Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Αιγόκερως, Οκτώβριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 2

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως:

ΔΥΟ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Επιστράτευσε τη ζωηράδα, το κέφι και τη χαμένη σου ζωντάνια το μήνα Οκτώβριο, για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και τις κακουχίες στην επαγγελματική σου καριέρα και την προσωπική σου καθημερινότητα. Ρίξε νερό στο κρασί των εντάσεων και των εκρήξεων με το άλλο σου μισό, ανακάλυψε τη χρυσή τομή που θα σε φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πραγματοποίηση κάθε συναισθηματικού σου ονείρου δίπλα στο ταίρι που αγαπάς. Φλόγισε με ποικιλόχρωμες ανταύγειες πάθους και αισθησιασμού την ερωτική σου ζωή, μη θεωρείς την αγάπη δεδομένη κατάσταση στο δεσμό σου, πάλεψε για να κατακτήσεις σπιθαμή προς σπιθαμή τα οράματα και τις φιλοδοξίες σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι