Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 42

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Ενώ εργάζεστε σκληρά για να κερδίσετε τη θέση σας στην επαγγελματική αρένα, σκεφτείτε μήπως έχετε χάσει τους φίλους σας ή τη διασκέδαση. Η Αφροδίτη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, είναι εδώ, κοντά σας, για να σας το υπενθυμίσει και σας καλεί στην κοινωνικοποίηση και την ανεμελιά. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια του πλανήτη για να κάνετε νέες γνωριμίες και φιλίες. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας πρέπει να περιμένετε για να θέσετε νέα σχέδια, αλλά ευνοείται σίγουρα ο προβληματισμός για τον σκοπό της ζωής σας. Ίσως ακόμα κάνετε επανασύνδεση με μια αγάπη ή φίλους που χάσατε εδώ και καιρό, ειδικά αυτούς που έχετε συναντήσει στα μακρινά σας ταξίδια. Επισήμανση: Δεν θα ξέρετε αν κολυμπάτε προς την κατεύθυνση προς την οποία ρέει το ρέμα ή αντίθετα καθώς τα πράγματα θα είναι μπερδεμένα!

Νιώθετε να βουλιάζετε σε ένα συναισθηματικό βούρκο; Η νέα Σελήνη και ο Άρης στον Τοξότη και στον πνευματικό και συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας ανανεώνουν την ψυχή σας προσφέροντάς σας μια αισιόδοξη, καταπραϋντική ενέργεια σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επικοινωνήσετε και να καλέσετε κάποιον που εμπιστεύεστε, ιδιαίτερα αν αισθάνεστε ότι κουβαλάτε ένα βαρύ φορτίο. Απλώς εξασκηθείτε λέγοντας: «Χρειάζομαι βοήθεια»! Μπορείτε να το κάνετε, αν βέβαια βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας! Το να είστε ευάλωτοι συναισθηματικά σας κάνει πιο δυνατούς μακροπρόθεσμα. Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα χαρούν να σας στηρίξουν. Μπορεί ακόμη και να έχετε μια καρμική συνάντηση με έναν … φύλακα άγγελο ή έναν θεραπευτή, κάποιον που ξέρει πώς να πει τις σωστές λέξεις, την κατάλληλη στιγμή.

Αφήστε στην άκρη την πίεση και το άγχος της εργασίας σας και ασχοληθείτε με τον αγαπημένο σας, επιστρατεύοντας τις ειρηνευτικές σας δυνάμεις. Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και σας καλεί να βρείτε τρόπους για να ηρεμήσουν τα άγρια νερά στη σχέση σας ή σε μια συνεργασία σας. Αν έχετε αγωνιστεί  στο όνομα της ειρήνης και της αρμονίας, θα λάβετε τις ανταμοιβές σας. Διαφορετικά, δεν μπορείτε να ανεχτείτε να πιέζετε συνεχώς τον εαυτό σας και αποφασίζετε να ξεφύγετε από μια κατάσταση ή σχέση διασχίζοντας τη γραμμή του πυρός. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να προσθέσετε επιπλέον πίεση στην ήδη υπάρχουσα. Το φεγγάρι σας βοηθά να καταλάβετε ότι για να νιώσετε ευτυχισμένοι, θα πρέπει να κατανοήσετε ότι οι σχέσεις είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης, «δούναι και λαβείν».

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-11-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω