Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 22 09 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 830

Οι ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα σήμερα για αισθηματικά και επαγγελματικά.

Λέων Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου

Λέοντα, ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Όλα εξαρτώνται από την δική σου ψυχολογία και πώς θα καταφέρεις να την ισορροπήσεις για να περάσεις όμορφα αφήνοντας πίσω παλαιότερες καταστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε καθημερινά ζητήματα που πιθανά πρέπει να τακτοποιήσεις, καθώς δεν αποκλείεται να μην σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς ρεαλιστικά και αυτό να έχει κόστος. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που δεν πρέπει να επιτρέψεις να συμβούν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Η Σμάρω Σωτηράκη έγραψε τον πιο άρτιο αστρολογικό χάρτη της χώρας με όψεις που δεν υπάρχουν σε κανέναν άλλο χάρτη στη χώρα μας! Δες τον αστρολογικό σου χάρτη!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά

Φαίνεται να μην μπορείς να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις επηρεάζοντας σημαντικά την προσωπική σου ζωή και μην επιτρέποντας τόσο στον εαυτό σου όσο και στο ταίρι σου να χαρεί τις όμορφες στιγμές που μπορείτε να περάσετε μαζί. Ο αδέσμευτος έρχεσαι αντιμέτωπος με πληγές του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν και δεν σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς από αυτές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-09-2020 11:35:25
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms