Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 43

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Διψάτε για ενθουσιασμό και πάθος καθώς η Αφροδίτη κινείται στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Νιώθετε βαθύτερα συνδεδεμένοι με τον αγαπημένο σας, αναζητάτε κάποιον/α που να είναι αληθινός, δεν συμβιβάζεστε τώρα με μεσοβέζικες καταστάσεις. Όμως ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον όγδοο οίκο σας συνιστά να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Εξετάστε σε βάθος την ποιότητα του χαρακτήρα των ατόμων που συναντάτε και τις δελεαστικές οικονομικές προσφορές καθώς μπορεί να φέρει σκιώδη άτομα και προσφορές στο δρόμο σας, αν βιαστείτε. Σκεφτείτε δύο φορές για δάνεια ή αγορές με πίστωση.

Τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να ανεχθείτε στη σχέση σας; Με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ίσως και να πιεστείτε προκειμένου να αποσαφηνίσετε αν υπάρχει αμοιβαιότητα συναισθημάτων. Ίσως ακόμα γίνετε δύστροποι, δημιουργείτε αντιπαραθέσεις με τη μορφή έντονων επιχειρημάτων. Αντί να διαπληκτίζεστε μεταξύ σας, βγάλτε την ένταση στο … κρεβάτι. Εάν διαπραγματευόσασταν καιρό με έναν πιθανό συνεργάτη, τώρα είναι η ώρα να βάλετε τις τελικές υπογραφές καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ή ακόμα μπορεί να αποφασίσετε να τραβήξετε χωριστούς δρόμους με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας εάν αυτή η σχέση έχει γίνει αποπνικτική κατά κάποιο  τρόπο.

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα στο ζώδιό σας θα μπορούσε να φέρει μια θριαμβευτική νίκη που αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα των προσπαθειών των τελευταίων έξι μηνών. Μπορεί να είστε μετριόφρονες από τη φύση σας αλλά τώρα το φεγγάρι σας καλεί να επιτρέψτε στον εαυτό σας να λάμψει. Δεν πρόκειται για υπερβολή. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ένα  οικονομικό θέμα το οποίο προσπαθούσατε να επιλύσετε (και επιμελώς μπορούμε να προσθέσουμε) λαμβάνει τέλος. Ίσως να έχετε μια επικερδή προσφορά εργασίας ή μια συναρπαστική προώθηση στην εργασία σας η οποία έχει ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές ή μια σημαντική αύξηση.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι