Quantcast

Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Επανεκτιμήστε την τρέχουσα πορεία της ζωής σας, πώς σκέφτεστε για τον εαυτό σας; Με τη νέα Σελήνη, την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Άρη, προς το τέλος του μήνα, στον Αιγόκερω ίσως χρειαστεί να επιβραδύνετε το βήμα σας και να τροποποιήσετε τις κινήσεις σας βαδίζοντας προσεκτικά σε μια νέα σχέση ή ένα σημαντικό έργο πριν ξεκινήσετε. Εάν επιθυμείτε να κάνετε κάποια δραστική αλλαγή στη ζωή σας, πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά και συνετά, όχι εξουσιαστικά και εγωιστικά! Έχετε δύο επιλογές: Ή να πολεμήσετε δυνατά και να συμμετάσχετε σε έναν αγώνα εξουσίας με αμφίβολα αποτελέσματα στο που θα οδηγήσει αυτή η μάχη ή να αποδεχτείτε το καρμικό μάθημα του σύμπαντος, τί σας δίδαξαν οι παρελθούσες εμπειρίες; Έχετε μάθει πότε και που πρέπει να υποχωρήσετε; Για την ψυχική και συναισθηματική σας ηρεμία.

Οποιαδήποτε ανησυχητικά επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα επιδεινώνονται, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της εργασίας. Ο αγγελιοφόρος των θεών ξεσηκώνει κύματα με τα οικονομικά σας, ίσως έχετε κάποια απρόβλεπτα έξοδα ή απλά δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε στο γραφείο. Ενώ μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια κίνηση για κάποια οικονομική συμφωνία (όπως μια στρατηγική συνομιλία), μη βιάζεστε και περιμένετε μέχρι να ορθοδρομήσει ο πλανήτης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε άφθονο χρόνο για διαπραγματεύσεις, καθώς δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για να βάλετε υπογραφές σε συμφωνίες. Μετά το πέρας της ανάδρομης πορείας του πλανήτη είναι σίγουρο ότι θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα.

Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών σας και καθιστά επιτακτική την ανάγκη να αποφασίσετε. Εσείς και ο αγαπημένος σας ή ένας επιχειρηματικός συνεργάτης θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε κάτι πιο επίσημο ή αντίθετα να συνειδητοποιήσετε ότι οδεύετε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ίσως ήρθε η ώρα να χωρίσετε; Εάν μπορείτε να το κάνετε φιλικά, αυτό είναι το καλύτερο σενάριο. Απλώς να είστε ρεαλιστές με τις ανάγκες σας και να αποφασίσετε με δίκαιο τρόπο. Η εκτίμηση για όσα έχετε περάσει και πετύχει μαζί μπορεί να βοηθήσει. Εάν σας προσφερθεί δουλειά σε άλλη πόλη ή η δουλειά του αγαπημένου σας είναι αλλού (ενώ μόλις έχετε λάβει μια μεγάλη αύξηση), σίγουρα θα μπορούσαν να υπάρχουν διαφορές απόψεων.

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms