Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 19 05 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 810

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή και πιθανό είναι να χρειαστεί να χειριστείς ζητήματα στους συγκεκριμένους τομείς ή να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις καταστάσεις που πιθανά σε απασχολούν. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να μείνεις αμετακίνητος στη σκέψη, σκληρός και υποκειμενικός και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου και στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου για ουσιαστικές συζητήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα και θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις ατέρμονες συγκρούσεις.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα πιθανές εντάσεις στην οικογένεια και στην καριέρα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, καλό είναι να προσπαθήσεις να είσαι ψύχραιμος και να εκφράσεις ότι σου συμβαίνει στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, προσοχή γιατί η αδιαλλαξία μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-05-2019 09:59:13
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι