Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη για Λέων Σήμερα.

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 465

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα είσαι ο/η πρωταγωνιστής/στρια της ημέρας καθώς η  Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα φροντίσει γι αυτό. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να έχεις παράλογες απαιτήσεις από τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας. Σήμερα μπορείς να καταφέρεις να κάνεις τους άλλους να πραγματοποιήσουν κάθε σου χατίρι, χωρίς να χρειαστεί να το απαιτήσεις και χωρίς να φανεί πως το θεωρείς δεδομένο. Δεν χρειάζεται κόπο παρά μόνο τρόπο!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Οι απαιτήσεις σου μπορεί να τρελάνουν το ταίρι σου γι αυτό χρειάζεται να συγκρατηθείς αν δεν θέλεις να έχετε φασαρίες! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην ξεκινήσεις να μιλάς μόνο για εσένα σε μια νέα γνωριμία και δώσε στο συνομιλητή σου την ευκαιρία να νιώσει ισάξιος σου!  Είμαι η Σμάρω Σωτηράκη κάλεσε εμένα και τους συνεργάτες μου στο 14540 για την προσωπική σου πρόβλεψη μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-26T04:49:15
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι