Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Ξεκινήστε να ψάχνετε νέους φίλους και ομάδες των οποίων τα ιδεώδη εναρμονίζονται με τα δικά σας, κάντε νέες γνωριμίες, τόσο online όσο και πρόσωπο με πρόσωπο. Η Αφροδίτη κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας, και ίσως ένα νέο πρόγραμμα ή η δημιουργία μιας προσωπικής ιστοσελίδας γεμίσουν με χρήματα την τσέπη σας. Ένας άκρως κινητικός μήνας θα είναι αυτός για σας καθώς ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό και κινητικό τρίτο οίκο σας. Ίσως εκνευριστείτε από τις άφθονες τηλεφωνικές κλήσεις, τα μηνύματα και τα επείγοντα αιτήματα. Ίσως χρειαστεί να βάλετε στο αθόρυβο το κινητό σας ή να χρειαστεί να γράψετε τις υποχρεώσεις σας προκειμένου να μην ξεχάσετε να κάνετε κάτι.

Μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, θα ανακτήσετε την ηρεμία σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, και σας καλεί να αφήσετε την κακεντρέχεια και το ζοφερό παρελθόν σας, βλέποντας την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Ψάξτε τον θεϊκό σκοπό πίσω από το γιατί έχει συμβεί κάτι, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τα βαριά συναισθήματα και να βρείτε την εσωτερική ειρήνη στην ψυχή σας. Κι αν νιώσετε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις ψυχολογικές διακυμάνσεις σας, απλά μην κάνετε τίποτα! Η μουσική, η θάλασσα και ο χορός είναι οι καλύτεροι φίλοι σας, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε διέξοδο στο συναισθηματικό σας λαβύρινθο.

Εάν από καιρό επιθυμούσατε κάποιον/α ή αναζητούσατε ένα συνεργάτη, η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας βοηθά να έχετε αυτό που ποθείτε. Θα μπορούσε να προκύψει μια ευκαιρία να ενώσετε την καρδιά σας ή τα χρήματά σας με κάποιο άτομο για το οποίο ήδη αισθάνεστε οικειότητα και εμπιστοσύνη. Αυτή η πανσέληνος σας πάει πίσω έξι μήνες, στη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, στέλνοντας την ακτινοβολία της στις οικείες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Ένα πρόσωπο που συναντήσατε πριν περίπου έξι μήνες ή μια επαγγελματική προσφορά που είναι στα σκαριά θα μπορούσαν πραγματικά να φτάσουν τώρα στο αποκορύφωμά τους.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms