Quantcast

Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Φανταστείτε τον εαυτό σας να ξεφεύγει από τη ρουτίνα και να απολαμβάνει την περιπέτεια και τη ζωή! Μέχρι της 23 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας κι εσείς έχετε μεγάλα οράματα, ψάχνετε το καλύτερο στον έρωτα και τη ζωή. Η αλήθεια είναι ότι το σύμπαν μπορεί να σιγοντάρει την επαγγελματική ανέλιξη που αναζητάτε και να κάνει πραγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα στην αγάπη. Με την Αφροδίτη που θα βρίσκεται στους Διδύμους μετά τις 23 του μήνα και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προβάλετε τη δουλειά σας, ίσως να κάνετε την εμφάνισή σας λίγο πιο εκλεπτυσμένη ή σοφιστικέ. Η γοητεία σας δεν περνά απαρατήρητη στις κοινωνικές συναναστροφές σας, συμμετέχετε σε ποικίλες κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Βγείτε από την κρυψώνα σας και τη μίζερη και ανιαρή ζωή σας και επικοινωνήστε ξανά με τους φίλους σας! Η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, επαναφέρει την επιθυμία σας για διασκέδαση και νέους φίλους. Έχετε κοινωνικό πνεύμα καθώς μπαίνει το καλοκαίρι, γι’ αυτό δικτυωθείτε κοινωνικά και γνωρίστε μερικούς νέους ανθρώπους ή στείλτε το μήνυμά σας σε ένα ευρύτερο κοινό μέσω του διαδικτύου. Ο προηγούμενος μήνας ήταν ένας πολυάσχολος και εργατικός μήνας, που πιθανότατα τον περάσατε σε μεγάλο βαθμό με σκληρή δουλειά. Τώρα, ήρθε η ώρα να απογειωθείτε, να συναντήσετε τους φίλους σας, να πάτε μαζί για δείπνο ή μια βόλτα στην ύπαιθρο ή στην παραλία. Συνδυάσετε τις δουλειές σας με την ευχαρίστηση και τη διασκέδαση, έρχεται καλοκαίρι και πρέπει να το χαρείτε!

Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας, επαναφέροντας τη χαρά και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο με τα μέλη της οικογένειάς σας. Ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε, να ανακαινίσετε ή να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να δημιουργήσετε μια δική σας οικογένεια. Εναλλακτικά, μπορεί να νιώσετε μοναδικές στιγμές ειρήνης, αγάπης και κατανόησης με την οικογένειά σας. Μια δυναμική γυναίκα ή ένας συγγενής, ίσως κάποιος με τον οποίον σας χωρίζει μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στη διεύρυνση των οριζόντων σας. Εάν είχατε συγκρούσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή ή απλώς δεν μπορέσατε να βρείτε ποιοτικό χρόνο να είστε μαζί, το φεγγάρι σας βοηθά να δώσετε κλαδί ελιάς και να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστολογικός χάρτης