Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 26 03 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 800

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη όμως αυτό σήμερα δεν φτάνει και θα πρέπει και εσύ να είσαι προσεκτικός/η για να μην δημιουργηθούν ζητήματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει ασυνεννοησία ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους όπως με τους φίλους σου ή με το/η σύντροφό σου. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η και σίγουρος/η για αυτά που λες ακόμα και αν δεν έχετε κάτι σοβαρό να διευθετήσετε. Παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμα και με αφορμή μία βόλτα που θέλετε να κάνετε, για αυτό μην εφησυχάζεις.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσουν κάποια παράπονα προς ή από το/η σύντροφό σου τα οποία θα γίνουν μεταξύ σοβαρού και αστείου όμως τελικά η ημέρα θα τα κάνει ιδιαίτερα σοβαρά, για αυτό προτίμησε να τα αποφύγεις όσο περνά από το χέρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σε μπερδέψει για αυτό μη βγάλεις συμπεράσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2019 12:30:41
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι