Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Τα λόγια σας έχουν τη δύναμη να θεραπεύσουν τις ψυχές των άλλων χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Προσφέρετε τις σωστές συμβουλές σας, πιάνετε κουβέντα με όλο τον κόσμο, παρευρίσκεστε σε τοπικές εκδηλώσεις, οι άλλοι σας θαυμάζουν για τις νέες ευφάνταστες ιδέες σας. Αφήστε στην άκρη τη λίστα των εργασιών σας και επικοινωνήστε με τους φίλους σας, ασχοληθείτε με τα χόμπι σας. Αυτός ο μήνας είναι εξαιρετικός για εφευρετικές αναζητήσεις, νέα έργα και πνευματική διέγερση. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε εκτός του χώρου εργασίας σας για να ξαναγεμίστε τις εγκεφαλικές δεξαμενές σας! Ο τρίτος οίκος διέπει επίσης την κοινωνικότητα, οπότε αν είχατε αποσυρθεί από την ενεργό κοινωνική ζωή, βγείτε έξω και κάντε κάποιες νέες γνωριμίες.

Η δομή και η πειθαρχία θα σας κρατήσουν σε φόρμα. Με τον Άρη στον καθημερινό και πειθαρχημένο έκτο οίκο σας, έχετε το πλεονέκτημα αυτής της ενθαρρυντικής και δυναμικής ενέργειας να ακολουθήσετε ένα νέο καθημερινό πρόγραμμα. Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε να ξεκινήσετε προσπάθειες σας για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά, υιοθετώντας την άσκηση στη ζωή σας. Θέστε νέες προτεραιότητες, ρίχνοντας μια ρεαλιστική ματιά στον τρόπο που διαθέτετε το χρόνο σας. Ίσως χρειαστεί να αναδιαμορφώσετε τα πράγματα, έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνονται η υγεία και η άσκηση στο καθημερινό πρόγραμμά σας. Και ενώ από τη φύση σας σας αρέσει η συνήθεια, τώρα θέλετε την ποικιλία, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και την πλήξη της καθημερινότητας, οπότε απολαύστε αυτό το ενεργειακό κύμα όσο διαρκεί!

Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά και να κάνετε μεγάλα βήματα προς τους επαγγελματικούς στόχους σας και τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σας ζητά περισσότερη δομή και οργάνωση στην εργασία σας, κάτι όχι ιδιαίτερα δύσκολο για το οργανωτικό ζώδιό σας. Τώρα γίνεστε περισσότερο πειθαρχημένοι και εργατικοί, θα μπορούσατε επίσης να εμπνευστείτε να δοκιμάσετε ένα νέο πρόγραμμα στην εργασία σας ή ακόμα και να προσλάβετε νέους υπαλλήλους στην επιχείρησή σας. Αυτή η πανσέληνος έχει δεσμευτικές ιδιότητες, οπότε τυχόν οικονομικές ή επαγγελματικές ευκαιρίες θα έχουν διαρκή αποτελέσματα. Με άλλα λόγια, δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε εάν αλλάξετε αργότερα γνώμη, οπότε να είστε σίγουροι για οποιαδήποτε κίνηση κάνετε.

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
6/3/2021