Παρθένος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 44

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος: 

Γνωρίζετε τους ανθρώπους στη γειτονιά σας; Η Αφροδίτη κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που διαμένουν κοντά στο σπίτι σας. Ίσως συμμετάσχετε στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας ή γνωρίζετε άτομα που αγγίζουν την ψυχή σας. Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και μπορεί να φέρει προστριβές με τον αγαπημένο σας ή με μια επιχειρηματική συνεργασία σας, συνειδητοποιείτε μια ανισομερή δυναμική σε αυτή τη σχέση, γεμάτη ανησυχίες και διαφωνίες. Εσείς και ένα στενό προς εσάς πρόσωπο προκαλείτε ο ένας τον άλλον, πράγμα το οποίο μπορεί να είναι διαφωτιστικό, αλλά και εξαντλητικό.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να μείνετε στο σπίτι σας με τους αγαπημένους σας. Ίσως καλέσετε για δείπνο άτομα που έχετε να δείτε καιρό και τα οποία διαμένουν μακριά σας. Η φιλοξενία και το μαγείρεμα για τους άλλους σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Υπάρχει επίσης περισσότερη τάση να είστε πιο συναισθητικοί ακούγοντας τις ανησυχίες των αγαπημένων σας προσώπων, έχετε την επιθυμία να συνδεθείτε βαθύτερα μαζί τους. Ένας τρόπος για να αποφύγετε να νιώσετε αποστραγγισμένοι συναισθηματικά είναι να αναγνωρίσετε το γεγονός ότι δίνοντας και μόνο, αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλά.

Γιορτάστε μια ομαδική νίκη! Εσείς και η ομάδα σας θα μπορούσατε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς την πρόοδο, χάρη στην πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως ένα μακροπρόθεσμο ομαδικό έργο έρχεται στο αποκορύφωμά του, δίνοντάς σας ένα σοβαρό λόγο για να γιορτάσετε. Αυτή η πανσέληνος είναι εξαιρετική για να βρείτε νέους φίλους και συνεργάτες, οπότε πάρτε τους φίλους σας και πηγαίνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπου μπορείτε να γνωρίσετε άτομα τα οποία αναγνωρίζουν την αυθεντικότητά σας και το πνεύμα σας. Τυχαίες γνωριμίες θα είναι σημαντικές, οπότε να είστε ανοιχτοί και όχι ντροπαλοί.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms