Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως - 01/06 - 30/06

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως:

Η Δύναμη

Η κάρτα αυτή έχει να κάνει με τη δύναμη που έχετε μέσα σας, πράγμα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να θεραπεύσετε τις πληγές της ψυχής σας και να ηρεμήσετε. Αν κοιτάξουμε την εικόνα αυτής της κάρτας, βλέπουμε έναν άγγελο που αργά και απαλά κλείνει το στόμα του λιονταριού. Η σκηνή είναι γαλήνια και ο ουρανός καθαρός, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απελευθερωθείτε από τους φόβους σας. Το σύμβολο του απείρου πάνω από το κεφάλι του αγγέλου σας υπενθυμίζει τη δύναμη που έχετε για να συναρμολογήσετε τα κομμάτια του παζλ στην ερωτική σας ζωή. Για να δαμάσετε το εγώ σας, πρώτα θα πρέπει να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή που σας φωνάζει και σας λέει ότι για να βρείτε την ευτυχία, στόχος σας θα πρέπει να είναι η αγάπη και να έχετε αισιόδοξες σκέψεις και μια πιο θετική νοοτροπία. Μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνετε, καθώς αισθάνεστε αποστραγγισμένοι συναισθηματικά, αλλά αν το καταφέρετε θα φορέσετε το στέμμα της αγάπης. Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την ερωτική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 0.96/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-06-01T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι