Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 40

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Είστε ο βασιλιάς/βασίλισσα στην ερωτική αρένα, εκπέμπετε μια ασφάλεια και σοβαρότητα που είναι δύσκολο για τους θαυμαστές σας να σας αντισταθούν. Μέχρι τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, και ακολουθείται από τη νέα Σελήνη επίσης στον ίδιο οίκο σας. Ετοιμαστείτε να καλωσορίσετε νέους φίλους ή μια νέα αγάπη μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Κάποιος που συναντήσατε πριν έξι μήνες, κοντά στην αντίστοιχη νέα Σελήνη, θα μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες για ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο ζωής. Μη διστάσετε να πείτε «ναι» στις κοινωνικές προσκλήσεις, δεν χρειάζεστε κάποιον να σας πάρει το χέρι για αυτό!

Μετά τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και νιώθετε μεγαλύτερη ευεξία και χαλάρωση. Ίσως έχετε οφέλη στην υγεία σας κάνοντας σπα ή μασάζ ή απευθυνθείτε σε εναλλακτικές θεραπείες, όπως ο βελονισμός. Βρίσκετε τρόπους για να ενισχύσετε τη λάμψη σας από μέσα προς τα έξω! Από τη φύση σας δίνετε έμφαση στις λεπτομέρειες και την ανάλυση, αλλά τώρα με τον Άρη που συνεχίζει να κινείται στον νοητικό τρίτο οίκο σας, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να βιαστείτε να υπογράψετε μια συμφωνία πριν εξετάσετε ενδελεχώς τους όρους. Συνεχίστε να πιστεύετε στην καλοσύνη της ανθρωπότητας και την υπηρεσία, αλλά μαζί με όλα αυτά με νόμιμη τεκμηρίωση και χαρτιά.

Ψάχνετε καιρό να βρείτε άτομα ώριμα και σοβαρά που αξίζουν τη φιλία σας; Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, βοηθώντας σας να αξιολογήσετε τις φιλίες σας και να ακολουθήσετε τη σωστή διαδρομή για τους μελλοντικούς στόχους σας. Ίσως σας αναθέσουν μια ομαδική εργασία ή ασχοληθείτε περισσότερο με την τεχνολογία. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα η οποία είναι και Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους και ήρθε η ώρα να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας και να προχωρήσετε μπροστά. Ίσως να είχατε μια επική αποτυχία που μείωσε την αυτοπεποίθησή σας ή κάτι από το παρελθόν σας κρατούσε πίσω από την επιδίωξη των μεγάλων ονείρων σας. Αντί να κρύβετε το φως σας, δείτε το ως εμπειρία και αφήστε το στο παρελθόν προκειμένου να πετάξετε στα ύψη.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι