Quantcast

Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Έχετε χάσει την χαρά και την όρεξη για ζωή; Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα και στον συμπονετικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, ώρα να δείξετε συμπόνια προς τον εαυτό σας. Αυτή η δράση των πλανητών στον Λέοντα αναδεικνύει την ανάγκη για θεραπεία, από μέσα προς τα έξω. Με δύναμη και θάρρος αντιμετωπίζετε τους συναισθηματικούς και ενεργητικούς δαίμονές σας και απομακρύνετε οποιονδήποτε και οτιδήποτε εξαντλεί τη ζωτική σας δύναμη. Είτε είναι μέσω επαγγελματικής θεραπείας, συνομιλίας με έναν φίλο ή έντονου στοχασμού, μπορείτε πραγματικά να ξεμπερδέψετε αυτό το κουβάρι από το παρελθόν σας και ίσως ακόμη και τους φόβους που σας διακατέχουν. Πιστέψτε ότι αυτή η πλήρης εξάλειψη θα σας εξυπηρετήσει μακροπρόθεσμα, ακόμα κι αν υπάρχει ενόχληση, θυμός και πίεση. Θα καθαρίσουν η ψυχή σας, το μυαλό και το πνεύμα σας.

Αν έχετε κοπιάσει στην εργασία σας ή ψάχνετε για μια νέα δουλειά, η νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σας δίνει το εισιτήριο της επιτυχίας. Ετοιμαστείτε να γυρίσετε μια νέα σελίδα στην καριέρα σας τους επόμενους έξι μήνες. Μια νέα δουλειά, ένας ηγετικός νέος τίτλος ή ρόλος θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας, οπότε θέστε τις βάσεις τώρα. Ξεκινά μια εξάμηνη χρονική περίοδος ανάπτυξης και επιτυχίας στην καριέρα σας, συναρπαστικές νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας που σας βάζουν σε θέση ισχύος. Μπορεί τώρα να αποσαφηνίσετε το σκοπό της ζωής σας και με αυτή τη νέα Σελήνη, ένας φίλος ή κάποιο πρόσωπο με εξουσία θα μπορούσε να σας ανοίξει μια χρήσιμη πόρτα ή να σας κάνει μια σύσταση.

Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειάς σας, καθιστώντας αυτήν την χρονική περίοδο εξαιρετική για μια οικογενειακή απόδραση ή απλώς για βαθύτερο συναισθηματικό δέσιμο με την οικογένειά σας ή/και τους συγγενείς σας. Εάν εσείς και ένα μέλος της οικογένειάς σας έχετε εγκλωβιστεί σε σύγκρουση ή απλώς ακολουθήσατε τρελά διαφορετικούς δρόμους, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να εξομαλύνετε τα πράγματα. Πηγαίνετε μαζί για μια πεζοπορία ή απλώς να έχετε μια ζεστή, γενναιόδωρη στάση όταν μιλάτε. Το καλό με εσάς είναι τώρα ότι είστε διατεθειμένοι να δείτε τα πράγματα από τη σκοπιά του άλλου. Αναζητάτε τρόπους για να δημιουργήσετε μια πιο λειτουργική ζωή με τους οικείους σας όπως μια καλύτερη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, ένα πιο άνετο σπίτι, να είστε με άτομα που φέρνουν αισιοδοξία στη ζωή σας και έχουν θετική σκέψη.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-05-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540