Quantcast

Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Λάμπετε καθώς εκφράζετε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς και στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, έχετε το χάρισμα να βάζετε ενσυναίσθηση στα λόγια σας, όλοι τρέχουν κοντά σας για να λάβουν τις συμβουλές σας. Η συνεργασία με τους συναδέλφους σας και η επικοινωνία με τους φίλους σας σας δίνει χρήσιμη έμπνευση και ενέργεια, και τα δύο είναι ανεκτίμητα τώρα. Επιπλέον, οι ευαισθησίες σας αυξάνουν το ηθικό των άλλων ενώ η πειθώ σας φέρνει καλή συντροφιά. Ο ενθουσιασμός στις συζητήσεις σας είναι μεταδοτικός και ο τρόπος σκέψης σας σας δίνει έναν άλλον αέρα. Δεδομένου ότι τώρα είστε πολύ καλοί στο μάρκετινγκ, αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας και τις πωλήσεις σας. Προβάλετε μια ιδέα αν νομίζετε ότι αξίζει να την μοιραστείτε.

Ενεργειακή επανεκκίνηση! Ο Άρης στους Διδύμους και στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, προκαλεί ζωντάνια και ενθουσιασμό, νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα στην καθημερινότητά σας. Αυτή η άνοδος της δύναμής σας και της ορμής σας εξουδετερώνει την υποτονική ατμόσφαιρα που προκάλεσε η ανάδρομη πορεία του κόκκινου πλανήτη και θα αρχίσετε να είστε πιο δραστήριοι σωματικά. Ο ενθουσιασμός σας πυροδοτεί πραγματικά μεγάλα επιτεύγματα στην υγεία και την εργασία σας. Η τακτική γυμναστική και το καλό φαγητό μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής σας. Μπορεί επίσης να δοκιμάσετε πιο απαιτητικές προπονήσεις ή τρέχετε έξω στην ύπαιθρο και στον καθαρό αέρα. Μπορεί επίσης να αυξηθεί ο φόρτος εργασίας σας και το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστείτε άτομα για βοήθεια για να αναθέσετε καθήκοντα.

Jackpot; Μπορεί να αισθάνεστε πολύ τυχεροί, καθώς η πανσέληνος στον Λέοντα φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του κοινού πλούτου. Το ζώδιο του Λέοντα έχει πάντα μια έμφυτη αισιοδοξία και χαρά, έτσι θα μπορούσατε να λάβετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που δικαιολογεί αυτές τις αισιόδοξες και χαρούμενες δονήσεις. Όχι ότι χρειάζεται να το δείτε για να το πιστέψετε … στην πραγματικότητα πιθανότατα αποκομίζετε τα οφέλη από κάτι στο οποίο είχατε πίστη ότι θα καρποφορήσει χάρη στην αγώνα σας, όπως μια συμφωνία ή συνεργασία. Τώρα μπορεί να βγείτε στην αγορά για να βγάλετε ένα απροσδόκητο κέρδος, είτε κάνοντας μια συμφωνία ακινήτων, είτε αγοράζοντας, είτε πουλώντας. Ή ίσως δημιουργήσετε μια κοινοπραξία ή κλείσετε μια προσοδοφόρα επένδυση. Οι προμήθειες μπορεί να υπερβαίνουν τις εκτιμήσεις σας.

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής