Quantcast

Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Βρείτε νέους φίλους και συνεργάτες χρησιμοποιώντας την τεχνολογία. Η Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, σας ωθεί να συνεργαστείτε για την έναρξη ενός ψηφιακού έργου ή απλά να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα με δημιουργικούς τρόπους. Η καινοτομία είναι στο πλευρό σας. Αν έχετε μια πρωτότυπη ιδέα, ξεκινήστε! Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή ως τις 18 Οκτωβρίου στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, η επιθυμία σας να επιβάλετε την εξουσία σας και τους δικούς σας κανόνες θα σας βάλει σε μπελάδες. Δείτε και τις απόψεις των άλλων. Επειδή γνωρίζετε ότι είστε φοβεροί στη δουλειά σας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ανακοινώσετε (όπως και τη μεγάλη λίστα με τα βραβεία και τους επαίνους σας). Αφήστε τους άλλους να αναγνωρίσουν μόνοι τους το μεγαλείο σας. Διαφορετικά, θα έχετε μια Πύρρειο νίκη.

Πετάξτε ελεύθεροι! Με τη νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας αισθάνεστε αισιόδοξοι για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της καριέρας σας και των οικονομικών προοπτικών, βλέπετε τον γαλάζιο ουρανό. Το φεγγάρι σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες να αναπτυχθείτε, οι ιδέες και τα σχέδιά σας γίνονται πραγματικότητα. (Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πετύχετε!). Θα μπορούσατε επίσης να σχεδιάσετε να πάτε σε άλλη πόλη για να σπουδάσετε ή να εργαστείτε στο εξωτερικό, ίσως ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή κάτι άλλο που τροφοδοτεί το τολμηρό σας πνεύμα. Ή, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο είναι ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Ίσως ακόμα προγραμματίσετε ένα προσκύνημα, κάτι που πάντα θα θέλατε να κάνετε.

Προσέξτε πού περιπλανιέται το μυαλό σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σας προειδοποιεί για χαοτικές σκέψεις και συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Ίσως κάποιος να αμφισβητεί τη νοημοσύνη σας και οι απόψεις σας δεν μπορούν να ταυτιστούν, πράγμα που προκαλεί χάος και ασάφεια. Αποτέλεσμα; Παραλύει το μυαλό σας από την υπερβολική ανάλυση! Το στρες μπορεί να αυξηθεί σε αυτήν την πανσέληνο, επομένως να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις συζητήσεις που κάνετε. Αποφύγετε τις περιττές ανησυχίες και τους ανθρώπους που σας προκαλούν φόβο και σας κουράζουν. Να είστε με άτομα που σας παρέχουν θετικές επιβεβαιώσεις ή απλά ακούστε χαλαρωτική μουσική που σας ηρεμεί.

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube