Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη, ο Λέων Σήμερα- 22 09 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 818

Η Σμάρω Σωτηράκη ετοιμάζει καθημερινά την πρόβλεψη για Λέων Σήμερα την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη με τα αναλυτικά γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως θα είναι ο Λέων Σήμερα και τι θα συμβεί ακριβώς με λεπτομέρειες με βάση την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου, Λέων Σήμερα:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο εντείνοντας την ευαισθησία και την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα βιώνοντας τη μοναχικότητα σου. Αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο νου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να χαλάνε τη διάθεσή σου. Επικεντρώσου σε θέματα της καθημερινότητας που θα πρέπει να λυθούν και που μπορεί να σε βοηθήσουν στο να βρεις την ψυχική σου ισορροπία και αυτοσυγκέντρωση. Η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός είναι μοναδικές διέξοδοι για να δεις την δύναμη που έχεις κρυμμένη μέσα σου και να μπορέσεις να ξεπεράσεις την κακή σου διάθεση.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα έντονος ρομαντισμός και δοτικότητα μπορούν να δώσουν άλλη πνοή στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο από το παρελθόν που να κάνει αισθητή και πάλι την παρουσία του δημιουργώντας συναισθηματική αναστάτωση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-09-2019 21:44:15
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι