Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Υδροχόος, Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος:

ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δώσε σημασία στις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου αυτόν τον μήνα, για να μπορέσεις ν’ αποδείξεις στους ανωτέρους και τους συναδέλφους σου τις απεριόριστες δυνατότητες και την αξιοσύνη σου, δείξε διαλλακτική και ήρεμη συμπεριφορά στον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, χωρίς να επιμένεις να πάρεις κάτι περισσότερο από τα συναισθήματα που σου δίνει αυτή την στιγμή, καλωσόρισε μια ευχάριστη και τρυφερή ολόφρεσκη γνωριμία στην μοναχική σου αγκαλιά, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές, μην παίρνεις πάντα στα σοβαρά τα πειράγματα και τα παιχνίδια του δεσμού σου, μην αφήνεις την ζήλεια να γκρεμίζει ό,τι χτίζεις με την αισθησιακή σου αγκαλιά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι