23
04
2014

Ελληνικό ωροσκόπιο Ελληνική αστρολογία.

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 22

Η Ελληνιστική Αστρολογία είναι η μορφή της Αστρολογίας που ανέπτυξε τα ζώδια και τους οίκους  και πώς επηρεάζουν οι πλανήτες, ανάλογα με την ημέρα, την ώρα και τον τόπο γέννησης του ατόμου. Το Ελληνικό ωροσκόπιο ήταν αυτό που έθεσε τις βάσεις για τη σύγχρονη Ελληνική αστρολογία και χρησιμοποιήθηκε από όλους τους σύγχρονους αστρολόγους. Τώρα, το Ελληνικό ωροσκόπιο είναι διαφορετικό και η μελέτη γίνεται ακόμα πιο λεπτομερής και ενδιαφέρουσα, αλλά οι ρίζες τους είναι πίσω στην Ελληνιστική αστρολογία.

 

Διάβασε αναλυτικά τι είναι το Ελληνικό ωροσκόπιο για την αστρολογία:

 
Η Αστρολογία είναι μία από τις αρχαιότερες φιλοσοφίες- ορισμένοι εκτιμούν ότι είναι περισσότερο από 3.000 ετών- συνεχίζει να υφίσταται σε αυτόν τον κόσμο και χρησιμοποιήθηκε για την πρόβλεψη των γεγονότων σε παγκόσμιο επίπεδο, για το αποτέλεσμα των πολέμων, για τις οικονομικές εξελίξεις και πολύ περισσότερο για την προσωπική έκβαση των γεγονότων των ατόμων.
 
Η Αστρολογία ξεκίνησε με τους αρχαίους Έλληνες μερικές χιλιάδες χρόνια πριν. Η Ελλάδα ήταν ένα από τα αρχαία κέντρα και είναι γνωστό ότι είναι η βάση για την ανάπτυξη της Αστρολογίας. Για το λόγο αυτό, η Ελληνιστική Αστρολογία βρίσκεται σε μεγάλη εκτίμηση. Σύμφωνα με τις αρχές της Ελληνιστικής Αστρολογίας, ο κάθε άνθρωπος είναι κατά κάποιο τρόπο επιφορτισμένος με τις ιδιότητες ενός Έλληνα Θεού. Αυτός ο Έλληνας θεός αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα του.
Διατηρεί την πεποίθηση ότι η θέση του Ήλιου και των πλανητών έχουν επιπτώσεις στη ζωή ενός ατόμου και τι μελλοντικά γεγονότα θα του συμβούν και αυτό μπορεί να προβλεφθεί με βάση τη θέση τους. Η λέξη «Αστρολογία» είναι ελληνική λέξη που σημαίνει «Επιστήμη των αστεριών». Η Αστρολογία χρησιμοποιήθηκε από τους Χαλδαίους που ζούσαν στη Βαβυλώνα ήδη από το 3000 π.Χ.. Ο λαός της Κίνας στην Ασία αργότερα άρχισε να ενδιαφέρεται για την Αστρολογία. Λέγεται ότι οι άνθρωποι αυτοί πρώτα πρόσεξαν πως η θέση του Ήλιου επηρέαζε τις εποχές, καθώς και τους κύκλους φύτευσης των γεωργικών προϊόντων  τους.
Η Ελληνική αστρολογία πήρε το όνομα της από την περιοχή και την χρονική περίοδο που εμφανίστηκε - Ελληνιστική Αίγυπτο κατά την Ελληνιστική Περίοδο. Πιστεύεται ότι η πρακτική της άρχισε κάποια στιγμή κατά τον 3ο αιώνα (γύρω από το χρόνο της κατάκτησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου), μέχρι τον 6ο ή 7ο αιώνα, αν και η ακριβής χρονική περίοδος είναι άγνωστη. Αυτό το είδος της Αστρολογίας είχε μεγάλη επίδραση σε άλλους τύπους Αστρολογίας, στην Ινδική, Αραβική, και στη Ευρωπαϊκή Αστρολογία.
 
Ήταν κατά την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο οποίος κατέκτησε την Περσική αυτοκρατορία και τόσοι πολλοί διαφορετικοί πολιτισμοί βρέθηκαν κάτω από τους ίδιους κανόνες και την ίδια επίσημη γλώσσα, για πρώτη φορά. Μεταξύ των σκέψεων και των ιδεών που καλλιεργηθήκαν από αυτή την ανάμειξη των πολιτισμών, ήταν η Αστρολογία. Αστρολόγοι, όπως ο Berossus, άρχισαν να κάνουν την ερμηνεία του ωροσκοπίου. Ωστόσο, ορισμένοι Ελληνιστικοί αστρολόγοι πιστεύουν ότι ήταν ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, ένα μυθικό πρόσωπο, κάποιος μεταξύ του Ελληνικού Θεού Ερμή και του Αιγύπτιου Θεού Θωθ, που δημιούργησε το ωροσκόπιο, που χρησιμοποιήθηκε κατά τους Ελληνιστικούς χρόνους και ο οποίος μετά το παρέδωσε στον Αιγύπτιο Φαραώ Nechepso.

Ο Κλαύδιος Πτολεμαίος, ο οποίος υπήρξε ο μεγαλύτερος αρχαίος αστρονόμος και αστρολόγος, έθεσε τις βάσεις της Δυτικής αστρολογίας στα έργα του Τετράβιβλος και Μαθηματική Σύνταξη. Χρησιμοποίησε τις διεσπαρμένες γνώσεις των προκατόχων του, τις συστηματοποίησε και τις έθεσε στα δυο συγγράμματα του με θαυμαστή μεθοδικότητα και ακρίβεια ώστε επί 14 αιώνες, δηλαδή, από τον 2ο ως τον 16ο αιώνα, θεωρούνταν η μόνη αυθεντική πηγή όχι μόνο της Αστρολογίας αλλά και της Αστρονομίας.
 
Σύμφωνα με την Ελληνική αστρολογία, ένα γενέθλιο ωροσκόπιο φτιάχνεται βάσει της ώρας, της ημέρας και του τόπου γέννησης του ατόμου. Στην Δυτική Αστρολογία, ο Ήλιος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Το Ηλιακό ζώδιο αντιπροσωπεύει το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που πέρασε ο Ήλιος την ώρα της γέννησης του ατόμου αυτού. Τα ζώδια που είναι γνωστά σαν ηλιακά ζώδια καθορίζονται από την ημερομηνία γέννησης του ατόμου. Ο Ζωδιακός αποτελείται από 12 διαφορετικά ηλιακά ζώδια που πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύουν 12 βασικούς τύπους προσωπικότητας και είναι τα εξής:
 
Κριός           21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
Ταύρος        21 Απριλίου – 21 Μαΐου  
Δίδυμοι        22 Μαΐου – 21 Ιουνίου  
Καρκίνος      22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Λέων            23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου
Παρθένος     22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Ζυγός           24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου
Σκορπιός      24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
Τοξότης        23 Νοεμβρίου – 24 Δεκεμβρίου
Αιγόκερως    23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
Υδροχόος     21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου
Ιχθύς            20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
 
Η Ελληνιστική Αστρολογία αποτελείται από τρεις μεγάλες υποδιαιρέσεις:
 
Η πρώτη υποδιαίρεση είναι η Παγκόσμια Αστρολογία, που χρησιμοποιείται για να προβλέψει τα γεγονότα που θα επηρεάσουν μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, όπως για τον καιρό ή κάτι σχετικό με μια φυσική καταστροφή, όπως ένας σεισμός ή επιδημίες. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τεχνητές καταστροφές όπως ο πόλεμος.
Η δεύτερη υποδιαίρεση, είναι η γενέθλια Αστρολογία, που περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση του τόπου και ώρας γέννησης και την ημερομηνία γέννησης ενός ατόμου, για να δημιουργήσει έναν γενέθλιο χάρτη. Αυτό θα καθορίσει όχι μόνο τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ατόμου, αλλά και το μέλλον και την τύχη στην ζωή του.
 
Η τελική υποδιαίρεση είναι η Επιλεκτική Αστρολογία που βοηθά τα άτομα να γνωρίσουν την καλύτερη στιγμή για να κάνουν κάτι, σύμφωνα με τους πλανήτες της συγκεκριμένης ημερομηνίας. Ένα άτομο π.χ. μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιλεκτική Αστρολογία για να τον βοηθήσει να διαλέξει την ιδανική ημερομηνία του γάμου του. Η Επιλεκτική Αστρολογία βοηθά τους ανθρώπους να κατανοήσουν όλες τις λεπτομέρειες για ένα συγκεκριμένο γεγονός.

Πολλές πτυχές της Ελληνιστικής Αστρολογίας χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα σε άλλους κλάδους της Αστρολογίας. Η έννοια των οίκων, οι οποίοι αναφέρονται στην Ελληνιστική Αστρολογία, χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα όπως και οι γενέθλιοι χάρτες. Τα κείμενα που επιβίωσαν από την Ελληνιστική εποχή, είναι γραμμένα ως επί το πλείστον στα Ελληνικά, που ήταν η κοινή γλώσσα της εποχής εκείνης.

Παρακάτω θα αναφέρω επιγραμματικά τις λέξεις-κλειδιά-των ζωδίων, των πλανητών και των οίκων που έχουν τις βάσεις τους στην Ελληνιστική Αστρολογία.

ΖΩΔΙΑ
 
ΚΡΙΟΣ  : Ενεργητικός, καινοτόμος, πρωτοποριακός, διεκδικητικός, οξύθυμος, έντονη τάση, ηγέτης, φιλόδοξος, εξωστρεφής, ενίοτε επιθετικός, ανταγωνιστικός, ενθουσιώδης, αυτόνομος, με αυτοπεποίθηση.  

ΤΑΥΡΟΣ : Αποτελεσματικός, πεισματάρης, επιφυλακτικός, ήρεμος, επίμονος, ανθεκτικός, εσωστρεφής, συντηρητικός, συμβατικός, υλιστής, ασφαλής, συνειδητός, σταθερός, εργατικός, αξιόπιστος, με χρηματοδοτική ικανότητα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ : Ευέλικτος, ευπροσάρμοστος, ανήσυχος, ζωντανός, έχει ετοιμότητα πνεύματος, λογοτεχνικός, επικοινωνιακός, καλός συνομιλητής, μεταβλητός, κοινωνικός, λογικός, έξυπνος, επιδέξιος, πνευματικός.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Εσωστρεφής, επιφυλακτικός, συναισθηματικός, ευαίσθητος, κυκλοθυμικός, συμπονετικός, με συνείδηση, συνετός, καλή μνήμη, μητρικός, προστατευτικός, ήσυχος, ήρεμος, ευφάνταστος, ευσυνείδητος, παραδοσιακός.

ΛΕΩΝ : Φιλόδοξος, λάτρης των προσκήνιων, κερδοσκοπικός, εξωστρεφής, αισιόδοξος, κύριος, αξιοπρεπής, με αυτοπεποίθηση, υπερήφανος, πληθωρικός, επιδεικτικός, χαρισματικός, δραματικός, ανταγωνιστικός, ηγέτης και διοργανωτής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Πρακτικός, υπεύθυνος, συνετός, λογικός, αναλυτικός, κάνει διακρίσεις, προσεκτικός στο σχεδιασμό, ακριβής, έγκαιρος, αφοσιωμένος, τελειομανής, ασκεί κριτική, υγειομανής, εσωστρεφής.

ΖΥΓΟΣ : Ιδεαλιστής, ειρηνοποιός, διπλωμάτης, εξευγενισμένος, ισορροπιστής, ευγενικός, δίκαιος, κοινωνικός, γοητευτικός, καλλιτέχνης, δημιουργικός, καταδεκτικός, συνεταιριστικός, εξωστρεφής, αναποφάσιστος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Έντονος, ισχυρός, ισχυρογνώμονας, δυναμικός, τολμηρός, γενναίος, υπομονετικός, ανταγωνιστικός, πολυμήχανος, ερευνητής, μυστικοπαθής, μυστηριώδης, διεισδυτικός, μέντιουμ, αυτόνομος, εσωστρεφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ιδεαλιστής, αισιόδοξος, αγαπάει την ελευθερία, φιλικός, ζωηρός, ενθουσιώδης, φιλοσοφικός, φιλομαθής, άμεσος, ειλικρινής, έντιμος, άπιστος, ανήσυχος, αγαπά ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Φιλόδοξος, οργανωτικός, με αυτοπειθαρχία, άκαμπτος, λιτός, συνετός, ασφαλής, συνειδητός, συντηρητικός, υπεύθυνος, πρακτικός, επίμονος, πολιτικός, επιχειρηματικός, με προσανατολισμό, μεθοδικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ατομιστής, αντισυμβατικός, προοδευτικός, μοναδικός, ανεξάρτητος, ανθρωπιστής, αλτρουιστής, οραματιστής, διορατικός, πνευματικός, λογικός, έξυπνος, εφευρετικός, απρόβλεπτος, φιλικός, επιστημονικός.

ΙΧΘΥΣ : Δεκτικός, ευαίσθητος, φιλειρηνικός, σοβαρός, συμπονετικός, φιλάνθρωπος, δημιουργικός, ονειροπόλος, αφοσιωμένος, ευφάνταστος, μέντιουμ, ντροπαλός, εσωστρεφής, πνευματικός, απομονωμένος.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ

ΗΛΙΟΣ : Λάμψη, δύναμη, κυριαρχία, ατομικότητα, πνεύμα, δημιουργική ενέργεια, τα παιδιά, αρρενωπός, πατρικός, εξουσία, ηγεσία, φιλοδοξία, υπερηφάνεια, αυτοέκφραση, εμπιστοσύνη, αλαζονεία, ζήλεια, τεμπελιά, έπαρση.

ΣΕΛΗΝΗ : Προσωπικότητα, συναισθήματα, διαθέσεις, ευαισθησία, ένστικτα, μνήμη, συνήθειες, φαντασία, ενστικτώδη συμπεριφορά, μητέρα, διαίσθηση, έμπνευση, υποστήριξη, μαγνητισμός, γονιμότητα, κατήφεια.

ΕΡΜΗΣ : Ικανότητα μάθησης, επινοητικότητα, ευαισθητοποίηση, εξυπνάδα, νους, επικοινωνίες, ικανότητες συλλογισμού, συλλογή στοιχείων, δυνατότητα να αντιληφθεί τις σχέσεις μεταξύ δύο πραγμάτων, καταστάσεων ή ανθρώπων, αναποφασιστικότητα, αστάθεια, μιλά πάρα πολύ, διπρόσωπος, περίεργος.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ : Γοητεία, εκτίμηση, δημιουργικότητα, διακριτικότητα, κοινωνικότητα, αγάπη, ομορφιά, αρμονία, εκτίμηση, αισθησιακός, ματαιοδοξία, ερωτύλος, τέχνη, μουσική, αισθητική, ματαιοδοξία, τεμπελιά, μαλθακότητα, αναποφασιστικότητα, κτητικότητα, ζήλια.

ΑΡΗΣ : Ενέργεια, επιθετικότητα, δράση, πρωτοβουλία, αυθορμητισμός, περιπετειώδης, φυσική ενέργεια, θάρρος, αυτοπεποίθηση, εξάνθημα, ανεξάρτητος, ενεργητικός, αυτοδύναμος, παρορμητικός, πεισματάρης, βίαιος, σκληρός, καταστρεπτικός.

ΔΙΑΣ  : Επέκταση, βελτίωση, αυθορμητισμός, ευκαιρία, αύξηση, φιλοδοξία, ο υψηλότερος νους, σοφία, ενθουσιασμός, αισιοδοξία, καλοσύνη, γενναιοδωρία, έμπνευση, πλούτος, στόμφος, έπαρση, πολύ τεμπέλης, φανατικός.

ΚΡΟΝΟΣ : Συστολή, προσπάθεια, πειθαρχία, υπευθυνότητα, περιορισμός, ο δάσκαλος, ο πατέρας, σοβαρότητα, σταθερότητα, σύνεση, ωριμότητα, συγκέντρωση, αντοχή, επιμονή, αυτοπειθαρχία, υπομονή, αντοχή, ταπείνωση, οικονομία, τα συμβατικά, στενόμυαλος, εγωιστής, φοβισμένος, απαισιόδοξος, άκαμπτος.

ΟΥΡΑΝΟΣ : Μεταρρύθμιση, επαναστατικός, ανεξάρτητος, πρωτότυπος, ευρηματικός, αλλαγή, ηλεκτρισμένος, ισχυρός, νευρικός, απότομες αλλαγές, αλλαγή των παλιών προκειμένου να επιτευχθεί το νέο, μαντική ικανότητα, διαίσθηση, ανθρωπιστικά ιδεώδη, δύναμη της θέλησης, προοδευτικός, εκκεντρικός, παρορμητικός.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ : Ευαισθησία, ιδεαλισμός, συμπόνια, πίστη, πνευματική καθοδήγηση, πνευματική δύναμη, δημιουργικότητα, ο δρόμος της μικρότερης αντίστασης, τάσεις απόδρασης, ευφάνταστος, διαισθητικός, αόριστος, συναισθηματικός, αναποφάσιστος, υπερευαίσθητος, μυστικιστικός, έμπνευση, ιδιοφυία, αφοσίωση,
ιδεαλιστής, δημιουργικός, ψυχικός, με κατανόηση, ψευδαίσθηση, αυτοεπιείκεια, χαοτικές εκδηλώσεις, αρνητικότητα, αυτοθυσία, αδυναμία, άστοχες συμπάθειες,απάτη.

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ : Αναγέννηση, μετατροπή, καταναγκασμός, συνεργασία, επιθυμία, εμμονή, καθαρισμός, θεραπεία, εξάλειψη, σεξ, πνευματικότητα, αναζωογόνηση, θετική διόραση, μετατροπή, φανατισμός, αναρχία, καταστροφή, αναταραχή, εγκληματική συμπεριφορά.

ΟΙΚΟΙ
 
1ος  ΟΙΚΟΣ : Προσωπικότητα, πώς βλέπουμε τον κόσμο, το πώς μας βλέπουν, εμφανίσεις, κοσμικές προοπτικές,  αυτογνωσία και πώς ανταποκρινόμαστε, φυσική εμφάνιση, το εγώ, προβαλλόμενη εικόνα, έκφραση των εσωτερικών κινήτρων, σκοπός της ψυχής, η αρχική προσέγγιση της ζωής, η αύρα.

2ος  ΟΙΚΟΣ :  Χρήμα, προσωπική αυτοεκτίμηση, τα ταλέντα, τα προσωπικά κέρδη, οι τραπεζίτες μας, οι προϋπολογισμοί, τα χρήματα που βγάζουμε, οι υλικοί πόροι, το σύστημα αξιών, τα κέρδη και οι ζημίες, η ασφάλεια, οι αξίες, οι κατοχές, οι εξαγορές.

3ος  ΟΙΚΟΣ : Επικοινωνία, κανόνες, γραφή, νοητικές ικανότητες, χαμηλότερη εκπαίδευση ως το Λύκειο, σύντομα ταξίδια, οι τοπικές μετακινήσεις, πρώιμη μάθηση, άμεσο περιβάλλον, αδέλφια, συγγενείς, ενεργός αναζήτηση της γνώσης, τηλεπάθεια και ψυχική ενέργεια.

4ος  ΟΙΚΟΣ : Σπίτι, οικογένεια, οι ρίζες μας, προσωπική ζωή, γονείς, η γη, ακίνητα, κατοικία, οι ιδιωτικές μας υποθέσεις, η ζωή στο σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις, ψυχολογία, βιολογική κληρονομικότητα, τόπος διαμονής, το τέλος της ζωής, το κάρμα.

5ος  ΟΙΚΟΣ : Δημιουργικότητα, αισθησιακές συγκινήσεις, ευχάριστες υποθέσεις, εραστές, η μητρότητα και η σεξουαλικότητα, καλλιτεχνικές αναζητήσεις, τα χόμπι, η ψυχαγωγία, η δημιουργική έκφραση, οι έρωτες, η αναπαραγωγή και τα παιδιά, η ψυχαγωγία, τα παιχνίδια και αθλήματα, αυτοεκπλήρωση, χαρά και ευτυχία, κερδοσκοπία.

6ος  ΟΙΚΟΣ : Η καθημερινή ζωή, η υγεία, η υγιεινή, η διατροφή, η εργασία, οι υπάλληλοι, οι δεξιότητες, τα μικρά ζώα, τα είδη ένδυσης και ασθένειας, προσφορά υπηρεσίας, οι συνήθειες μας, το εργασιακό περιβάλλον, τα κατοικίδια ζώα, η εξυπηρέτηση.

7ος  ΟΙΚΟΣ : Εργατικοί  κανόνες, αγωγές, συμβάσεις, συνεργασίες, γάμος, συμφωνίες, φανεροί εχθροί, σοβαρές σχέσεις, επιχειρηματικές συνεργασίες, οι μακροπρόθεσμες ενώσεις, η σχέση μεταξύ ψυχής και προσωπικότητας.

8ος  ΟΙΚΟΣ : Η υποστήριξη που λαμβάνουμε από τους άλλους, τα χρήματα της συζύγου ή του συντρόφου μας, η πνευματικότητα, η ασφάλιση, τα κληροδοτήματα, τα χρήματα άλλων ανθρώπων, τα αποθέματα, τα ομόλογα, οι φόροι, οι κληρονομιές, οι διαθήκες, οι χειρουργικές επεμβάσεις, η αστρική εμπειρία, η αναγέννηση, ο θάνατος, το σεξ, νομικά θέματα, η μεταφυσική, η μεταστοιχείωση, οι μάχες.

9ος  ΟΙΚΟΣ : Ανώτερη γνώση, θρησκεία, κολέγιο, πανεπιστημιακή εκπαίδευση, οι αδελφοί και οι αδελφές του συζύγου, η φιλοσοφία, η προφητεία, η φιλανθρωπία, οι αλλοδαποί, ταξίδια στο εξωτερικό, ξένη γλώσσα, η διαίσθηση, ταξίδια μεγάλων αποστάσεων στο εξωτερικό, οι εκκλησίες, οι αεροπορικές εταιρείες, οι διακοπές, το διεθνές εμπόριο, τα οράματα, οι εκπαιδευτικοί, τα ακαδημαϊκά θέματα, οι νόμοι, οι εκδόσεις, οι ξένοι πολιτισμοί, ο αθλητισμός, η πολιτιστική μάθηση, η Σοφία και τα Ακασικά Αρχεία.

10ος  ΟΙΚΟΣ : Η δημόσια ζωή, οι κανόνες, η δόξα, η φήμη, το επάγγελμα, η καριέρα, η φιλοδοξία, η κυβέρνηση, οι στρατιωτικοί, τα ανώτερα στελέχη, οι επιχειρήσεις, η κοινωνική τάξη, η πολιτική θέση, ο τρόπος που στέκεται κάποιος στα μάτια του κοινού, η θέση του στην κοινωνία, η στάση μας προς την ανατροφή των παιδιών, οι τιμές, οι αρχές, η  κατεύθυνση της ζωής, τα επιτεύγματα, η μαεστρία και η ιεραρχία.

11ος  ΟΙΚΟΣ : Οι οργανώσεις, οι κανόνες, οι φίλοι, οι συμμαχίες, οι αδελφότητες, η ιδιότητα μέλους, τα χρήματα από τον εργοδότη, τα οικονομικά του εργοδότη, τα χρηματιστήρια, οι ελπίδες, οι επιθυμίες, τα όνειρα μας, οι κοινωνικές ομάδες, οι οργανώσεις και οι δραστηριότητες τους.

12ος  ΟΙΚΟΣ : Οι φυλακές, τα ιδρύματα, τα νοσοκομεία, το κάρμα, τα οικονομικά των φίλων, οι κρυφοί εχθροί, οι φόβοι, η αυτοκαταστροφή, τα μεγάλα ζώα, ο αυτο-τραυματισμός, οι κρυφές δυνάμεις, οι αδυναμίες μας και τι δεν θέλουμε οι άλλοι να δουν ή να ξέρουν για μας, το συλλογικό ασυνείδητο, η πνευματικότητα, η ανιδιοτελής υπηρεσία στην ανθρωπότητα.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2014-04-23T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms