Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 17 07 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 815

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ωθεί στο να αντιμετωπίσεις ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν ή τραύματα και πληγές που έρχονται και πάλι στην επιφάνεια και καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Παρασκηνιακές διεργασίες της βάρος σου στη δουλειά μπορούν να σε πληγώσω βαθιά, η έντονη διαίσθηση σου μπορεί να σε προστατεύσει, γι’ αυτό καλείσαι να την ακούσεις και να την εμπιστευτείς πιστά. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που να θέλουν να σου επιβληθούν, κάτι που θα προκαλέσει την έντονη αντίδρασή σου.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα νεύρα και απωθημένα λόγω δουλειάς μπορεί να εκτονωθούν στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι να τα αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η καχυποψία και εσωστρέφεια  δεν αφήνουν περιθώρια για να φλερτάρεις. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-07-2019 23:58:09
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι