Quantcast

Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Δεν χρειάζεται να είστε κολλημένοι στο παρελθόν, ξεφύγετε από αυτό για να δείτε το φως της αγάπης και της ζωής. Η Αφροδίτη μέχρι τις 22 Ιουλίου θα βρίσκεται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας κάνοντάς σας περισσότερο ευαίσθητους και νοσταλγικούς, πάτε πίσω στο παρελθόν και σκέφτεστε πολύ. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να τιμήσετε τα συναισθήματά σας, επιτρέποντας στον εαυτό σας να αισθανθεί απλά αυτό που πρέπει να αισθανθείτε. Μετά τις 22 Ιουλίου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σας και σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και άνεση για να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή για να προωθήσετε το νέο σας έργο. Κάνετε νέα σχέδια στην αγάπη και την καριέρα σας, μπορεί επίσης να θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας για να νιώσετε πιο καλά.

Η νέα Σελήνη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια ολοκαίνουργια φιλία ή συνεργασία. Αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για να φυτέψετε σπόρους για ένα νέο τεχνολογικό εγχείρημα, ίσως ακόμη και να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση. Ίσως προωθήσετε ένα βίντεο, το οποίο θα μπορούσε να γίνει viral. Μια καμπάνια στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης θα μπορούσε να προσελκύσει ένα ευρύ κοινό, οτιδήποτε αφορά την χρήση της τεχνολογίας έχει εύνοια καθώς εφαρμόζετε την επινοητικότητά σας και τις καινοτόμες ιδέες σας. Σκεφτείτε πρωτότυπα, σκεφτείτε συλλογικά! Εάν έχετε μια ιδέα που είναι πρωτότυπη, εφαρμόστε την!

Αλλάξτε τις κακές σας συνήθειες και δεσμευτείτε σε ένα λειτουργικό καθημερινό πρόγραμμα. Η πανσέληνος φωτίζει τον καθημερινό και υγιή έκτο οίκο σας τροποποιώντας τον τρόπο σκέψης σας προκειμένου να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει στην καθημερινότητά σας. Εάν χρειάζεστε μια ώθηση, απευθυνθείτε στους φίλους σας για να σας βοηθήσουν. Ίσως ακόμα εμπνευστείτε από το διαδίκτυο για να υιοθετήσετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας ή για να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Μπορεί επίσης να ηγηθείτε μιας φιλανθρωπικής εκστρατείας στο γραφείο, ίσως ενθαρρύνοντας τους συναδέλφους σας να σας βοηθήσουν σε μια πρακτική εθελοντική εκδήλωση, είτε μέσω μιας εκστρατείας συγκέντρωσης χρημάτων. Το να κάνετε τον κόσμο καλύτερο σας κάνει να νιώθετε χρήσιμοι στην κοινωνία.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube