Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Υδροχόος, Μάιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 4

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος:

ΗΛΙΟΣ

Μια λαμπερή αχτίδα φωτός μπαίνει στην καθημερινότητά σου τον μήνα Μάιο, τα προβλήματα και οι πολλαπλές δυσκολίες στην καριέρα και τις κοινωνικές σου συναναστροφές, δίνουν τη σκυτάλη στην ευφορία και την ευρωστία, την ανταμοιβή και την προσωπική δικαίωση, η συναισθηματική σου καθημερινότητα φοράει τα γιορτινά της, ντύνεται με τα φτιασίδια της χαράς και της ζωντάνιας, ο δεσμός σου μοσχοβολάει επίσημα γεγονότα και τρυφερές εξελίξεις, η ρομαντική διάθεση και η στοργικότητα του άλλου σου μισού φέρνει την άνοιξη στην αγκαλιά σου, η σχέση σου αρωματίζεται με πικάντικες και καυτές γεύσεις παντοτινής ευτυχίας και έρωτα!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
contest-sotiraki-2019
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι