Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 26 09 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 800

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον οτιδήποτε σχετίζεται με νέες πληροφορίες, ταξίδια και εκπαιδευτικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σου δίνει ερεθίσματα για γνώσεις και εμπειρίες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει κάποια ζητήματα της καθημερινότητας στο προσκήνιο τα οποία θα σε εκνευρίσουν μιας και θα σου χαλάσουν τα σχέδια. Προτίμησε να προσπαθήσεις να τα διευθετήσεις και όχι να βρεις τρόπους για να τα αποφύγεις καθώς υπάρχει πιθανότητα να εκτεθείς. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να ασχοληθείς πρώτα με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας όσο κουραστικές και αν είναι και μετά με αυτά που επιθυμείς.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα καλό θα ήταν να μοιραστείς από το πρωί με τον/τη σύντροφό σου τις υποχρεώσεις τις κοινές σας υποχρεώσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση για αυτές σε περίπτωση που δεν τις ξεκαθαρίσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην φανείς καταπιεστικός/η με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, καθώς σήμερα μπορεί να παρασυρθείς.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2018 10:02:06
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms