Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 43

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Η ατμόσφαιρα γύρω σας γίνεται πολύ πιο ελαφριά και ευχάριστη καθώς το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης. Συναντάτε νέους ανθρώπους και εισέρχεσθε σε νέες κοινωνικές ομάδες, έχετε τη διάθεση να συνεργαστείτε, οπότε σίγουρα θα καταβάλλετε κάποιες προσπάθειες για να βρείτε τους ομοϊδεάτες σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας κι εσείς κάνετε έναν έλεγχο και ανάλυση της ζωής σας! Τουλάχιστον για τέσσερις περίπου εβδομάδες δεν σκέφτεστε να περάσετε το καλοκαίρι σας με beach πάρτι ή να το παρακάνετε με τα κοκτέιλ και τα μπάρμπεκιου, θέλετε τη γαλήνη και την ηρεμία σας.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και οδηγεί στην εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας σας. Είστε σταθεροί για να προχωρήσετε μπροστά και ενθαρρύνεστε να δώσετε σχήμα και μορφή στις μεγαλοπρεπείς ιδέες σας. Ακολουθείτε ένα γενικό σχέδιο, βάζετε δομή στη ζωή σας. Βέβαια, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα συμβεί εν μία νυκτί! Ο χρόνος θα είναι μακρύς, αλλά αξίζει στο τέλος. Αν έχετε κρατήσει μέσα σας τα έντονα συναισθήματά σας, με την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας συγκρατήσει. Εκφράζετε άμεσα στον εαυτό σας, τολμάτε να στείλετε αυτό το μήνυμα που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό.

Αναλύστε και ζυγίστε τα πάντα πριν αντιδράσετε! Στις 26 του μήνα και για δύο περίπου μήνες ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, και γίνεστε απρόβλεπτα ευερέθιστοι, προκαλείτε ένταση από το πουθενά, εκφράζετε την κρυμμένη απογοήτευσή σας στην εργασία σας και στην καθημερινότητά σας. Μπορεί ακόμα να σταματήσετε να ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής ή ξαφνικά σας έρχεται η ιδέα να αρχίσετε πεζοπορία, ποδηλασία ή κολύμβηση, ακόμη και κάνοντας ανταγωνισμό για να κερδίσετε ένα βραβείο. Συμβουλή: Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε ένα παλιό πρόβλημα τραυματισμού ή υγείας που έχετε αγνοήσει.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι