Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 41

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Αιγόκερους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Εάν νιώσετε την ανάγκη να φύγετε από το σπίτι σας, κάντε το. Με τον ανάδρομο Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, πρέπει να προσπαθήσετε δύο φορές προκειμένου να έχετε ηρεμία με τα μέλη της οικογένειάς σας και τους συγκατοίκους σας, έτσι μην εξαναγκάζετε τον εαυτό σας να ακολουθήσει τους άλλους. Αυτή η ανάδρομη κίνηση του κόκκινου πλανήτη θα μπορούσε να φέρει ένα τεράστιο επίτευγμα στην προσωπική σας ζωή, όπως μια πολυαναμενόμενη εγκυμοσύνη ή μια μετακίνηση. Η δράση συμβαίνει γρήγορα, έτσι θα μπορούσατε να ακούσετε για το σπίτι των ονείρων σας, και εν ριπή οφθαλμού μπορεί να κάνετε μια κατάθεση χρημάτων ή να δώσετε μια προκαταβολή.

Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, κινείται στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, κι εσείς νιώθετε την ανάγκη να ενωθείτε με ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο. Τώρα αναζητάτε μια βαθιά σχέση όπου υπάρχουν οικειότητα και εμπιστοσύνη, και έχετε τη δύναμη και το θάρρος να τα διεκδικήσετε. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σας ή ακόμα και μόνοι με τον εαυτό σας. Με τη νέα Σελήνη στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας η διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σας είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Τώρα αναζητάτε τη γνώση και την εξερεύνηση, ίσως με ένα ταξίδι ή την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου που σας βοηθούν στην επέκταση του μυαλού σας.

Δεν είναι μόνο η συνεχής εργασία σας και η αποδοτικότητά σας που σας μετατρέπει σε μια ακαταμάχητη οικονομική δύναμη, αλλά και ο τρόπος που μεταδίδετε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και μαγνητίζετε τους γύρω σας με τις ιδέες σας, έχετε γοητεία και χάρισμα στην επικοινωνία σας. Αν είχατε αγωνιστεί για να κάνετε μια δημόσια ομιλία ή μια συμφωνία, τώρα απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Με τόσα πολλά που έχετε να πείτε, θα μπορούσατε να κάνετε εκπληκτικές αφηγήσεις και να γράψετε συναρπαστικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Γράψιμο, διδασκαλία, μάθηση, πώληση, όλα είναι δυνατόν να συμβούν!

Ο Αιγόκερως ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Το πάθος κυριαρχεί

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Εξαιρετική επικοινωνία

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Τα αισθηματικά σας απασχολούν

Μάιος ⭐⭐⭐

Χαμηλό ηθικό

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Πολλές δραστηριότητες

Ιούλιος ⭐⭐

Εκνευρισμός & Εντάσεις

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐⭐

Βρίσκετε ξανά την ηρεμία σας

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Πολλές ασχολίες

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα καλά

Νοέμβριος ⭐⭐⭐

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα θαυμάσια

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms