Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος:

5 των Ξιφών

Αυτή η κάρτα σας καλεί να …συναρμολογήσετε τα σπασμένα κομμάτια του εαυτού σας που έχετε αφήσει διάσπαρτα. Αλλάξτε τις πεποιθήσεις σας και με τη συμπαντική καθοδήγηση ξεκινάτε εκ νέου μια νέα, πιο συναρπαστική ερωτική ζωή. Τα Ξίφη είναι το στοιχείο του Αέρα, το οποίο φυσικά δεν είναι ξένο προς εσάς, αλλά αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι τόσο η βοήθειά σας, όσο και το εμπόδιό σας. Είστε στο τέλος των αρνητικών σκέψεων σας, ακόμα κι αν μια κατάσταση στη σχέση σας έχει δημιουργήσει καιρό ένα δυσάρεστο συναίσθημα μέσα σας. Σκεφτείτε ότι έχετε την επιλογή να επικεντρωθείτε σε μια θετική πτυχή της προσωπικότητας του αγαπημένου σας, αντί να σκέφτεστε το αρνητικό. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποια κουτσομπολιά που αφορούν την ερωτική σας ζωή, μη σας ενοχλούν, μην εμπλακείτε και μην τα αφήσετε να σας επηρεάσουν. Ήρθε η ώρα να πάρετε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής και να είστε παρόντες! Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι