Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 16 01 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 800

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να δουλεύεις με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να τελειώσεις κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να φέρνει σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά ζητήματα για αυτό και θα είναι δύσκολο να χαλαρώσεις εάν δεν τα βάλεις σε μία τάξη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα επιτύχεις ακριβώς αυτά που θέλεις σε επαγγελματικό και εργασιακό τομέα. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να τραβάς την προσοχή και αυτό θα δημιουργήσει τις ιδανικές συγκυρίες για να προωθήσεις θέματα που αφορούν τους δύο παραπάνω τομείς.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα είναι εύκολο να γοητεύσεις τον/τη σύντροφό σου καθώς ο αέρας που αποπνέεις δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητος και θα του/ης υπενθυμίσει τους λόγους για τους οποίους σε ερωτεύτηκε! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αφορμή ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-01-2019 01:57:58
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι