Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 02 12 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 830

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα σήμερα για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Λέων Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου

Λέοντα, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς τους γύρω σου. Η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν σημαντικό κόστος για τις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προχωρήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν καθοδηγώντας σε λανθασμένα με δόλιο τρόπο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά

Το πάθος απογειώνει την προσωπική σου ζωή, όμως η ζήλια είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές χωρίς αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε αναστατώσει, είναι σημαντικό να δείξεις ψυχραιμία και εγκράτεια σε ότι μπορεί να σου υποσχεθεί.

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-12-2020 02:29:37
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms