Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 05 04 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 827

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Λέων Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου

Λέοντα, η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ανακατατάξεις στην καθημερινότητα κάτι που σε καλεί να αφήσεις συνήθειες πίσω που δεν σου ταιριάζουν πια. Ξαφνικές προτάσεις σου φτιάχνουν το κέφι και αυξάνουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Βρίσκεσαι σε σημείο καμπής σε ότι αφορά τη δουλειά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Βέβαια θα πρέπει να αλλάξεις πράγματα και να αποβάλεις συνήθειες και λειτουργίες που μπορεί πια να μην εξυπηρετούν στους εργασιακούς τους στόχους. 

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά

Μην διστάσεις να ξαφνιάσει ευχάριστα το ταίρι σου δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για δύο σαν προσωπικό σου χώρο. Θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα δείξει ξαφνικά το ενδιαφέρον του και θα σε απογειώσει.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-04-2020 03:35:14
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms