Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Μια επιχείρηση στο web ή μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου ή μια εφαρμογή θα μπορούσε να αυξήσει τις αποταμιεύσεις σας, χάρη στην Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας. Ψάχνετε κεφάλαια για μια επιχείρηση; Οι φίλοι σας θα μπορούσαν να σας ανοίξουν το δρόμο. Σας προτείνουμε να επωφεληθείτε από τη δυναμική ενέργεια που σας χαρίζει ο Άρης στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και να διεκδικήσετε με αυτοπεποίθηση και σθένος μια επαγγελματική προώθηση, να φτάσετε στη φήμη, να αποδεχτείτε μια αριστοκρατική νέα δουλειά ή να κάνετε μια μεγάλη εκτόξευση, αναλαμβάνοντας μια νέα ηγετική θέση. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε παρά λίγο την υπερηφάνειά σας, ο Άρης σας διαβεβαιώνει ότι ο φόβος σας για αποτυχία μειώνεται σημαντικά.

Ψάχνετε καιρό να βρείτε μια όαση στην έρημο; Η πανσέληνος φωτίζει τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, και τώρα όλη η προσοχή σας στρέφεται προς τον έρωτα και την αγάπη, βρίσκετε τρόπους να επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση σας. Θέλετε να πατάτε σε στέρεο έδαφος; Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σας θα πρέπει να περιστρέφονται περισσότερο σε κοινούς στόχους και λιγότερο στη διασκέδαση και τα παιχνίδια. Το φεγγάρι σας κάνει μια κλήση αφύπνισης για να κάνετε πίσω για λίγο και να σιγουρευτείτε για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας. Τίποτα δεν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα παρά μόνο όταν νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι.

Βρείτε χρόνο για τους φίλους σας, είναι η προτροπή της νέας Σελήνης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας. Μετά από τόση σκληρή δουλειά και πειθαρχία, έχετε κι εσείς το δικαίωμα να κάνετε ένα διάλειμμα, να χαρείτε τη διασκέδαση και την καλή παρέα. Απομακρυνθείτε για λίγο από το γραφείο σας ή από όπου είστε υποχρεωμένοι να παρευρίσκεστε, θα πετύχετε περισσότερα εάν αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να απολαύσει τη ζωή, έτσι βγείτε έξω και κυκλοφορήστε. Εάν ένα μέλος της ομάδας σας ή κάποιος φίλος σας πρέπει να φύγει, μην το αποτρέψετε. Αυτό δεν είναι κακό, είναι απλά κάτι που έπρεπε να γίνει από καιρό.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι