Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Βάλτε μια ισορροπία στις οικείες σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, απαιτείται συμβιβασμός μεταξύ της δήλωσης των δικών σας προθέσεων και των αναγκών των άλλων. Δεν σάς ενδιαφέρει αν ο αγαπημένος σας ή ένας συνεργάτης σας δεν συμφωνεί μαζί σας, αφήστε το άλλο πρόσωπο να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Εάν συμβεί να διαφωνήσετε με ένα συνάδελφό σας ή τον αγαπημένο σας, κάντε το καλύτερο για να εξομαλύνετε την κατάσταση. Αποβάλετε τις ανησυχίες σας και το εγώ σας και επικεντρωθείτε στον κοινό σκοπό. Ίσως περάσετε μια μικρή πρόκληση αυτή τη στιγμή, αλλά μη γίνετε αυτοκαταστροφικοί.

Κρατήστε το κεφάλι ψηλά αλλά όχι επιδεικτικά και αλαζονικά. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας, φέρνουν στο προσκήνιο το κρυμμένο πάθος σας, πυροδοτώντας την πιο υπερήφανη και παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για να εκδηλώσετε ποιοί πραγματικά είστε, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον στην αγάπη σας, να είστε στο επίκεντρο, να μοιραστείτε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Τα καλύτερα νέα; Θα έχετε πολύ χαρά και διασκέδαση, η ζωή σας δεν θα είναι μόνο καθήκοντα και δουλειά. Ό, τι κάνετε, από το να μιλάτε στο σύντροφό σας μέχρι να προβάλετε τη δημιουργική πλευρά σας, έχετε έναν άλλον αέρα.

Με την πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της κοινωνικής δικτύωσης και της ομαδικής δραστηριότητας, η συγκέντρωση των κατάλληλων ατόμων για ένα κοινό στόχο ή ομαδικό έργο ή ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σάς εμπνεύσουν ή να σας αγχώσουν ή και τα δύο. Λοιπόν, δεν έχετε πραγματικά την επιλογή, εκτός από το να συνεργαστείτε μαζί, οπότε βεβαιωθείτε ότι οι ενέργειές σας είναι θεμιτές και δημιουργήστε ένα αρμονικό περιβάλλον. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα και αυτό θα βοηθήσει στην ομαλή αποπεράτωση αυτού του συλλογικού έργου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να απομακρυνθείτε από ένα φίλο ή μια ομάδα που νιώθετε ότι σάς σαμποτάρουν υπόγεια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι