Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 43

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Αποδεχτείτε αυτή την πρόσκληση! Με την Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, βρίσκεστε με πολύ κόσμο, δεν σταματάτε να μιλάτε και έχετε το δώρο της πειθούς και της διπλωματίας. Βασιστείτε στην πειστική δύναμή σας και θα κερδίσετε ένα ευρύ κοινό ή θα μπορούσατε να επισφραγίζετε μια συμφωνία! Αγωνίζεστε προκειμένου να οργανώσετε την καθημερινή σας ζωή καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας. Βάζετε σύστημα και τάξη, έχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα στην εργασία σας. Κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι και το γραφείο σας, οργανώνετε τα ράφια και τις αποθήκες σας. Εξομαλύνεται η ζωή σας και όλα είναι σε τάξη!

Ξεκινά η προσωπική σας νέα χρονιά καθώς η νέα Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Πού θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Ίσως θέλετε να γίνετε οικονομικά ασφαλέστεροι ή να ξεχωρίσετε στην εργασία σας ή ακόμα και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Μπορεί ακόμα να κάνετε μεγάλα όνειρα με την αγάπη σας! Αυτή η σεληνιακή ενέργεια σας δίνει έναν επιπλέον ενθουσιασμό για να κάνετε τα πρώτα βήματα προς τους προσωπικούς στόχους σας. Αν είχατε υποβαθμίσει τον εαυτό σας ή είχατε παραμελήσει την εμφάνισή σας, ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε, υπενθυμίζοντας σε εκείνους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή ότι σημασία έχει πρώτα ο εαυτός σας και οι ανάγκες του.

Εξορμάτε σε μια σημαντική αποστολή, θέλετε να είστε ο ηγέτης που θα εξουσιάσει τους άλλους. Η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της εξουσίας και των κοινών οικονομικών πόρων, και νιώθετε δυνατοί, ακόμα και να παρακάμψετε τους άλλους αν χρειαστεί, προκειμένου να κυνηγήσετε τις ισχυρότερες φιλοδοξίες σας. Ενώ αυτή η επιρροή του φεγγαριού θα μπορούσε να σας βάλει σε έναν ελίτ κοινωνικό περίγυρο, μπορεί επίσης να φέρει κάποιο οικονομικό άγχος, ειδικά γύρω από ένα χρέος, μια κοινοπραξία ή τις επενδύσεις. Σας παροτρύνει να δραστηριοποιηθείτε αντί να ξεφύγετε ή να παραβλέπετε την κατάσταση, βρίσκοντας τη λύση. Πάνω από όλα, η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms