Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Ο ρυθμός της ζωής σας επιβραδύνεται σημαντικά καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Απλά δεν έχετε τη διάθεση να δουλεύετε στο συνήθη ρυθμό σας, δεν νιώθετε με τίποτα ευχαρίστηση, ό, τι κι αν κάνετε. Ήρθε η ώρα να κινηθείτε έξυπνα και ρεαλιστικά, αλλά και να αντιληφθείτε τα όριά σας. Ό, τι κι αν κάνετε, μην πιέζετε τον εαυτό σας να είναι γύρω από ανθρώπους που σας αποστραγγίζουν συναισθηματικά ή να φροντίζετε ανθρώπους που δεν θέλετε πραγματικά να φροντίσετε. Μην κάνετε οτιδήποτε εξαναγκαστικά και αφήστε τους άλλους να ενδιαφερθούν για τον εαυτό τους, ακριβώς όπως κι εσείς φροντίζετε τον εαυτό σας.

Νέοι φίλοι εισέρχονται στη ζωή σας χάρη στην Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας. Νέες κοινωνικές επαφές φέρνουν μια ριζική αλλαγή στον κοινωνικό κύκλο σας. Οι εκλείψεις φωτίζουν επίσης τις σκιές, έτσι αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σάς αποκαλύψει την ανάγκη να αποχωρήσετε από μία ομάδα και να ενταχθείτε σε μια άλλη. Θα μπορούσε επίσης να φωτίσει το δρόμο σας για μια συνεργατική προσπάθεια και να σας βοηθήσει να βρείτε τους καλύτερους ανθρώπους για την ομάδα σας. Έχετε μια ιδέα για ένα online έργο; Ο ενδέκατος οίκος διέπει επίσης την κοινότητα και την τεχνολογία, έτσι τα κοινωνικά δίκτυα και η εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών προώθησης των προϊόντων σας θα μπορούσε να σάς οδηγήσει στην επιτυχία.

Η Σεληνιακή έκλειψη σαρώνει το δημιουργικό και ρομαντικό πέμπτο οίκο σας και  θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια σημαντική καμπή στην αγάπη ή στην καλλιτεχνική σας ζωή. Ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει όλο το πάθος σας και για το  οποίο έχετε αγωνιστεί καιρό θα μπορούσε τελικά να σάς φέρει κάποια αναγνώριση, ακόμη και φήμη. Δεδομένου ότι οι εκλείψεις φέρνουν απροσδόκητα γεγονότα, μια εγκυμοσύνη ή μια εκπληκτική νέα ερωτική σχέση θα μπορούσε να εμφανιστεί από το πουθενά. Σκεφτείτε πόσο έχετε ωριμάσει στην αγάπη και αν έχετε αυτοπεποίθηση κατά τους τελευταίους μήνες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι