Quantcast

Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Βρίσκεστε με άτομα που είναι πρόθυμα να συνεργαστούν μαζί σας, ίσως ακόμα κάποιο σημαντικό για σας πρόσωπο σας εκφράσει το ενδιαφέρον του χάρη στην Αφροδίτη που κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μην ψάχνετε μόνο στον οικείο κοινωνικό κύκλο σας - ειδικά στους παλιούς φίλους - την υποστήριξη που χρειάζεστε. Εάν χρειάζεστε έναν ώμο για να κλάψετε, ακόμα και οι συνεργάτες σας, οι φίλοι σας, νέοι και παλιοί, έχουν να σας δώσουν όλα όσα χρειάζεστε. Ο ενθουσιασμός σας να υλοποιήσετε τις πιο ενδόμυχες επιθυμίες σας θα μπορούσε να συναντήσει δυσκολίες, καθώς με τον Άρη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας παλεύετε να διατηρήσετε τη δύναμή σας και τις αντοχές σας μπροστά σε μερικά πραγματικά αληθινά εμπόδια. Δείτε τα πράγματα σε βάθος πριν κινητοποιηθείτε.

Βάλτε σύστημα και οργάνωση στη ζωή σας. Η Ηλιακή έκλειψη στον καθημερινό και οργανωτικό έκτο οίκο σας σας καλεί να δείτε τη ζωή με ορθολογισμό και να βάλετε σε τάξη τις εκκρεμείς υποθέσεις σας. Ενώ είστε ένα από τα πιο οργανωμένα ζώδια του ζωδιακού, ίσως να αισθάνεστε ότι ολόκληρη η ζωή σας είναι εκτός ισορροπίας παρά το γεγονός ότι προσπαθείτε γι’ αυτό. Αλλά για να είναι τα πάντα σε τάξη θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να αποβάλετε από την ψυχή σας παρωχημένες αντιλήψεις. Σε αυτό σας βοηθά και ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα του χάρτη σας ο οποίος σας ωθεί να επαναξιολογήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας και της εργασίας σας. Ίσως μάλιστα ζητήσετε κάποια βοήθεια από έναν πάροχο υπηρεσιών ή απομακρύνετε κάποιο βοηθό αν δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Απαιτείται ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας βάζετε μπροστά τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες, ένα εύρος επαγγελματικών ευκαιριών και εργασιακών απαιτήσεων θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και τις προσωπικές σας ανάγκες για να κάνετε το δικό σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τις απαιτήσεις των άλλων με τις δικές σας, ακόμα κι αν νιώθετε ότι αγωνίζεστε μόνοι σας. Ίσως χρειαστεί να θέσετε όρια με τους απαιτητικούς και πιεστικούς αγαπημένους σας. Αλλά αν τους έχετε παραμελήσει και δουλεύετε πολλές ώρες, κάντε μια προσπάθεια να τους χαρίσετε λίγο από το χρόνο σας.

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms