Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 21 01 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 825

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τον/η σύντροφό σου καθώς είναι καθοριστικό για σένα να αφεθείς στον έρωτα στη διασκέδαση σε κάθε απόλαυση της ζωής που λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στον περίγυρό που κινείσαι, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις υπερβολικός στην ανάγκη σου να τραβήξεις την προσοχή και αυτό τελικά να οδηγήσει σε έντονη δυσαρέσκεια τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς η γοητεία σου είναι στα ύψη.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 29 ως 26/1/2020. Δες το video!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η διασκέδαση και το πάθος μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου, είναι στο χέρι σου να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα η παρουσία σου θα περάσει απαρατήρητη αφού η λάμψη σου είναι χαρακτηριστική.

Ο Λέων το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις 2020! Πως θα είναι το νέο έτος γι’ σένα Λέοντα μου; Διάβασε ΕΔΩ!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-01-2020 19:52:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms