Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 38

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Ετοιμαστείτε για έναν άκρως κοινωνικό μήνα καθώς η Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν βάθος σκέψης και εμπειριών. Σκέφτεστε να αγοράσετε κινητή συσκευή ή να φύγετε για μια κοντινή εξόρμηση; Ο πλανήτης της αρμονίας σας επισημαίνει: Τολμήστε και δεν θα χάσετε! Πίεση και άγχος για την οικονομική σας κατάσταση δημιουργεί ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως θέλετε να μαζέψετε περισσότερα χρήματα, ίσως οι δαπάνες σας αυξηθούν ή εξαιτίας απρόβλεπτων περιστάσεων αναγκαστείτε να δαπανάτε περισσότερα. Συμβουλή: Μην προσπαθήσετε να επιλύσετε τώρα μια οικονομική διαμάχη, θα περιπλέξετε τα πράγματα.

Έχετε κάτι να διδάξετε; Η πανσέληνος φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της διανόησης και των ταξιδιών, και είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε τις γνώσεις σας, μιλώντας σε ένα ευρύ ακροατήριο. Ίσως ακόμα εκδώσετε αυτό το συναρπαστικό βιβλίο και βλέπετε το έργο σας και τη δόξα σας να επεκτείνονται. Μήπως σκέφτεστε καιρό να εργαστείτε σε άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα; Αυτή η εκπληκτική προσφορά στο Λονδίνο δεν σας αφήνει αδιάφορους, τώρα λαχταράτε νέα πράγματα, ανεξάρτητα από το πώς θα το πάρουν οι άλλοι. Τα μεγάλα σας όνειρα παίρνουν σάρκα και οστά, για σας όλα τα πράγματα είναι δυνατόν να συμβούν.

Φωτίζεται το μυαλό σας, κατακλύζεστε από νέες ιδέες καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο σας, του πνεύματος και των ιδεών. Όλο το μήνα, θα είστε πιο ευτυχισμένοι όταν σκέφτεστε, σχεδιάζετε, συζητάτε και βρίσκεστε με τους ομοϊδεάτες σας, Μετά από μια χρονική περίοδο σκληρής δουλειάς, ίσως και εγκράτειας από τις κοσμικές απολαύσεις, παίρνετε την ανταμοιβή σας: Απολαμβάνετε την κοινωνικοποίηση, τα αστεία και τις ιστορίες των άλλων, απλά βρίσκετε ανθρώπους για μια καλή συζήτηση και διασκέδαση. Οι γνωριμίες με νέα άτομα θα μπορούσαν τελικά να σας φανούν χρήσιμες επαγγελματικά, αν και αυτό δεν θα είναι το βασικό κίνητρό σας.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι