Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Καλή (και ζεστή) Πρωτοχρονιά! Με την Αφροδίτη και την Ολική Ηλιακή έκλειψη στον πνευματικό και νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, ίσως επιλέξετε να μείνετε μέσα στο σπίτι σας αντί να είστε στην οχλοβοή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ίσως νιώθετε κουρασμένοι και νωθροί, αλλά η ομίχλη θα φύγει αρκετά σύντομα. Καθώς το ρολόι χτυπά τα μεσάνυχτα, εσείς σκέφτεστε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας για να σας βρει το νέο έτος με ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Σκέφτεστε όλες τις συναισθηματικές αποσκευές που κουβαλάτε και ότι πρέπει να απελευθερωθείτε από αυτές, πρόσωπα και καταστάσεις που σας φέρνουν οδυνηρές μνήμες. Ως οργανωτικό ζώδιο που είστε, ίσως πρέπει να κάνετε μια λίστα με αυτά που πρέπει να αφήσετε, για να δεσμευτείτε σε αυτό και να προχωρήσετε μπροστά. Τον επόμενο χρόνο θα γιορτάσετε!

Προειδοποίηση από τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας: Αναμείνατε άγχος και προστριβές στο σπίτι σας. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τη φυλακή στο σπίτι σας; Έχετε το θάρρος και τη δύναμη να το κάνετε αλλά αυτό δεν θα γίνει αναίμακτα, ο κόκκινος πλανήτης δημιουργεί ένταση στο σπίτι σας. Ίσως αισθάνεστε υπερβολικά πιεσμένοι, δεσμευμένοι από ορισμένες οικογενειακές υποχρεώσεις ή απλώς νιώθετε πλήξη κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους. Οι συγγενείς σας ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας μπορούν να σας παρακινήσουν να πετύχετε τα καλύτερα ή μπορεί να σας κάνουν να τρελαθείτε (και πιθανότατα θα συμβούν και τα δύο). Αποφύγετε τις περιττές διαμάχες.

Κυκλοφορήστε και θα γοητεύσετε. Με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Είστε πιο συμβιβαστικοί και διπλωματικοί με τον αγαπημένο σας και τους συνεργάτες σας, έτσι είναι μια υπέροχη στιγμή για σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Έχετε το απαλό άγγιγμα του φεγγαριού και είστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Επίσης, ίσως υπογράψετε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο, μπορεί να κάνετε κάποιες συμφωνίες που καθυστέρησαν. Το σίγουρο είναι ότι θα αισθανθείτε πολύ πιο σίγουροι για τον αγαπημένο σας και τους συνεργάτες σας, τους όρους της σχέσης σας και τις συμφωνίες εν γένει.

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms