Quantcast

Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Παρθένους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Φροντίστε τους αγαπημένους σας αλλά μην ξεχάσετε και τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κι εσείς αναζητάτε την θαλπωρή και την άνεση του σπιτιού σας, ίσως ακόμα σκεφτείτε να το καλλωπίσετε. Εάν είχατε προστριβές με συγγενείς ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα, η αρμονική Αφροδίτη σας ωθεί να δώσετε κλαδί ελιάς. Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή ως τις 18 Οκτωβρίου στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, γίνεστε επιθετικοί και ισχυρογνώμονες, δεν έχετε καμία διάθεση να ακούσετε τις ιδέες των άλλων ή να παρεκκλίνετε από τα αρχικά σχέδιά σας, ιδίως όσον αφορά τα οικονομικά σας. Ίσως επίσης να έχετε μερικά επιπλέον έξοδα τα οποία κλονίζουν τους προκαθορισμένους δημοσιονομικούς στόχους σας.

Τα χρήματα είναι συνέχεια στο μυαλό σας! Με τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σκέφτεστε τρόπους μεταβολής του εισοδήματός σας, ίσως έχετε μια επαγγελματική προώθηση ή βλέπετε μια πορεία προς μεγαλύτερη ασφάλεια. Η έναρξη ενός σχεδίου αποταμίευσης τώρα θα μπορούσε να αποδώσει σε έξι μήνες, καθώς η νέα Σελήνη χρειάζεται ένα εξάμηνο για να εκδηλώσει πλήρως τα αποτελέσματά της. Οπότε οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε ένα πρωτοποριακό αποτέλεσμα. Ανανεώστε το βιογραφικό σας, προσθέτοντας τυχόν επιπρόσθετα στοιχεία και στείλτε το. Όσον αφορά την καριέρα σας και τα οικονομικά σας, είναι σημαντικό να πιστέψετε στην αξία σας για να δείτε απτά αποτελέσματα και να αισθάνεστε ότι προχωράτε μπροστά.

Σταματήστε να κάνετε σαμποτάζ στον εαυτό σας ή να έχετε εμμονή και κτητικές διαθέσεις με κάποιον/α που δεν ανταποκρίνεται στην αγάπη σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον έντονο συναισθηματικά όγδοο οίκο σας και σας ζητά να δώσετε ένα τέλος στην καχυποψία σας και την έλλειψη εμπιστοσύνης. Όλο αυτό δημιουργεί αρνητικό κάρμα που δεν χρειάζεστε. Μην μισείτε, ούτε και να ζηλεύετε, απλά μιμηθείτε την καλή συμπεριφορά. Θα μπορούσατε να έχετε έντονη διαίσθηση για το πώς να χειριστείτε τα οικονομικά σας ή να κάνετε μια τολμηρή επένδυση. Γενικά, αποφύγετε να δράτε και να αντιδράτε εγωιστικά και αλαζονικά, προσπαθώντας να ελέγξετε τους άλλους ή για να αποκαλύψετε το τι σας κρύβει ο καθένας. Να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους και σίγουρα κι αυτοί θα είναι γενναιόδωροι μαζί σας.

Ο Παρθένος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐

Σκληρή δουλειά

Φεβρουάριος ⭐⭐

Αναπάντεχα γεγονότα

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Μεγάλες επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάιος ⭐⭐⭐

Πολλές ευθύνες

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Πισωγυρίσματα

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε αντοχές

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Όλα υπέροχα!

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Τρέχετε και δε φτάνετε

Οκτώβριος ⭐⭐

Να είστε προσεκτικοί

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα τέλεια

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Θα περάσετε φανταστικά

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms