Quantcast

Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Κάποιοι σας ανοίγουν ως εκ θαύματος νέες πόρτες στην καριέρα σας. Με την Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας νέα πρόσωπα σας βοηθούν στις φιλοδοξίες σας και στην οικοδόμηση της φήμης σας. Φροντίστε επίσης να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη, επιδεικνύοντας σταθερά την υποστήριξή τους και οι οποίοι εργάζονται για λογαριασμό σας προσφέροντας τις εμπειρίες τους και τις σοφές υποδείξεις τους. Ο Άρης συνεχίζει να κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και σας δίνει την ώθηση να ξεκινήσετε γυμναστήριο. Μπορεί να προτιμήσετε μια πιο σκληρή προπόνηση προκειμένου να έχετε γρήγορα αποτελέσματα. Προχωρήστε λίγο πιο πέρα από αυτό που νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε. Προσέξτε όμως τους τραυματισμούς, ειδικά μετά τις 30 του  μήνα όπου ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη πορεία, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα.

Πόσο κοντά νιώθετε στους αγαπημένους σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κι εσείς επιδιώκετε να μάθετε αν υπάρχουν γερά συναισθηματικά θεμέλια με τους οικείους σας. Μπορεί να μπείτε στον κακό πειρασμό να εγκαταλείψετε τους καλούς ανθρώπους γύρω σας επειδή βρήκατε έναν επιτυχημένο νέο σύντροφο και ανεβαίνετε τα σκαλοπάτια της επαγγελματικής δόξας. Μην ξεχνάτε τις ρίζες σας και τους ανθρώπους που ήταν εκεί για εσάς, στις καλές και τις κακές στιγμές. Ταυτόχρονα, αν οι συγγενείς ή οι στενοί σας φίλοι ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ενεργούν εγωιστικά και αλαζονικά και σας τραβούν προς τα κάτω, μην κατεβείτε στο επίπεδό τους. Δεν μπορείτε να είστε στο σκοτάδι έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να λάμπουν ή να περιορίσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται προκειμένου να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται άνετα.

Γιορτάζετε τη νίκη μιας ομαδικής προσπάθειας, γνωρίζετε νέα πρόσωπα των οποίων τα ιδανικά και οι αξίες συμφωνούν με τα δικά σας καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής δραστηριότητας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για κοινωνική δικτύωση, για τη σύναψη μιας συμφωνίας για συνεργασία ή για παρέα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους πιο στενούς σας φίλους. Μπορεί να προσκληθείτε να συμμετάσχετε σε μια ελίτ ομάδα «μόνο για μέλη» ή να γίνετε μέλος μιας νέας ομάδας ή ίσως να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο μιας τοπικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ή απλά συμμετέχετε σε μια κοινοτική οργάνωση.

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms