Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 22 05 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 706

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις ανασφαλής καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο σου λέει πως αν θέλεις να μη νιώθεις έτσι θα πρέπει να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πρακτικά και ρεαλιστικά και με αυτό τον τρόπο να εδραιώσεις οικονομικές συμφωνίες και διευθετήσεις που θα κάνεις. Ένα άλλο σενάριο είναι να αυξηθεί η δουλειά σου αλλά αυτό εκτός από κούραση και επιπλέον ευθύνες είναι πολύ πιθανό να φέρει και έξτρα χρήματα για αυτό μη δυσανασχετείς.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Οι συμβουλές σου σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα του/ης συντρόφου σου θα τον/ην βοηθήσουν να παραμείνει με τα πόδια του γερά στη γη και να μην πάρει κάποια απόφαση που θα τον ζημιώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, η εξέλιξη σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα είναι η ανταμοιβή σου για αυτά που έχεις κάνει σχετικά με αυτό.

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-05-2018 22:38:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι