Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος:

Οκτώ Πεντάκτινα

Τι ετοιμάζετε αυτό το μήνα και έχετε αφοσιωθεί με την καρδιά και την ψυχή σας; Αυτή η κάρτα δείχνει ότι επενδύετε στον εαυτό σας και προσπαθείτε για την αγάπη. Δεν το κάνετε ως αγγαρεία, αλλά, αντίθετα, ο έρωτας αναλώνει όλο το χρόνο σας. Δημιουργείται μια αλλαγή ταχυτήτων στη σχέση σας και βαδίζετε στην ευδαιμονία και την ευτυχία. Η γυναίκα σε αυτή την κάρτα βάζει την τελευταία της πινελιά σε έναν από τους πίνακές της, έχει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της και μοιάζει να χορεύει. Αυτή είναι και η ουσία αυτής της κάρτας: Έχετε τις ικανότητες να τελειοποιήσετε τη σχέση σας ή να βρείτε ένα νέο έρωτα κι αυτό το κάνετε με τέτοια χαρά και ικανοποίηση που το τελικό αποτέλεσμα σας κάνει υπερήφανους. Ιδιαίτερα αν είστε μόνοι, σκεφτείτε τι μπορείτε να αλλάξετε στη ζωή σας για να ζήσετε τον έρωτα κι αν θα μπορούσατε να κάνετε ό, τι θέλετε υπό τις παρούσες συνθήκες της ζωής σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι