Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 15 11 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 800

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα θα μπεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα των σχέσεων σου, τα οποία είχαν παραμείνει άλυτα. Μη φοβηθείς να ασχοληθείς μαζί τους καθώς οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για να τα επιλύσεις και μάλιστα προς όφελός σου! Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του και ένας παλιός έρωτας ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία, όμως σε αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστείς να αποφασίσεις!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως χρειάζεσαι την επιβεβαίωση από τον/τη σύντροφό σου και για να το δικαιολογήσεις θα θυμηθείς κάτι που σου είχε κάνει στο παρελθόν και σε είχε πειράξει! Αν είσαι ελεύθερος/η μία σχέση που είχες στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα θα κάνει ξανά την εμφάνισή της.

Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Ενεργειακά κοσμήματα για αγάπη, πλούτο, αφθονία και γαλήνη σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Κάνε τα δικά σου με έκπτωση έως και 50%. Δες τα ΟΛΑ ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2018 23:18:29
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms