Quantcast

Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Αναδείξτε το πάθος και τον αισθησιασμό που κρύβονται μέσα σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι στο πλευρό σας για να περάσετε διασκεδαστικές και αισθησιακές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε, για να βρείτε μια νέα αγάπη καθώς η Αφροδίτη φέρνει τους άλλους κοντά σας. Ίσως υπάρχει μια πλευρά του εαυτού σας που ήρθε η ώρα να αλλάξει, τώρα είστε έτοιμοι για μια πιο ουσιαστική σχέση και τολμάτε! Με κίνητρο τον Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας είστε έτοιμοι να πείτε αυτό που έχετε να πείτε, γραπτά ή προφορικά. Κάντε αυτές τις κρίσιμες ερωτήσεις που έχετε στο μυαλό σας αλλά φροντίστε να μη ρίξετε το δηλητήριό σας. Στείλτε το δικό σας προσωπικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα, μόνο μην είστε σαρκαστικοί. Εάν δεν μιλήσετε, δεν μπορείτε να λάβετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Στην οικονομική σας ζωή, έχετε την τάση να είστε υπερβολικά δοτικοί, εις βάρος του τραπεζικού σας λογαριασμού. Αλλά η Ηλιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, σας ζητά να πιστέψετε στην αξία σας και θα μπορούσε να σας παρουσιάσει μερικά παράξενα σημάδια και περίεργες συμπτώσεις σχετικά με το εισόδημά σας. Αντί να δίνετε στους άλλους, σκέφτεστε τώρα την αξία σας! Και δεν χρειάζεται να βιαστείτε για οποιαδήποτε αλλαγή τώρα, εκτός και αν χρειαστεί. Έχετε μπροστά σας έξι μήνες όπου το φεγγάρι σας βοηθά να φέρετε επανάσταση στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα χρήματα, που κάνετε τους άλλους να δουν την αξία σας.  Γίνετε ο επιμελής μαθητής και θα μπορούσατε να προσγειωθείτε σε μια νέα δημοσιονομική στρατόσφαιρα.

Μεταμορφωτικά ταξίδια; Περιπέτεια, γνώση και εξερεύνηση είναι τα δώρα της Σεληνιακής έκλειψης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, νιώθετε την έντονη επιθυμία να κάνετε κάτι διαφορετικό στη ζωή σας, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας πηγαίνοντας ένα μακρινό και όχι συνηθισμένο ταξίδι. Ετοιμαστείτε να προβάλετε αυτό το αλτρουιστικό βίντεο ή να δημιουργήσετε ένα μοναδικό Tweet που ακούγεται και γίνεται viral «σε όλο τον κόσμο». Μπορεί να αποφασίσετε να εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή μια λαμπρή επιχειρηματική ιδέα σας δίνει το πράσινο φως για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια. Το φεγγάρι σας προσφέρει μια ευκαιρία ζωής για ταξίδια ή ακόμα μετεγκατάσταση στο εξωτερικό, πιθανώς για εργασία. Επίσης, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις διαπολιτισμικές διασυνδέσεις, έχετε να αποκομίσετε σημαντικές εμπειρίες και έχουν πολλά να σας διδάξουν.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-09-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms