Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 12 07 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 830

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα σήμερα από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Λέων Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου

Λέοντα, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία σε βοηθά να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου σε σχέση με καταστάσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι η μέρα δεν είναι ιδανική για εσένα ώστε να συγκεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Φρόντισε όμως να το κάνεις για να μην υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Ζητήματα επικοινωνίας και διαφήμισης έρχονται στο προσκήνιο, αξιολόγησέ ποιες ευκαιρίες και προτάσεις μπορούν να σου δώσουν αυτά που θέλεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, μία απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανική για να βιώσετε μοναδικά τον έρωτά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, απόλαυσε κάθε στιγμή μαζί τους που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-07-2020 22:26:41
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms