Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 18 07 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 768

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η επικοινωνία σου θα είναι το δυνατό σου στοιχείο σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό σε προτρέπει να βρεθείς με κόσμο, να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Σήμερα οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου μπορεί να σου φέρνουν νέα τα οποία θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σχεδόν όλη την ημέρα! Πάνω στην κουβέντα μπορεί να παρασυρθείς και να εκμυστηρευτείς κάτι που θα έπρεπε να έχεις κρατήσει για εσένα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να την πατήσεις. Αν έχεις κατά νου και μία βόλτα στα μαγαζιά προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα που θα ξοδέψεις και να μην παρασυρθείς.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου φέρει νέα που σχετίζονται με τρίτους και θα είναι δύσκολο να σε αφήσουν αδιάφορο/η καθώς θα βρεις ευκαιρία για κουβέντα! Αν είσαι ελεύθερος/η πλησίασε αυτόν/η που σου αρέσει καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι η δύναμη σου σήμερα.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-07-2018 04:23:10
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι