Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 22 03 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 665

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στο εξωστρεφές ζώδιο των Διδύμων και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις αρκετό καιρό να δεις τους φίλους σου και να ασχοληθείς με μία ομάδα ή ένα σύλλογο που είσαι μέλος. Η ημέρα θα ευνοήσει συλλογικές δραστηριότητες για αυτό άδραξε τη προκειμένου να ζεστάνεις τις φιλικές του σχέσεις και να λάβεις μέρος σε δρώμενα που θέλεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την καλή σου διάθεση αλλά και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Ακόμα θα σε κάνει να διαπιστώσεις πώς μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον των άλλων με τη φιλοσοφία σου και τη στάση σου σε συγκεκριμένα θέματα.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Ο/η σύντροφός σου μπορεί να ζηλέψει λιγάκι σήμερα καθώς θα δώσεις περισσότερη σημασία στους φίλους σου και θα πρέπει να κρατήσεις την ισορροπία αν δεν θέλεις να ξεκινήσει τα παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να μην αντισταθεί στη γοητεία σου κάποιος φίλος σου!

Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-03-2018 00:21:01
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι