Ζώδια και σχέσεις μάθε ποια ζώδια ταιριάζουν.

Τα 12 Ζώδια και σχέσεις όλα τα ερωτικά ταιριάσματά τους. Σύμφωνα με την αστρολογία το κάθε ζώδιο ταιριάζει περισσότερο ή λιγότερο με τα υπόλοιπα ζώδια. Η αστρολόγος αναλύει στα Ζώδια και σχέσεις ποια ζώδια ταιριάζουν πιο πολύ σύμφωνα πάντα με την αστρολογία και τα ερωτικά χαρακτηριστικά των ζωδίων. Διαβάστε το ζώδιό σας και δείτε κατά πόσο ταιριάζετε στον έρωτα, ποια ζώδια ταιριάζουν πιο πολύ.

Ζώδια και σχέσεις διαλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει ή το δικό σας και δείτε ποια ζώδια ταιριάζουν:

Στην κατηγορία αυτή στα Ζώδια και σχέσεις, θα βρείτε όλους τους συνδυασμούς των ζωδίων, διαπιστώνετε έτσι ποια ζώδια ταιριάζουν και με ποιά μπορείς να ταιριάξεις καλύτερα στον έρωτα αλλά και ως σχέση. Με ποια μπορείτε να έχετε διάρκεια αλλά και μια ομαλή πορεία σε γάμο ή δεσμό. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιες κατηγορίες αναλύονται:

Κατηγορία ερωτικό ταίριασμα:

Κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων είναι ιδανικοί και τέλειοι και κάποιοι άλλοι στον έρωτα δύσκολα θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν σε αυτό το κομμάτι. Η αστρολόγος αναλύει ανά ζώδιο, με αποτέλεσμα αν διαθέτετε μια σχέση ή έχετε κάνει μια γνωριμία να δείτε πόσο συμβατά είναι τα ζώδιά σας. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου μπορούμε να βγάλουμε κάποια αποτελέσματα στο αν και κατά πόσο μπορούν να συνυπάρχουν ως χαρακτήρες. Το ερωτικό κομμάτι σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός ζευγαριού ή σε μια ενδεχόμενη σχέση, μπορείς να μάθεις λοιπόν ποια ζώδια ταιριάζουν και θα είστε ένα τέλειο ερωτικό ζευγάρι.

 Με ποια ζώδια ταιριάζετε σε γάμο ή σε δεσμό:

Υπάρχουν ζώδια που μπορούν να επικοινωνήσουν άριστα και κάποια που δύσκολα θα βρουν τον τρόπο να προσεγγίσουν σε έναν γάμο ή δεσμό το άτομο που έχουν στο πλάι τους. Ζώδια και σχέσεις που δεν έχουν μάθει να εκδηλώνουν αυτά που αισθάνονται με αποτέλεσμα να αισθάνονται μοναξιά ή ότι δεν τους επιθυμούν.

Με ποια ζώδια ταιριάζετε ως προσωπικότητες:

Εδώ μπορείτε να δείτε ποια ζώδια ταιριάζουν στις σχέσεις και μπορεί να δημιουργήσετε μια σχέση αρμονική χωρίς απαραίτητα να σας προδιαθέτει το ερωτικό στοιχείο από την αρχή. Με κάποια δεν σας έχει τύχει να γνωρίζεστε χρόνια και ενώ μπορεί η γνωριμία σας να έγινε πριν από λίγο. Πόσοι από εμάς νιώθουμε μια απίστευτη οικειότητα που δεν περιμέναμε με τίποτε να μας συμβεί αυτό. Όμως υπάρχει και μια πρώτη επαφή που μπορεί να αφήσει καθόλου καλές εντυπώσεις. Να μην υπάρχει δηλαδή καθόλου καλή χημεία, σε αυτό η αστρολογία έχεις τις απαντήσεις και μας αποδεικνύει ότι με κάποια αλληλοσυμπληρωνόμαστε ενώ με κάποια άλλα δεν μπορούμε να είμαστε ούτε λεπτό μαζί.

E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms