Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Τοξότης. Ερωτική συναστρία.

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 8

Ερωτική συναστρία Τοξότης με τα υπόλοιπα ζώδια. Δες με ποια ζώδια ταιριάζει ο Τοξότης πιο πολύ, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία Τοξότης. Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζει για σχέση ή γάμο. Η αστρολόγος ετοίμασε όλους τους συνδυασμούς.

 

Δες με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ ο Τοξότης σύμφωνα με την Ερωτική συναστρία:

 

Τοξότης - Κριός

Ακόμη κι αν έχετε κάποιες αντιθέσεις και αντικρουόμενες απόψεις,ο συνδυασμός σας είναι σταθερός και μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί μια παραγωγική σχέση. Η σχέση μεταξύ σας είναι γεμάτη από συγκίνηση,ενθουσιασμό,πάθος,μεράκι και περιπέτεια. Η αγάπη σας είναι τέλεια και διακρίνεται για τη νεανικότητα και τη ζωντάνια της. Και οι δύο παρέχετε ο ένας,στον άλλο μια αίσθηση σταθερότητας. Ωστόσο και οι δυο σας,χρειάζεστε το δικό σας χρόνο και την ελευθερία σας. Στην πραγματικότητα,κανείς δε θέλει να ελέγχει τον άλλο. Θα μπορούσαν,να υπάρχουν κάποια προβλήματα στον τομέα του χρήματος και της διαχείρισής του. Μπορεί να χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί,γιατί και οι δυο σας είστε σπάταλοι!

Μια άλλη θετική πτυχή της σχέσης σας,είναι η επιθυμία σας να ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο,σε διαφορετικά μέρη και σε διαφορετικές ηπείρους. Έχετε και οι δύο χιούμορ και καταλήγετε σε αμοιβαίες συμφωνίες. Είστε πολύ δημιουργικοί και καλλιτεχνικοί και δίνετε ο ένας,στον άλλο πολλή ενέργεια. Ζωντανοί και δραστήριοι,έχετε νέες ιδέες και θέματα. Ωστόσο,η σχέση σας θα μπορούσε να έχει κάποια περιστασιακά προβλήματα και αναταράξεις,λόγω της ανυπομονησίας σας και της κυριαρχίας σας. Αυτά τα δύο αρνητικά χαρακτηριστικά,θα μπορούσαν να είναι πολύ επικίνδυνα για τη σχέση. Μπορεί να έχετε κάποιους καυγάδες,αν δε γίνει σωστός χειρισμός.  Μπορείτε όμως και να ζήσετε ειρηνικά και αρμονικά.

Τοξότης - Ταύρος

Η έλξη σας είναι στιγμιαία. Μπορεί να πυροδοτήσει ένα μυστηριώδη αγώνα που θα γοητεύσει και τους δύο,με μια μεθυστική συγκίνηση. Ο Ταύρος μπορεί όμως,να είναι κτητικός κι αυτό δεν μπορεί να εναρμονιστεί καλά με την αγάπη για την ελευθερία του Τοξότη. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι αρκετά διαφορετική και ενώ ο Τοξότης χρειάζεται ελευθερία,ηρεμία και απομόνωση,ο Ταύρος αναζητά τη δέσμευση,την άνεση και την προσοχή. Ο Τοξότης έχει ενέργεια και αισιοδοξία και είναι αρκετά ενθουσιώδης για την εξερεύνηση νέων πραγμάτων. Ο Ταύρος από την άλλη πλευρά,μπορεί να είναι αρκετά κολλημένος σε κάποια πράγματα και θέλει να μείνει στην άνεση και τις συνήθειές του.

Μπορείτε μαζί να απολαύσετε μια πολύ εκρηκτική σεξουαλική ζωή. Και οι δύο είστε πολύ ρομαντικές ψυχές και θα απολαύσετε τόσο τη συναισθηματική,όσο και τη σεξουαλική πτυχή της σχέσης σας. Ο Ταύρος είναι αρκετά υλιστής από τη φύση του και μπορεί να χειριστεί τις πιο σκληρές καταστάσεις,προσπαθώντας να αυξήσει τον πλούτο και την οικοδόμηση της σταθερότητας. Ο Τοξότης είναι ελεύθερο πνεύμα και προτιμά να διευρύνει τους προσωπικούς ορίζοντές του. Καμιά φορά,ο Τοξότης μπορεί να είναι τόσο υπερήφανος για τις γνώσεις του,που ο Ταύρος δεν μπορεί να το εκτιμήσει. Μαζί και οι δύο,θα θέλετε να απολαύσετε όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή. Αν και μπορεί να είναι ριζικά διαφορετική η προσέγγισή σας στη ζωή,μπορείτε να τα πάτε αρκετά καλά μαζί.

Τοξότης - Δίδυμοι

Εσείς οι δύο είστε αντίθετοι, αλλά προσελκύεστε ο ένας από τον άλλο,σαν μαγνήτες. Και οι δύο σας είστε ακούραστοι, μεταβλητοί και όχι αρκετά ειλικρινείς ως εραστές. Οι Δίδυμοι, τείνουν να επικρίνουν τη συμπεριφορά του Τοξότη στο κρεβάτι. Μπορεί να είναι απογοητευμένοι σεξουαλικά, αφού δεν είναι εκδηλωτικοί και είναι γρήγοροι στο να επικρίνουν. Η σχέση σας πιθανώς, να αρχίσει παρορμητικά και θα τελειώσει επίσης απότομα. Ο γάμος μπορεί να αποδειχθεί αρκετά καλός, αλλά θα απαιτήσει προσπάθειες κι από τις δύο πλευρές. Το θετικό μεταξύ σας,είναι ότι μοιράζεστε την ίδια άποψη για τη ζωή. Επομένως, δεν έχετε τόσο πολλές συγκρούσεις.

Αν θέλετε πραγματικά ο ένας,τον άλλο,η σχέση σας θα έχει πολύ αγάπη και θα είναι πολύ ευχάριστη και για τους δύο σας. Είστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί και ως εκ τούτου,δε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στη λήψη αποφάσεων. Έχετε μεταξύ σας πολύ καλή επικοινωνία,πράγμα που σας βοηθά να συντονιστείτε μεταξύ σας και με τους άλλους,αλλά και να έχετε μια ανθηρή ερωτική ζωή. Είστε ικανοποιημένοι από την έντονη αγάπη σας και την αφοσίωση στη σχέση σας. Κανείς από τους δυο σας δεν κάνει πράγματα,τα οποία μπορεί να είναι επιβλαβή για το μέλλον της σχέσης. Μπορείτε να κάνετε μαζί πολλά ταξίδια και ως εκ τούτου,διασκεδάζετε μαζί καλά. Και οι δύο έχετε την καλή διάθεση,για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Τοξότης - Καρκίνος

Πρόκειται για μία σχέση που και οι δύο είστε έτοιμοι για πόλεμο και είναι αβέβαιο ότι θα ευδοκιμήσει. Ο Τοξότης είναι έτοιμος να βγει και να ζήσει τη ζωή στο έπακρο και δεν αναλώνει το χρόνο του στο σπίτι. Περιμένει τον Καρκίνο να μοιραστεί μαζί του τις ιδέες και την ιδιαίτερα δραστήρια κοινωνική ζωή. Σε περίπτωση που αυτό αποτύχει,ο Τοξότης θα βγει έξω να βρει «άλλους» να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του. Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο γεμάτο γοητεία και πιστεύει ότι η ελευθερία του είναι σημαντική. Θα πρέπει ο Καρκίνος να μην εκφράσει ζηλότυπη αντίδραση,γιατί τότε ο Τοξότης θα αρχίσει να αισθάνεται ότι ο ίδιος υπέπεσε σε σοβαρό λάθος.

Σεξουαλικά, ο Τοξότης είναι πολύ δραστήριος και κατά κανόνα,δεν ικανοποιείται εύκολα από το μελαγχολικό και συναισθηματικό Καρκίνο. Αυτό μπορεί να αφήσει τον Τοξότη μ’ ένα συναίσθημα απογοήτευσης, κατάθλιψης και ανεκπλήρωτων επιθυμιών και στη συνέχεια,θα αναζητήσει νέο σύντροφο. Έχετε διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες. Ο Τοξότης είναι ο περιπλανώμενος και δε θέλει κάτι βέβαιο. Ο Καρκίνος θέλει να είναι σίγουρος για την αγάπη του συντρόφου του και ο Τοξότης δεν είναι σε θέση να την εξασφαλίσει. Ο Καρκίνος ζει για το μέλλον,ενώ ο Τοξότης ζει για το σήμερα. Ο άστατος Τοξότης προκαλεί τη ζήλια του Καρκίνου. Ο Τοξότης αρέσκεται στις περιπέτειες,ενώ ο Καρκίνος τη διαμονή στο σπίτι. Υπάρχουν ασαφείς προοπτικές για μια σταθερή σχέση.

Τοξότης - Λέων

Λέων και Τοξότης. Φωτιά και Φωτιά. Ναι,αυτή είναι μια σχέση στην οποία θα νιώσετε πλήρεις! Μπορείτε να προσφέρετε πάρα πολλά ό ένας,στον άλλο. Έχετε και οι δύο την τάση,να βλέπετε την αγάπη ως μια μεγάλη περιπέτεια,είστε τόσο παθιασμένοι που δεν ελέγχετε τον εαυτό σας για πολύ. Ο Τοξότης θα υποκινήσει τον Λέοντα πνευματικά και ψυχικά. Αυτό είναι που χρειάζεται ένας Λέων,για να μείνει πιστός. Το ανοικτό πνεύμα του Τοξότη σχετικά με το τι σημαίνει ζωή και περιπέτεια,κάνει τον Λέοντα να εκτιμήσει αληθινά τη σχέση σας. Είστε και οι δύο λάτρεις τόσο της ελευθερίας και της αγάπης,όσο και της κοινωνικοποίησης,της συνάντησης νέων ανθρώπων και θέλετε να βγαίνετε έξω.

Είστε και οι δύο το ίδιο ζεστοί και γενναιόδωροι,αλλά αυτό που πρέπει να μάθει ο Λέων,είναι ότι ο Τοξότης δίνει σε όλους,αλλά κανείς δεν τραβάει αποκλειστικά την προσοχή του για καιρό. Από την άλλη πλευρά,είναι δύσκολο ένας Τοξότης να δεσμευθεί,αλλά αν υπάρχει κάποιο ζώδιο με το οποίο έχει όλες τις πιθανότητες να το κάνει αυτό,είναι ο Λέων. Μαζί μοιράζεστε μια κοινή προτίμηση για την ελευθερία,την περιπέτεια και τη συνάντηση νέων ανθρώπων. Και οι δύο έχετε την τάση,να διασκεδάζετε και στο σεξ τα πάτε θαυμάσια. Του Λέοντα του αρέσει να κάνει έρωτα τόσο συχνά,όσο και ο Τοξότης. Ο Τοξότης διεγείρει και εμπνέει τον Λέοντα και ο Λέοντας με τη σειρά του,κάνει τον Τοξότη να είναι πιο πιστός. Αυτή η σχέση είναι τέλεια και είναι εγγυημένος,ένας ευτυχισμένος γάμος.

Τοξότης - Παρθένος

Η Παρθένος δεν είναι ζηλότυπο άτομο από τη φύση της,αλλά με τον Τοξότη αυτά τα συναισθήματα εύκολα διεγείρονται,γιατί πιστεύει πολύ στην προσωπική του ελευθερία και είναι δύσκολο να τον περιορίσει κανείς. Δεν πιστεύει ότι η αγάπη σημαίνει κατοχή. Ο Τοξότης θα βρει δύσκολο να τα πάει καλά με την Παρθένο,που πιστεύει στην οικονομική ασφάλεια και στο σχεδιασμό για το μέλλον. Ονειρεύεται το αδύνατο όνειρο και ποτέ δεν ανησυχεί,για το τι λογαριασμοί θα του έρθουν τον επόμενο μήνα ή από που προέρχονται τα χρήματα,πράγμα το οποίο είναι εξαιρετικά ανησυχητικό για την Παρθένο. Καθώς και στους δυο σας αρέσει η εξωτερική δραστηριότητα,αυτό θα μπορούσε να σας φέρει κοντά για λίγο,αλλά μόνο προσωρινά.

Το κοινό σας ενδιαφέρον σ’ άλλα σημαντικά ζητήματα,δεν είναι καθόλου αρκετό για να στηρίξει μια ισόβια δέσμευση και να μπορέσει να λειτουργήσει. Δεδομένου ότι η Παρθένος,δε δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στη σεξουαλική πλευρά της ζωής και δεν έχει την ίδια όρεξη που έχει ο Τοξότης,ο Τοξότης μπορεί κάλλιστα,να αισθάνεται ότι είναι δικαιολογημένος για την εξεύρεση ενός νέου εραστή,γεγονός που θα προκαλέσει πολλές μάχες. Η στάση του Τοξότη για την αγάπη,οδηγεί την Παρθένο έξω από τα νερά της. Το συναίσθημα της ασφάλειας εξαφανίζεται. Ο Τοξότης δεν προσπαθεί να κατανοήσει τις ανάγκες της Παρθένου. Η Παρθένος αναζητά την τάξη και την απλότητα,ενώ ο Τοξότης αναζητά τον ενθουσιασμό και τις νέες εμπειρίες. Θα είστε σε θέση να μείνετε μαζί για μια εβδομάδα,αλλά όχι για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Τοξότης - Ζυγός

Η φυσική έλξη μεταξύ σας είναι πολύ ισχυρή. Και οι δυο μαζί περνάτε χαρούμενες στιγμές και προσφέρετε ενθάρρυνση ο ένας,στον άλλο. Ο Τοξότης αγαπά να κολακεύει και ο Ζυγός είναι ένας καλός ακροατής,που του καλύπτει την ανάγκη για διέγερση. Παρά το γεγονός ότι ο Τοξότης δε ζηλεύει,ο Ζυγός θα προκαλέσει σε πολλές περιπτώσεις τη ζήλεια του Τοξότη,γιατί είναι φιλικός και πάντα περιβάλλεται από θαυμαστές. Τα οικονομικά θα μπορούσαν,να είναι ένα ευαίσθητο σημείο σ’ αυτή τη σχέση,γιατί και οι δυο σας δε διαχειρίζεστε καλά τα χρήματά σας,ούτε κάνετε καλό σχεδιασμό για το μέλλον. Η οικονομική πίεση θα μπορούσε να είναι το έναυσμα που θα καταστρέψει τη σχέση σας,εάν δεν ενώσετε τις δυνάμεις σας για να γίνετε πιο ευσυνείδητοι,σχετικά με τα έξοδά σας και δεν περικόψετε τα έξοδα.

Η ισχυρή έλξη που σας παρέσυρε στην αρχή,δεν είναι πιθανό να διαρκέσει,καθώς και οι δυο σας προτιμάτε μια ζωή σε διαρκή κίνηση και να είστε συνέχεια με τους άλλους. Ο Τοξότης είναι λάτρης της περιπέτειας,έτσι ο Ζυγός δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθεί μαζί του. Ο γοητευτικός και έξυπνος Ζυγός,ξέρει πώς να διεγείρει την πνευματική πλευρά του Τοξότη και εύκολα του κινεί την περιέργεια. Το κύριο πρόβλημα είναι,ότι ο Τοξότης επιθυμεί την ανεξαρτησία του. Η σεξουαλικότητα είναι ικανοποιητική και για τους δύο,αλλά αυτό είναι περισσότερο ένα ειδύλλιο και όχι μια δέσμευση ζωής. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις διαφορές σας αυτές,θα σας δοθεί μια πολύ καλή ευκαιρία για μια ερωτική σχέση και ίσως και μακροχρόνια.

Τοξότης - Σκορπιός

Εσείς οι δύο είστε τόσο αντίθετοι,που κάνει κάποιον να αναρωτιέται,πως θα μπορούσατε να έχετε έλξη μεταξύ σας. Αν είναι καθαρά μια φυσική έλξη,δεν είναι δυνατό να διαρκέσει για μια ζωή. Ο Σκορπιός είναι ο τύπος που θέλει να ελέγχει αυτόν,που ο ίδιος επιλέγει. Αυτό δε συνδυάζεται με την αγάπη για ελευθερία και ανεξαρτησία του Τοξότη,που αρνείται να παγιδευτεί ή να περιοριστεί με οποιοδήποτε τρόπο. Είναι σχεδόν αδύνατο για τον οποιοδήποτε,να δαμάσει αυτό που ο ίδιος θα κυνηγήσει με ενθουσιασμό. Ο Σκορπιός θα πρέπει να χειρίζεται τα οικονομικά,γιατί αν το κάνει ο Τοξότης,θα υπάρξει πολύ σύντομα ναυάγιο. Αν ο Τοξότης παίρνει την εντύπωση ότι ο Σκορπιός τον θεωρεί αποκλειστική ιδιοκτησία του,θα αρχίσει να επαναστατεί,μέχρι που οι εντάσεις θα οδηγήσουν σε οριστική ρήξη.

Ο Σκορπιός θέλει να αγαπηθεί αποδεδειγμένα και σε κάθε στιγμή. Αυτό είναι το σημείο που ο Τοξότης σκοντάφτει,γιατί δεν ξέρει πώς να αγαπήσει και να δοθεί. Παρά το γεγονός,ότι ο Τοξότης ζει με την ίδια ένταση,δεν αναλύει τα συναισθήματά του τόσο βαθιά,γιατί είναι φιλοσοφημένο ζώδιο. Ο Σκορπιός θέλει να κυριαρχεί,αλλά ο ίδιος έχει πρόβλημα με τον Τοξότη. Ο Σκορπιός αγαπά το σπίτι του,ενώ ο Τοξότης είναι πάντα έτοιμος για ένα ταξίδι. Η ελευθερία είναι απαραίτητη για τον Τοξότη,πράγμα που κάνει τον Σκορπιό ζηλιάρη. Ο Τοξότης είναι παιχνιδιάρης στο σεξ και βρίσκει πολύ έντονα τα κυριαρχικά πάθη του Σκορπιού,για να τα αντιμετωπίσει. Η αμοιβαία έλξη σας οφείλεται μόνο στο σεξ και δεν μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η σχέση αυτή μεταξύ σας,είναι της μιας νύχτας.

Τοξότης - Τοξότης

Και οι δύο σας έχετε αγάπη για την ελευθερία και ο καθένας σας αισθάνεται ότι ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας. Θα ζήσετε μαζί λίγο τρελά. Περισσότερο κάνετε για φίλοι,παρά για εραστές. Μοιράζεστε επίσης την αγάπη για την αλήθεια,αλλά όταν o ένας από τους δύο σας παραστρατήσει,θα αρχίσετε να αισθάνεστε ζήλια και ανασφάλεια. Έτσι,θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε κανένα λόγο να είστε μαζί. Η σταθερή οικονομική πίεση που υπάρχει στη σχέση σας είναι ένα άλλο πρόβλημα,που πρέπει να διευθετήσετε για να είστε μαζί. Αυτή είναι μία αξιόλογη,αλλά απρόβλεπτη σχέση. Υπάρχει πάντα κάτι να ετοιμάζεται. Το απρόβλεπτο είναι,ότι μπορεί να δείξετε μεταξύ σας τα χειρότερα χαρακτηριστικά σας. Η ακούραστη φύση σας,θα δημιουργήσει την ανάγκη να απαιτήσετε την ελευθερία σας αργά ή γρήγορα.

Και οι δύο αγαπάτε να παίζετε με τη φωτιά και χρησιμοποιείτε το μυαλό σας,για να ελκύσετε το αντίθετο φύλο. Στο κρεβάτι ο καθένας,έχει ανοιχτό μυαλό στο σεξ και ικανοποιείτε ο ένας,τον άλλο. Είστε πολύ καλοί εραστές και θα υπάρξει μια ισχυρή σεξουαλική έλξη. Κάθε φαντασίωσή σας,γίνεται πραγματικότητα. Στο σεξ κάνετε έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Θα περιστοιχίζεστε από φίλους και θα διασκεδάζετε μαζί. Μην αφήνετε να δημιουργηθεί πλήξη,γιατί θα προκύψουν προβλήματα στη σχέση σας. Δυστυχώς η σχέση σας δεν μπορεί να έχει διάρκεια,αλλά θα έχει μια καταπληκτική σεξουαλική ζωή. Μπορείτε ωστόσο,να παραμείνετε πολύ καλοί φίλοι. Εάν και οι δύο ψάχνετε για γάμο,μην το επιχειρήσετε.

Τοξότης - Αιγόκερως

Ο Τοξότης θα εντυπωσιασθεί στην αρχή της σχέσης,από την ισορροπημένη προσέγγιση του Αιγόκερου στο θέμα των οικονομικών. Από την άλλη πλευρά,ο Αιγόκερως μπορεί να διαπιστώσει ότι η ανάλαφρη και ανέμελη προσωπικότητα του Τοξότη,τον κάνει να χαλαρώνει και να απολαμβάνει περισσότερο τη ζωή. Μετά από λίγο όμως και οι δύο διαπιστώνουν,ότι τα ίδια τα πράγματα που θαύμαζαν ο ένας,στον άλλο,είναι τα πράγματα που προκαλούν τώρα τα περισσότερα προβλήματα μεταξύ τους. Η τάση του Τοξότη να ξοδεύει επιπόλαια χρήματα,θα φέρει στον Αιγόκερω πολλούς πονοκεφάλους. Σε ανταπάντηση στην γκρίνια του,ο Τοξότης μπορεί να αποφασίσει ότι δε θέλει να κάνει γάμο με τον αγροίκο και νωθρό Αιγόκερω,που δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Κι έτσι,θα έρθετε σε σύγκρουση.

Στο σεξ,ο Τοξότης περιμένει να ικανοποιηθεί μ’ έναν τρόπο δελεαστικό,περιμένοντας να ψυχαγωγηθεί,αλλά ο Αιγόκερως είναι ικανός να κάτσει κάτω και να αρχίσει να δουλεύει ό, τι έφερε από το γραφείο στο σπίτι,πράγμα το οποίο θα εξαγριώσει τον Τοξότη. Η σεξουαλική ζωή σας είναι απογοητευτική και για τους δύο,αν και ο Τοξότης θα το αισθάνεται πιο έντονα από ό, τι ο Αιγόκερως. Ο Αιγόκερως αγαπά να κάνει έρωτα σε κάποια συγκεκριμένα μέρη,ενώ ο Τοξότης είναι έτοιμος να το κάνει παντού. Ο Αιγόκερως είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και συντηρητικός και ανησυχεί πάντα για την ασφάλεια. Ο Τοξότης είναι πιο απρόσεκτος και ανεύθυνος. Αυτή δεν είναι και η καλύτερη σχέση και θα καταλήξει σε αποτυχία,αν γίνει γάμος στο μέλλον.

Τοξότης - Υδροχόος

Δεδομένου ότι ο Υδροχόος δεν είναι και τόσο δυναμικός,βρίσκει στον Τοξότη αυτή την εσωτερική δύναμη και την ανεμελιά. Πιστεύει ότι αυτός,είναι ο τέλειος σύντροφος γι’ αυτόν. Από την άλλη πλευρά ο Τοξότης,ψάχνει για κάποιον που θα είναι σε θέση,να του δώσει την ελευθερία του κι έτσι ερωτεύεται τον Υδροχόο. Ο Τοξότης εγκρίνει τις κοινωνικές επαφές του Υδροχόου κι αυτό δημιουργεί μια ταύτιση μεταξύ σας. Ο Τοξότης,είναι πολύ πιο ζεστός από τον Υδροχόο και ελεύθερος από σεξουαλικές αναστολές,αλλά παρακινεί τον Υδροχόο σε τρελές περιπέτειες. Αν δεν μπορέσει να ανταποκριθεί,τότε ο Τοξότης θα επιδιώξει την ικανοποίηση αλλού.

Σε γενικές γραμμές όμως,η σχέση αυτή,έχει συνήθως μεγάλη επιτυχία. Και οι δύο είστε καινοτόμοι στον τρόπο που κάνετε έρωτα. Επιπλέον,εμπνέετε ο ένας τον άλλο πνευματικά,γιατί οι ευρηματικές ιδέες του Υδροχόου,εναρμονίζονται τέλεια με την αισιοδοξία και το όραμα του Τοξότη. Και οι δύο είστε απρόβλεπτοι,ενεργητικοί και χαρούμενοι. Και οι δύο ζείτε τον έρωτα. Έχετε πλούσια φαντασία και ενδιαφέρουσες σεξουαλικές φαντασιώσεις. Αγαπάτε να είστε το κέντρο της προσοχής όλων γύρω σας. Συνήθως βρίσκετε ο ένας,τον άλλο επικοινωνιακό και δεν πάσχετε από ζήλια. Υπάρχει μια πολύ καλή ευκαιρία,για μια πετυχημένη σχέση. Πολλές από τις αξίες σας είναι όμοιες και η ανάγκη σας να είστε κοινωνικοί,είναι κοινή και για τους δύο. Κατανοείτε τέλεια ο ένας,τον άλλο και ως εκ τούτου,μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί μια πολύ ικανοποιητική σχέση κι έναν καλό γάμο.

Τοξότης - Ιχθύς

Και οι δύο γοητευτήκατε ο ένας από τον άλλο κι έτσι επακολούθησε ο έρωτας. Αργότερα όμως,αρχίζετε να αναρωτιέστε που πήγε όλο αυτό το πάθος. Αυτή είναι μία σχέση,που θα πρέπει να τρέχετε μακριά από την πρώτη ματιά. Ο Τοξότης έχει έναν ειλικρινή τρόπο που καθιστά δύσκολο για τους Ιχθύς να τον κατανοήσουν,πόσο μάλλον να συμφωνήσουν. Οι Ιχθείς μπορεί να επηρεάζονται εύκολα από τις εξωτερικές συνθήκες κι αυτό τους κάνει πολυσύνθετους,πράγμα που ο Τοξότης δύσκολα μπορεί να το κατανοήσει. Οι Ιχθείς θα διώξουν μακριά με τον τρόπο τους τον Τοξότη,όταν κλείνονται στον εαυτό τους,για την επίλυση των προσωπικών προβλημάτων τους. Επίσης,δεν είναι καλοί στο να παίρνουν αποφάσεις κι έτσι όλα αυτά,θα πρέπει να γίνονται από τον Τοξότη,πράγμα το οποίο σιγά-σιγά τον κουράζει.

Οι Ιχθείς είναι απαισιόδοξοι,ενώ ο Τοξότης είναι αισιόδοξος κι αυτό δημιουργεί παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Το σεξ είναι σημαντικό και για τους δύο και ο παράγοντας αυτός,θα μπορούσε να σας φέρει μαζί για λίγο,αλλά μία σχέση που βασίζεται καθαρά στο σεξ,δεν προορίζεται να διαρκέσει για πολύ. Είστε και οι δύο φωτιά στο κρεβάτι,αλλά η συμβατότητα τελειώνει εκεί. Κανένας από τους δυο σας,δεν μπορεί να δώσει στον άλλο αίσθηση αξιοπιστίας. Ο ανεξάρτητος Τοξότης δεν μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη των Ιχθύων,για προσοχή και αφοσίωση. Η απότομη γλώσσα του Τοξότη,θα βλάψει τις ρομαντικές ευαισθησίες του Ιχθύ. Και οι δύο σας κάποια στιγμή,θα αναζητήσετε ένα νέο σύντροφο,γιατί θα αρχίσετε σιγά- σιγά να πνίγεστε στο βάλτο της απογοήτευσης. Αυτή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη σχέση. Ο γάμος,είναι σχεδόν αδύνατος.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms