Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Βάλτε στην άκρη την αβεβαιότητά σας και τις ανασφάλειές σας, αφήστε την ψυχή σας ελεύθερη να απολαύσει τον έρωτα και την αγάπη. Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έχετε τον αγαπημένο σας και πάλι στην αγκαλιά σας, ανοίγονται νέες δυνατότητες για να ενωθείτε σε ένα βαθύ συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Εκφράστε την αγάπη σας όχι μόνο με λόγια αλλά με δεκάδες κόκκινα τριαντάφυλλα! Αυτός ο μήνας απαιτεί ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής καθώς ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, θα μπορούσε να δημιουργήσει άγχος και πίεση γύρω από κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις. Ίσως συγκρουστείτε για ένα ζήτημα ακινήτων ή με συγγενείς που εισβάλουν στο σπίτι σας απρόβλεπτα.

Αισθάνεστε άνετα με τους φίλους σας και μέσα στην ομάδα σας; Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας, και τώρα θα δείτε τους αληθινούς ανθρώπους γύρω σας. Ίσως ένα ομαδικό έργο φτάσει στην ολοκλήρωσή του και γιορτάζετε όλοι μαζί. Ή ίσως η συλλογική αποστολή σας να έχει χαθεί. Ή μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα με κάποιους φίλους σας ή να μην είναι απλώς διαθέσιμοι τώρα. Μην ρίχνεστε στην απόγνωση, τίποτα δεν χάνεται. Απλά το φεγγάρι θα πάρει μακριά σας τα άτομα που δεν μιλάνε στην ψυχή σας και θα τα αντικαταστήσει με νέα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

Θα έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας για να υιοθετήσετε μια πιο πειθαρχημένη διαδρομή στην καθημερινή σας ζωή, καθώς η νέα Σελήνη στον καθημερινό και υγιή έκτο οίκο σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο έξι μηνών για τη ζωντάνια και την ευεξία σας. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να κολλήσετε σε μια νέα ρουτίνα ή ένα πρόγραμμα, καθώς είστε λογικοί και πειθαρχημένοι από τη φύση σας. Ίσως ήρθε η ώρα να βρείτε έναν προσωπικό γυμναστή μετά τις διατροφικές ατασθαλίες των γιορτών. Οι γιορτές περνούν σιγά-σιγά και θα πρέπει να εντάξετε στην καθημερινότητά σας το τρέξιμο ή το γυμναστήριο. Επισήμανση: Μείνετε μακριά από άτομα που μπορεί να βάλουν συναισθηματικές νάρκες στο δρόμο σας. Να είστε ρεαλιστές και συγκεντρωμένοι στο στόχο σας.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms