Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαϊου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Θέλετε τα ίδια πράγματα στη ζωή; Η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μαζί με τη νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σας ζητούν να επικεντρωθείτε στο μέλλον της σχέσης σας και να αποσαφηνίσετε τις καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να απαρνηθείτε τις δικές επιθυμίες και αξίες για να έχετε μια επιτυχημένη σχέση, στην πραγματικότητα, όταν η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία, θα έχετε αναθεωρήσει πολλά. Επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης την καριέρα, η επιστροφή σε μια παλιά εργασία ευνοείται τώρα, ιδιαίτερα με ένα συνεργάτη από το παρελθόν σας. Ίσως να σκεφτείτε ακόμη και μια παλιά συνεργασία μεγάλης απόστασης ή αλλάξει το επαγγελματικό σας πρόγραμμα κάνοντας συχνά ταξίδια.

Γιατί έχετε σύρει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον αγαπημένο σας; Ο Άρης κινείται στους Ιχθύς και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κι αν ξεκινήσετε δικαστήριο για το σύντροφό σας, να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τις κατηγόριες. Γίνεστε τόσο πολύ δυνατοί και απαιτητικοί σε σημείο να τα γκρεμίσετε όλα. Δεν είναι καιρός να ταρακουνήσετε συθέμελα τη σχέση σας, απλά κάντε γνωστές τις προθέσεις σας με ήρεμο τρόπο. Προσέχετε επίσης τις διαμάχες για την επιβολή του εγώ με λανθασμένο τρόπο. Μπορεί να εμφανιστούν διαφωνίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ρίξετε πυρηνικά, ή ακόμα χειρότερα, να γίνετε παθητικοί- επιθετικοί. Και μερικές φορές αυτό είναι χειρότερο, επειδή οι άλλοι χάνουν το σεβασμό τους για σας.

Με την πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, μπορεί να έχετε μια καθοριστική συνάντηση ή ειδήσεις τις οποίες περιμένατε καιρό τώρα. Ίσως ακόμα  κάνετε μια δημόσια ομιλία ή παρουσίαση. Το  φεγγάρι σας χαρίζει ευγλωττία, είστε ιδιαίτερα πειστικοί στο να περάσετε το μήνυμά σας. Τα πνευματώδη λόγια σας μπορούν να ξεσηκώσουν τους άλλους, οι ιδέες σας λαμβάνουν αποδοχή. Στις συνομιλίες σας φροντίστε όμως να μην μιλάτε με υπονοούμενα και να μην υποτιμάτε τις ιδέες και τις απόψεις των άλλων. Όσο κι αν θέλετε να κάνετε τους άλλους να αποδεχτούν τις μεγάλες ιδέες σας, μην παρασύρεστε από τον παρορμητισμό σας και την ανάγκη σας να επιβάλετε με καταναγκασμό τη γνώμη σας.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms