Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Υδροχόος. Ερωτική συναστρία.

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 7

Ερωτική συναστρία Υδροχόου με τα υπόλοιπα ζώδια. Δες με ποια ζώδια ταιριάζει ο Υδροχόος πιο πολύ, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία Υδροχόος. Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζει για σχέση ή γάμο. Η αστρολόγος ετοίμασε όλους τους συνδυασμούς.

 

Δες με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ ο Υδροχόος σύμφωνα με την Ερωτική συναστρία:

 

Υδροχόος - Κριός

Είστε και οι δύο πολύ συμβατοί μεταξύ σας,γιατί μοιράζεστε σχεδόν παρόμοια πράγματα: την ανεξαρτησία,τη συγκίνηση και μια βαθιά αγάπη για την ελευθερία. Καθώς και οι δύο έχετε εξαιρετικά δυναμική και προοδευτική σκέψη,μπορείτε να λύσετε εύκολα οποιοδήποτε είδος προβλημάτων,με τις αμοιβαίες συζητήσεις. Ένας Υδροχόος είναι πάντα υποστηρικτικός και στηρίζει τον Κριό. Από την άλλη πλευρά,ένας Κριός θα ήθελε να υποστηρίξει τη νέα και πρωτότυπη ιδέα του Υδροχόου. Η σχέση σας έχει πάντα συγκίνηση,ενθουσιασμό και χαρά. Στη σχέση σας κυριαρχεί η αγάπη,το πάθος και τα κοινά όνειρα στη ζωή και δε θα υπάρξει οποιαδήποτε στιγμή μεγάλης έντασης,καθώς γνωρίζετε πώς να ανταπεξέλθετε στις στιγμές της κρίσης.

Ωστόσο,η αρχική ερωτική προσέγγιση μεταξύ σας,μπορεί να μην είναι πολύ εύκολη και ευέλικτη,καθώς και οι δύο πλευρές έχετε ανάγκη κάποια στιγμή να καταλάβετε ο ένας το μυαλό του άλλου,το σώμα και την ψυχή. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό και θετικό,όταν προσαρμοστείτε μεταξύ σας στον τρόπο ζωής και στις προτιμήσεις ο ένας του άλλου. Μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου και με την ευφυΐα και την εξυπνάδα σας,να λύσετε οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιαστούν. Αν και υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές,όμως,δεν μπορούν να επηρεάσουν το πνεύμα της σχέσης,σε σημαντικό βαθμό.

Υδροχόος - Ταύρος

Εσείς οι δύο, θα μπορούσατε να είστε τρελά ερωτευμένοι. Έχετε όμως κάποιες διαφορές. Ο Ταύρος συνήθως είναι πρακτικός, προσγειωμένος και έχει απλή προσέγγιση στη ζωή. Ο Υδροχόος έχει σύγχρονη, προοδευτική και ασυνήθιστη προσέγγιση στη ζωή. Ο Ταύρος θα έχει κλασικό γούστο, αν πρόκειται για ντύσιμο,διακόσμηση ή τη μουσική,ενώ ο Υδροχόος είναι πιο μοντέρνος. Αυτή η διαφορά,δεν μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση, αλλά μπορεί να είναι μια πηγή ενόχλησης. Ο Υδροχόος είναι επιρρεπής σε συχνές αλλαγές,στην προσπάθειά του για ικανοποίηση. Ο Ταύρος από την άλλη πλευρά, ενδιαφέρεται για την απόκτηση υλικού πλούτου, που είναι η πηγή της ασφάλειάς του. Έχετε και οι δύο ισχυρές απόψεις. Αν και οι δυο σας δεν είστε πρόθυμοι να είστε ευέλικτοι,τα επιχειρήματά σας, θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε τεράστιες μάχες.

Γίνεστε θαυμάσιοι φίλοι,οι οποίοι μοιράζονται πολλές κοινές ιδέες και στόχους. Μοιράζεστε μια έντονη επιθυμία να πετύχετε στη ζωή σας. Ο Ταύρος είναι πολύ παθιασμένος και το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του. Ωστόσο,ο Υδροχόος δεν αποδίδει μεγάλη σημασία στο σεξ κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί μάλλον απογοητευτικό για τον Ταύρο. Ο Υδροχόος τείνει περισσότερο στην πνευματική πλευρά της αγάπης και όχι στη φυσική της πλευρά,όπως ο Ταύρος. Ο Υδροχόος μπορεί να διαταράξει την κτητικότητα και τη ζήλια του Ταύρου άσχημα. Αυτή η συμπεριφορά,μπορεί να προκαλέσει τον Ταύρο να αντιδράσει έντονα. Ο αγώνας σας μπορεί να είναι αρκετά δύσκολος μετά την αρχική έλξη. Εάν η σχέση αυτή δε δουλευτεί,θα πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να προσαρμοστείτε.

Υδροχόος - Δίδυμοι

Ο Ουρανός,ο κυβερνήτης πλανήτης του Υδροχόου,είναι γεμάτος εκπλήξεις και ξαφνικές αλλαγές. Αυτό,ταιριάζει στη φύση των Διδύμων τέλεια. Θα υπάρξουν πολλά ευχάριστα πράγματα στο κρεβάτι και το πάθος θα είναι επίσης δυνατό. Και οι δύο σας,αγαπάτε να επικοινωνείτε,να έχετε ένα ευρύ φάσμα εξωτερικών δραστηριοτήτων και δεν είστε καθόλου ζηλιάρηδες ή κτητικοί. Η σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι πολύ έντονη,καθώς ο Υδροχόος βρίσκει τον Δίδυμο πολύ ελκυστικό σωματικά. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα σχέση,που μπορεί να μετατραπεί σ’ ένα όμορφο γάμο. Έχετε μια σχέση αγάπης και είστε και οι δύο σεξουαλικά ικανοποιημένοι. Μερικές φορές όμως,η επιφυλακτικότητα του Υδροχόου μπορεί να είναι ενοχλητική για τον Δίδυμο και από την άλλη,η αδιαλλαξία των Διδύμων μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας.

Επομένως,θα πρέπει να επικοινωνείτε μεταξύ σας,για να εξασφαλίσετε μια καλή σχέση αγάπης. Οποιαδήποτε παραπλανητική δραστηριότητα ή εξαπάτηση από τον ένα ή τον άλλο,δε θα ήταν ανεκτή για κανένα σας,διότι και οι δύο ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια της σχέσης σας,επομένως,θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας. Σε γενικές γραμμές όμως,είστε και οι δύο πολύ πνευματικοί και δεν έχετε κανένα πρόβλημα στην κατανόηση μεταξύ σας. Εκτιμάτε ο ένας τη γνώμη του άλλου. Ο ασυνεπής χαρακτήρας και των δυο σας,στη σχέση αυτή,θα ήταν ένα πρόβλημα,διότι δε θα είστε σε θέση να επικεντρωθείτε στους κοινούς σας στόχους. Θα πρέπει λοιπόν,να τηρείτε τις υποσχέσεις σας για να έχετε μια σταθερή σχέση αγάπης.

Υδροχόος - Καρκίνος

Καρκίνος και Υδροχόος; Είστε τόσο διαφορετικοί, που μόνο με μεγάλη προσπάθεια, ειδικά από την πλευρά του Καρκίνου, θα μπορέσει να δουλέψει η σχέση. Ο Υδροχόος είναι ο «άνθρωπος της επιστήμης», έχει κλίση προς την έρευνα και την τεχνολογία και καθοδηγείται από το μυαλό του σε ό, τι κάνει. Η αγάπη,είναι η ίδια λογική σ’ έναν Υδροχόο. Ο Καρκίνος εμπνέεται από τη διαίσθηση και τα συναισθήματα και ως εκ τούτου,οι αντιδράσεις σας μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές,σε παρόμοιες καταστάσεις. Ο Υδροχόος μπορεί να φαίνεται λίγο απόμακρος και ψυχρός και προσελκύει τον Καρκίνο με το μυστηριώδες βλέμμα του, αλλά σύντομα φαίνεται ότι είναι απλώς ένας τρόπος,για να αποπλανεί.

Ο Υδροχόος είναι  ζώδιο του αέρα και ο Καρκίνος ζώδιο του νερού. Τα δύο αυτά στοιχεία,ποτέ δεν αναμειγνύονται. Ο Υδροχόος είναι λίγο μυστηριώδης. Και όσο κι αν προσπαθεί ο Καρκίνος να καταλάβει τι συμβαίνει στην ψυχή του,θα έχει πάντα την εντύπωση ότι υπάρχει ένα αόρατο εμπόδιο,το οποίο δεν μπορεί να περάσει. Ο Υδροχόος αγαπά την περιπέτεια και δεν του αρέσει να μένει στο σπίτι. Είναι πολύ ανεξάρτητος κι αυτό θα αυξήσει το αίσθημα της ανασφάλειας και της ζήλιας του Καρκίνου. Οι ανάγκες του Καρκίνου μένουν ανικανοποίητες. Επίσης,δύσκολα τα βρίσκουν και στο κρεβάτι. Οι πιθανότητες τα πράγματα να μην πάνε καλά,είναι πάρα πολύ μεγάλες.

Υδροχόος - Λέων

Η φυσική έλξη μεταξύ σας είναι φανταστική. Είναι ίσως ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Αλλά η τάση του Υδροχόου,να είναι συχνά απόμακρος και να φαίνεται ότι δεν έχει συναισθήματα,θα βλάψουν το εγώ του Λέοντα. Ο Υδροχόος ζει στον αέρα κι αυτό για τον αξιοπρεπή Λέοντα,μοιάζει με απόρριψη! Ο Υδροχόος είναι αντισυμβατικός και αντιλαμβάνεται την αγάπη και τις σχέσεις με διαφορετικό τρόπο από ό, τι ο Λέων. Γίνεται συχνά ανήσυχος και εκνευρισμένος όταν ο Λέων γίνεται δραματικός και δε δέχεται να είναι το κέντρο του κόσμου. Η επιφυλακτικότητα του Υδροχόου,θα αποδειχθεί μια πρόκληση για τον Λέοντα και ενδεχομένως,να σας φέρει για πρώτη φορά μαζί.

Και οι δύο είστε γεμάτοι υπερηφάνεια και με σταθερές απόψεις,που θα σας προκαλέσουν πολλές συγκρούσεις. Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστής,όχι όμως ότι δεν ενδιαφέρεται για το υλικό κέρδος. Για τον Λέοντα,η επιτυχία στα οικονομικά έρχεται πρώτη και έχει λίγη υπομονή με τον Υδροχόο,αποκαλώντας τον ότι είναι εκτός πραγματικότητας. Ο Λέοντας θα πιστέψει ότι ο Υδροχόος είναι πολύ πιο ζεστός στην καρδιά,απ’ ότι φαίνεται εξωτερικά. Ο Λέων θα πρέπει να μάθει να δέχεται,ότι ο Υδροχόος δε θα είναι ποτέ τόσο ζεστός και γενναιόδωρος,όσο είναι αυτός. Η σεξουαλική ζωή σας θα είναι ικανοποιητική,αλλά παρόλα αυτά,ο Υδροχόος μπορεί και να βρει άλλο πρόσωπο,προκαλώντας τον Λέοντα να σκεφτεί,ότι ο σύντροφός του είναι απάνθρωπος και αδιάφορος.

Υδροχόος - Παρθένος

Ο Υδροχόος δίνει στην Παρθένο την εντύπωση,ότι ζει μία εξαιρετικά συναρπαστική ζωή κι αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχική έλξη για την Παρθένο. Η αυτοπεποίθηση της Παρθένου,δίνει στον Υδροχόο μια αίσθηση ανακούφισης,ότι βρήκε κάποιον που δε θα στηρίζεται υπερβολικά πάνω του,καθιστώντας έτσι την έλξη μεταξύ σας αρκετά ισχυρή,για να ξεκινήσει μια σχέση από τις πρώτες εντυπώσεις και μόνο. Και οι δύο σας,θα έχετε κίνητρα από διανοητικά ερεθίσματα και ενθάρρυνση μέσα από τη σχέση. Η ενασχόληση του Υδροχόου με άλλα θέματα,δεν αφήνει αρκετό χρόνο για να ασχοληθεί με την Παρθένο και δε θα αργήσει ο Υδροχόος να δει τις επιπτώσεις,της απότομης γλώσσας της Παρθένου.

Και οι δύο είστε ζώδια εγκεφαλικά και όχι συναισθηματικά,αλλά η Παρθένος φαίνεται πιο μαζεμένη,ενώ ο Υδροχόος είναι επινοητικός και αισιόδοξος. Δεν υπάρχει έντονη ερωτική έλξη μεταξύ σας. Δε θα υπάρξει,ούτε ιδιαίτερη ισχυρή διέγερση,ούτε ενδιαφέρον στα ερωτικά παιχνίδια. Οι εξωτερικές επιρροές για τον Υδροχόο,θα μπορούσαν να είναι η αιτία των προβλημάτων στη σεξουαλική σας σχέση. Η Παρθένος δεν είναι σε θέση να αποσπάσει το μυαλό του Υδροχόου,από αυτά που σκέπτεται. Ο Υδροχόος έχει ανάγκη τη δραστηριότητα,τις κοινωνικές εκδηλώσεις κι έναν ευρύ κύκλο γνωριμιών. Η Παρθένος θέλει την ησυχία της,με μερικούς στενούς φίλους. Έχετε και οι δύο διαφορετικούς στόχους. Η σχέση αυτή είναι αδιάφορη και για τους δύο κι αν θα γίνει,θα είναι σύντομη.

Υδροχόος - Ζυγός

Και οι δύο έλκεστε από τους ασυνήθιστους ανθρώπους,τον ενθουσιασμό και τη δράση,γι’ αυτό και ερωτεύεστε μεταξύ σας. Αν και υπάρχουν ορισμένες διαφορές στην προσωπικότητά σας που θα ερεθίσουν ο ένας,τον άλλο,θα έχετε την καλή διάθεση και οι δύο για συμβιβασμό. Ο Υδροχόος μπορεί να κατανοήσει τον Ζυγό,πώς μπορεί να πληγωθεί από μία σκληρή παρατήρηση και πιθανώς ότι είναι ευαίσθητος. Είστε και οι δύο τόσο καλοί ακροατές και μπορείτε και επικοινωνείτε μεταξύ σας υπέροχα. Η μόνη διαφορά είναι,ότι ο Ζυγός νομίζει ότι ο καθένας θα πρέπει να δώσει και να πάρει,ενώ ο Υδροχόος χάνεται με τις τρελές ιδέες του,τις αφηρημένες έννοιες και τις συζητήσεις.

Το σεξ μπορεί να μη σημαίνει πολλά για τον Υδροχόο,αλλά με τον Ζυγό αυτό αλλάζει ριζικά και τον κάνει να περνά αξέχαστες στιγμές στο κρεβάτι. Εσείς οι δύο εκτός από τρελοί εραστές,είστε και εξαιρετικοί φίλοι. Ως εκ τούτου,από τη στιγμή που και οι δύο ψάχνετε για ένα τέλειο φίλο πρώτα και ένα γαμήλιο δαχτυλίδι αργότερα,θα μπορούσατε να κάνατε ένα πολύ καλό δίδυμο. Το μόνο πρόβλημα που θα έχετε,είναι ότι ο Υδροχόος αγαπά την ελευθερία του πάρα πολύ,γι’ αυτό θέλει να έχει λίγο χρόνο και χώρο για τον εαυτό του. Ταιριάζετε μεταξύ σας τέλεια. Ο ζεστός και αισθησιακός Ζυγός,ξέρει πώς να διασκεδάσει ερωτικά τον Υδροχόο. Θα είστε ευτυχισμένοι μαζί,κάνοντας τέλειο σεξ. Πρόκειται για μία αισθησιακή σχέση,που μπορεί να διαρκέσει.

Υδροχόος - Σκορπιός

Ο ιδιαίτερα συναισθηματικός Σκορπιός,θα θελήσει να έχει αποκλειστική ιδιοκτησία του τον Υδροχόο κι όταν αυτό δεν επιτευχθεί,θα ξεκινήσει από την οργή και τη ζήλια του σκηνές. Ο Υδροχόος έχει μια ισχυρή απέχθεια για τέτοια πράγματα και ο Σκορπιός θα αρχίζει να πιστεύει,ότι δεν τον νοιάζεται και να αναρωτιέται γιατί έκανε αυτή τη σχέση. Ο Σκορπιός μπορεί ελαφρώς να ησυχάσει,μόνο όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Υδροχόος είναι και φίλος κι όχι μόνο σύντροφος. Αν είναι να είστε μαζί,η σχέση σας θα πρέπει να καθοριστεί σ’ αυτή τη βάση. Διαφορετικά,ο Σκορπιός είναι πιθανό,να βγει να ψάξει για κάποιον άλλο σύντροφο. Η σεξουαλική ορμή του Σκορπιού,είναι πολύ ισχυρότερη από εκείνη του Υδροχόου και τα αιτήματά του είναι πολλά. Εάν δεν πληρούνται αυτά τα αιτήματα,ο Σκορπιός θα αισθανθεί παραμελημένος.

Αυτή η σχέση καταλήγει στο τέλος,να είναι δυσάρεστη και για τους δυο σας. Το σεξ μεταξύ σας,είναι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα. Αλλά ο Υδροχόος δεν μπορεί να καταλάβει τα ισχυρά και ζηλότυπα πάθη του Σκορπιού και ο Σκορπιός είναι συνεχώς αναστατωμένος από τις απρόβλεπτες διαθέσεις του Υδροχόου. Η ευτυχία στο κρεβάτι δε θα βοηθήσει αυτό το ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο μαζί. Ο Υδροχόος από την άλλη πλευρά,είναι τόσο απασχολημένος με το να σκέφτεται τους άλλους και τα προβλήματά τους και ο Σκορπιός νομίζει ότι δεν αγαπιέται. Πρόκειται για μια σχέση,που καλύτερα θα ήταν,να κρατηθείτε μακριά.

Υδροχόος - Τοξότης

Δεδομένου ότι ο Υδροχόος δεν είναι και τόσο δυναμικός,βρίσκει στον Τοξότη αυτή την εσωτερική δύναμη και την ανεμελιά. Πιστεύει ότι αυτός,είναι ο τέλειος σύντροφος γι’ αυτόν. Από την άλλη πλευρά ο Τοξότης,ψάχνει για κάποιον που θα είναι σε θέση,να του δώσει την ελευθερία του κι έτσι ερωτεύεται τον Υδροχόο. Ο Τοξότης εγκρίνει τις κοινωνικές επαφές του Υδροχόου κι αυτό δημιουργεί μια ταύτιση μεταξύ σας. Ο Τοξότης,είναι πολύ πιο ζεστός από τον Υδροχόο και ελεύθερος από σεξουαλικές αναστολές,αλλά παρακινεί τον Υδροχόο σε τρελές περιπέτειες. Αν δεν μπορέσει να ανταποκριθεί,τότε ο Τοξότης θα επιδιώξει την ικανοποίηση αλλού.

Σε γενικές γραμμές όμως,η σχέση αυτή,έχει συνήθως μεγάλη επιτυχία. Και οι δύο είστε καινοτόμοι στον τρόπο που κάνετε έρωτα. Επιπλέον,εμπνέετε ο ένας τον άλλο πνευματικά,γιατί οι ευρηματικές ιδέες του Υδροχόου,εναρμονίζονται τέλεια με την αισιοδοξία και το όραμα του Τοξότη. Και οι δύο είστε απρόβλεπτοι,ενεργητικοί και χαρούμενοι. Και οι δύο ζείτε τον έρωτα. Έχετε πλούσια φαντασία και ενδιαφέρουσες σεξουαλικές φαντασιώσεις. Αγαπάτε να είστε το κέντρο της προσοχής όλων γύρω σας. Συνήθως βρίσκετε ο ένας,τον άλλο επικοινωνιακό και δεν πάσχετε από ζήλια. Υπάρχει μια πολύ καλή ευκαιρία,για μια πετυχημένη σχέση. Πολλές από τις αξίες σας είναι όμοιες και η ανάγκη σας να είστε κοινωνικοί,είναι κοινή και για τους δύο. Κατανοείτε τέλεια ο ένας,τον άλλο και ως εκ τούτου,μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί μια πολύ ικανοποιητική σχέση κι έναν καλό γάμο.

Υδροχόος - Αιγόκερως

Μήπως τα αντίθετα έλκονται μεταξύ τους; Ναι,το κάνουν αρκετά συχνά,αλλά στην περίπτωση Αιγόκερως-Υδροχόος,οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού,εξαρτάται από τη διαφορά μεταξύ των προσδοκιών σας και το αποτέλεσμα. Οι αντισυμβατικές ιδέες του Υδροχόου είναι πρόκληση για τον Αιγόκερω,αλλά μόνο στην αρχή. Ο Αιγόκερως είναι παραδοσιακός,ενώ ο Υδροχόος είναι επαναστάτης. Μερικές φορές,ο Υδροχόος μπορεί να είναι τόσο πολύ μοντέρνος και ευέλικτος,που ο Αιγόκερως λαχταρά μια πιο σταθερή αγάπη. Κατά κύριο λόγο,η κατάθλιψη του Αιγόκερου θα κάνει τον Υδροχόο να προσπαθεί,να τον βοηθήσει. Βλέπει την κατάθλιψη ως είδος πρόκλησης. Αλλά σύντομα διαπιστώνει,ότι όλες οι προσπάθειες πήγαν χαμένες.

Ενώ ο Αιγόκερως ασχολείται με τα προβλήματα που αφορούν μόνο αυτόν τον ίδιο,ο Υδροχόος δίνει σε άλλους ανθρώπους,πράγμα που δεν μπορεί να καταλάβει ο Αιγόκερως. Θα υπάρξουν πολλές σεξουαλικές συγκρούσεις,γιατί ο Υδροχόος χρησιμοποιεί το σεξ για να βγάλει από την κατάθλιψη τον Αιγόκερω,αλλά και ο ίδιος χρειάζεται τη διαβεβαίωση μέσα από το σεξ. Ο Υδροχόος θέλει να είναι ελεύθερος και ο Αιγόκερως θέλει να κυριαρχήσει. Θα διαπιστώσετε σύντομα,ότι η ρομαντική σχέση σας έχει μετατραπεί σε μία φιλία. Ο Υδροχόος επιθυμεί να δαπανήσει χρήματα,ενώ ο Αιγόκερως τον θεωρεί επιπόλαιο και προσπαθεί να επιβάλει αυστηρούς ελέγχους. Μεταξύ σας δεν μπορεί να υπάρξει οικονομική ασφάλεια. Αυτή,δεν είναι μια ικανοποιητική σχέση κι ο γάμος θα απαιτήσει προσπάθειες.

Υδροχόος - Υδροχόος

Είστε και οι δύο εγκεφαλικοί και καταλαβαίνετε με ευκολία ο ένας,τον άλλο. Βοηθάτε τους άλλους,στα προβλήματά τους. Και οι δύο προστατεύετε την ιδιωτική σας ζωή,αλλά όταν είστε μόνοι,οι δυο σας στο σπίτι,αφήνετε να εκδηλωθούν τα συναισθήματά σας. Οικονομικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μεταξύ σας εξουδετερώνονται,γιατί και οι δύο ανησυχείτε γι’ αυτό το θέμα. Και οι δύο μαζί εμψυχώνετε ο ένας,τον άλλο σε θέματα καριέρας,γιατί σέβεστε ο ένας την ελευθερία του άλλου. Δεν αφήνετε τις διαμάχες να επισκιάσουν τη μεταξύ σας σχέση. Είστε και οι δύο πνευματικοί και προοδευτικοί και τα πάτε τόσο καλά ψυχικά,που είναι σχεδόν βέβαιο,ότι θα είστε οι καλύτεροι φίλοι,αν δε γίνετε εραστές. Το μόνο πρόβλημα μεταξύ σας,είναι ότι και οι δύο είστε συναισθηματικά υπεροπτικοί και απρόσωποι,πράγμα που μερικές φορές δημιουργεί συναισθηματική απόσταση και νομίζετε ότι ο σύντροφός σας,δε σας αγαπάει ή δε φροντίζει για σας.

Είστε και οι δύο σταθεροί και απολαμβάνετε να συζητάτε και να μοιράζεστε τις ιδέες σας. Είστε και οι δύο ελεύθερα πνεύματα,ευφυείς,αντικειμενικοί και αναλυτικοί. Δίνετε μεγάλη αξία στην ανεξαρτησία σας. Αν είστε και οι δύο πολύ ανεξάρτητοι,τότε αυτό,μπορεί πραγματικά να λειτουργεί καλά μεταξύ σας. Υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία μεταξύ σας και μπορείτε να απολαύσετε την πνευματική διέγερση,διαμέσου της σεξουαλικής πράξης και δε φοβάστε να πειραματιστείτε. Βέβαια σε μακροπρόθεσμη βάση,υπάρχει κίνδυνος η σχέση να μετατραπεί σε φιλία ή η πνευματική δυναμική να χαλάσει από το σεξουαλικό πάθος. Ο καλύτερος τρόπος για να το καταπολεμήσετε αυτό,είναι να ανοιχτείτε ο ένας,στον άλλο και να γαλουχήσετε το ρομαντικό και συναισθηματικό δεσμό σας. Αυτή είναι μια καλή σχέση και η αγάπη μεταξύ σας,μπορεί να την κάνει να λειτουργήσει.

Υδροχόος - Ιχθύς

Είστε και οι δύο πνευματικοί και συχνά συναισθηματικά διαισθητικοί. Εσείς οι δύο,μπορείτε να έχετε ενδιαφέρον για το απόκρυφο ή τη μεταφυσική. Αρχικά αυτή η σχέση,μπορεί να φαίνεται τέλεια. Έχετε βρει μια θαυμάσια φροντίδα και υποστήριξη. Καθώς περνά ο καιρός όμως,ο Υδροχόος μπορεί να ανακαλύψει ότι ο Ιχθύς,είναι πολύ εύθραυστος. Όμως η αρχική γοητεία,μπορεί βαθμιαία να στραφεί σε αμηχανία και ενίοτε σε απογοήτευση,γιατί αντιλαμβάνεται ότι ο Ιχθύς είναι πραγματικά,από άλλο πλανήτη! Ο Υδροχόος έχει την τάση,να έχει πάντα μια λογική βάση για μια ιδέα ή επιχείρημα και τείνει να βλέπει τα πάντα αντικειμενικά. Έτσι,βρίσκει ότι οι Ιχθείς είναι παράλογοι,ότι δρουν κυρίως με το συναίσθημα και κοιτάζουν τα περισσότερα πράγματα υποκειμενικά.

Είστε και οι δύο συναρπαστικοί και περιπετειώδεις εραστές,πάντα πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Θέλετε το ρομαντισμό,μαλακά μαξιλάρια,κεριά και γενικά τα πάντα να είναι φιλικά και πάνω απ’ όλα συναισθηματικά. Είναι πιο πιθανό,να δείτε μεταξύ σας το σεξ ως διασκέδαση και όχι ως μια μορφή συναισθηματικής ή ρομαντικής έκφρασης. Εν τω μεταξύ,οι Ιχθείς έχουν την τάση να θέλουν ρομαντικό σεξ,με μια αίσθηση συναισθηματισμού και διαρκώς απαιτούν αγάπη. Ο Υδροχόος αισθάνεται κατάθλιψη. Οι Ιχθείς είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη προσωπικότητα κι αυτό είναι απογοητευτικό για τον Υδροχόο. Η σχέση σας θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά,αν και οι δύο είστε προετοιμασμένοι για συμβιβασμό,σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Αυτή η σχέση φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη στην αρχή,αλλά ποτέ δε θα μπει σ’ έναν ευτυχισμένο γάμο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση