Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Λέων Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 511

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η ανάγκη που έχεις σήμερα είναι να δεις τους φίλους σου ακόμα και αν δεν κάνετε τίποτα απλά έχετε σκοπό να περάσετε όλη την ημέρα σε ένα μπαλκόνι! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να διαφημίσεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου και την επικοινωνιακή σου πειθώ! Όπως καταλαβαίνεις αυτό θα είναι αρκετό για να γίνεις ακόμα πιο δημοφιλής στο φιλικό σου περίγυρο και όλοι θα σε αναζητήσουν για να τους βοηθήσεις στα θέματα που έχουν.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κανονίσεις μια σύναξη για τους αγαπημένους σου φίλους και το ταίρι σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-08-2017 12:48:22
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι