Quantcast

Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Βρείτε τον άνθρωπο που σας συμπληρώνει. Νιώθετε ήρεμα όταν είστε με αυτόν/ήν που μπορεί και θέλει να συμβιβαστεί καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στους Ιχθύς ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Η καλύτερη δουλειά σας γίνεται σε συνεργασία, η ενσυναίσθηση και η κατανόηση φέρνουν συμφωνία. Θα μπορούσατε να σημειώσετε πρόοδο και ανάπτυξη στη σχέση σας ή με μια συνεργασία σας, ίσως εσείς και ο αγαπημένος σας ή ένας συνάδελφος βρείτε έναν καλύτερο τρόπο συνεργασίας, κατανέμοντας τα καθήκοντα με βάση τις δυνάμεις σας, σε αντίθεση με αυτό που ακούγεται σωστό. Ίσως θέλετε να αφιερώσετε χρόνο μιλώντας για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή πως να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της συνεργασίας σας. Νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν κάνετε τα πάντα μαζί.

Τρέχετε και δεν φτάνετε! Λόγω του γρήγορου ρυθμού στην εργασία σας που δημιουργεί ο Άρης στους Διδύμους και στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, μπορεί να έχετε άγχος, επομένως μην εκπλαγείτε αν ένα έργο σας δημιουργήσει σε μεγάλο βαθμό έντονη πίεση. Οι προθεσμίες θα είναι πιο αυστηρές και πιο απαιτητικές. Θα μπορούσε επίσης να προκύψει προστριβή με τους συναδέλφους σας, κάποιος μπορεί να φαίνεται ότι θέλει να σας εναντιωθεί σε κάθε βήμα μας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε αυτόν τον ανταγωνισμό όσο καλύτερα μπορείτε, αλλά να ξέρετε ότι στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Μη χάνετε χρόνο με όλο αυτό το δράμα στην εργασία σας, να ξέρετε ότι ο πραγματικός ανταγωνισμός είναι με τον εαυτό σας. Λάβετε υπόψη σας ότι όλα αυτά θα είναι περαστικά και ότι ο αγώνας σας θα αποδώσει πολλά, γράφοντας το όνομά σας με χρυσά γράμματα.

Μήπως ήρθε η ώρα για απόσυρση και υποχώρηση; Γνωρίζοντας ότι είστε εργασιομανείς από την φύση σας, μπορεί να μην έχετε χαλαρώσει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Έτσι, με την πανσέληνο στον Λέοντα να φωτίζει τον νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, τα αποθέματα της ενέργειάς σας θα μπορούσαν να εξαντληθούν. Δώστε προτεραιότητα στον ύπνο και την ξεκούρασή σας τώρα. Αναζωογονήστε την ψυχή σας για να μην καταρρεύσετε σωματικά και ψυχικά. Τα όνειρά σας είναι δυνατά, έντονα και προφητικά, καθώς τώρα κάνετε πολλή υποσυνείδητη επεξεργασία. Ένας … φύλακας άγγελος θα μπορούσε να εμφανιστεί από τους αιθέρες ή θα μπορούσατε να λάβετε ένα σαφές πνευματικό «σημάδι» για την πορεία της ζωής σας εάν συντονιστείτε με τις δονήσεις του σύμπαντος, διαλογιστείτε ή απλώς θέσετε ως στόχο ότι το σύμπαν καθοδηγεί τη ζωή σας.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής