Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Αιγόκερως - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 37

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Πάθος, αισθησιασμό και φήμη σας χαρίζει η Αφροδίτη που για ένα μήνα ηλεκτρίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Προβάλετε τα ταλέντα σας και τραβάτε την προσοχή των θαυμαστών σας αλλά και πολλών ατόμων με ισχυρή επιρροή και καλή οικονομική επιφάνεια. Ξεχάστε τη σοβαρότητα και τη σεμνοτυφία, οι θαυμαστές σας και ο αγαπημένος σας περιμένουν να τους αποκαλύψετε τα μυστικά θέλγητρά σας. Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, βασιστείτε στη διαίσθησή σας και ζυγίστε τις επιλογές σας, είναι η παρότρυνση του Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Προσέξτε το άγχος σας ή ακόμα και τη δύναμή σας, καθώς ο εγωισμός σας θα σας κάνει να παραβλέπετε τις ανάγκες των άλλων.

Αφήστε ελεύθερες τη διαίσθηση και τη φαντασία σας και αξιολογήστε τι είναι πραγματικά εφικτό να πραγματοποιηθεί. Η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας περιβάλει με μια ονειρική ενέργεια η οποία έχει μια αναζωογονητική και θεραπευτική επίδραση στη ζωή σας. Τώρα ασχολείστε με ήρεμες δραστηριότητες, ακούτε μουσική, μιλάτε με τον εαυτό σας, κάνετε οτιδήποτε ηρεμεί την ψυχή σας. Αν το επιτρέπει το πρόγραμμά σας, ξεκλέψτε χρόνο για να βρεθείτε σε ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο, ένα μέρος όπου μπορείτε να αφήσετε τη φύση να κάνει τα μαγικά της, υπενθυμίζοντάς σας πόσο μεγάλο και όμορφο είναι το σύμπαν. Αφήστε πίσω ό, τι σας δημιουργεί ένταση και απαισιοδοξία, ακούστε την εσωτερική σας φωνή και ενεργήστε αναλόγως.

Σταθείτε όρθιοι, για τον εαυτό σας! Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας τονίζει ότι υπάρχει μια ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της αυτοεκτίμησής σας και της δημιουργίας υγιών σχέσεων. Θα πρέπει να θέσετε και να εφαρμόσετε σαφή όρια σε κάποιες σχέσεις σας, αν νιώθετε ότι παίρνετε λιγότερα από αυτά που δίνετε. Μπορεί εσείς να είστε λογικοί και υπεύθυνοι και καταφέρνετε σχεδόν πάντα να θέτετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι μπορούν να σας ακολουθήσουν. Αν σέβεστε τον εαυτό σας και πιστεύετε στην αξία σας, είναι πολύ πιο εύκολο να πείτε, «αυτό δεν λειτουργεί για μένα», πάντα όμως λαμβάνοντας υπόψη σας και τις ανάγκες των άλλων. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι