Αιγόκερως Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 40

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως:

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κάνετε νέες, πιο ουσιαστικές και οικείες φιλίες, να αποδεχτείτε συναντήσεις για διασκέδαση ή απλά να σηκώσετε επιτέλους το τηλέφωνο σε αυτόν τον φίλο που έχετε να δείτε καιρό. Η Αφροδίτη κινείται στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας κι εσείς κάνετε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε νέα άτομα, μπορεί πραγματικά να κάνετε μια βαθιά και μακρά φιλία. Ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και τα χρήματα σας δημιουργούν πίεση και άγχος. Η ροή των εσόδων σας θα μπορούσε να ανατραπεί και ταυτόχρονα μπορεί να αυξηθούν τα έξοδά σας. Από τη θετική πλευρά, το διαδικτυακό μάρκετινγκ μπορεί να σας αποφέρει χρήμα, αν και πάντα συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί, αφού δεν θέλετε να στερέψουν οι αποταμιεύσεις σας.

Τα σύννεφα που στέκονταν καιρό τώρα πάνω από το κεφάλι σας αναχωρούν και η περιπετειώδης ενέργειά σας επιστρέφει. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της αισιοδοξίας, και επαναφέρει την χαρούμενη και ενθουσιώδη διάθεσή σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, ανοίγεται ένα ευρύ πεδίο νέων δυνατοτήτων που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν. Βγαίνετε έξω στη ζωή και πάλι και θα αναζητήσετε νέους φίλους, νέες ιδέες και νέους τρόπους σκέψης. Ίσως οργανώσετε ένα ταξίδι ή βρείτε αυτό που χρειάζεστε σε ένα καλό βιβλίο ή σε κάποιον που προκαλεί τη σκέψη σας. Ίσως ακόμα ενεργοποιήσετε το επιχειρηματικό μυαλό σας και κάνετε μια νέα επαγγελματική εκκίνηση.

Ακόμα κι αν είναι Σαββατοκύριακο, θέλετε να ξεκουραστείτε στον καναπέ σας και να μην μιλάτε πολύ! Ο προηγούμενος πολυάσχολος μήνας σας αφήνει με κούραση, έτσι επιδιώκετε να μείνετε στην άνεση και την ηρεμία του σπιτιού σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον οικείο τέταρτο οίκο σας. Αφήνετε όλους τους άλλους να πηγαίνουν από το ένα πάρτι στο άλλο, εσείς θέλετε χαλάρωση και γαλήνη. Το φεγγάρι σας ζητά να κάνετε ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν δυσαρεστήσετε κάποιους. Από τη στιγμή που ο τέταρτος οίκος κυβερνά τα οικεία πρόσωπα, είναι πολύ καλή στιγμή να συναντηθείτε με τους πιο κοντινούς φίλους σας και μέλη της οικογένειάς σας αλλά και να πάρετε συναισθηματική στήριξη.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms