Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Ψάχνετε καιρό την αδελφή ψυχή σας, κάποιον/α που έχει την καλή θέληση και τη δύναμη να μοιραστεί μαζί σας τη ζωή του; Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων, φυτεύετε τους σπόρους για μια νέα αγάπη ή μια μελλοντική επιχειρηματική συνεργασία. Αναμείνατε την έναρξη μιας νέας παθιασμένης σχέσης εντός των προσεχών έξι μηνών, κάποιου που έρχεται στη ζωή σας για να μοιραστείτε μαζί τα βάρη της ζωής. Αν είστε στην ομίχλη με τον αγαπημένο σας, ξεκαθαρίζει το θολό τοπίο στη σχέση σας, τώρα αποσαφηνίζετε τα πράγματα, νιώθετε να βαδίζετε σε πιο σίγουρα μονοπάτια. Γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί, έτοιμοι να συμβιβαστείτε για την αρμονία και την ισορροπία. Δεν υπάρχει πλέον ασάφεια, ούτε και δυσδιάκριτες ενέργειες που σας δημιουργούν σύγχυση και πόνο.

Έχετε το θάρρος και τη δύναμη να διεκδικήσετε πράγματα για τον εαυτό σας καθώς ο Άρης κινείται επίσης στον έβδομο οίκο σας. Ενώ μπορεί να νιώθετε συναρπαστικά  και χαρούμενα με αυτή τη νέα γνωριμία σας, είστε επιρρεπείς στο να ενεργείτε απερίσκεπτα. Αν είστε σε σχέση, προσέξτε την τάση σας να πάτε προς τα άκρα και προσπαθήστε να βρείτε μια μέση λύση. Μην ενεργείτε  μυστικά και με ασάφεια, δεν θέλετε να γεμίσετε αμφιβολίες και ανασφάλεια τον αγαπημένο σας. Να είστε επίσης προσεκτικοί ώστε να μην ξεκινήσετε μια συνεργασία η οποία υπόσχεται πολλά σε γρήγορο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί όχι μόνο να σας εξαντλήσει αργότερα αλλά και να σας απογοητεύσει, μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Επίσης, μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις ιδέες και τη γνώμη σας στους άλλους.

Σκεφτείτε τα χρήματά σας! Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων σας, φέρνοντας κάποιες μεγάλες οικονομικές ευκαιρίες τους επόμενους έξι μήνες, αυτές που φέρνουν κάποια ανάσα στις οικονομικές δυσκολίες. Αν και μπορεί αρχικά να νιώσετε έκπληξη, έχετε προσπαθήσει γι’ αυτό σταθερά τα τελευταία δύο χρόνια. Ώρα λοιπόν να καρπωθείτε τις ανταμοιβές των όσων σπείρατε. Αυτή η έκλειψη σάς δίνει επίσης το έναυσμα και το κίνητρο που χρειάζεστε για να αυξήσετε τα χρήματά σας ή να ζητήσετε αύξηση μισθού, νιώθετε ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να χρεώνετε τον εαυτό σας περισσότερα. Κι αν είστε το αφεντικό της δικής σας επιχείρησης, πώς μπορείτε να περιορίσετε τα έξοδα και να βάλετε περισσότερα στην τσέπη σας; Με τους κατάλληλους οικονομικούς συμβούλους θα δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-02-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση