Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας! Με τον Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της ομαδικής δραστηριότητας, επίκεινται συγκρούσεις με τους φίλους σας ή προστριβές μέσα σε μια ομάδα ή γύρω από μια ομαδική προσπάθεια. Η δημιουργικότητά σας θα μπορούσε να συγκρουστεί με το όραμα μιας μεγαλύτερης ομάδας. Επειδή ίσως να μην βλέπετε με το ίδιο πρίσμα τα πράγματα σε ένα ομαδικό πρόγραμμα, να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις ενέργειές σας. Ίσως ακόμα διαισθάνεστε ότι δεν πρέπει να προχωρήσετε μια νέα φιλία ή συνεργασία. Οποιαδήποτε συλλογική προσπάθεια θα έχει τις προκλήσεις της, έτσι να είστε εγκρατείς στην επιβολή των απόψεών σας, ειδικά αν είναι ριζοσπαστικές.

Θέστε μια σταθερή βάση στη ζωή σας, απολαύστε την κάθε στιγμή και μη σκέφτεστε το αύριο. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σάς κάνουν να λάμπετε από ζωντάνια και αισιοδοξία καθώς τώρα ψάχνετε τη χαρά στα απλά πράγματα της ζωής. Μήπως τον τελευταίο καιρό είχατε πέσει σε κατάθλιψη; Ή ίσως διαπιστώσατε ότι σας λείπουν η σταθερότητα και η ασφάλεια. Τώρα είναι η ώρα να ανανεώσετε τη ζωή σας κρατώντας δίπλα σας ανθρώπους που σάς μεταδίδουν θετική ενέργεια και σάς προσφέρουν σιγουριά. Ίσως ακόμα γνωρίσετε νέους ανθρώπους, πιθανόν από μακριά, που με την εμπειρία τους καταφέρουν να αλλάξουν τη φιλοσοφία σας για τη ζωή.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας, σε ποιόν μεταδίδετε τις ιδέες και τις πληροφορίες σας; Με την πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, απαιτείται προσοχή στα άτομα που εμπιστεύεστε. Ίσως ανακαλύψετε κάποιον ο οποίος προδώσει την εμπιστοσύνη σας και δεν μένει άλλη λύση από την απομάκρυνση. Η αποχώρηση είναι σίγουρα μια δυνατότητα, όμως προσέξτε την τάση σας να παρασυρθείτε από τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις. Επιπλέον, μόλις καθίσετε να γράψετε, κάτι ή κάποιος θα διακόπτει τις δραστηριότητές σας, ένα τηλέφωνο που δεν σταματά να κτυπά ή μια κοινωνική υποχρέωση που δεν πρέπει να αμελήσετε. Δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα, θέστε προτεραιότητες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι