Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως:

Η Αυτοκράτειρα

Το σύμπαν σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τη συναισθηματική πλευρά του εαυτού σας, να γίνετε πιο ευαίσθητοι, διαισθητικοί και τρυφεροί με τον αγαπημένο σας, στην προσπάθειά σας να βρείτε την αγάπη. Είναι εξίσου καλό να εμπλουτίσετε την ψυχή σας με μια αλλαγή του τρόπου σκέψης σας και συμπεριφοράς σας και η ερωτική σας ζωή θα αλλάξει τόσο που ποτέ δεν είχατε ονειρευτεί. Υπάρχει ένας πλούσιος εσωτερικός κόσμος στον καθένα από εμάς κι όλοι μας έχουμε μέσα μας το αρσενικό και το θηλυκό στοιχείο, όμως λίγοι από εμάς έχουμε το χρόνο να διερευνήσουμε πλήρως τα άδυτα της ψυχής μας. Η ψυχή σας είναι ένας καταπράσινος, εύφορος κήπος, όπου όμως κατοικούν πρωτόγονα ένστικτα και υλικές επιθυμίες. Η γυναίκα σε αυτή την κάρτα είναι ένα με τη φύση, καθώς περιβάλλεται από εξωτικά ζώα, φρούτα και δέντρα. Αυτή είναι η ουσία της κάρτας της Αυτοκράτειρας. Σας ενθαρρύνει να βάλετε στην άκρη τις κοσμικές φιλοδοξίες σας για να εξερευνήσετε τον εσωτερικό και συναισθηματικό σας κόσμο.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι