Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Λέων Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 463

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Οι συλλογικές δραστηριότητες και η ενασχόληση σου με τα κοινά εξακολουθούν να βρίσκονται σε προτεραιότητα, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους τονίζει οτιδήποτε έχει να κάνει με φίλους, ομάδες και εθελοντισμό. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει να χάσεις προσωρινά την καλή σου διάθεση καθώς θα γίνεις επικριτικός/η με τους άλλους. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να συνειδητοποιήσεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σου καθώς η λογική θα είναι πιο έντονη από τα συναισθήματα.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το ταίρι σου θα προθυμοποιηθεί να σε βοηθήσει με κάποια υποχρέωση που έχεις αναλάβει και θα πρέπει και να του το αναγνωρίσεις και όχι να βρεις κάτι να κρίνεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σε κερδίσει με την προσφορά της σε μια ομάδα που δραστηριοποιείσαι και εσύ!  Τι θα αντιμετωπίσεις σήμερα Λέοντα στα αισθηματικά σου; Θα έρθεις κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς; Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-23T06:19:40
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι