Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο Παρθενος - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 34

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Αποφεύγετε συνήθως τα ρίσκα, αναλύετε τα πάντα πριν κάνετε το μεγάλο βήμα αλλά τώρα η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας δίνει το πράσινο φως για να τολμήσετε, να ρισκάρετε και να παίξετε. Αυτό σημαίνει επίσης ότι τώρα ζείτε για την εξερεύνηση και την περιπέτεια και αποδέχεστε τα λάθη σας, κάτι που το ζώδιό σας συνήθως απεχθάνεται να παραδεχτεί. Αλλά τώρα ξέρετε ότι ποτέ δεν θα μάθετε αν δεν αφήσετε τον εαυτό σας να επεκταθεί. Επιπλέον, ο Άρης στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, σας κάνει να επαναστατείτε σε όσους σας περιορίζουν και σας πιέζουν. Μπορεί ακόμη να αισθανθείτε λίγο περισσότερο καταπιεσμένοι από τους κανόνες τώρα, πράγμα το οποίο συνήθως το οργανωτικό ζώδιό σας τους τηρεί ιδιαιτέρως.

Ξεχάστε τις διασκεδαστικές νύχτες και τα ξενύχτια μέχρι το πρωί, καλέστε τους φίλους σας και την οικογένειά σας στο σπίτι σας γιατί θα ποθείτε τώρα την παρέα των πιο στενών σας προσώπων, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Εάν έχετε απομακρυνθεί από τους αγαπημένους σας, συνδεθείτε βαθύτερα ερχόμενοι και πάλι σε επαφή ή κάντε σχέδια να επισκεφτείτε κάποιους που ζουν μακριά σας. Ίσως ακόμα νιώσετε απαισιοδοξία και ανησυχία για το μέλλον σας σκεφτόμενοι το παρελθόν. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για το άγχος σας; Μείνετε μακριά από ενοχλητικούς θορύβους και από άτομα που ζητούν περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε.

Με τη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της συνεργασίας και της ομαδικής εργασίας, η αποστολή σας θα ολοκληρωθεί όντας σε μια ομάδα. Πολλά χέρια σίγουρα κάνουν ελαφρύτερη την εργασία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε ένα ομαδικό έργο στην τύχη του. Αν είστε ο διαχειριστής αυτού του έργου και νιώσετε άγχος, μεταβιβάστε καθήκοντα. Συγκεντρώστε στην ομάδα μερικά μεγάλα μυαλά και αφήστε τους ανθρώπους να κριτικάρουν τα σχέδιά σας και τις ιδέες σας. Ευτυχώς για σας, το φεγγάρι σας παίρνει το βαρύ φορτίο και σας προσφέρει βοήθεια. Ακόμα κι αν η νίκη θα είναι συλλογική, η συνεισφορά σας θα εκτιμηθεί και θα λάβετε επαίνους και επευφημίες. Ίσως πάλι νιώσετε έντονη την ανάγκη να δωρίσετε το χρόνο σας σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση. Σε ποιους τομείς θα έχεις εύνοια αυτόν το μήνα; Θα βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν; Μάθε τώρα μιλώντας με την Σμάρω Σωτηράκη! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι