Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Χορέψτε και διασκεδάστε, τα πάντα είναι τόσο ζωντανά γύρω σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, νιώθετε έντονη την ανάγκη να φλερτάρετε, είστε παιχνιδιάρικοι και χαρούμενοι αλλά με μια δόση σοβαρότητας, εκπέμπετε αξιοπιστία και σιγουριά. Οι θαυμαστές σας έλκονται από τη ζωντάνια και την ευθυμία σας, την ανέμελη διάθεσή σας, έτσι σίγουρα θα βρεθεί κάποιος/α ο οποίος πολύ σύντομα θα κυριεύσει το μυαλό σας! Εάν τελευταία ήταν πεσμένη η διάθεσή σας ή είχατε περάσει δύσκολες στιγμές με τον αγαπημένο σας, τώρα είναι η ώρα να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να κοιτάξετε ένα μέλλον, πιο χαρούμενο αλλά και σταθερό.

Εάν υπάρχει ένα μεγάλο όραμα μέσα στο μυαλό σας, τώρα είναι η ώρα σας να ξεκινήσετε. Με τον Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, οι άλλοι θέλουν να ακούσουν τι έχετε να πείτε, καθώς η ενέργειά σας και η δύναμή σας είναι απίστευτες, οπότε ξεκινήστε οτιδήποτε θέλετε. Δώστε μια δημόσια ομιλία ή πηγαίνετε ένα ταξίδι. Εκφράστε ελεύθερα τις πεποιθήσεις σας, μιλήστε για τις εμπειρίες σας, οι αφηγήσεις της ζωής σας θα εμπνεύσουν τους άλλους. Η αισιόδοξη διάθεσή σας σας φέρνει σε επαφή με άτομα από κάθε είδους κουλτούρα ή/και χώρα, ίσως ακόμα κάνετε μια οικονομική συνεργασία με κάποιον που ζει μακριά σας. Η αυθόρμητη και ελεύθερη ιδιοσυγκρασία σας συνεχίζεται και τον επόμενο μήνα. Δώστε τα όλα και τολμήστε να ρισκάρετε στη ζωή!

Η πανσέληνος φωτίζει το δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και μπορεί να παρατηρήσετε ότι αισθάνεστε πιο αγχωμένοι ή περισσότερο ευαίσθητοι στην ενέργεια των άλλων. Ίσως να μη θέλετε τώρα να εργάζεστε πολύ, νιώθετε μειωμένη την παραγωγικότητά σας, επιδιώκετε την ηρεμία και την ησυχία σας. Απορροφάτε σαν σφουγγάρι την ενέργεια των γύρω σας, οπότε μείνετε μακριά από την οχλοβοή και τους θορύβους και προσπαθήστε να είστε με ανθρώπους που τους αισθάνεστε οικείους και που σας δημιουργούν μια αίσθηση άνεσης και αυτοπεποίθησης. Η μείωση του έντονου ρυθμού της ζωής σας θα σας βοηθήσει να νιώσετε γαλήνη. Επίσης, η φαντασία σας τρέχει σε μια άπιαστη αγάπη ή έχετε την επιθυμία για μοναξιά, ειδικά κοντά στο νερό.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms