Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Πάρτε σοβαρά την οικονομική σας κατάσταση. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο  δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών σας, σας προτρέπουν προς τη βελτίωση των χρημάτων σας, χαρίζοντάς σας έμπνευση για να γίνετε πιο πρακτικοί. Ο μήνας είναι γεμάτος με έντονη κινητικότητα και μπορείτε να κάνετε μερικά νέα σχέδια για να εδραιώσετε τα μεγάλα όνειρά σας. Ίσως έχετε μια προσοδοφόρα προσφορά εργασίας ή σας προσφερθεί μια σημαντική αύξηση. Εάν εργαστήκατε σκληρά (και γνωρίζουμε ότι το έχετε κάνει), μια πολυαναμενόμενη προσφορά προσγειώνεται απροσδόκητα στην αγκαλιά σας. Ή ίσως επεκτείνετε την επιχείρησή σας, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα προοπτική στην εργασία σας. Έχετε τα εργαλεία για να δείξετε ότι είστε οι καλύτεροι στη δουλειά.

Τολμήστε! Με κίνητρο τον Άρη στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, αισθάνεστε ιδιαίτερα αναζωογονημένοι, με πολλή ενέργεια και μια γενική αίσθηση ενθουσιασμού και θάρρους. Για να διοχετεύσετε όλη αυτή την έντονη ενέργεια και το πάθος σας, θέστε υγιείς και αποτελεσματικούς στόχους και βεβαιωθείτε ότι δεν θίγετε κανέναν με τις ενέργειές σας. Ο διαλογισμός είναι καλός και μπορεί να σας κρατήσει ισορροπημένους, αλλά χρειάζεστε και μια φυσική διέξοδο, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε την επιθετικότητά σας. Ίσως δοκιμάσετε να πάτε στο γυμναστήριο ή εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο. Αν νιώθετε τα νεύρα σας τεντωμένα, δεν χρειάζεστε δίπλα σας το άτομο που σάς προκαλεί.

Η πανσέληνος στους Ιχθύς και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει μια δυναμική ενέργεια στη ζωή σας, δεν μπορείτε πλέον να ζείτε με αυταπάτες και ψέματα. Αν εσείς και ο σύντροφός σας ή ένας συνεργάτης σας δεν βλέπετε ότι έχετε κοινή πορεία ζωής, μπορεί απλά να αποφασίσετε να χωρίσετε ή τουλάχιστον να κάνετε κάποιο σοβαρό έλεγχο των ζημιών που δημιουργεί σε αμφότερους η υπάρχουσα κατάσταση μεταξύ σας. Τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν μπορεί να είναι λίγο απότομα. Αν ο αγαπημένος σας ή ένας συνάδελφός σας ή συνεργάτης σας δεν είναι αξιόπιστος, ίσως χρειαστεί να σηκώσετε το ανάστημά σας προκειμένου να διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν πλέον συναισθηματικά κενά ή απώλειες χρημάτων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι