Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2024

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Ώρα για ηρεμία και χαλάρωση; Με την Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την θεραπεία των πληγών του παρελθόντος. Η συνομιλία με κάποιον που εμπιστεύεστε και ο οποίος σας ασκεί κάποιου είδους εξουσία μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα ακανθώδη ζητήματα πολύ πιο γρήγορα. Μπορεί επίσης να θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα πνευματική πρακτική, όπως να γράψετε ημερολόγιο, να κάνετε διαλογισμό, να μιλήσετε σε μια Ανώτερη δύναμη. Ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, μπορεί να φέρει άγχος, θα μπορούσατε επίσης να αντιμετωπίσετε προστριβές με κάποιον που δουλεύει για εσάς. Αντιμετωπίστε τα προβλήματα κατά μέτωπο, αποφεύγοντας την κριτική και τις παρανομίες. Δεν χρειάζεται να απολογηθείτε που ζητάτε να λάβετε την υψηλή ποιότητα εργασίας/υπηρεσίας που πληρώνετε.

Η ομαδική εργασία κυβερνά τη ζωή σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να νιώσετε στενά συνδεδεμένοι τόσο με τους φίλους σας όσο και με τους συναδέλφους σας, να ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει στον κλάδο σας γενικότερα. Αφιερώστε χρόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις, η ειλικρινής γοητεία σας θα μπορούσε πραγματικά να φέρει κοντά σας νέους θαυμαστές και πιθανώς και συνεργάτες. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή να βρείτε τρόπους για να ενισχύσετε καλύτερα την παρουσία σας στο διαδίκτυο, ίσως με έναν νέο ιστότοπο ή ένα ανανεωμένο προφίλ στο LinkedIn. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, η τεχνολογία είναι σίγουρα με το μέρος σας. Μπορείτε ακόμη και να προβληθείτε στα social media. Το να έχετε δημοτικότητα στο διαδίκτυο είναι το πλεονέκτημά σας.

Οι σχέσεις θέλουν αγώνα και υπομονή για να διατηρηθούν αλλά και γερά θεμέλια. Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ρίχνοντας το φως της σε ό,τι δεν λειτουργεί στη σχέση σας. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις κατόπιν ώριμης και συνετής σκέψης. Μπορεί να υπάρξει διόρθωση πορείας; Θα μπορούσε. Είναι το τέλος του κόσμου; Όχι. Μην πέσετε στην απαισιοδοξία και την απελπισία αν νιώσετε κουρασμένοι από τον αγώνα σας. Ενώ η διόρθωση αυτής της αρνητικής κατάστασης θα απαιτήσει επίμονη και κοπιαστική προσπάθεια, δεν είναι τόσο τρομακτικό να το κάνετε. Θυμηθείτε, οι σχέσεις χτίζονται αργά και σταθερά, κάνοντας ένα βήμα τη φορά, η αγάπη δεν μπορεί να χτιστεί σε μια μέρα. Εάν πραγματικά δεν ξέρετε τι να κάνετε, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από κάποιο ώριμο και έμπειρο άτομο. Η σοφή συμβουλή του θα μπορούσε να γίνει το μυστικό σας όπλο.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ