Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 12 11 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 820

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις. Η υπευθυνότητα και η ρεαλιστική σου στάση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τους καθώς είναι αυτά που θα σε καθοδηγήσουν στο να δώσεις λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή μόνο γιατί η ένταση στην επικοινωνία και η ασυνεννοησία μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις τόσο στην οικογένεια όσο και στην επαγγελματική ζωή προκαλώντας προβλήματα με σημαντικές σχέσεις.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 11 ως 17/11/2019. Δες ΕΔΩ το video!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα πιθανές εντάσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό να επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου και να υπάρξουν φραστικές αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο προσοχή γιατί ο έλλειμμα επικοινωνίας θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2019 03:14:24
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms