Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Εάν αισθάνεστε θυμωμένοι και αγανακτισμένοι, ο ανάδρομος Άρης στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας σας ωθεί να μεταβιβάσετε αυτά τα συναισθήματα ανοιχτά και άμεσα. Επειδή έχετε την υπομονή αγίου, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε και μάρτυρες ή, ακόμη χειρότερα, χαλί να σας πατήσουν. Αν νιώθετε να πνίγεστε στον ωκεανό των συναισθημάτων, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κρατήσετε αυτά τα συναισθήματα μέσα σας. Ή ακόμα ίσως ανακαλύψετε ένα μυστικό το οποίο ήταν θαμμένο για αρκετό καιρό. Επειδή ο όγδοος οίκος συνδέεται με τον πλούτο, ο ανάδρομος Άρης θα μπορούσε να ενισχύσει την ανάγκη σας για εύκολο και γρήγορο πλουτισμό ή για συνένωση των οικονομικών πόρων. Αν σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία να ενώσετε με κάποιον τις δυνάμεις σας, σκεφτείτε πολύ καλά αν θα έχετε κέρδη ή ζημία.

Μπορεί να αφήσετε για λίγο πίσω τις διασκεδαστικές στιγμές και την αγάπη, δεν θέλετε να κάνετε σχέδια καθώς η Αφροδίτη επισκέπτεται το δημιουργικό και μοναχικό δωδέκατο οίκο σας. Κλείστε την πόρτα σε όσους σας ενοχλούν και μη νιώθετε ενοχές. Ξεφύγετε για λίγο μακριά από την οχλοβοή, θεραπεύστε τις πληγές του παρελθόντος, αλλάξτε τη ρουτίνα σας πηγαίνοντας κοντά στη θάλασσα ή ασχολούμενοι με ένα καλλιτεχνικό έργο. Και υπάρχει και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας η οποία θα μπορούσε να φέρει μια προσφορά εργασίας, μια νέα ευκαιρία δημιουργίας χρημάτων ή μια έμπνευση για δημιουργία νέων καθημερινών συνηθειών. Έχετε καλή τύχη στα οικονομικά σας, την εργασία σας και τη ζωή σας!

Σταματήστε να ζητάτε συγνώμη γι’ αυτό που είστε, πείτε τι σας ενοχλεί και το πιο σημαντικό, το τι χρειάζεστε. Η φλογερή επιρροή της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας βοηθά να ισορροπήσετε μια σχέση ή συνεργασία η οποία ήταν έτοιμη να πέσει στο γκρεμό. Απελευθερωθείτε από τα αρνητικά συναισθήματα και τις διαμάχες, αντιμετωπίστε τα φλέγοντα ζητήματα με διαφάνεια, σαφήνεια και συμπόνια. Το φεγγάρι μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία, τώρα έχετε πολλούς θαυμαστές γύρω σας αλλά και πολλές προσφορές για να συνεργαστείτε.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms