κάποιον/α που δεν θέλει βαθύτερη σύνδεση μαζί σας. Προτού πάρετε όμως τελικές αποφάσεις, είναι καλύτερο να αξιολογήσετε τις συνέπειες. Εξερευνήστε τι ακριβώς ζητάτε από μια ερωτική σχέση. Υπάρχει μια δίκαιη προσφορά και λήψη; Τι περιμένετε από τη δέσμευση με αυτό το πρόσωπο; Είναι αλήθεια ότι αν νιώθετε συναισθηματικό κενό, θα φύγετε τώρα. Χρειάζεστε τους ανθρώπους δίπλα σας, αλλά χρειάζεστε και τους σωστούς ανθρώπους.

Σχεδιάζετε κάτι πολύ συναρπαστικό: Ένα μονοπάτι προς την οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας βοηθά να θέσετε νέους στόχους στην εργασία σας και τα χρήματα, σκέφτεστε τώρα πρακτικά για τη ζωή σας, ειδικά γύρω από τα χρήματα τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας. Τώρα έχετε τα κίνητρα για να κάνετε αυτές τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Ορισμένοι φίλοι σας ή μια ομάδα μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σας, και ένα από αυτά τα πρόσωπα ίσως φέρει αλλαγή στο εισόδημά σας, καθώς τώρα λαμβάνετε θετικές συμβουλές. Τώρα που ξέρετε τι πραγματικά εκτιμάτε στη ζωή, είναι εύκολο να θέσετε το πρόγραμμά σας και τους επόμενους έξι μήνες.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms