Quantcast

Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Προτεραιότητά σας είναι τα χρήματα και η πολυτέλεια. Με την Αφροδίτη στο  δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ξοδεύετε αρκετά σε ακριβές αγορές και πολυτελείς διασκεδάσεις, όμως ίσως αργότερα διαπιστώσετε ότι δεν σας φτάνουν τα χρήματα που έχετε για να αποπληρώσετε τους λογαριασμούς σας. Παραλείψτε τις περιττές δραστηριότητες και εστιάστε στο πως να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Με τον Άρη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας στόχος σας είναι οι επευφημίες και τα μεγαλεία, αλλά η διαδρομή δεν θα είναι εύκολη εάν κατά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη, μετά τις 30 του μήνα, γίνετε οκνηροί. Καλύτερα να δεσμευτείτε να κάνετε κάποιο μέρος της εργασίας που σας έχει ανατεθεί κάθε μέρα παρά να βιάζεστε και να κάνετε λάθη. Μην προκαλείτε με την εξουσία σας και δημιουργείτε ανταγωνιστικές καταστάσεις, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων!

Προσέξτε να μην αναμίξετε την αγάπη και τα χρήματα, καθώς η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, πιθανό να φέρει αποκαλύψεις που δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Ίσως νιώσετε να κλονίζεται η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη με τον αγαπημένο σας ή δημιουργούνται έριδες σε σχέση με κοινά περιουσιακά στοιχεία και τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια. Ο δανεισμός χρημάτων είναι απαγορευτικός τώρα. Η ζήλια και η αντιπαλότητα θα μπορούσαν να υπονομεύσουν σοβαρά τη δυναμική της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας σας. Κάποιος από τους δυο σας θα μπορούσε να ενεργεί όχι μόνο εγωιστικά και ανατρεπτικά αλλά και εξουσιαστικά (και ίσως να είστε εσείς) και να εκτροχιάσει την αρμονία και τις συμφωνίες. Σκεφτείτε σε βάθος χρόνου, όχι μόνο το βραχυπρόθεσμο κέρδος, και ενεργήστε με τρόπο για τον οποίο θα είστε περήφανοι στο μέλλον.

Με την Ηλιακή έκλειψη στον τρίτο οίκο σας, των ειδήσεων και της επικοινωνίας, θα μπορούσατε να λάβετε ένα μήνυμα ή μια κλήση που αλλάζει την εξέλιξη των γεγονότων ή μια πολυαναμενόμενη απάντηση. Ίσως ένα από τα δημιουργικά σας έργα πάρει το πράσινο φως ή έχετε επιτέλους μια απάντηση σε μια γραπτή σας υποβολή. Εάν προβάλετε μια ιδέα ή έχετε μια σημαντική συνάντηση, τα γεγονότα που θα συμβούν μπορεί να είναι σημαντικά και καθοριστικά για τη ζωή σας. Μια επισήμανση: Οι συνομιλίες διεγείρουν την περιέργειά σας αλλά θα μπορούσαν να επιφορτιστούν με ίντριγκες και κάποιος θα μπορούσε να σας εκμυστηρευτεί ένα μυστικό ή το αντίστροφο. Ένας αδερφός ή ένας στενός φίλος σας θα μπορούσε να σας επηρεάσει βαθιά με τη γνώμη του ή μπορεί να σας κάνει το «κλικ» κάποιος, παρακινώντας σας να γνωριστείτε βαθύτερα μεταξύ σας.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms