Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Αφήστε στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και αγγίξτε τον κόσμο! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης, της ομαδικής δραστηριότητας και του αλτρουισμού, πυροδοτούν τις επιθυμίες σας να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα. Είτε κάνετε τυχαίες συνομιλίες ή αποφασίσετε να προσφέρετε εθελοντική εργασία, θα ανησυχείτε τώρα περισσότερο για τους άλλους. Στη δουλειά σας, αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για να προβάλετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο ή θα μπορούσατε να συναντήσετε μερικούς νέους συνεργάτες σε μια κοινωνική εκδήλωση ή κάποια άλλη κοινωνική ή φιλική συγκέντρωση. Αν και εργάζεστε καλά στην απομόνωση, όπου τα ταλέντα σας έχουν το χώρο να ανθίσουν, χρειάζεστε επίσης ποιοτικούς ανθρώπους στην ομάδα σας.

Δεν υπάρχει καμία διαφυγή από το γρήγορο ρυθμό στην εργασία σας καθώς ο Άρης κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Εφόσον τηρείτε τους κανόνες και το πρωτόκολλο και είστε εργατικοί (πράγμα το οποίο κανείς δεν το αμφισβητεί), η πρόοδος στην καριέρα σας θα συνεχιστεί. Ο Άρης όμως δημιουργεί προστριβές γύρω από επαγγελματικά θέματα με τους συνεργάτες σας, ειδικά αν επιδιώκετε εγωιστικά να έχετε τα ηνία στην εργασία σας. Ναι, μπορείτε να συνεχίσετε να ηγείστε (και μάλλον θα συνεχίσετε), αλλά φροντίστε να λάβετε υπόψη σας τις απόψεις κάποιων ικανών στελεχών που μπορούν πραγματικά να δώσουν ώθηση στους γενικούς στόχους σας ή το όραμά σας.

Η πανσέληνος λάμπει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και αυξάνει την οικειότητα με τους αγαπημένους σας, αναζητάτε να μάθετε για τις ρίζες σας, ίσως νιώσετε έντονη την ανάγκη της μητρότητας. Αν και είστε συχνά απασχολημένοι με την εργασία σας, τώρα για σας προέχει η οικογενειακή σας ζωή. Ίσως να έχετε ένα γεγονός που φωτίζει αυτό που χρειάζεστε για να νοιώσετε πιο οικεία και ζεστά με τους αγαπημένους σας (και μπορείτε επίσης να το αντιπαραβάλετε με αυτό που λάβατε ή δεν λάβατε από τους γονείς σας). Επίσης, ίσως συμβούν γεγονότα που αφορούν τα παιδιά σας καθώς τώρα νιώθετε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι σ’ αυτά. Εάν προσπαθείτε να ξεκινήσετε οικογένεια, μπορεί επίσης να γιορτάσετε μια εγκυμοσύνη που την περιμένατε καιρό!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι